- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.781
Ayy gerçekten mi iyi dayanıyorsun valla benim ödüm patladı çok şiddetli oluncaBenimde günlerdir bacaklarıma kadar vuran regl ağrıları oluyor canım ama geçiyor eğer sıklığı artar yada dinlenince geçmezse doğruuuu hastane yolu
Benim doktor hala izinde haftaya pazartesiye kadar direnmemiz lazımSalı da kontrol var bakalım Allah büyük yavaş yavaş sona doğru yaklaşıyoruz
Doktor ne öneriyor sana hiç bir fikrim yok kistle ilgili kimisi doğmadan kayboluyor diyordu doktorlar ne diyor neden olmuş kist ciddi birşey mi hani inceleyecek ler mi doğduktan hemen sonra yoksa büyğrkende kaybolabilir mi? Normal doğumda sorun yaratmayacaksa bebeğine normal doğurabilirsin tabi bence burada bebeğinin sağlığına göre hareket etmek doktorunun önerisi önemliBende kontrole gittim 35+0 ız, 2750 gram dedi ama hala küçük gelmesin istiyor doktor, aşağıya doğru yol almış dedi kanala doğru gidiyor ama inşallah bekler.
Asıl sorun bebeğin beyninde kist var normal doğumda sıkıntı olur mu? Normal mi istiyorsun dedi biraz canım sıkıldı aklım karıştı
Yok yazmadı hiç sanırsam yoğun ağrıları filan vardı girememekte haklı kendine gelince haber verecektirKızlar @Muymuyanne den haber var mı? Baya yazışılmış göremedim merakta ettim. Akşam okuyabileceğim tüm yazılanları
Eczanede de görüyorum da ben bu sefer e-bebekten aldım. Hastanede hangi marka verirler bilemiyorum o sebeple kendi sectigimi içsin isterim. Bir de herkese olmayabilir tabi ama gun icinde tabi ilk günler uykusuzluk yorgunluk olunca geceye sut miktarım azalirdi o sebeple mama verirdim bebegin gece uykusundan önce boylece rahat uyurdu o da. Doktor cok normal bu kadar vermen demişti.Eczanelerde var mi yoksa internetten mi aldın? Sarılık konusu gecmis mama konusu gecmis . Ben de almamistim emmezse hastanede ilk veriyorlar ablamdan oyle hatırlıyorum sonra mama aliriz diye düşünmüştüm de henüz almadım.
Yaaa canımsınnnİşte bende ikincide yaptırırsam Bulut üzülür diye yaptırmaya karar verdim. Normalde sadece doğum anı fotosu çektirecektik. Nasıl olduysa hamile doğum anı ve sonrasında yenidoğan konsept ve aile fotosu olarak anlaştık hdjdjdjdj birtek taburcu fotosu almadık oda zaten cidden uygun değil bize diye. Doğumdan sonra bebeğime odaklanmak istiyorum birde hastahanede süslenmeyle uğraşamam diye düşündük. Bende ilkinde yaptırmasam ikincide yaptırmazdım. Ne kadar adil bir annesin maşallah sana
Doktor ne öneriyor sana hiç bir fikrim yok kistle ilgili kimisi doğmadan kayboluyor diyordu doktorlar ne diyor neden olmuş kist ciddi birşey mi hani inceleyecek ler mi doğduktan hemen sonra yoksa büyğrkende kaybolabilir mi? Normal doğumda sorun yaratmayacaksa bebeğine normal doğurabilirsin tabi bence burada bebeğinin sağlığına göre hareket etmek doktorunun önerisi önemli
Hmm tmm canım teşekkür ederim galiba içerideki atılıyor dediğin gibiBen doğum yapmadim ama geçen sene 2 kere kürtaj olmuştum malesef. İlkinde doğru düzgün hiç kanamam olmazken ikincide günler sonra aynı dediğin gibi baya büyük pihtilar gelmişti doktorum normal olduğunu içeride biriken kanın bazen o şekilde atıldığını söylemişti. Bir süre geçince zaten kadın dogumcun seni kontrole çağırır yada bir kontrol ettir istersen rahim temizlenmis mi diye.
