- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.481
Sağol canım inşallahHala benim gibi hastane çantası hazır olmayanlar için evren bana hep bu tarz videolar gönderiyor, bakınca fazla gibi gelebilir ama belli olmuyor
redappleee kuzum seninki çok küçüktü birde sürekli emerken uyuyakalıyor deyince aklıma gelmişti ama dile vurup kötüyü çağırmak istemedim, can sıkıcı ama sarılık çok yaygın bir durum bebeklerde ki seninki prematüre doğdu, inşallah hemen toparlar
@Muymuyanne canım haber gelişme var mı? Bizi de bilgilendir
Kızlar basit bir liste mi yapsak ne yapsak doğum tarihleri belli olanlar için aceleci davranmaz ise @Muymuyanne yarın ile ilk sırada
Kızlar havlu koymaya gerek var mı acaba, acıbademde odalarda duş var, ve doğum sonrası kuaför fön çekmeye gelecek. Acaba duş almam gerekir mi yoksa eve çıkınca mı alırım, kafam karıştı@Acemianne42 cnm ben 2021 haziranda doğum yaptım aklımda olanları yazıyorum dünkü ebenin yazdığı pek karışık geldi bana ama yinede eklicem valize
Bebek için ebeye verilecek
1 ince 1 kalin battaniye
Alt üst takim
Ic atlet zıbın
Çorap
Eldiven
Şapka
1 tane bebek bezi
Valize yedek takım aynı şekilde 3 tane
10 tane bebek bezi
Her ihtimale karşı biberon (ben gece enjektörle vermiştim mama)
Kendim için
Lohusa takımı
Ek alt üst pijama
Etekli gecelik de istedi onu da eklicem
Külot
Atlet
Ped
Çorap
Terlik (hastahaneye giderken giyer giderim)
Göğüs ucu krem incia aldım
Eve giderken takım
Nescafe gold
Benim indiği için iştahim aşırı açıldı kızlar, reflü tamamen gitti, sadece gaz sıkıntı oluyor. Kahvaltı yaptım büskivi puding felan yedim. Hala dışardan yemek söyleyesim varAma sen bensinnnnben de kasik kullanmiyorum bagimlisi oldum bi araa ama bir haftadir rahatim nedense, bebekler asagi indikçe rahatlicaz
Ben sezeryan da girmemistim ama bir havlu koy kızımda koymuştum.birde yuź havlusu şart cok terliyoruzKızlar havlu koymaya gerek var mı acaba, acıbademde odalarda duş var, ve doğum sonrası kuaför fön çekmeye gelecek. Acaba duş almam gerekir mi yoksa eve çıkınca mı alırım, kafam karıştı
Benim indiği için iştahim aşırı açıldı kızlar, reflü tamamen gitti, sadece gaz sıkıntı oluyor. Kahvaltı yaptım büskivi puding felan yedim. Hala dışardan yemek söyleyesim var
Kizlar ilk emeklerken, yerde debelenirken halinin uzerine temiz carsaf, nevresim filan seriyordum ben. Halilari yikatin yani, bisey olmazCanim benim ufaklik halinin birine cikolatali sut doktu birine bahcede dutlara basmis ayakkabiyla haliya basinca dut lekesi oldu hep bide yatak odamin halisi duz beyaz lekeler olmus bu 3unu vercem mecbur digerlerini ben de vermicem
Yüz havlusu evdede kullanmıyorum ki kâğıt havlu koyarım diye düşündüm ama banyo havlusu koysammı kararsızım hastane vermez heralde değil miBen sezeryan da girmemistim ama bir havlu koy kızımda koymuştum.birde yuź havlusu şart cok terliyoruz
Versede ne kadar hijyenik olacak küçük bir boy havlusu koyun benceYüz havlusu evdede kullanmıyorum ki kâğıt havlu koyarım diye düşündüm ama banyo havlusu koysammı kararsızım hastane vermez heralde değil mi
MaşallahGöbeğimiz düştü bugün kızlar
Hic sancim çıkmadı,evde kuduran kızım,nstye iki cikolata rağmen hic oralikli olmadiHala buralarda olduğuna göre sancı çıkmadı sanirim beybi
Evet haklısın koyayım en iyisiVersede ne kadar hijyenik olacak küçük bir boy havlusu koyun bence
Canım hastane evinize yakınsa gidip bi görün en azından sancının derecesini öğrenirsin belki bebeğin pozisyonuna falan bakarlar evine geri dönersin. En önemlisi doktorla iletişimde kalmak. Sancılar Çok şiddetli olmadı sürece suyum gelene kadar evde geçirmek istiyorum bende. Ama hastane eve 10 dk mesafede git gel yaparım belkideBelden kasiga ve sol bacaga vuran sanciyla uyandim 1 saati gecti cok sanci oluyor yalanci sanci mi dogum mu anlayamadim regli olcam gibi boyle olsam rahatlicak gibi bi his sanci artinca karnimda bi kasilma tuvalet yapar gibi tecrubesiz olmak ne zormus ya ayrica mide bulantisindan da ölcem
güzel haberlerini bekliyoruzK
Kalk canım kalk doktora git bende. Kalktım sanırım suyum geldi acile gidiyorum
Canım bebeğin ödemini atmış önümüzdeki bi kaç gün içinde kilo almaya başlar inşallah. Dinlene dinlene emicek artık sıpalarSağol canım inşallah
Bebek küçük olduğu için hep tedirginim
Normal kiloda doğsaydı neyse
2260 şu an kilosu 2400 doğmuştu
Cnm.gecen hafta oyleydim. Icinde yanardag var sanki, acayip bir yanma. Surekli gaviscon ictim ama ise yaramadi (iki etkili olan degil de tekil olani vardi). Bastirmak icin surekli kraker, ekmek, biseyler yiyordum ben de. Soguk sut kisa bi surigine geciriyor. Sonra rennie duo tablet aldim iki tane ustuste. Onun cok faydasi oldu ya da tesaduf bilmiyorum.Bana mide yanması yüklendi. Aman allahım böyle birşey yok. Son 3/4 gün hafif hafif hissettiriyordu ama bugün artık pik yaptı. Uykumdan uyandım artık. 30 yaşında insanım hayatımda mide problemi yaşamadım anam bu neymiş böyle. Ne yatırıyor, ne oturtuyor. Meyve de yedim, bademde yedim. Birtek evde süt kalmamış onuda yarın deneyeceğim ama hiç ümidim yok. Midemin alt kısmı yanıyor ya aman yarabbim. Sanırsın delinmiş gibi hissediyorum. Birde boğazıma vuruyor şiddetlendiğinde. Allahım bu neydi ya.
