- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.521
Günlerimiz azaldıkça heyecan basıyor yha burdada okudukça bende bi korku panik olmadı değil yha su nasıl geliyordu onu bile unuttum artık sanki ilk doğuma gidecek misin gibi kaldım. Hayırlısı canim zaten gününde yarındi birsey kalmamışti hayırlısı ile gelsin yavrunK
Kalk canım kalk doktora git bende. Kalktım sanırım suyum geldi acile gidiyorum
Ben normal alt pijama aldım biri gecelik altı gibi biride zaten üstümde hastaneye giderken köy pijaması gibi denir yha onlardan aldım iki tanesi yani boo ic çamaşırı bez ve yedek sütyen süt olucak diye yedek ikide üst koydum birini uyurken giyerim emzirirken kolay olsun diye birinide gündüz giyerim diye olmadı hasteneye giderken giydiğim tişörtüde giyerrim ozelt bir takım kıyafet gecelik falan almadım ben normal gitcem gelcem ben canım zatende terlik hep ayagimda evde anlarda gitcek olursam pembe plastik banyo terlikleri diyoruz ondan giyer direk giderim o yumuşacık oluyor diye şimdilik ev icinde giyordumMerhaba kızlar hastaneye doğuma giderken giydiğiniz kıyafet dışında dış kıyafet olarak yanımıza kıyafet almaya gerek var mı sizce
Yalancisi buysa gercegini dusunemiyorumYalancı sancı dedikleri bu sanırım canım. Benimde ilk daha o yüzden pek anlamıyoruz
Kızlarr kontrolden cıktım. Bebek kanala girmiş her an dogum olabilir dedi doktor. Nst de agri cikti ben bisi hissetmiyorum. Ama.kendini hazirla dedi 2 3 güne suyum gelebilirmis. Saat kac olursa olsun 1 saatten uzun suren agrim olursa aricakmisim doktoru ve hastaneye geccekmisim. Annem 4 unde gelcekti kayinvalide 20sinde gelcekti öyle anlasmistk biletler ona gore alindi hep ve oldgmz yere seferler kisitli ucakta. Haftada 1 2 sefer felan. simdi ikiside.yokken gelirse ben napcam.tek cok panik yaptimkendi cantami hazirliyorum simdi. Bebek 3.200 3.300 dogar dedi dr. Nasipse.
Canim böyle normal oturunca hemen kasıkta sıkıştirma hissi oluyor. Mecbur arkama yaslanarak oturuyorum asla dik oturamamaya basladm. Ayaga kalkarken sol kasigimin vajina bölümüne agri saplanip geciyor arada. 3 gün önce kanala indi bence cunku burayada yazdim. Gece uykumda hii diye uyandm oyle bi sanci girdiki vajinama. Ondan sonra oldu bi vajinal bölgede agirlik baski hissi
Kızlar bende sabahtan beri sancı çekiyorum 3 cm olmuş bu yüzden pesser i çıkardılar ama doktor bugün doğum zor olur diyor yeteri kadar sancım yok baş geliş olmuş normal doğum olacak ama çok yoruldum daha şimdiden dayanamayacak gibi hissediyorumnst de 50 lere çıktı sancı
Eki Görüntüle 3273149 Banada bu ara hafif ağrılar giriyor kasıklarıma felan, her an doğuracak gibi hissediyorum. Doğum yapacağım ile 22 temmuzda gideceğim, inşallah o tarihe kadar sürpriz bir durum olmaz, gruptada doğuranları görünce çantamı doldurdum baya. Kargoda olup bu hafta gelecekler vs var ama en azından bir şey olursa olanlarla kapatır çıkarım diye düşündüm. Havlu hijyen ürünleri makyaj malzemeleri felan da ekledim. Kapı süsü ve takı yastığımı da valizime koydum%90 hazırız Happy momda bebeğimin erken inmesini sordum kızlar, 37 ye kadar anca dayanır dediler. Bende öyle tahmin ediyorum. Ağustos başı doğuma gireriz gibi geliyor
