2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
K

Kalk canım kalk doktora git bende. Kalktım sanırım suyum geldi acile gidiyorum
Günlerimiz azaldıkça heyecan basıyor yha burdada okudukça bende bi korku panik olmadı değil yha su nasıl geliyordu onu bile unuttum artık sanki ilk doğuma gidecek misin gibi kaldım. Hayırlısı canim zaten gününde yarındi birsey kalmamışti hayırlısı ile gelsin yavrun

Merhaba kızlar hastaneye doğuma giderken giydiğiniz kıyafet dışında dış kıyafet olarak yanımıza kıyafet almaya gerek var mı sizce
Ben normal alt pijama aldım biri gecelik altı gibi biride zaten üstümde hastaneye giderken köy pijaması gibi denir yha onlardan aldım iki tanesi yani boo ic çamaşırı bez ve yedek sütyen süt olucak diye yedek ikide üst koydum birini uyurken giyerim emzirirken kolay olsun diye birinide gündüz giyerim diye olmadı hasteneye giderken giydiğim tişörtüde giyerrim ozelt bir takım kıyafet gecelik falan almadım ben normal gitcem gelcem ben canım zatende terlik hep ayagimda evde anlarda gitcek olursam pembe plastik banyo terlikleri diyoruz ondan giyer direk giderim o yumuşacık oluyor diye şimdilik ev icinde giyordum

Ayyy sancılar ile geçiyor günlerimiz doğsalar sağlıkla alsak kucağımıza artık

Ayyy canım nasıl oldun haber ver bizlere de

Yaaa maşallah benimde hazır çantam böyle risk olunca herşeyi hazırladım

Merhaba kızlar hastaneye doğuma giderken giydiğiniz kıyafet dışında dış kıyafet olarak yanımıza kıyafet almaya gerek var mı sizce
Valla bence gerek yok almıycam ben. Zaten üzerimizde kıyafet olur çıkarkende giyer çıkarım eve gidiyoruz nasılsa

Beşiği kurduk bizde kizlar bugün. Nevresimlerini sermedm tozlanmasin diye. Ütülü hazir dolapta zaten. Yatagimin yaninda ya bi tuhafima gidiyor duygusallastim sabah yalanci sancilarim vardi biraz uyudum kalktim geçmiş şükür. Sabah regl agrisi ve bacak agrim vardi. Artik nerdeyse her gün bunlari yasamaya basladim.

Rahat bir elbise ve crocs terlikle gidicem ben. Dönüşte de onu giyerim sadece emzirme sutyeni eklenmiş olur. Zaten sezeryan sonrası vücut bir şişiyor su topluyor gibi. Pantolon, tayt gibi şeyler bu sıcakta zor olur.

Valla bence gerek yok almıycam ben. Zaten üzerimizde kıyafet olur çıkarkende giyer çıkarım eve gidiyoruz nasılsa
Ben tek altla gitcem ama üst icin yedek kiyafet koydum. Kimisi havlu felan demiste ben terlersem havlu pecete kullanirim bu kadar götürüşün bide dönüşü var evde yikanmasi vs zaten eve dönünce bi telaseli oluncak cok camasir cikarmak istemem

Ben birkenstock terlik ve elbisemle gidicem yine onları giyip dönerim diye düşünüyorum. Ama hastaneye giderken suyum geliyor olursa yedek bi elbise alırım o zaman

İnşallah canım

yatış yaptılar bize sarılığı yükselmiş yine bu gece buradayım bakalım kızımla
Çok geçmiş olsun canım çabucak düşer inşallah normal dereceye. İlk zamanlar biraz Zor geçiyor ama kendini toplamaya başladıkça herşeyi daha kolay atlatacaksiniz annesi merak etme

K Kmsemkimim doguma girdi bence sbaahtan beri girmemis merak ettim umarim iyilerdir bebisiyle
Bende girip girip ona bakıyorum ama bence de girdi doğuma öyle hissediyorum

Bizde kurduk aynı içini sermedim ama bi güzel geliyor yanımda öylece

yatış yaptılar bize sarılığı yükselmiş yine bu gece buradayım bakalım kızımla

Çok geçmiş olsun canım hemen atlatır güçlü bebişimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…