Bende de bir on gündür ödem problemi var akşama ayaklarim davul gibi oluyor sabaha normale dönüyor. Hatta sol ayağım önce ödem topladı şimdi sağda da oluyor ama tek taraf daha fazla. Doktorum önemli olan tansiyon dedi ödemi normal kabul ediyorlar canım.
Ben de 51 le başladım 61 im şu ara son zamanlarda kilo alimim yavaşladı tam uyamasam da diyet modunda takılıyorum.
Çok iyi yapmışsın canım eminim çok güzel cikacaksinbu günler gelip geçecek o fotoğraflar ne güzel anı olarak kalacak.
canim gecmis olsun. Ikinci göz görsun dersen bi baskasina daha danis. Benim anlamadigim normal dogumun kistin uzerinde etkisi nasil var o kismi anlayamadim canimAreknoid kist kaybolur dediler ama kaybolmadı maalesef doğum sonrası mr çekilecek, sağ beyinciğin arkasında büyümezse çoğalmazsa sıkıntı yok dedi perinatologa sormuştum sıkıntı olmaz demişti normal doğum için, şimdi bugün doktor ben olsam riske atmam dedi ama içimde o yönde bir sıkıntı yokne yapacağım arada kaldım
Başka bir doktordan da fikir alsan canımYaaa canımsınnn
İyiki yaptırıyorsun sende çok güzel olacak emin ol
Areknoid kist kaybolur dediler ama kaybolmadı maalesef doğum sonrası mr çekilecek, sağ beyinciğin arkasında büyümezse çoğalmazsa sıkıntı yok dedi perinatologa sormuştum sıkıntı olmaz demişti normal doğum için, şimdi bugün doktor ben olsam riske atmam dedi ama içimde o yönde bir sıkıntı yokne yapacağım arada kaldım
Ebebekte varsa ben de alayım koyayım oadi. Eczane daha pahalı olur zaten.Eczanede de görüyorum da ben bu sefer e-bebekten aldım. Hastanede hangi marka verirler bilemiyorum o sebeple kendi sectigimi içsin isterim. Bir de herkese olmayabilir tabi ama gun icinde tabi ilk günler uykusuzluk yorgunluk olunca geceye sut miktarım azalirdi o sebeple mama verirdim bebegin gece uykusundan önce boylece rahat uyurdu o da. Doktor cok normal bu kadar vermen demişti.
Biz 34. Haftadayız FL değeri 65.77 mm yazıyor 7 ile mi carpınca boyu cıkıyor ortaya?Masallah cnm ultrasonda değerli asistanına soylerken aklında tut FL degerini 7 ile çarpınca boy çıkıyor ortaya
Evet 46 cm boyuBiz 34. Haftadayız FL değeri 65.77 mm yazıyor 7 ile mi carpınca boyu cıkıyor ortaya?
