2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Eklentiler

• A9A31FF9-ABC3-4B56-A1CC-37F71CBD47ED.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 61
Benim sabahlıgı var ama götürmeyi düşünmüyorum açıkcası bende sevmiyorum pek o tarz ama elbise aldım daha rahat edilıyor diye ertesi gün için alt üst düşünebilirsiniz isterseniz ama ilk güne beyaz elbise aldım ertesi günede pembe aldım ben ama lohusa tarzı degil yaz sıcagında tril tril olmak istedim o yüzden evde gelen giden olur diye alt üst almıstım

Kızlar K Kmsemkimim ile konusan var mı ya merak ettim çok bugun doğumu olucaktı ? Hiç girmemiş aksamdan beri de fırsat bulamamıstır belki ama merak ettim yinede

Bende sabahtan beri bekliyorum ya yazmadı hiç merakla bekliyoruz ilk fırsatta girer haber verir inşallah fırsat bulamadı sanırım bebişini kokluyordur şimdi K Kmsemkimim

Kızlar K Kmsemkimim ile konusan var mı ya merak ettim çok bugun doğumu olucaktı ? Hiç girmemiş aksamdan beri de fırsat bulamamıstır belki ama merak ettim yinede

Kuzum hepimiz ona bakıyoruz inan, ben doğum yaptığını bebeği ve kendi ile uğraşmaktan girmedi diye düşünüyorum

O kadar kötü Bi gece geçirdim ki sormayın avuç içi kadar su geldi bende dedim ki devlete gidip baktıralım demez olaydım allahın cezaları gelen elini attı giden elini attı o kadar bağırttırdılar ki en son kanamam geldi o spektrumu kaç kez soktular bilmiyorum ağlamaktan yoruldum allahım düşürmesin devlete anca azarlasınlar milleti

Ay son durum ne canım suyun mu gelmiş el atmadan anlayamazlar zaten kan gelmesi de çok normal tabi okadar da ağrın olması normal değil çok kasmış olabilirsin o yüzden okadar acımıştır

Çok geçmiş olsun canım ya, O spektrum varya o spektrum bir düşüğümde benimde fobim olmuştu adını da bilmiyordum gelene tarif ediyordum onla mı bakacaksınız diye, onla bakacaksanız baktırmak istemiyorum diye yazı imzalanacaktı bir tanesi ve gerçekten de devlet hastaneleri bu muayene konusunda çok acımasız olabiliyor şuan daha iyisindir inşallah eve mi gönderdiler?

K Kmsemkimim hayırlı olsun kuzum, iyisiniz ya ikiniz de çok şükür kendini toparlayınca doğum hikayeni bekliyoruz

Kuzum hepimiz ona bakıyoruz inan, ben doğum yaptığını bebeği ve kendi ile uğraşmaktan girmedi diye düşünüyorum
Bende öyle düşünüyorum canım ama sabahtan beride acaba yazmısmı diye kaç defa baktım sayamadım 9 ay içinde hepimiz kız kardeş gibi olduk burda sanırım o yüzden daha da merak ediyoruz

Selam kızlar, 3-4 gündür sadece okuyorum ve emoji bırakıyorum mesajlara, en azından burdayım belli olsun diye benim duygudurumum çok değişir oldu, gün içinde aşırı yorgun uykulu ve huzursuzum, hiçbişe yapasım gelmiyor ki yapmıyorum, o kadar ki kalkıp yemek bile yapmadım. O yüzden yazmadım da buraya. Bebek gelsin artık moduna girdim, bugün kontrol vardı toplamda 19 kilo almışım o da moralimi bozmasın mı eve geldim tam zombi gibi, derken boğazda yanma başladı mideden dolayı, son trimesterda ara ara oluyordu ama artık günlük olmaya başladı. Onun dışında doktor göbeğimi görüp dedi ki sen ne kadar çatlamışsın öyle lazer yaparız vs dedi doğurduktan sonra. Onun dışında vajinamın duvarları ağrıyor mesela bacak bacak üstüne atmaya çalışırken falan çok tuhaf bir his, bir iki haftadır bu da var. İşte bunları her gelişimde buraya sizin de moraki bozmayayım diye yazmadım Neyse işte bu hafta güya masaj yapacaktı doktorum hatırlarsanız, bir gittik, haftaya çatı muayenesi yapıcam dedi. Bol bol yürü ve ilişkiye de girin dedi. Sonuç olarak sanki bebeğim bu hafta da anasıyla kalmaya karar verdi olumlu doğum hikayelerinizi okuruz bu hafta napalım artık. Darısı en kısa sürede bizim başımıza

Kızlar kusura bakmayın bir türlü yazamadım cok şükür iyiyiz doğum güzel geçti bebeğimle şimdi yatıyoruzzz hepinize iyi geceler en kısa zamanda gelcemmmmm
Canımm inan bebeginle ilgilendiğini düşündük hepimiz ama yinede çok merak ettik, şükür ki iyisiniz, kavustunuz bebeginle Rabbim sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürler nasip etsin bebeğine, çook tebrik ediyorum

Canım anlamadım doğum mu başladı? Umarım herşey yolunda gider. Muayene etmeleri normal gibi ama keşke nazik olsalar fiziksel ve davranış olarak! Bize haber ver lütfen

İnşallah canım yavaş yavaş düzeliyor

Kuzum çok gecmiş olsun, şimdi nasılsın kıyamam ya gerçekten tek yaptıkları şey o zaten azarlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…