- 8 Kasım 2022
- 408
- 887
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.801
Bende 63le basladim en son 79dum tartilara küstümAboooo bende varım bende 54-55 gibi hamile kaldım şu an en son 83 olmuştum
Kızlar selam, 33 Haftalık oldum ben de nasipse Ağustos'ta doğuracağım. Hastane odası için süs düşünenler neler yaptınız? Benim bi tek kapı süsüm ve magnetim var. Çikolata da alırım ama başka neler yapılabilir? Organizasyona fiyat sordum aşırı yüksek fiyat verdiler.
Ne diyeceğimi bilemedim cnm doktorlarina güven kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde doğumunu gercekleştir cnm içinin rahat olmasını istiyorsan sezeryan ol, sen ev doktorların arasında tabi ben birşey diyemem
Bebeğin de inşallah sağlıklı olacak cnm Allaha güven duani eksik etme
İnşallah geçer tabi
Ben doğum için ekstra bir doktora daha sorsan dedim o an sorun olmaz demişler ama belki fikirleri değişmiştir sen bilirsin tabi bu doktoruna da güvenin önemli gerçekten bebek için sezeryanı öneriyor sana ve güveniyorsam sezeryan olurum ben ama tereddütüm varsa başka görüşe danışırım
Canim zor bi durum. Ama ben riske atmazdim sanirim. Sezaryen bu kdrda kotu bisey degil bence. Ben ilk bebegim olmasina ragmen spinal sezaryen tercih ettim. Sen icim rahat diuorsun annelik hissin eminim kuvvetlidir. Ama dogum surecinde de cok ihtimaller var eminim bebegin ve kendin icin en dogru karari gene sen vereceksin biz ne desek boşRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Acıbadem canım sen hangisine gidiyorsunŞuan inan ki bende senin gibiyim hic kadınsı hissetmiyorum
Ankarada hangi hastahane doğumun cnm
Allahim ayakların minikligine tatlılığına gelSelam teyzeler
Yaaa Allahim bal bal yerim ben bezelye parmakları amaaSelam teyzeler
Balgat 100. Yil cnm acibadem kadar iyi degil ama olsun ilk dogumumu da ayni doktorda yaptim annem gibi hissediyorum doktorumuAcıbadem canım sen hangisine gidiyorsun
Eridim şuandaSelam teyzeler
Sen temmuz analarının en pozitiflerindendin, biliyorsun takipteyim seni bizim bebişler de yavaş yavaş geliyor yakında sana daha çok soru sorarız tecrübeli annemiz olarakSelam hanimlaaar temmuz grubundan yaziyorum dogum yapanlar varsa hayirli olsun bekleyenlere Allah kolayliklar versin insallahkilo konusulmus yazmadan gecemedim 62 ile hamile kalip 88 ile doguma giren biri olarak yaziyorum dogumdan iki hafta sonra 76ya dusmustum hala 76yim oda sutumu arttirmaya calistigim icin yoksa su gibi gidiyo kilo asla takilmayin ek gidaya adim attiginiz dakika istediginiz gibi verirsiniz sutunuz oturmus bebisiniz kilo almis olur coktaaan
Kuzum benim hastaneye kimse gelmeyecek o nedenle hastaneye pek birşey düşünmüyorum ama önceki gebeliğimde aynı senin gibi kapı süsü, magnet, küçük isimli çikolata, küçük kolanyağı gibi şeyler hazırlamıştım ( kimileri de doğum şerbeti veriyor sebille istersen onu düşünebilirsin)Kızlar selam, 33 Haftalık oldum ben de nasipse Ağustos'ta doğuracağım. Hastane odası için süs düşünenler neler yaptınız? Benim bi tek kapı süsüm ve magnetim var. Çikolata da alırım ama başka neler yapılabilir? Organizasyona fiyat sordum aşırı yüksek fiyat verdiler.
