2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Festi ben 29 haftalıkken çektirdim iyi ki çektirmişim diyorum evet baya şişkoyum şu sıra ama inan ayrı Bi güzelliği var düşünsene anne oluyoruz ilerde babanla ben senin için foto çektirdik diyeceğiz kuzum Bi de fotoğrafçıda elbiseler var ordan seçiyorsun kendi almana gerek kalmıyor

Selam hanimlaaar temmuz grubundan yaziyorum dogum yapanlar varsa hayirli olsun bekleyenlere Allah kolayliklar versin insallah kilo konusulmus yazmadan gecemedim 62 ile hamile kalip 88 ile doguma giren biri olarak yaziyorum dogumdan iki hafta sonra 76ya dusmustum hala 76yim oda sutumu arttirmaya calistigim icin yoksa su gibi gidiyo kilo asla takilmayin ek gidaya adim attiginiz dakika istediginiz gibi verirsiniz sutunuz oturmus bebisiniz kilo almis olur coktaaan

Ayy çok teşekkürler valla ☺ sizede hayırlı olsun bebekleriniz çoğunuz doğurdu ☺☺

Bugün geldik kontrolden kızlar 36 hf olmuşuz suyu kalp ritmi hareketi herşeyi ii dedi hala bas asagiyiz nst de sancida çıkmadı evde kıvranıyordum ama o derecelik bi sancı değilmiş hayrett 2.800 civarıda kilosu dedi boyunu sormadımdi gelişimi iyi dedi yeter bana. Alttan bakicakti arada sızlama ve ağrılarım olunca bi ilk nst de girde olmazsa ona gore dedi bakitmadjm bende erken diye uc kiloyu bulacak bu sıpa doğuma kadar galiba nasıl cikartcam ben yha

redappleee kv icin saskinim. Hele annene yaptigi cok ayip olmus canim. Sen güclü bir annesin bebisini goturdun getirdin ameliyatli halinle maşallah bravo. Bi söz var hamilelik öncesi hep görürdum. Simdi daha iyi anliyorum anlamini. Kadinlar lohusalikta ve hamilelikte ona nasil davranildigini asla unutmazmis diye. Bende hamilelikte cok laf sokmalarina veya sacma sapan dusuncelerini bana dikte etmesinden muzdarip oldum. Lohusalikta Allah yardimcim olsun. Bu persembe yanima geliyor

Ben doğum yapmadim ama geçen sene 2 kere kürtaj olmuştum malesef. İlkinde doğru düzgün hiç kanamam olmazken ikincide günler sonra aynı dediğin gibi baya büyük pihtilar gelmişti doktorum normal olduğunu içeride biriken kanın bazen o şekilde atıldığını söylemişti. Bir süre geçince zaten kadın dogumcun seni kontrole çağırır yada bir kontrol ettir istersen rahim temizlenmis mi diye.
Bende de bir on gündür ödem problemi var akşama ayaklarim davul gibi oluyor sabaha normale dönüyor. Hatta sol ayağım önce ödem topladı şimdi sağda da oluyor ama tek taraf daha fazla. Doktorum önemli olan tansiyon dedi ödemi normal kabul ediyorlar canım.
Kilolarınız ne durum da kızlar ben 70 ile başladim 74 üm en az ben mi aldım yoksa
Ben de 51 le başladım 61 im şu ara son zamanlarda kilo alimim yavaşladı tam uyamasam da diyet modunda takılıyorum.
Çok iyi yapmışsın canım eminim çok güzel cikacaksin bu günler gelip geçecek o fotoğraflar ne güzel anı olarak kalacak.

Sorma kuzum ben de çok şaşkınım
Gerçekten hiç unutmayacağım dediğin gibi
Bütün anneler güçlüdür canım
Valla Allah yardım etsin canım ama çok zor gerçekten insan bir müddet sonra katlanamıyor özellikle lohusalıkta

Kızlar karnımın üst kısmında çok şiddetli ağrı oldu bir yarım saat sürdü dinlendim filan şuan daha iyiyim ama çok korktum sancı bu şekildede olur mu bilmiyorum yada bebek kendini orada kastı ciddi ağrıydı yanş gazım filanda yoktu gaz ağrısı değildi yani bakalım akşama ne olur ama korktum yani

Doğumda 5 dk da bir olması gerekıyormuş canım. Yalancı kasılmalar normalmiş korkma