Canim bir doktora yazsan mi? Ya da git en iyiyisiBelden kasiga ve sol bacaga vuran sanciyla uyandim 1 saati gecti cok sanci oluyor yalanci sanci mi dogum mu anlayamadim regli olcam gibi boyle olsam rahatlicak gibi bi his sanci artinca karnimda bi kasilma tuvalet yapar gibi tecrubesiz olmak ne zormus ya ayrica mide bulantisindan da ölcem
Aynen canım en doğrusunu yapıyorsunAmin canım benim inşAllah yaa biran önce toparlar da kendini yanıma gelir ondan sonra onlarla ilgilenirim şuan sadece bebeğime odaklandım
Canım bende dün sabah mide yanması ve bulantıyla aglayarak uyandım. Bu sabahta aynı yaşadıgın sancıyla uyandım resmen tarif etmissin bende olanıda uzun sürdü yataktan kalkamadım hatta acaba gaz sancısı falan mı dedim. Klima açık uyuyoruz ama baska odadan vuruyor acaba üşüttüm mü dedim ama ne zamandır böyle uyuyoruz bu baska bi sancıydıBelden kasiga ve sol bacaga vuran sanciyla uyandim 1 saati gecti cok sanci oluyor yalanci sanci mi dogum mu anlayamadim regli olcam gibi boyle olsam rahatlicak gibi bi his sanci artinca karnimda bi kasilma tuvalet yapar gibi tecrubesiz olmak ne zormus ya ayrica mide bulantisindan da ölcem
Bende anlam veremedim valla suanBende bi anlam veremedim o an birsey oldu ama kombi bir yandan ısınıyor banyonun baca kapağı düşüyor aynı anda aklima birşeyler getirmek istemiyorum
Yaa cok özür dilerim kızlar,bir türlü girip yazamadim,evim bu ara baya kalabalik,aile binasi ya, yaz olunca herkez toplaniyor,eşimin kardeşleri,isvicreden abisi,istanbuldan ablasi,herkez bir araya olunca ne duzgun girip okuysbiliyorum ne biseyumarim hepiniz iyisiniz,bende cuma günü kontrole gittim,önce muayene oldum cok sukur hersey yolunda ama kizim biraz göbekli,10gun içinde 550gr almış,3150gr olmuşuz doktorum önce dedi ki boyle giderse haftaya alacağım,bende üzüldüm dolayısıyla sezeryan duyunca,çünkü hep normal dogum istiyorum,sonra dedi ki dur bi nst sonuçlara bakalım,sonra bir çatı muayene yapalım,sonra konusalim....nst de hic bisey cikmadi,tam tersi evde kuduran,sagdan soldan sağlayan cocuk orda okadar uslu ve sakindi ki şaşırdım,iki kere makinaya baglandim,zorla iki cikolata yedim,banamisin demedi belli ki annasi gibi turşucu,tatlıcı değil sonra çatı muayenesi oldum ilk defa neyse ki çatı cok iyi cok beğendi doktor ve beklemeye karar verdi,artik haftada 1 görüşeceğiz dedi,ve gebelik boyunca yasak olan hersey serbest oldu(bol yürüyüş,bitki çaylar ozelikle ada cayi söyledi,bol merdiveni in cik,ilişki,hurma,egsersiz) ve yemene icmene dikkat et cok kg aldirma,bu 3700-4000 gr doğar dedi
Cnm sarilik oldugu icin uyuyakaliyor, emmedigi icin de sariligi yukseliyor. Kisir dongu yani. Bize ayaginin altini cimdikleyin, tirnaklayin, uyanip emmesi lazim diyorlardi. Ben yapamiyordum ama vicdansiz babasi yapip uyaniyordu. Artik son esige gelmisti degeri, bugun yatirirlar dedigimiz gun dusmeye baslamisti. Sariligin tek caresi ac kalmamasi ama uyandirabilmek mesele iste. Ememiyorsa kasik ya da enjektor deneyebilirsiniz.Sağol kuzum inşallah
Alışmaya çalışıyor canım emmeye uyuyakalıyor hep çekmede hala zorluk yaşıyo
Kilo da alamamış doğduğundan beri
Çok üzülüyorum alır inşallah bundan sonra
Valla annelik çok zor kızlar tamamen psikolojik savaş…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?