İyi yapmışsın canım nolur nolmazAyyy sancılar ile geçiyor günlerimiz doğsalar sağlıkla alsak kucağımıza artık
Ayyy canım nasıl oldun haber ver bizlere de
Yaaa maşallah benimde hazır çantam böyle risk olunca herşeyi hazırladım
Valla bence gerek yok almıycam ben. Zaten üzerimizde kıyafet olur çıkarkende giyer çıkarım eve gidiyoruz nasılsaMerhaba kızlar hastaneye doğuma giderken giydiğiniz kıyafet dışında dış kıyafet olarak yanımıza kıyafet almaya gerek var mı sizce
Rahat bir elbise ve crocs terlikle gidicem ben. Dönüşte de onu giyerim sadece emzirme sutyeni eklenmiş olur. Zaten sezeryan sonrası vücut bir şişiyor su topluyor gibi. Pantolon, tayt gibi şeyler bu sıcakta zor olur.Merhaba kızlar hastaneye doğuma giderken giydiğiniz kıyafet dışında dış kıyafet olarak yanımıza kıyafet almaya gerek var mı sizce
Ben tek altla gitcem ama üst icin yedek kiyafet koydum. Kimisi havlu felan demiste ben terlersem havlu pecete kullanirim bu kadar götürüşün bide dönüşü var evde yikanmasi vs zaten eve dönünce bi telaseli oluncakValla bence gerek yok almıycam ben. Zaten üzerimizde kıyafet olur çıkarkende giyer çıkarım eve gidiyoruz nasılsa
Ben birkenstock terlik ve elbisemle gidicem yine onları giyip dönerim diye düşünüyorum. Ama hastaneye giderken suyum geliyor olursa yedek bi elbise alırım o zamanMerhaba kızlar hastaneye doğuma giderken giydiğiniz kıyafet dışında dış kıyafet olarak yanımıza kıyafet almaya gerek var mı sizce
İnşallah canımCanım hastane evinize yakınsa gidip bi görün en azından sancının derecesini öğrenirsin belki bebeğin pozisyonuna falan bakarlar evine geri dönersin. En önemlisi doktorla iletişimde kalmak. Sancılar Çok şiddetli olmadı sürece suyum gelene kadar evde geçirmek istiyorum bende. Ama hastane eve 10 dk mesafede git gel yaparım belkide
güzel haberlerini bekliyoruzbende suyun şaldır şuldur geleceğini düşünmüştüm hep nedense
Canım bebeğin ödemini atmış önümüzdeki bi kaç gün içinde kilo almaya başlar inşallah. Dinlene dinlene emicek artık sıpalarazıcık bile emse doyuyor onlar ama annelik işte asla ikna olamicaz doyduklarına
Evet canım ben de bir haftayı bulur diyordum ama sıcaklardan sanırımMaşallahcabuk düştü sanki
Hic sancim çıkmadı,evde kuduran kızım,nstye iki cikolata rağmen hic oralikli olmadi
Çok geçmiş olsun canım çabucak düşer inşallah normal dereceye. İlk zamanlar biraz Zor geçiyor ama kendini toplamaya başladıkça herşeyi daha kolay atlatacaksiniz annesi merak etmeyatış yaptılar bize sarılığı yükselmiş yinebu gece buradayım bakalım kızımla
Bende girip girip ona bakıyorum ama bence de girdi doğuma öyle hissediyorum
Beşiği kurduk bizde kizlar bugün. Nevresimlerini sermedm tozlanmasin diye. Ütülü hazir dolapta zaten. Yatagimin yaninda ya bi tuhafima gidiyor duygusallastimsabah yalanci sancilarim vardi biraz uyudum kalktim geçmiş şükür. Sabah regl agrisi ve bacak agrim vardi. Artik nerdeyse her gün bunlari yasamaya basladim.
yatış yaptılar bize sarılığı yükselmiş yinebu gece buradayım bakalım kızımla
Süt sağıyorum şimdi bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?