- 11 Nisan 2013
- 331
- 1.263
- 313
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.541
Canım inşallah çabucak toparlanır. İnan kontrol altında olması daha iyi. Sen çok güçlüsün ve yanındasın. Bol bol gelsin sütün inşallahyatış yaptılar bize sarılığı yükselmiş yinebu gece buradayım bakalım kızımla
Erken doğan bebekler daha güçlü oluyorlarmış zaten canım inşallah öyle olurBende girip girip ona bakıyorum ama bence de girdi doğuma öyle hissediyorum
Bizde kurduk aynı içini sermedim ama bi güzel geliyor yanımda öylece
Çok geçmiş olsun canım hemen atlatır güçlü bebişimiz inşallah
Amin kuzum sağolCanım inşallah çabucak toparlanır. İnan kontrol altında olması daha iyi. Sen çok güçlüsün ve yanındasın. Bol bol gelsin sütün inşallah
Öyle tabiii öok güçlüler maşallahErken doğan bebekler daha güçlü oluyorlarmış zaten canım inşallah öyle olur
Kizlar bisi daniscam sizlere. Bu yenidogan sariligini engellemek icin 2 saatte bir doyurulmasi lazim ya bebegin. Sütümüz az gelirse sezaryen olcagi icin cocuk tam doymazsa ben mama vermeyi düsünüuorum. Sahsen. Çünkü sariliktansa ac kalmasindansa mama yemesini tercih ederim. Yanlis mi dusunuyorum? Ablam iki sezaryen oldu iki cocuguda sariliksiz atlatti süreci. Anne sütü arti mama verdi meme reddi yasamadilar. Sadece ikinci yegenim daha az emdi ablamin sütu erken kesildi zaten. Kimisi cok diretiyor illa meme diyede bu seferde sarilik tehlikesi var.
hic süt konusunda takintili degilim biliyomusn cnm niye bende bilmiyorum.sorun bende mi acaba diyorum. Hamilelign en basindan beri ya sutum gelmesse yada ya emmezse diye korkum endisem hic olmadi hala yokCanım sürekli emzirip emdiğini de sağıp sütümü artırmayı düşünüyorum oğlumda erken gelmişti sütüm yok denecek durumdaydı bu şekilde yaptım arttı sarılık çok az oldu hastanelik olmadı şükür süt de arttı 28 ay emdi şükür bende biraz takıntılıyım o konulardaama en doğrusunu bebeğin için sen bilirsin hissiyatına güven
Uzulme olagan bisey oglumda 1 gece yatmisti ertesi gun deger dusunce cikmistik. Kilosunu da takma birden toparliyorlar yakinda dobisko bisey olur sen bile sasirirsinyatış yaptılar bize sarılığı yükselmiş yinebu gece buradayım bakalım kızımla
Kizlar bisi daniscam sizlere. Bu yenidogan sariligini engellemek icin 2 saatte bir doyurulmasi lazim ya bebegin. Sütümüz az gelirse sezaryen olcagi icin cocuk tam doymazsa ben mama vermeyi düsünüuorum. Sahsen. Çünkü sariliktansa ac kalmasindansa mama yemesini tercih ederim. Yanlis mi dusunuyorum? Ablam iki sezaryen oldu iki cocuguda sariliksiz atlatti süreci. Anne sütü arti mama verdi meme reddi yasamadilar. Sadece ikinci yegenim daha az emdi ablamin sütu erken kesildi zaten. Kimisi cok diretiyor illa meme diyede bu seferde sarilik tehlikesi var.
hic süt konusunda takintili degilim biliyomusn cnm niye bende bilmiyorum.sorun bende mi acaba diyorum. Hamilelign en basindan beri ya sutum gelmesse yada ya emmezse diye korkum endisem hic olmadi hala yokniye bende bilmiyorum.
Ben tam emin değilim ama aşağıda hissediyorum indi sanırım yarın gidecem ama hareketler değiştiBebeği kanala inenler bebeğiniz hareketli mi? Eskisi gibi hareketlerini net hissediyor musunuz?
Bende karnımın aşağıda olduğunu hissediyorum ama hareketli hala aşağıda baya hareketleri cuma günü kanalda değildi ama anlayamadımTakıntılı değilim bende aslında hiç olmayacağını düşünmedim, doğamızda var olacak var diye düşündüm hep ilkinde başarılıydı şimdide şuanda akıyor
Ben tam emin değilim ama aşağıda hissediyorum indi sanırım yarın gidecem ama hareketler değişti
Valla kuzum servise aldılarAyyy sancılar ile geçiyor günlerimiz doğsalar sağlıkla alsak kucağımıza artık
Ayyy canım nasıl oldun haber ver bizlere de
Yaaa maşallah benimde hazır çantam böyle risk olunca herşeyi hazırladım
Dün ögrendim kanala indigini. Gecen hafta kanalda degildi ineli bikac gun oldu tahmin ediyorum cünkü alt baski yeni yeni basladi. Dün hareketsizdi ama bugün maşallahı var sagli sollu totosunu ayaklarini oynatti dayadi durduBebeği kanala inenler bebeğiniz hareketli mi? Eskisi gibi hareketlerini net hissediyor musunuz?
aynen festim anlatmaya calistigim buydu benimdeTabii ki. Eğer sırf emziricem diyip gurur yaparsan ve o sırada bebek doymuyor olursa yanlış yapmış olursun. Bunu yapan anneler de var ve bende inanılmaz yanlış. Sen güzel düşünmüşsün. İhtiyaç olursa mutlaka mama desteği verilmeli.
Bende karnımın aşağıda olduğunu hissediyorum ama hareketli hala aşağıda baya hareketleri cuma günü kanalda değildi ama anlayamadım
Valla kuzum servise aldılarama sancım hala oluyor bakalım ne olacak
aynen festim anlatmaya calistigim buydu benimdesenin miden nasil oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?