- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.501
Allah yardimcin olsun canimKızlar bende sabahtan beri sancı çekiyorum 3 cm olmuş bu yüzden pesser i çıkardılar ama doktor bugün doğum zor olur diyor yeteri kadar sancım yok baş geliş olmuş normal doğum olacak ama çok yoruldum daha şimdiden dayanamayacak gibi hissediyorumnst de 50 lere çıktı sancı
Allah güç kuvvet versin canım inşallah her şey çok güzel olacak bak nerelere kadar geldinKızlar bende sabahtan beri sancı çekiyorum 3 cm olmuş bu yüzden pesser i çıkardılar ama doktor bugün doğum zor olur diyor yeteri kadar sancım yok baş geliş olmuş normal doğum olacak ama çok yoruldum daha şimdiden dayanamayacak gibi hissediyorumnst de 50 lere çıktı sancı
Kızlar bende sabahtan beri sancı çekiyorum 3 cm olmuş bu yüzden pesser i çıkardılar ama doktor bugün doğum zor olur diyor yeteri kadar sancım yok baş geliş olmuş normal doğum olacak ama çok yoruldum daha şimdiden dayanamayacak gibi hissediyorumnst de 50 lere çıktı sancı
Allahım kuvvet versin kolay doğum nasip etsin canımKızlar bende sabahtan beri sancı çekiyorum 3 cm olmuş bu yüzden pesser i çıkardılar ama doktor bugün doğum zor olur diyor yeteri kadar sancım yok baş geliş olmuş normal doğum olacak ama çok yoruldum daha şimdiden dayanamayacak gibi hissediyorumnst de 50 lere çıktı sancı
Dogru canim 34 35 36da benimde.hareketleri artmisti. 37den beri sessiz ama biraz. Dogum kanalins girmeninde etkisi olabilir. Mesela ilginc bir sekilde 2 3 gündür hickirik hissetmiyorum kanala girmenin etkisidir diye düsünüyorum.
Allah güç kuvvet versin canım inşallah her şey çok güzel olacak bak nerelere kadar geldin
Kuzum çok zorlu gebelik geçirdin, inşallah doğumun bari hızlı ve güzel olur hayırlısı ile
Teşekkür ederim kızlar sancılar azaldı yine açılma da durunca tekrar servise aldılarAllahım kuvvet versin kolay doğum nasip etsin canım
Hayırlısıyla gelsin inşallah. Vardır bunda da bir hayır dualarımız sizinleTeşekkür ederim kızlar sancılar azaldı yine açılma da durunca tekrar servise aldılarartık doğsun istiyorum yaa
Benim de hastane cok yakin canim 10 dk sürmez evden onun icin suan daha iyiyim ama tamamen gecmis degil sancilarim duruma gore doktorumla gorusucem tekrarCanım hastane evinize yakınsa gidip bi görün en azından sancının derecesini öğrenirsin belki bebeğin pozisyonuna falan bakarlar evine geri dönersin. En önemlisi doktorla iletişimde kalmak. Sancılar Çok şiddetli olmadı sürece suyum gelene kadar evde geçirmek istiyorum bende. Ama hastane eve 10 dk mesafede git gel yaparım belkide
güzel haberlerini bekliyoruzbende suyun şaldır şuldur geleceğini düşünmüştüm hep nedense
Canım bebeğin ödemini atmış önümüzdeki bi kaç gün içinde kilo almaya başlar inşallah. Dinlene dinlene emicek artık sıpalarazıcık bile emse doyuyor onlar ama annelik işte asla ikna olamicaz doyduklarına
Yazdim canim gece haliyle kadin uyuyor oldugu icin sabah dönüs yapti gel dedi ama sancim hafifledigi icin gitmedim beklicem bakalimCanim bir doktora yazsan mi? Ya da git en iyiyisi
Evet ben benzerlerini yasiyodum ama aksam ki ni tık fazlaydi uykumdan uyandirdi beni deCanım bende dün sabah mide yanması ve bulantıyla aglayarak uyandım. Bu sabahta aynı yaşadıgın sancıyla uyandım resmen tarif etmissin bende olanıda uzun sürdü yataktan kalkamadım hatta acaba gaz sancısı falan mı dedim. Klima açık uyuyoruz ama baska odadan vuruyor acaba üşüttüm mü dedim ama ne zamandır böyle uyuyoruz bu baska bi sancıydı
Allah yardimcin olsun canim insallah en kisa zamanda ikinizde saglikla kavusursunuzKızlar bende sabahtan beri sancı çekiyorum 3 cm olmuş bu yüzden pesser i çıkardılar ama doktor bugün doğum zor olur diyor yeteri kadar sancım yok baş geliş olmuş normal doğum olacak ama çok yoruldum daha şimdiden dayanamayacak gibi hissediyorumnst de 50 lere çıktı sancı
Canım Allah kolay doğum nasıp etsin sağlıkla kucağına al inşallah acılarını ağrılarını hafifletsinKızlar bende sabahtan beri sancı çekiyorum 3 cm olmuş bu yüzden pesser i çıkardılar ama doktor bugün doğum zor olur diyor yeteri kadar sancım yok baş geliş olmuş normal doğum olacak ama çok yoruldum daha şimdiden dayanamayacak gibi hissediyorumnst de 50 lere çıktı sancı
Canım benim ilk gebeliğim ama bazen oluyor hatta bazen eli kolu aşağıdan çıktı hissi yani hareket edince aşağı doğru öyle bir his oluyor bende deKizlar arasira bebek sanki cikiverecek gibi oluyor mu sizde ani bi baski yani vajinaya dogru? Bugun bikac seferdir hoplatiyor beni sozde 2. Cocugum ama ilkinde hic boyle seyler yasamadim
Allah kolay doğumlar versin canım, bol dua et derin nefes al, kavuşmanıza çok az kaldı böyle düşünTeşekkür ederim kızlar sancılar azaldı yine açılma da durunca tekrar servise aldılarartık doğsun istiyorum yaa
Yalancı sancı dedikleri bu sanırım canım. Benimde ilk daha o yüzden pek anlamıyoruzEvet ben benzerlerini yasiyodum ama aksam ki ni tık fazlaydi uykumdan uyandirdi beni de
Dun gece birde gitti elektirik sanırım ve Sabah altıda geldi suyumuz terimiz çıktı çocuklar yorgunluktan maşallah deliksiz uyududa ben bittim esim bile buz gibi suyla duaa girdi çıktı banamisin demedi allah neler saydırdım gece gece o elektirigi geceye bırakanlara bebek doğsa demek yanacaktı sıcaktan dedim bitti buralar yha yanıyor yaNe zaman sağlıkla gelceklerse o zaman gelsinlerr beybmm ama gerçekten bu sıcaklarda o kadar zor ki hamile olmak, rabbm yardımcımız olsun
Festim sen cıktınmı izne? Yoksa 1 haftan daha mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?