- 15 Aralık 2022
- 396
- 882
- 33
- 41
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.761
Festi ben 29 haftalıkken çektirdim iyi ki çektirmişim diyorum evet baya şişkoyum şu sıra ama inan ayrı Bi güzelliği var düşünsene anne oluyoruz ilerde babanla ben senin için foto çektirdik diyeceğiz kuzum Bi de fotoğrafçıda elbiseler var ordan seçiyorsun kendi almana gerek kalmıyorKızlar boyumdan büyük bir işe giriştim. Hamile çekimimiz var bugün ve ben aşırı heyecan yaptım hdjdjs
Düğün fotosu bile çektirmemiş insanlarız, düğünde yapmadık zaten. Bu işleri hiç sevmem ama gelecekte pişman olmamak adına Buluta da anısı kalsın diye girdim bu işe ama pişman olucam gibi.
Ya güzel olmazsa heryerim ödem
Ayy çok teşekkürler valla ☺ sizede hayırlı olsun bebekleriniz çoğunuz doğurdu ☺☺Selam hanimlaaar temmuz grubundan yaziyorum dogum yapanlar varsa hayirli olsun bekleyenlere Allah kolayliklar versin insallahkilo konusulmus yazmadan gecemedim 62 ile hamile kalip 88 ile doguma giren biri olarak yaziyorum dogumdan iki hafta sonra 76ya dusmustum hala 76yim oda sutumu arttirmaya calistigim icin yoksa su gibi gidiyo kilo asla takilmayin ek gidaya adim attiginiz dakika istediginiz gibi verirsiniz sutunuz oturmus bebisiniz kilo almis olur coktaaan
Cok tesekkur ederimmAyy çok teşekkürler valla ☺ sizede hayırlı olsun bebekleriniz çoğunuz doğurdu ☺☺
Bizimde bazılarımız Temmuz'da doğuruyor ama olsun hepimiz yaz annesiyiz☺Cok tesekkur ederimmevet bizim grubun adi temmuz ama yarimiz haziranda dogurduk nerdeyse
Ben doğum yapmadim ama geçen sene 2 kere kürtaj olmuştum malesef. İlkinde doğru düzgün hiç kanamam olmazken ikincide günler sonra aynı dediğin gibi baya büyük pihtilar gelmişti doktorum normal olduğunu içeride biriken kanın bazen o şekilde atıldığını söylemişti. Bir süre geçince zaten kadın dogumcun seni kontrole çağırır yada bir kontrol ettir istersen rahim temizlenmis mi diye.Merhaba hanımlar önceden normal doğum yapmış yada etrafında yapmış birileri varsa size bir sorum olucak doğumda sonra kanama oluyor ya böyle hafif kasık ağrısı girip büyük pıhtılı kan düşer mi ben salı günü doğum yapmıştım ilk başlarda yoktu ama dün pıhtı geldi bugün de geldi lavaboya girdiğim de doğum da benim kanamam çok olduğu için iğne yapmışlardı hemen kanama durması için demişlerdi de bilgisi olan var mı normal doğum sonrası bunu yaşayan var mı
Bende de bir on gündür ödem problemi var akşama ayaklarim davul gibi oluyor sabaha normale dönüyor. Hatta sol ayağım önce ödem topladı şimdi sağda da oluyor ama tek taraf daha fazla. Doktorum önemli olan tansiyon dedi ödemi normal kabul ediyorlar canım.Kızlar hepinize günaydıniki gündür değişik şekilde ayaklarım şişiyor ve sol tarafta ağrıyor yorulmaktan mı yoksa hareketsizliktenmi acaba yatınca bir az iniyor ayaktaykende davul oluyor resmen tansiyonum iyi çok şükür
Ben de 51 le başladım 61 im şu ara son zamanlarda kilo alimim yavaşladı tam uyamasam da diyet modunda takılıyorum.Kilolarınız ne durum da kızlar ben 70 ile başladim 74 üm en az ben mi aldım yoksa
Çok iyi yapmışsın canım eminim çok güzel cikacaksinKızlar boyumdan büyük bir işe giriştim. Hamile çekimimiz var bugün ve ben aşırı heyecan yaptım hdjdjs
Düğün fotosu bile çektirmemiş insanlarız, düğünde yapmadık zaten. Bu işleri hiç sevmem ama gelecekte pişman olmamak adına Buluta da anısı kalsın diye girdim bu işe ama pişman olucam gibi.