Şuan inan ki bende senin gibiyim hic kadınsı hissetmiyorumYarın halılarımı yıkamaya gönderiyorum kızlar, cuma günü de temizlikçi tuttum evi tümden temizletip halıları serdirip kapatıyorum. cumartesi ankaraya yerleşiyorum doğum için bir şey olur diye erken gidiyorum biraz. Saçımı felanda kestircem gitmeden lohusalıkta kolaylık olsun diye. Malum yaz pişiyorumyetişmez diye korktuğun bebeğimin fistolu isimli tulumu da kargoya verilmiş son eksiklerimizi de aldık. Hafta içi gelir heralde gitmeden, bebek bezi (sleepy), şampuanı (mustela), chiconun keçi kılı tarağını aldım. Kendim içinde pijama takımı ve terlik aldım ( bir türlü karar veremeyip alamamıştım ). Kv bebek için pike müslin felan diktirmiş, onlarda çarşamba geliyor, tamtakır hazırız yani evimde son haftam kızlar, inşallah bebişle dönmek nasip olur, çok duygusalım Biraz da psikolojik durumumdan bahsedeyim. Şuara eşime kv yüklenmekten felan uzağım. Hiç birşeyi gözüm görmüyor. Sadece kendimi biraz çirkin hissediyorum. Saçım baya beyazladı. Haram bişey olursa diye Oje felan sürmüyorum. Canım makyaj yapmak istemiyo. Karnım top gibi. Eşim öpmesin felan istiyorum. Hiç kadınsı hissetmiyorum. Gece yatağın bi ucunda uyuyorum felan inşallah geçer gider şu günler. Herkes bu günlerin kıymetini bil diyor ama ben sevmedim hamileliği. ( biraz uzun oldu kusura bakmayın)
canim gecmis olsun. Ikinci göz görsun dersen bi baskasina daha danis. Benim anlamadigim normal dogumun kistin uzerinde etkisi nasil var o kismi anlayamadim canim
Başka bir doktordan da fikir alsan canım
İnşallah büyümez sorun olmaz çok geçmiş olsun
Ne diyeceğimi bilemedim cnm doktorlarina güven kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde doğumunu gercekleştir cnm içinin rahat olmasını istiyorsan sezeryan ol, sen ev doktorların arasında tabi ben birşey diyememÇok gittik ayrıntılıda çıktı başka doktor baktı sonra bir başkası daha burdaki de 3. Doktor
Artı birde heyet e çıktım 3 kere, beyin cerrahi baktı hepsi sorun yok kötü değil doğum sonrası mr da belli olur herşey sürekli kontrol verdiler hep kontrol altındayız yani
Şimdi doğum yapacağım doktor normal doğumda beyin sıkışıp da sorun oluşturabilir patlatabilir dedi hani kemikler tam sert değil ya çıkarken vs..
ama bunu diğer doktorum perinatologa sordurmuştu heyette sormuştum sıkıntı olmaz demişti
İçimde ki his kötü değil bişey olmaz diye düşünüyorum ama içime de bişey düştü
Kısaca anlatmaya çalıştım
İnşallah geçer tabiÇok gittik ayrıntılıda çıktı başka doktor baktı sonra bir başkası daha burdaki de 3. Doktor
Artı birde heyet e çıktım 3 kere, beyin cerrahi baktı hepsi sorun yok kötü değil doğum sonrası mr da belli olur herşey sürekli kontrol verdiler hep kontrol altındayız yani
Şimdi doğum yapacağım doktor normal doğumda beyin sıkışıp da sorun oluşturabilir patlatabilir dedi hani kemikler tam sert değil ya çıkarken vs..
ama bunu diğer doktorum perinatologa sordurmuştu heyette sormuştum sıkıntı olmaz demişti
O anasının paşası bi doğsun sağlıkla varya görcekler bi bebe nasıl kucakta sevgiye boğulurBirbirimize söz verelim. Böyle hadsiz hadsiz kucağına alıştırma vay efendim kendini emzik yapmışsın yok efendim seni kullanıyor gibi gibi cıvık yorumlarda bulunan kişilerin ağzına tuvalet terliğiyle vurucaz
Canim zor bi durum. Ama ben riske atmazdim sanirim. Sezaryen bu kdrda kotu bisey degil bence. Ben ilk bebegim olmasina ragmen spinal sezaryen tercih ettim. Sen icim rahat diuorsun annelik hissin eminim kuvvetlidir. Ama dogum surecinde de cok ihtimaller var eminim bebegin ve kendin icin en dogru karari gene sen vereceksin biz ne desek boşÇok gittik ayrıntılıda çıktı başka doktor baktı sonra bir başkası daha burdaki de 3. Doktor
Kıazzz o neymiş bide söylüyo valla seni yiyeceğimKilolarınız ne durum da kızlar ben 70 ile başladim 74 üm en az ben mi aldım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?