2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayy gerçekten mi iyi dayanıyorsun valla benim ödüm patladı çok şiddetli olunca gerçeğini düşünemiyorum ayy bide benim acı eşiğim düşük ya biliyorum yani benimde pazartesi randevum var bakalım bu kızım durur inşallah içimi oyuyor resmen gerip gerip duruyor valla

Doktor ne öneriyor sana hiç bir fikrim yok kistle ilgili kimisi doğmadan kayboluyor diyordu doktorlar ne diyor neden olmuş kist ciddi birşey mi hani inceleyecek ler mi doğduktan hemen sonra yoksa büyğrkende kaybolabilir mi? Normal doğumda sorun yaratmayacaksa bebeğine normal doğurabilirsin tabi bence burada bebeğinin sağlığına göre hareket etmek doktorunun önerisi önemli

Eczanede de görüyorum da ben bu sefer e-bebekten aldım. Hastanede hangi marka verirler bilemiyorum o sebeple kendi sectigimi içsin isterim. Bir de herkese olmayabilir tabi ama gun icinde tabi ilk günler uykusuzluk yorgunluk olunca geceye sut miktarım azalirdi o sebeple mama verirdim bebegin gece uykusundan önce boylece rahat uyurdu o da. Doktor cok normal bu kadar vermen demişti.

Kızlar selam, 33 Haftalık oldum ben de nasipse Ağustos'ta doğuracağım. Hastane odası için süs düşünenler neler yaptınız? Benim bi tek kapı süsüm ve magnetim var. Çikolata da alırım ama başka neler yapılabilir? Organizasyona fiyat sordum aşırı yüksek fiyat verdiler.

Yaaa canımsınnn
İyiki yaptırıyorsun sende çok güzel olacak emin ol

Areknoid kist kaybolur dediler ama kaybolmadı maalesef doğum sonrası mr çekilecek, sağ beyinciğin arkasında büyümezse çoğalmazsa sıkıntı yok dedi perinatologa sormuştum sıkıntı olmaz demişti normal doğum için, şimdi bugün doktor ben olsam riske atmam dedi ama içimde o yönde bir sıkıntı yok ne yapacağım arada kaldım

Hmm tmm canım teşekkür ederim galiba içerideki atılıyor dediğin gibi

canim gecmis olsun. Ikinci göz görsun dersen bi baskasina daha danis. Benim anlamadigim normal dogumun kistin uzerinde etkisi nasil var o kismi anlayamadim canim

Başka bir doktordan da fikir alsan canım
İnşallah büyümez sorun olmaz çok geçmiş olsun

Ebebekte varsa ben de alayım koyayım oadi. Eczane daha pahalı olur zaten.

Şuan inan ki bende senin gibiyim hic kadınsı hissetmiyorum
Ankarada hangi hastahane doğumun cnm

canim gecmis olsun. Ikinci göz görsun dersen bi baskasina daha danis. Benim anlamadigim normal dogumun kistin uzerinde etkisi nasil var o kismi anlayamadim canim

Başka bir doktordan da fikir alsan canım
İnşallah büyümez sorun olmaz çok geçmiş olsun

Çok gittik ayrıntılıda çıktı başka doktor baktı sonra bir başkası daha burdaki de 3. Doktor

Artı birde heyet e çıktım 3 kere, beyin cerrahi baktı hepsi sorun yok kötü değil doğum sonrası mr da belli olur herşey sürekli kontrol verdiler hep kontrol altındayız yani

Şimdi doğum yapacağım doktor normal doğumda beyin sıkışıp da sorun oluşturabilir patlatabilir dedi hani kemikler tam sert değil ya çıkarken vs..
ama bunu diğer doktorum perinatologa sordurmuştu heyette sormuştum sıkıntı olmaz demişti

İçimde ki his kötü değil bişey olmaz diye düşünüyorum ama içime de bişey düştü
Kısaca anlatmaya çalıştım

Ne diyeceğimi bilemedim cnm doktorlarina güven kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde doğumunu gercekleştir cnm içinin rahat olmasını istiyorsan sezeryan ol, sen ev doktorların arasında tabi ben birşey diyemem
Bebeğin de inşallah sağlıklı olacak cnm Allaha güven duani eksik etme

İnşallah geçer tabi
Ben doğum için ekstra bir doktora daha sorsan dedim o an sorun olmaz demişler ama belki fikirleri değişmiştir sen bilirsin tabi bu doktoruna da güvenin önemli gerçekten bebek için sezeryanı öneriyor sana ve güveniyorsam sezeryan olurum ben ama tereddütüm varsa başka görüşe danışırım

O anasının paşası bi doğsun sağlıkla varya görcekler bi bebe nasıl kucakta sevgiye boğulur

Canim zor bi durum. Ama ben riske atmazdim sanirim. Sezaryen bu kdrda kotu bisey degil bence. Ben ilk bebegim olmasina ragmen spinal sezaryen tercih ettim. Sen icim rahat diuorsun annelik hissin eminim kuvvetlidir. Ama dogum surecinde de cok ihtimaller var eminim bebegin ve kendin icin en dogru karari gene sen vereceksin biz ne desek boş Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…