2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Erken doğan bebekler daha güçlü oluyorlarmış zaten canım inşallah öyle olur

Kizlar bisi daniscam sizlere. Bu yenidogan sariligini engellemek icin 2 saatte bir doyurulmasi lazim ya bebegin. Sütümüz az gelirse sezaryen olcagi icin cocuk tam doymazsa ben mama vermeyi düsünüuorum. Sahsen. Çünkü sariliktansa ac kalmasindansa mama yemesini tercih ederim. Yanlis mi dusunuyorum? Ablam iki sezaryen oldu iki cocuguda sariliksiz atlatti süreci. Anne sütü arti mama verdi meme reddi yasamadilar. Sadece ikinci yegenim daha az emdi ablamin sütu erken kesildi zaten. Kimisi cok diretiyor illa meme diyede bu seferde sarilik tehlikesi var.

Erken doğan bebekler daha güçlü oluyorlarmış zaten canım inşallah öyle olur
Öyle tabiii öok güçlüler maşallah
Bana sen ve bebeğin umutsunuz

Canım sürekli emzirip emdiğini de sağıp sütümü artırmayı düşünüyorum oğlumda erken gelmişti sütüm yok denecek durumdaydı bu şekilde yaptım arttı sarılık çok az oldu hastanelik olmadı şükür süt de arttı 28 ay emdi şükür bende biraz takıntılıyım o konularda ama en doğrusunu bebeğin için sen bilirsin hissiyatına güven

hic süt konusunda takintili degilim biliyomusn cnm niye bende bilmiyorum.sorun bende mi acaba diyorum. Hamilelign en basindan beri ya sutum gelmesse yada ya emmezse diye korkum endisem hic olmadi hala yok niye bende bilmiyorum.

Bu sarılıl mevzusu şuan temmuz annelerinde çok okuduğum kadarıyla her çocuk sarılık olcak diye birşey yok değer yüksek çıkarsa çoğu süt artı mama şeklinde ilerliyor doktor tavsiyesiyle kafadan direk mama vermek yerine duruma göre sarılık olursa verilebilir bence benim etrafımda yakın ailemden çocuklar hiç ileri derece sarılık olmadı ama mamada verilmedi yani

yatış yaptılar bize sarılığı yükselmiş yine bu gece buradayım bakalım kızımla
Uzulme olagan bisey oglumda 1 gece yatmisti ertesi gun deger dusunce cikmistik. Kilosunu da takma birden toparliyorlar yakinda dobisko bisey olur sen bile sasirirsin

Kuzum onu duruma göre değerlendireceksiniz, bebek midesi kiraz tanesi büyüklüğü gibi başlıyor o nedenle az da olsa sütün geldi ise hiçbirşey vermene gerek yok
Benim 3.güne kadar damla bile olsa sütüm gelmemişti, zaten o durumda ben kendim hemşireye söylemiştim benim hiç sütüm yok dşye hastanede plastik bardak içine mama hazırlayıp kaşık ile vermiştik ki sadece 2 parmak kalınlığı kadardı, sonraki gün eve çıkınca da ben tüm gün emzirmiştim akşam yatacağımız zaman aynı oranda vermiştim çok şükür sarılık olmadık
Yani süreç seni şekillendirecek, hemen baştan mama ver demek de olmaz yok asla mama verme demekte olmaz

hic süt konusunda takintili degilim biliyomusn cnm niye bende bilmiyorum.sorun bende mi acaba diyorum. Hamilelign en basindan beri ya sutum gelmesse yada ya emmezse diye korkum endisem hic olmadi hala yok niye bende bilmiyorum.

Takıntılı değilim bende aslında hiç olmayacağını düşünmedim, doğamızda var olacak var diye düşündüm hep ilkinde başarılıydı şimdide şuanda akıyor
Bebeği kanala inenler bebeğiniz hareketli mi? Eskisi gibi hareketlerini net hissediyor musunuz?
Ben tam emin değilim ama aşağıda hissediyorum indi sanırım yarın gidecem ama hareketler değişti

Bende karnımın aşağıda olduğunu hissediyorum ama hareketli hala aşağıda baya hareketleri cuma günü kanalda değildi ama anlayamadım

Valla kuzum servise aldılar ama sancım hala oluyor bakalım ne olacak

Tabii ki. Eğer sırf emziricem diyip gurur yaparsan ve o sırada bebek doymuyor olursa yanlış yapmış olursun. Bunu yapan anneler de var ve bende inanılmaz yanlış. Sen güzel düşünmüşsün. İhtiyaç olursa mutlaka mama desteği verilmeli.

Bebeği kanala inenler bebeğiniz hareketli mi? Eskisi gibi hareketlerini net hissediyor musunuz?
Dün ögrendim kanala indigini. Gecen hafta kanalda degildi ineli bikac gun oldu tahmin ediyorum cünkü alt baski yeni yeni basladi. Dün hareketsizdi ama bugün maşallahı var sagli sollu totosunu ayaklarini oynatti dayadi durdu öglen ve sabah cok oynadi suan sessiz uyuyor muhtemelen. Dün yazmistm.hickirik.hissetmedm.kac gundur diye dün gece onuda hissettim çok şükür.

aynen festim anlatmaya calistigim buydu benimde senin miden nasil oldu?

Bende karnımın aşağıda olduğunu hissediyorum ama hareketli hala aşağıda baya hareketleri cuma günü kanalda değildi ama anlayamadım

Aynen bende merak içindeyim aşağılarda hissediyorum daha çok ama çok hareketliydi zaten azalma biraz da olsa var gibi geliyor canım

Valla kuzum servise aldılar ama sancım hala oluyor bakalım ne olacak

Ayyy beklemek bilmemek de çok zor

Meliss85 canim maşallah gelisimi cok güzel prensesin evet bu ara aktif degilsin yoklugun belli ama begeni bildirimlerinden anliyorum buralarda oldugunu genede cok ihmal etme merak ederizzz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…