2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Seni tanıyorum kuzum artık neyi neden dediğini anlayabiliyorum

Kötü ya çok keyifsizim. Gaviscon aldım ama iğrenç bir tadı var peşine kustum pek işe yaramayacak bence
Hadi ya. Kafasina diken cok oluyodu sende hos tat birakmadi demek. Üzüldum. Soguk sütte mi işe yaramadi? Ben sana diyim Bulut bey pozisyon degisti bence. Bi anda oldu cunku. Bu arada kanala inmemis bulut inerse mide yanmasi olayi bitiyomus. Yani pozisyon degisiklignden kastim o degil

Hadi ya. Kafasina diken cok oluyodu sende hos tat birakmadi demek. Üzüldum. Soguk sütte mi işe yaramadi? Ben sana diyim Bulut bey pozisyon degisti bence. Bi anda oldu cunku

Keskin bir tadı var. Ben zaten devamlı kusan bir insanım bana iyi gelmedi sütü denemedim daha korkuyorum şuan jdjdj

Bencede döndü sabah sende dedin ya bir ağrı girdi diye öyle ağrım oldu çığlık attım resmen. Bu sefer bencede döndü. Neyse dönsün de minik kuşum çekerim napayım

şu mama verme konusundaki takıntı ilginç geliyor bana. Süt gelene kadar 2 gün mama versek ne olur ayrıca süt gelse bebek emmeyi beceremese vs zaten sinirlenip bırakıyorlar emmeyi bu sefer hem açlıktan hem sinirden ağlıyorlar Duruma göre yöntem belirlemek gerekiyor, valizime biberon koymadım ama kaşık biberon kullanırım muhtemelen. Bu konuları takıntı haline getirince faydadan çok zarar oluyor sütün gelişi gecikiyor.

Bir de ilk iki gün 10-15 ml süt yeterli yazıyor yani koca biberon mamayı boca etmeyeceğiz bebeye

Bende kınamak istemiyorum ne yaşıyor anne de buna takıntı yapıyor bilemiyoruz ama gerçekten gereksiz. Zaten emeceği o kadar çok zamanı olacak ki. Büyütmenin de anlamı yok. Memelerime ve rahmime güveniyorum içimizde bebek büyütüyoruz onunda bir rızkı var netice de birazda akışa bırakmak lazım. Olmuyorsa mama oluyorsa süt.

Ama sorun şu ki bebek emiyor mu ememiyor mu anlamakta zor. Bazı anneler sağımda gelmeyince anlıyor sütü olmadığını. O kısım kafa karıştırıcı ama ben eds kullanıp o riski ilk 1 hafta için bertaraf edeceğim.

Yemin ederim ben akıllanmıyorum kızlar oturup dinleyeceğime mutfaga giriyorum yok işlere girişiyorum şimdide acısını çekiyorum

Bacım sana madalya mı takıyorlar? Her işe bir cumhuriyet altını diye anlaşman mı var

Yeteri kadar yapsana yorulmadan. Canının kıymetini bilmiyosun arkadaşım hiç. Dinlen artık bol bol. Vücudunun buna da ihtiyacı var.

Sütüm az gelir diye düşünme canım gelir inşallah hemen geldi benimki
İyi düşün iyi olsun
Bebek karnımdan çıkınca ben ameliyattayken daha bebeği çıplak üzerime koyup emzirdiler

İyi düşün iyi olsun
Bebek karnımdan çıkınca ben ameliyattayken daha bebeği çıplak üzerime koyup emzirdiler

Sende takıntılı değildin arkadaşım direkt gelmiş bak ne güzel. Sakınılan göze çöp batıyor hiç gerek yok.

Sagol canim yaa tercuman olmussun bana

Kızlar bu arada bende bebeğin eşi yani plesanta Rahime yapışıkmış istesem de normal doğum yapamazmışım onun ameliyatla alınması gerekirmiş
Zaten ameliyatta baya uğraştılar onu çıkarmak için ben de diyorum ne oluyor bi aksilik olduğunu hissettim hemen ameliyat sırasında
Bu durum da benim erken doğumumu tetiklemiş
Hiç farkedilmedi ultrasonda ameliyatta farkedildi

Sende takıntılı değildin arkadaşım direkt gelmiş bak ne güzel. Sakınılan göze çöp batıyor hiç gerek yok.
Aynen canım ben ne pompa aldım ne biberon ne kalkan ne bilmem ne valla hiç bir şey kullanmıyorum herşey doğal Allah ne verdiyse ashhdjdk

Demek hareketler hissediliyor tamam canım teşekkürler ☺

Aynen canım ben ne pompa aldım ne biberon ne kalkan ne bilmem ne valla hiç bir şey kullanmıyorum herşey doğal Allah ne verdiyse ashhdjdk

İşte rahat olunca su gibi akıyor
Bir arkadaşım da doğum yaptı 2 gün önce. O yara oluyor dedi gümüş kapak kullanıyormuş 1 saatte sızısını aldı dedi. Ama maşallah sana hiç ihtiyacın olmasın inşallah

Oyyy yesinler onuuu o cigliksa tamamdir pozisyon degismis kuzum cunku beni derin uykumdan uyandirdi cunku

İyi düşün iyi olsun
Ayy boyle diyosun ya eriyoruuum offf Allahim nasip et inşallah

Valla öyle canım
Bu kadar derdime rağmen yine de relax olmaya çalışıyorum
Hem anne hem baba olmaya çalışıyorum artı
Yakında bi patlak verir bende

Seni tanıyorum kuzum artık neyi neden dediğini anlayabiliyorum

Kötü ya çok keyifsizim. Gaviscon aldım ama iğrenç bir tadı var peşine kustum pek işe yaramayacak bence

İlk bebeğimde olmuştu ve kaldı bunda da çok çektim mide yanmasını ilaçlarla kankayız, soğuk süt çok iyi geliyor eğer ilaç iyi gelmediyse dene mutlaka birde bana en iyi gelen rennie çiğneme tableti oldu

Ayy boyle diyosun ya eriyoruuum offf Allahim nasip et inşallah
Aminn kuzum inşallah
Şimdi bebek katında yatıyoruz herkes odalar süslemiş kapılar süslemiş çok güzel yaaa içerde bebişler
Ben de çok istiyordum da bizim aceleci kız yüzünden olmadı

Mide yanması çok zormuş ya. Allah yardımcımız olsun kuzum. Benimki allahtan geç oldu dayanamazmışım. Rennie evde var ama doktor rennie duo veya gaviscon dedi diue kocam rennie ye izin vermiyor jdjdj sen duo mu çiğnedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…