- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.561
Hadi ya. Kafasina diken cok oluyodu sende hos tat birakmadi demek. Üzüldum. Soguk sütte mi işe yaramadi? Ben sana diyim Bulut bey pozisyon degisti bence. Bi anda oldu cunku. Bu arada kanala inmemis bulut inerse mide yanmasi olayi bitiyomus. Yani pozisyon degisiklignden kastim o degilSeni tanıyorum kuzum artık neyi neden dediğini anlayabiliyorum
Kötü ya çok keyifsizim. Gaviscon aldım ama iğrenç bir tadı var peşine kustum pek işe yaramayacak bence
Hadi ya. Kafasina diken cok oluyodu sende hos tat birakmadi demek. Üzüldum. Soguk sütte mi işe yaramadi? Ben sana diyim Bulut bey pozisyon degisti bence. Bi anda oldu cunku
Kizlar bisi daniscam sizlere. Bu yenidogan sariligini engellemek icin 2 saatte bir doyurulmasi lazim ya bebegin. Sütümüz az gelirse sezaryen olcagi icin cocuk tam doymazsa ben mama vermeyi düsünüuorum. Sahsen. Çünkü sariliktansa ac kalmasindansa mama yemesini tercih ederim. Yanlis mi dusunuyorum? Ablam iki sezaryen oldu iki cocuguda sariliksiz atlatti süreci. Anne sütü arti mama verdi meme reddi yasamadilar. Sadece ikinci yegenim daha az emdi ablamin sütu erken kesildi zaten. Kimisi cok diretiyor illa meme diyede bu seferde sarilik tehlikesi var.
şu mama verme konusundaki takıntı ilginç geliyor bana. Süt gelene kadar 2 gün mama versek ne olur ayrıca süt gelse bebek emmeyi beceremese vs zaten sinirlenip bırakıyorlar emmeyi bu sefer hem açlıktan hem sinirden ağlıyorlarDuruma göre yöntem belirlemek gerekiyor, valizime biberon koymadım ama kaşık biberon kullanırım muhtemelen. Bu konuları takıntı haline getirince faydadan çok zarar oluyor sütün gelişi gecikiyor.
Bir de ilk iki gün 10-15 ml süt yeterli yazıyor yani koca biberon mamayı boca etmeyeceğiz bebeye
Yemin ederim ben akıllanmıyorum kızlar oturup dinleyeceğime mutfaga giriyorum yok işlere girişiyorum şimdide acısını çekiyorum
Sütüm az gelir diye düşünme canım gelir inşallah hemen geldi benimkiKizlar bisi daniscam sizlere. Bu yenidogan sariligini engellemek icin 2 saatte bir doyurulmasi lazim ya bebegin. Sütümüz az gelirse sezaryen olcagi icin cocuk tam doymazsa ben mama vermeyi düsünüuorum. Sahsen. Çünkü sariliktansa ac kalmasindansa mama yemesini tercih ederim. Yanlis mi dusunuyorum? Ablam iki sezaryen oldu iki cocuguda sariliksiz atlatti süreci. Anne sütü arti mama verdi meme reddi yasamadilar. Sadece ikinci yegenim daha az emdi ablamin sütu erken kesildi zaten. Kimisi cok diretiyor illa meme diyede bu seferde sarilik tehlikesi var.
Sütüm az gelir diye düşünme canım gelir inşallah hemen geldi benimki
İyi düşün iyi olsun
Bebek karnımdan çıkınca ben ameliyattayken daha bebeği çıplak üzerime koyup emzirdiler
Sagol canim yaa tercuman olmussun banaşu mama verme konusundaki takıntı ilginç geliyor bana. Süt gelene kadar 2 gün mama versek ne olur ayrıca süt gelse bebek emmeyi beceremese vs zaten sinirlenip bırakıyorlar emmeyi bu sefer hem açlıktan hem sinirden ağlıyorlarDuruma göre yöntem belirlemek gerekiyor, valizime biberon koymadım ama kaşık biberon kullanırım muhtemelen. Bu konuları takıntı haline getirince faydadan çok zarar oluyor sütün gelişi gecikiyor.
Bir de ilk iki gün 10-15 ml süt yeterli yazıyor yani koca biberon mamayı boca etmeyeceğiz bebeye
Aynen canım ben ne pompa aldım ne biberon ne kalkan ne bilmem ne valla hiç bir şey kullanmıyorum herşey doğalSende takıntılı değildin arkadaşım direkt gelmiş bak ne güzel. Sakınılan göze çöp batıyor hiç gerek yok.
Demek hareketler hissediliyor tamam canım teşekkürler ☺Dün ögrendim kanala indigini. Gecen hafta kanalda degildi ineli bikac gun oldu tahmin ediyorum cünkü alt baski yeni yeni basladi. Dün hareketsizdi ama bugün maşallahı var sagli sollu totosunu ayaklarini oynatti dayadi durduöglen ve sabah cok oynadi suan sessiz uyuyor muhtemelen. Dün yazmistm.hickirik.hissetmedm.kac gundur diye dün gece onuda hissettim çok şükür.
Aynen canım ben ne pompa aldım ne biberon ne kalkan ne bilmem ne valla hiç bir şey kullanmıyorum herşey doğalAllah ne verdiyse ashhdjdk
Oyyy yesinler onuuu o cigliksa tamamdir pozisyon degismis kuzum cunku beni derin uykumdan uyandirdi cunkuKeskin bir tadı var. Ben zaten devamlı kusan bir insanım bana iyi gelmedisütü denemedim daha korkuyorum şuan jdjdj
Bencede döndü sabah sende dedin ya bir ağrı girdi diye öyle ağrım oldu çığlık attım resmen. Bu sefer bencede döndü. Neyse dönsün de minik kuşum çekerim napayım
Ayy boyle diyosun ya eriyoruuum offf Allahim nasip et inşallahSütüm az gelir diye düşünme canım gelir inşallah hemen geldi benimki
İyi düşün iyi olsun
Bebek karnımdan çıkınca ben ameliyattayken daha bebeği çıplak üzerime koyup emzirdiler
Valla öyle canımİşte rahat olunca su gibi akıyor
Bir arkadaşım da doğum yaptı 2 gün önce. O yara oluyor dedi gümüş kapak kullanıyormuş 1 saatte sızısını aldı dedi. Ama maşallah sana hiç ihtiyacın olmasın inşallah
Seni tanıyorum kuzum artık neyi neden dediğini anlayabiliyorum
Kötü ya çok keyifsizim. Gaviscon aldım ama iğrenç bir tadı var peşine kustum pek işe yaramayacak bence
Aminn kuzum inşallahAyy boyle diyosun ya eriyoruuum offf Allahim nasip et inşallah
Oyyy yesinler onuuu o cigliksa tamamdir pozisyon degismis kuzum cunku beni derin uykumdan uyandirdi cunku
İlk bebeğimde olmuştu ve kaldı bunda da çok çektim mide yanmasını ilaçlarla kankayız, soğuk süt çok iyi geliyor eğer ilaç iyi gelmediyse dene mutlaka birde bana en iyi gelen rennie çiğneme tableti oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?