2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Benim hastaneye çok yakın arkadaşlarım gelmişti onlar kardeşim gibidir, benim ilk gün hastane önlüğü vardı üzerimde,
Şimde de hastane ziyaretçi kabul etmiyor, sadece 1 tane refakatçi istiyor, baba kalmayacak ise babaya da 1 saat görüş izni veriyorlar ( tam benlik mood yani )
Ben sezeryanlıydım, eğer ki eşin bebek alt bakımını yapabilir yada bebeği sana uzatabilir ise halledersiniz (Sezeryanda kesi yerinden dolayı yat kalk uzan falan biraz sıkıntı ilk zamanlar)

Ajanınız yine iş başında
İkinci hamilelik ama ilkinde de 5cm kadar Nerdeyse hiçbirşey hiseetmemiş, ben ilkinde normal doğum için pozitif hikaye çok arardım isteyen kişilere rabbim böyle kolaylarındsn nasip etsin inşallah
@ffestinalente 5cm diyorum bak doktor da eve yollamış, belki seninde böyle olacak

Eklentiler

• Screenshot_20230717_213955_com.android.chrome.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20230717_213955_com.android.chrome.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 70
Evet hepsini yapabiliyor, bi deniyim bakalım baktım olmuyor çağırırım ekstra 1 kişi . Teşekkürler, hayırlı doğumlar

Balgat 100. Yil cnm acibadem kadar iyi degil ama olsun ilk dogumumu da ayni doktorda yaptim annem gibi hissediyorum doktorumu
Önemli olan doktor zaten canım, içine siniyorsa iyi acıbademde o kadar iyi değil aslında boşa birsürü para vercekmişiz gibi geliyor ama bende doktoruma güveniyorum bırakmak istemedim

amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız zamanla psikolojimizde kendine gelir az kaldı

Kıyamam ya çok zordur tahmin edebiliyorum ben az bişey kasınınca bile uyuyamıyorum ama senin de kolestaz degildir yani öyle umuyorum inşallah olumlu sonuclar alıcaksın Allahın izniyle

Sen temmuz analarının en pozitiflerindendin, biliyorsun takipteyim seni bizim bebişler de yavaş yavaş geliyor yakında sana daha çok soru sorarız tecrübeli annemiz olarak
Ay estafirullah ne demek azicik faydamiz olsa birbirimize ne mutlu asil bebislere yariyo bunlar dahada buyuk mutluluk her zaman bilgim tecrubem yettigince

Eki Görüntüle 3273657 bu tarz şans bileklikleri de hediye oluyor
Canım ben kapı süsü ve takı yastığı, hediyelik ayıcıklı mumlar, çikolata yaptırdım. Dekor olsun diye hepsini götüreceğim. Bir de hastaneler odayı süslüyor paket olarak onu seçicem. Ayrı organizasyon tutmayı düşünmüyorum. Gerekte yok bence can havliyle o kadar düğün havası fazla geliyor bana
yerimm maşallah fındığıma
Canım sezeryan olma ihtimaline karşı beli ayarlanabilir birşey al. Lastikli düz pijama canını yakar. Ben beyaz sabahlıklı pijama takımı aldım baya süslü foto çekinmek için. Birde üstü düğmeli normal pijama gibi olan lohusa pijamaları var bel ayarlamalı ondan aldım, trendyolda likapa diye bi markanın
Bende bu sabah son kontrole gittim. Epidural olacaktı anestezi doktoru belimde fıtık olduğu için genel anestezi olur epidural yapamayız dedi. Perşembe sabah bebiiiimle kavuşuyoruz inşallah
Sağlıcakla gelsin inşallah
çok özendim, inşallah bizimse böyle kolay açılmalarımız olur normal doğum çok istiyorum bende

Likapa marka olanları gördüm evet, bir iki tane beğendiğim oldu. Yıkadıktan sonra bozulma falan oldu mu? Yorumlar kafamı karıştırmıştı.

Likapa marka olanları gördüm evet, bir iki tane beğendiğim oldu. Yıkadıktan sonra bozulma falan oldu mu? Yorumlar kafamı karıştırmıştı.
Bilmiyorum ki canım, ben süvenden almıştım onlarda bozuldu sonuçta hepsi bozuluyor, ben normal istiyorum ama sezeryan olursa diye yinede ayarlamalı almak istedim, lohusa pijaması olarak çok seçenek yok zaten, sonrasında evdede giyilir bence

O da doğru evet, çok para verip aldığım pijamalarım da diz yaptı deforme oldu. Benim sezeryan olacak gibi görünüyor, beli ayarlanan yada rahat bakayım.

Bekler bekler canım merak etme bizimkii on gündür bas asagiyiz bekliyoruz bakalım ben bir ara hareketlerini degsiik hissedince döndü sandim ama dönemimis olduğu gibi duruyor sıpa

Alltaki mesajını görmemisim bunu drla konuşup kararlandirman daha ii olur canim o süreci seni bebeğin detayını bilen drun sizin için en iyisini o söyleyebilir insalah sağlıkla alırsın doğduktan sonraki sürecinide sıkıntısız bir sekilde gecirirsinzi

Bekler bekler canım merak etme bizimkii on gündür bas asagiyiz bekliyoruz bakalım ben bir ara hareketlerini degsiik hissedince döndü sandim ama dönemimis olduğu gibi duruyor sıpa

Ayyy inşallah canımmmm

Biz il değiştirdik işte şuan sorun orda yoksa sürekli kontrol altında ilerledik bu zamana kadar, ama geldiğim yerde de bi perinotologa tekrar gidip soracağım içim rahat etsin

Kilolarınız ne durum da kızlar ben 70 ile başladim 74 üm en az ben mi aldım yoksa
Bende yanlış hatırlamıyorsam 47 ile başladım bir aysindir neredeyse hep 50 kusur çıkıyorum bende fazla alamayan doğumdan sonra hoop eskiye donen ve öyle kalanlardanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…