2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allah yardimcin olsun canim

Allah güç kuvvet versin canım inşallah her şey çok güzel olacak bak nerelere kadar geldin

Kuzum çok zorlu gebelik geçirdin, inşallah doğumun bari hızlı ve güzel olur hayırlısı ile

Allahım kuvvet versin kolay doğum nasip etsin canım

Dogru canim 34 35 36da benimde.hareketleri artmisti. 37den beri sessiz ama biraz. Dogum kanalins girmeninde etkisi olabilir. Mesela ilginc bir sekilde 2 3 gündür hickirik hissetmiyorum kanala girmenin etkisidir diye düsünüyorum.

Allah güç kuvvet versin canım inşallah her şey çok güzel olacak bak nerelere kadar geldin

Kuzum çok zorlu gebelik geçirdin, inşallah doğumun bari hızlı ve güzel olur hayırlısı ile

Allahım kuvvet versin kolay doğum nasip etsin canım
Teşekkür ederim kızlar sancılar azaldı yine açılma da durunca tekrar servise aldılar artık doğsun istiyorum yaa

Benim de hastane cok yakin canim 10 dk sürmez evden onun icin suan daha iyiyim ama tamamen gecmis degil sancilarim duruma gore doktorumla gorusucem tekrar

Evet ben benzerlerini yasiyodum ama aksam ki ni tık fazlaydi uykumdan uyandirdi beni de

Allah yardimcin olsun canim insallah en kisa zamanda ikinizde saglikla kavusursunuz

Canım Allah kolay doğum nasıp etsin sağlıkla kucağına al inşallah acılarını ağrılarını hafifletsin

Kizlar arasira bebek sanki cikiverecek gibi oluyor mu sizde ani bi baski yani vajinaya dogru? Bugun bikac seferdir hoplatiyor beni sozde 2. Cocugum ama ilkinde hic boyle seyler yasamadim

Kizlar arasira bebek sanki cikiverecek gibi oluyor mu sizde ani bi baski yani vajinaya dogru? Bugun bikac seferdir hoplatiyor beni sozde 2. Cocugum ama ilkinde hic boyle seyler yasamadim
Canım benim ilk gebeliğim ama bazen oluyor hatta bazen eli kolu aşağıdan çıktı hissi yani hareket edince aşağı doğru öyle bir his oluyor bende de

Banada bu ara hafif ağrılar giriyor kasıklarıma felan, her an doğuracak gibi hissediyorum. Doğum yapacağım ile 22 temmuzda gideceğim, inşallah o tarihe kadar sürpriz bir durum olmaz, gruptada doğuranları görünce çantamı doldurdum baya. Kargoda olup bu hafta gelecekler vs var ama en azından bir şey olursa olanlarla kapatır çıkarım diye düşündüm. Havlu hijyen ürünleri makyaj malzemeleri felan da ekledim. Kapı süsü ve takı yastığımı da valizime koydum %90 hazırız Happy momda bebeğimin erken inmesini sordum kızlar, 37 ye kadar anca dayanır dediler. Bende öyle tahmin ediyorum. Ağustos başı doğuma gireriz gibi geliyor

Ne zaman sağlıkla gelceklerse o zaman gelsinlerr beybmm ama gerçekten bu sıcaklarda o kadar zor ki hamile olmak, rabbm yardımcımız olsun
Festim sen cıktınmı izne? Yoksa 1 haftan daha mı var
Dun gece birde gitti elektirik sanırım ve Sabah altıda geldi suyumuz terimiz çıktı çocuklar yorgunluktan maşallah deliksiz uyududa ben bittim esim bile buz gibi suyla duaa girdi çıktı banamisin demedi allah neler saydırdım gece gece o elektirigi geceye bırakanlara bebek doğsa demek yanacaktı sıcaktan dedim bitti buralar yha yanıyor ya allah sonumuzu hayırlı kılsın vallaha

K Kmsemkimim herhalde sezeryana filan alındı bu kadar saat yazmadığına göre doğurdu diye düşünüyorum son zamanların stresi de ayrı ya ilk zamanlar aman kalbi atıyor mu yok kese dolu mu boş mu diye geçti şimdide acaba sancım başladıda anlamıyor muyum suyum mu geldi diye korkarak geçiyor ben doğum başlayacakta anlamıcam diye korkuyorum herkesin farklı oluyor sancısı filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…