Yarın halılarımı yıkamaya gönderiyorum kızlar, cuma günü de temizlikçi tuttum evi tümden temizletip halıları serdirip kapatıyorum. cumartesi ankaraya yerleşiyorum doğum için bir şey olur diye erken gidiyorum biraz. Saçımı felanda kestircem gitmeden lohusalıkta kolaylık olsun diye. Malum yaz pişiyorum yetişmez diye korktuğun bebeğimin fistolu isimli tulumu da kargoya verilmiş son eksiklerimizi de aldık. Hafta içi gelir heralde gitmeden, bebek bezi (sleepy), şampuanı (mustela), chiconun keçi kılı tarağını aldım. Kendim içinde pijama takımı ve terlik aldım ( bir türlü karar veremeyip alamamıştım). Kv bebek için pike müslin felan diktirmiş, onlarda çarşamba geliyor, tamtakır hazırız yani evimde son haftam kızlar, inşallah bebişle dönmek nasip olur, çok duygusalım Biraz da psikolojik durumumdan bahsedeyim. Şuara eşime kv yüklenmekten felan uzağım. Hiç birşeyi gözüm görmüyor. Sadece kendimi biraz çirkin hissediyorum. Saçım baya beyazladı. Haram bişey olursa diye Oje felan sürmüyorum. Canım makyaj yapmak istemiyo. Karnım top gibi. Eşim öpmesin felan istiyorum. Hiç kadınsı hissetmiyorum. Gece yatağın bi ucunda uyuyorum felan inşallah geçer gider şu günler. Herkes bu günlerin kıymetini bil diyor ama ben sevmedim hamileliği. ( biraz uzun oldu kusura bakmayın)

Eklentiler

• IMG_4523.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_4524.webp
    25 KB · Görüntüleme: 87
Evet ama çok şiddetliydi yani birde bu sancı ve yaa kasılmamı bilmiyorum ayy anlayamıyorum valla
Benimde günlerdir bacaklarıma kadar vuran regl ağrıları oluyor canım ama geçiyor eğer sıklığı artar yada dinlenince geçmezse doğruuuu hastane yolu
Benim doktor hala izinde haftaya pazartesiye kadar direnmemiz lazım Salı da kontrol var bakalım Allah büyük yavaş yavaş sona doğru yaklaşıyoruz

Eksiklerini gidermen baya rahatlatmıştır canım seni hayırla sağlıkla kullanman nasip olsun inşallah Valla bu çirkinlik konusuna gelecek olursak benim hissettiğim şeyde çirkinlik değil ama böyle artık ruhum yaşlanmış gibi hissediyorum doktor ilişki istiyorum kolay doğum için dedi ama ben çok zorlanıyorum Göbeğimi çok seviyorum,miniğimin hareketlerini hissettiğim için sonsuz şükürler olsun ama böyle hareket kısıtlılığı,sağdan sola dönememek,ruhen aşırı yaşlı hissetmek ve artı eşime de bakımlı görünememek yaşadığım şeyler arasında.Yoldan geçerken iki üç çocuklu kadınlara bakıyorum gayet fit ve bakımlı görünenlerde var o zaman rahatlıyorum bu süreç geçici eski kiloma ve fitliğime neden geri dönemeyim ki diyorum Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da yavaş yavaş hem psikolojik hem fiziksel olarak daha iyi hissedeceğiz inşallah

Bende kontrole gittim 35+0 ız, 2750 gram dedi ama hala küçük gelmesin istiyor doktor, aşağıya doğru yol almış dedi kanala doğru gidiyor ama inşallah bekler.

Asıl sorun bebeğin beyninde kist var normal doğumda sıkıntı olur mu? Normal mi istiyorsun dedi biraz canım sıkıldı aklım karıştı

Tesekkür ederim deneyiminizi paylastignz icin bende ilk cocuk ama sizin gibi dusunuyorum kesinlikle . Gunlerimiz ayni 1 gun var aramizda. Gun verildi mi size? Normal dogum mu
Rica ederim ne demek analık telaşlı, heyecanlı, meraklı bir uğraş destek olunmalı benim ilki sezeryan o sebeple bu da oyle olacak ve ilki 38+6da dogumu yapildi. Yarın gideceğim kontrole saniyorum ki 2 hafta sonrasina artık gun belirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…