2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayyy inşallah canımmmm

Biz il değiştirdik işte şuan sorun orda yoksa sürekli kontrol altında ilerledik bu zamana kadar, ama geldiğim yerde de bi perinotologa tekrar gidip soracağım içim rahat etsin
En iyisini yaparsın canım boylet sağlık konusu ve önemli konular olunca bende tek dr la kalınmamasindan yanayım. Herşeyin en iyisi en güzelleri olucak annesi sen içini ferah tutki oda son günlerini rahatça geçirsin karnında yakında kucaklarimizda olucak Allah'ın izniyle

Off kizlar bu ne sicak.... asıl sıcak ay sonunda geliyomuş lohusalikta napicam hamile olan arkadaslarim napicak valla Allah hayirlisini versin ama bu sicagin daha sicagini dusunemiyorum
Ben kendimi gectimt bebegi düşünüyorum artık yha kilima bile fissa faydası yok hadi biz yine duşa gir cik rahatlıycazda oncazim napacak kontrolleriydi yoluydu sicagiydi kıyafetleriydi derken yanacak yavrucak yha

Kizlarrr iyi geceler biz 36+0 olduk doktor çatı muayenesini 38.haftada yapicam dedi ama benim kızım artık sığmıyor iç karnım baya dar gitgide iyice yirtiliyorum 37 den sonra gelsin istiyorum Meryemana otu ve ahududu yaprağı çayı aldım siz bir şey yapacak mısınız doğum kolaylassin diye?

Bugün banada dr çatıdan istersen muayene edeyim ağrıların icin dedi ama nst de sancit çıkmayınca gerek duymadım bir hf daha bekliycem kizim 37+5 di sanırım doğum haftası bunuda tahminito haftalarda yani iki hf içinde gelir diye umut ediyorum ki gelsin de istiyorum şuan bile gelse hemen doğurmaya raziyim git gide hantallastim yürüdükçe oturup kalktikca kiii bu sıcaklarda yetiyor zaten insani bunaltmaya doğuma kolay olsun diye bol yürümek hareket etmek egilip kalkmak ve merdiven inmekten baska birşey yapmadım nst odasina bile asagisan yukarıya hastanede üç kat merdiven çıktım indim kolaylık olsun diye

Bende yanlış hatırlamıyorsam 47 ile başladım bir aysindir neredeyse hep 50 kusur çıkıyorum bende fazla alamayan doğumdan sonra hoop eskiye donen ve öyle kalanlardanim
Birşey diyeceğim cnm senin anlattıklarınla vs ben seni daha farķlı tontiş hayal ediyordum meğer tam tersiymişsin

Birşey diyeceğim cnm senin anlattıklarınla vs ben seni daha farķlı tontiş hayal ediyordum meğer tam tersiymişsin
Yok beee canim nerde o günler fasülye sirigi diyor lar bana sağlık ocağında diger ebeler bugün nstde cihazi yerleştiren kizlar vardi ilk gebelik mi diyo yok dedim iki ozaman dedi hayır kürtajla dördüncü deyince masallah cekiyorlae baya baya çocuk gibiyim ahahhahaha kimse ne yasima ne gebelik haftama inanmıyor hele cocukalarin benim olduğuna zaten inanmıyorlar ahahahha

Ama iyi birşey tabi hareket ederken ilerdeki hayatım icin falanda zayıflıkta iyi birşey değilki yha azıcık kilolu olmak istiyorum 50 kusur 60 falan ama olmuyor demekki alamıyorum

Ama iyi birşey tabi hareket ederken ilerdeki hayatım icin falanda zayıflıkta iyi birşey değilki yha azıcık kilolu olmak istiyorum 50 kusur 60 falan ama olmuyor demekki alamıyorum
Tiroitlerine baktirdin mi hic cnm birde boyun kaç belki boyuna göre iyisindir.
Ne güzel hiç doğum yapmamış gibi duruyorsan

Diyeceksin bu kadar zaman yapmamışım zaten ne gereği var diye belki ama Gebelik günlüğünü neden aktif hale getirmiyorsun, biz senin kaçıncı haftada olduğunu yada sen bizim kaçıncı haftalarda oldugumuzu takip edersin

Ben onu yapicakdim unuttum yha adet tarihimde uymadığı için hesapliyip tam ne yapayım dedim bir çıktım canim bu sefer de nasıl yapılır di mesajlarını kaybettim bulamadım bende aynı şeyi sorup durmuş gibi gorunmeyim diye kaldi yha

Yapamadım yani suan 36 haftasın dedi ama benim gebelik tsrihimle adetim bir uymuyordu tam gec döllenmeden dolayı ondan tam gününü bilemedim gerçekten

Tiroitlerine baktirdin mi hic cnm birde boyun kaç belki boyuna göre iyisindir.
Ne güzel hiç doğum yapmamış gibi duruyorsan
Hiç kilom için dra gidip te bi kendime özel fırsat ayrıp da gidip bakitmadim ama bakitsam iyide çevremde böyle iyisin dedikce bende pek önemsemedim sanırım boyumda 1.60 kusurlardaydi en son taaa ne zaman ölçüm hatırlamıyorum

Yapamadım yani suan 36 haftasın dedi ama benim gebelik tsrihimle adetim bir uymuyordu tam gec döllenmeden dolayı ondan tam gününü bilemedim gerçekten
En son ne zaman adet olduğunu hatırlıyormusun
Hepimizin nerdeyse uymuyor çoğunluğumuz önden gidiyor 35 haftada ben 36 37 cikiyorum misal ama doktorum ona bakmiyor adet tarihimi baz alıyor

En son ne zaman adet olduğunu hatırlıyormusun
Hepimizin nerdeyse uymuyor çoğunluğumuz önden gidiyor 35 haftada ben 36 37 cikiyorum misal ama doktorum ona bakmiyor adet tarihimi baz alıyor
Ekimin 25 ik günüydü ay sonunda da bitmişti de a bu tarihi söyledikçe eminmisin falan dedj evet dedim hatta ben kist var diye gitmiştim gebelik olduğunu öğrendim evde test yapmıştım negatif çıkmıştı drla sağlık ocagida da âdet tarihlerim kasimin 10 gibi görünüyor du galibaa ama ultrasona gore gittikçe bende burdakini aktif etmeyi unuttum âdet tarihî soruyor du tam ultrasonla ki tarihî tutturamam.diye kaldi bir hesapliyim demiştim öylece kalakaldı canim yha

Evet tek de kalmadık aslnda o konuda ama bu son zamanlar iyice stres yüklendi çok sağ ol canım destek mesajın için

Ayyy ne güzel eskiden bende almaZdım ama sonra işler değişti şimdi inşallah sağlıkla doğsun da sonrasında daha azimli kararlı verecem kiloları gereksiz yemeyecem kendimi kandırıp

Sende sağol canım benim ne demek herşey gönlümuzce olsun inşallah... Bu konuda bende almak isteyip de ne varsa yiyorum ama yinede yok yiyroum şişiyor um tika bassa sabaha guruldayan karinla uyanıyorum değişik bir model bendeki sanırım miğde

Sağlığımız yerinde olsunda kilodanda geçtim herşeyden de önemli olan benim ailemin cocukalrimin sağlığı gerçekten onlar iyiyken herşey daha güzel oluyor benim için ,

Oohhhh harika anlıyorum aslnda bende yememe bakılınca zayıf kalıyorum öyle diyorlar

Ben 37+4h içindeyim 37 girdiğimden bu yana ahududu yaprağı çayı kulanıyorum bende biran önce gelsin istiyorum artık hurma da yemeye başladım gunde 3/5 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…