- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.821
Selam, siz mi istemediniz kimse gelmemesini ? Ben kendi isteğimle kimse gelmesin istiyorum açıkçası. Şimdi diyeceksiniz ki süs püs ne için, kendime ve çocuklarıma hatıra kalsın diye. İlk doğumumda beni çok çok yordular. Ne sorular bitti, ne huzur verdiler. Hazır yakalamışken sorayım kimse olmasa da kendim ve eşim idare edebilir miyiz sizce ?
Evet hepsini yapabiliyor, bi deniyim bakalım baktım olmuyor çağırırım ekstra 1 kişi . Teşekkürler, hayırlı doğumlarBenim hastaneye çok yakın arkadaşlarım gelmişti onlar kardeşim gibidir, benim ilk gün hastane önlüğü vardı üzerimde,
Şimde de hastane ziyaretçi kabul etmiyor, sadece 1 tane refakatçi istiyor, baba kalmayacak ise babaya da 1 saat görüş izni veriyorlar ( tam benlik mood yani)
Ben sezeryanlıydım, eğer ki eşin bebek alt bakımını yapabilir yada bebeği sana uzatabilir ise halledersiniz (Sezeryanda kesi yerinden dolayı yat kalk uzan falan biraz sıkıntı ilk zamanlar)
Önemli olan doktor zaten canım, içine siniyorsa iyiBalgat 100. Yil cnm acibadem kadar iyi degil ama olsun ilk dogumumu da ayni doktorda yaptim annem gibi hissediyorum doktorumu
Eksiklerini gidermen baya rahatlatmıştır canım seni hayırla sağlıkla kullanman nasip olsun inşallahValla bu çirkinlik konusuna gelecek olursak benim hissettiğim şeyde çirkinlik değil ama böyle artık ruhum yaşlanmış gibi hissediyorum doktor ilişki istiyorum kolay doğum için dedi ama ben çok zorlanıyorum Göbeğimi çok seviyorum,miniğimin hareketlerini hissettiğim için sonsuz şükürler olsun ama böyle hareket kısıtlılığı,sağdan sola dönememek,ruhen aşırı yaşlı hissetmek ve artı eşime de bakımlı görünememek yaşadığım şeyler arasında.Yoldan geçerken iki üç çocuklu kadınlara bakıyorum gayet fit ve bakımlı görünenlerde var o zaman rahatlıyorum bu süreç geçici eski kiloma ve fitliğime neden geri dönemeyim ki diyorum Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da yavaş yavaş hem psikolojik hem fiziksel olarak daha iyi hissedeceğiz inşallah
Amin kuzucumÂmin canim.hepimiz saglikla alalim
Kıyamam ya çok zordur tahmin edebiliyorum ben az bişey kasınınca bile uyuyamıyorumİnşallaj canım inşallah okadar zor bişeykiEvet canım kanda cıkıyor persembe yaptırdım aslında saglık ocagı rutin gözlem amaclı tahlil yaptı. Alt ast degerıne bakcaz sanıırım. Hayır canım ne isilik ne kabarıklık hiçbişey yok sadece kuru kasıntııı böyle ama heryerrim
Hadi hayırlısı canım sağlıkla vaktinde gelsin minişKizlar okuyorum hep mesajları sicaklar cok zorluyor bazen onun disinda hemoroid agrisi 2 3gundur şükür hafifledi o neydi öyle
Persembe gunu kontrol var sezaryem tarihi belli olacak benimde inşallah
Ay estafirullah ne demek azicik faydamiz olsa birbirimize ne mutlu asil bebislere yariyo bunlar dahada buyuk mutlulukSen temmuz analarının en pozitiflerindendin, biliyorsun takipteyim seni bizim bebişler de yavaş yavaş geliyor yakında sana daha çok soru sorarız tecrübeli annemiz olarak
Canım ben kapı süsü ve takı yastığı, hediyelik ayıcıklı mumlar, çikolata yaptırdım. Dekor olsun diye hepsini götüreceğim. Bir de hastaneler odayı süslüyor paket olarak onu seçicem. Ayrı organizasyon tutmayı düşünmüyorum. Gerekte yok bence can havliyle o kadar düğün havası fazla geliyor banaEki Görüntüle 3273657 bu tarz şans bileklikleri de hediye oluyor
Selam teyzeler
Canım sezeryan olma ihtimaline karşı beli ayarlanabilir birşey al. Lastikli düz pijama canını yakar. Ben beyaz sabahlıklı pijama takımı aldım baya süslü foto çekinmek için. Birde üstü düğmeli normal pijama gibi olan lohusa pijamaları var bel ayarlamalı ondan aldım, trendyolda likapa diye bi markanınHerkese merhaba. Hastanede giyeceğim pijamaya bir türlü karar veremiyorum. Sonrasında da giymek istediğim için lohusa takımı almak istemedim açıkcası. Tarzıma da çok uygun değillerPijama takımını da alırsam hastane çantamı kapatıcam, tek eksiğim o kaldı. Kısa kollu düğmeli düşünüyorum. Üzerine sabahlık şart mı mesela? Siz nasıl bir şey aldınız? Bu arada kilolar konuşulmuş, bende 74'le başlamıştım, bugün 90'ı gördüm