Selam teyzeler
Kuzum tarz meselesi bende üst kısmı düğmeli takım aldım, sabahlığı falan yok istemem de zaten ama dersen ki odada çekim olacak saçlarımı fönleyip, saçıma lohusa tacı takıp, bebiş ile uyumlu giyinip çekim yapacağız lohusa terliği bile al derim yoksa lazım değil benceHerkese merhaba. Hastanede giyeceğim pijamaya bir türlü karar veremiyorum. Sonrasında da giymek istediğim için lohusa takımı almak istemedim açıkcası. Tarzıma da çok uygun değillerPijama takımını da alırsam hastane çantamı kapatıcam, tek eksiğim o kaldı. Kısa kollu düğmeli düşünüyorum. Üzerine sabahlık şart mı mesela? Siz nasıl bir şey aldınız? Bu arada kilolar konuşulmuş, bende 74'le başlamıştım, bugün 90'ı gördüm
Yok çekim falan olmayacak, süsü de pek sevmemSen temmuz analarının en pozitiflerindendin, biliyorsun takipteyim seni bizim bebişler de yavaş yavaş geliyor yakında sana daha çok soru sorarız tecrübeli annemiz olarak
Kuzum benim hastaneye kimse gelmeyecek o nedenle hastaneye pek birşey düşünmüyorum ama önceki gebeliğimde aynı senin gibi kapı süsü, magnet, küçük isimli çikolata, küçük kolanyağı gibi şeyler hazırlamıştım ( kimileri de doğum şerbeti veriyor sebille istersen onu düşünebilirsin)
Ama biz bunu yeriz annesiinşallah emişi de düzelir de bir daha bu nedenden hastaneye gitmek durumunda kalmazsınız
Kuzum tarz meselesi bende üst kısmı düğmeli takım aldım, sabahlığı falan yok istemem de zaten ama dersen ki odada çekim olacak saçlarımı fönleyip, saçıma lohusa tacı takıp, bebiş ile uyumlu giyinip çekim yapacağız lohusa terliği bile al derim yoksa lazım değil bence
Yaaa bu ne amaaSelam teyzeler
Ben hiç pijama almadım. Hep gecelik sabahlık şeklinde aldım. Çünkü sezeryanda pantolon çok zor ve hava çok sıcak. E devamlı kanama kontrolü vs yapılıyor alttan hemşireler gecelik daha iyi oluyor dediler.Herkese merhaba. Hastanede giyeceğim pijamaya bir türlü karar veremiyorum. Sonrasında da giymek istediğim için lohusa takımı almak istemedim açıkcası. Tarzıma da çok uygun değillerPijama takımını da alırsam hastane çantamı kapatıcam, tek eksiğim o kaldı. Kısa kollu düğmeli düşünüyorum. Üzerine sabahlık şart mı mesela? Siz nasıl bir şey aldınız? Bu arada kilolar konuşulmuş, bende 74'le başlamıştım, bugün 90'ı gördüm
Selam, siz mi istemediniz kimse gelmemesini ? Ben kendi isteğimle kimse gelmesin istiyorum açıkçası. Şimdi diyeceksiniz ki süs püs ne için, kendime ve çocuklarıma hatıra kalsın diye. İlk doğumumda beni çok çok yordular. Ne sorular bitti, ne huzur verdiler. Hazır yakalamışken sorayım kimse olmasa da kendim ve eşim idare edebilir miyiz sizce ?Sen temmuz analarının en pozitiflerindendin, biliyorsun takipteyim seni bizim bebişler de yavaş yavaş geliyor yakında sana daha çok soru sorarız tecrübeli annemiz olarak
Kuzum benim hastaneye kimse gelmeyecek o nedenle hastaneye pek birşey düşünmüyorum ama önceki gebeliğimde aynı senin gibi kapı süsü, magnet, küçük isimli çikolata, küçük kolanyağı gibi şeyler hazırlamıştım ( kimileri de doğum şerbeti veriyor sebille istersen onu düşünebilirsin)
Ama biz bunu yeriz annesiinşallah emişi de düzelir de bir daha bu nedenden hastaneye gitmek durumunda kalmazsınız
Kuzum tarz meselesi bende üst kısmı düğmeli takım aldım, sabahlığı falan yok istemem de zaten ama dersen ki odada çekim olacak saçlarımı fönleyip, saçıma lohusa tacı takıp, bebiş ile uyumlu giyinip çekim yapacağız lohusa terliği bile al derim yoksa lazım değil bence
Bende onu düşünerek bir gecelik aldım, zaten yaz, hava sıcak yeter dedim. Ama bir tane de alt üst takım lazım dedi doğum yapan yakınlarım. Bende kararsız kalıp burdan sorayım dedimYaaa bu ne amaa
Ben hiç pijama almadım. Hep gecelik sabahlık şeklinde aldım. Çünkü sezeryanda pantolon çok zor ve hava çok sıcak. E devamlı kanama kontrolü vs yapılıyor alttan hemşireler gecelik daha iyi oluyor dediler.
Gecelik rahat oluyor bence de alttan hasta bezi takması filan konforlu oluyor sezaryen ise . Yaz da olsa ayaklar üşüyor ama çorap da mutlaka alın yanınıza ve de kan kaybettiğimiz için de üşüyoruz ister istemez. Yarım kollu gecelik bile alsanız üstünüze sıcak tutacak bi tane de olsa ince uzun kollu bişey öneriririm.Yaaa bu ne amaa
Ben hiç pijama almadım. Hep gecelik sabahlık şeklinde aldım. Çünkü sezeryanda pantolon çok zor ve hava çok sıcak. E devamlı kanama kontrolü vs yapılıyor alttan hemşireler gecelik daha iyi oluyor dediler.
Yok çekim falan olmayacak, süsü de pek sevmemdüğmeli bir takım alsam yeter o zaman. Birde geceliğim var günlük evde de giyilecek tarzda.
Evet yedek alın , kan bulaşabiliyor bazen (sezaryen ise )Bende onu düşünerek bir gecelik aldım, zaten yaz, hava sıcak yeter dedim. Ama bir tane de alt üst takım lazım dedi doğum yapan yakınlarım. Bende kararsız kalıp burdan sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?