Ya güzel olmazsa heryerim ödem
Sorma kuzum ben de çok şaşkınımredappleee kv icin saskinim. Hele annene yaptigi cok ayip olmus canim. Sen güclü bir annesin bebisini goturdun getirdin ameliyatli halinle maşallah bravo. Bi söz var hamilelik öncesi hep görürdum. Simdi daha iyi anliyorum anlamini. Kadinlar lohusalikta ve hamilelikte ona nasil davranildigini asla unutmazmis diye. Bende hamilelikte cok laf sokmalarina veya sacma sapan dusuncelerini bana dikte etmesinden muzdarip oldum. Lohusalikta Allah yardimcim olsun. Bu persembe yanima geliyor
Biliyorum onu canim ama asistaninada soylemiyorMasallah cnm ultrasonda değerli asistanına soylerken aklında tut FL degerini 7 ile çarpınca boy çıkıyor ortaya
Doğumda 5 dk da bir olması gerekıyormuş canım. Yalancı kasılmalar normalmiş korkmaKızlar karnımın üst kısmında çok şiddetli ağrı oldu bir yarım saat sürdü dinlendim filan şuan daha iyiyim ama çok korktum sancı bu şekildede olur mu bilmiyorum yada bebek kendini orada kastı ciddi ağrıydı yanş gazım filanda yoktu gaz ağrısı değildi yani bakalım akşama ne olur ama korktum yani
Evet ama çok şiddetliydi yani birde bu sancı ve yaa kasılmamı bilmiyorum ayy anlayamıyorum vallaDoğumda 5 dk da bir olması gerekıyormuş canım. Yalancı kasılmalar normalmiş korkma
Benimde günlerdir bacaklarıma kadar vuran regl ağrıları oluyor canım ama geçiyor eğer sıklığı artar yada dinlenince geçmezse doğruuuu hastane yoluEvet ama çok şiddetliydi yani birde bu sancı ve yaa kasılmamı bilmiyorum ayy anlayamıyorum valla
Eksiklerini gidermen baya rahatlatmıştır canım seni hayırla sağlıkla kullanman nasip olsun inşallahYarın halılarımı yıkamaya gönderiyorum kızlar, cuma günü de temizlikçi tuttum evi tümden temizletip halıları serdirip kapatıyorum. cumartesi ankaraya yerleşiyorum doğum için bir şey olur diye erken gidiyorum biraz. Saçımı felanda kestircem gitmeden lohusalıkta kolaylık olsun diye. Malum yaz pişiyorumyetişmez diye korktuğun bebeğimin fistolu isimli tulumu da kargoya verilmiş son eksiklerimizi de aldık. Hafta içi gelir heralde gitmeden, bebek bezi (sleepy), şampuanı (mustela), chiconun keçi kılı tarağını aldım. Kendim içinde pijama takımı ve terlik aldım ( bir türlü karar veremeyip alamamıştım ). Kv bebek için pike müslin felan diktirmiş, onlarda çarşamba geliyor, tamtakır hazırız yani evimde son haftam kızlar, inşallah bebişle dönmek nasip olur, çok duygusalım Biraz da psikolojik durumumdan bahsedeyim. Şuara eşime kv yüklenmekten felan uzağım. Hiç birşeyi gözüm görmüyor. Sadece kendimi biraz çirkin hissediyorum. Saçım baya beyazladı. Haram bişey olursa diye Oje felan sürmüyorum. Canım makyaj yapmak istemiyo. Karnım top gibi. Eşim öpmesin felan istiyorum. Hiç kadınsı hissetmiyorum. Gece yatağın bi ucunda uyuyorum felan inşallah geçer gider şu günler. Herkes bu günlerin kıymetini bil diyor ama ben sevmedim hamileliği. ( biraz uzun oldu kusura bakmayın)
Rica ederim ne demek analık telaşlı, heyecanlı, meraklı bir uğraş destek olunmalıTesekkür ederim deneyiminizi paylastignz icin bende ilk cocuk ama sizin gibi dusunuyorum kesinlikle . Gunlerimiz ayni 1 gun var aramizda. Gun verildi mi size? Normal dogum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?