Sağlıcakla gelsin inşallahBende bu sabah son kontrole gittim. Epidural olacaktı anestezi doktoru belimde fıtık olduğu için genel anestezi olur epidural yapamayız dedi. Perşembe sabah bebiiiimle kavuşuyoruz inşallah
Ajanınız yine iş başında
İkinci hamilelik ama ilkinde de 5cm kadar Nerdeyse hiçbirşey hiseetmemiş, ben ilkinde normal doğum için pozitif hikaye çok arardım isteyen kişilere rabbim böyle kolaylarındsn nasip etsin inşallah
@ffestinalente 5cm diyorum bak doktor da eve yollamış, belki seninde böyle olacak
Amin hepimizin inşallahHadi hayırlısı canım sağlıkla vaktinde gelsin miniş
Likapa marka olanları gördüm evet, bir iki tane beğendiğim oldu. Yıkadıktan sonra bozulma falan oldu mu? Yorumlar kafamı karıştırmıştı.Canım ben kapı süsü ve takı yastığı, hediyelik ayıcıklı mumlar, çikolata yaptırdım. Dekor olsun diye hepsini götüreceğim. Bir de hastaneler odayı süslüyor paket olarak onu seçicem. Ayrı organizasyon tutmayı düşünmüyorum. Gerekte yok bence can havliyle o kadar düğün havası fazla geliyor bana
yerimm maşallah fındığıma
Canım sezeryan olma ihtimaline karşı beli ayarlanabilir birşey al. Lastikli düz pijama canını yakar. Ben beyaz sabahlıklı pijama takımı aldım baya süslü foto çekinmek için. Birde üstü düğmeli normal pijama gibi olan lohusa pijamaları var bel ayarlamalı ondan aldım, trendyolda likapa diye bi markanın
Sağlıcakla gelsin inşallah
çok özendim, inşallah bizimse böyle kolay açılmalarımız olur normal doğum çok istiyorum bende
Bilmiyorum ki canım, ben süvenden almıştım onlarda bozuldu sonuçta hepsi bozuluyor, ben normal istiyorum ama sezeryan olursa diye yinede ayarlamalı almak istedim, lohusa pijaması olarak çok seçenek yok zaten, sonrasında evdede giyilir benceLikapa marka olanları gördüm evet, bir iki tane beğendiğim oldu. Yıkadıktan sonra bozulma falan oldu mu? Yorumlar kafamı karıştırmıştı.
O da doğru evet, çok para verip aldığım pijamalarım da diz yaptı deforme oldu. Benim sezeryan olacak gibi görünüyor, beli ayarlanan yada rahat bakayım.Bilmiyorum ki canım, ben süvenden almıştım onlarda bozuldu sonuçta hepsi bozuluyor, ben normal istiyorum ama sezeryan olursa diye yinede ayarlamalı almak istedim, lohusa pijaması olarak çok seçenek yok zaten, sonrasında evdede giyilir bence
Selam teyzeler
Bekler bekler canım merak etme bizimkii on gündür bas asagiyiz bekliyoruz bakalımBende kontrole gittim 35+0 ız, 2750 gram dedi ama hala küçük gelmesin istiyor doktor, aşağıya doğru yol almış dedi kanala doğru gidiyor ama inşallah bekler.
Asıl sorun bebeğin beyninde kist var normal doğumda sıkıntı olur mu? Normal mi istiyorsun dedi biraz canım sıkıldı aklım karıştı
Alltaki mesajını görmemisim bunu drla konuşup kararlandirman daha ii olur canim o süreci seni bebeğin detayını bilen drun sizin için en iyisini o söyleyebilir insalah sağlıkla alırsın doğduktan sonraki sürecinide sıkıntısız bir sekilde gecirirsinziBende kontrole gittim 35+0 ız, 2750 gram dedi ama hala küçük gelmesin istiyor doktor, aşağıya doğru yol almış dedi kanala doğru gidiyor ama inşallah bekler.
Asıl sorun bebeğin beyninde kist var normal doğumda sıkıntı olur mu? Normal mi istiyorsun dedi biraz canım sıkıldı aklım karıştı
Bekler bekler canım merak etme bizimkii on gündür bas asagiyiz bekliyoruz bakalımben bir ara hareketlerini degsiik hissedince döndü sandim ama dönemimis olduğu gibi duruyor sıpa
Alltaki mesajını görmemisim bunu drla konuşup kararlandirman daha ii olur canim o süreci seni bebeğin detayını bilen drun sizin için en iyisini o söyleyebilir insalah sağlıkla alırsın doğduktan sonraki sürecinide sıkıntısız bir sekilde gecirirsinzi
Bende yanlış hatırlamıyorsam 47 ile başladım bir aysindir neredeyse hep 50 kusur çıkıyorum bende fazla alamayan doğumdan sonra hoop eskiye donen ve öyle kalanlardanimKilolarınız ne durum da kızlar ben 70 ile başladim 74 üm en az ben mi aldım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?