- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.861
Yaa yerim o börülce parmaklarııSelam teyzeler
Ben onu yapicakdim unuttum yha adet tarihimde uymadığı için hesapliyip tam ne yapayım dedim bir çıktım canim bu sefer de nasıl yapılır di mesajlarını kaybettim bulamadım bende aynı şeyi sorup durmuş gibi gorunmeyim diye kaldi yha
Benim sabahlıgı var ama götürmeyi düşünmüyorum açıkcası bende sevmiyorum pek o tarz ama elbise aldım daha rahat edilıyor diye ertesi gün için alt üst düşünebilirsiniz isterseniz ama ilk güne beyaz elbise aldım ertesi günede pembe aldım ben ama lohusa tarzı degilHerkese merhaba. Hastanede giyeceğim pijamaya bir türlü karar veremiyorum. Sonrasında da giymek istediğim için lohusa takımı almak istemedim açıkcası. Tarzıma da çok uygun değillerPijama takımını da alırsam hastane çantamı kapatıcam, tek eksiğim o kaldı. Kısa kollu düğmeli düşünüyorum. Üzerine sabahlık şart mı mesela? Siz nasıl bir şey aldınız? Bu arada kilolar konuşulmuş, bende 74'le başlamıştım, bugün 90'ı gördüm
Aynen ya tüm gündür yazmişmi diye baktımKızlar K Kmsemkimim ile konusan var mı ya merak ettim çok bugun doğumu olucaktı ? Hiç girmemiş aksamdan beri de fırsat bulamamıstır belki ama merak ettim yinede
Kızlar K Kmsemkimim ile konusan var mı ya merak ettim çok bugun doğumu olucaktı ? Hiç girmemiş aksamdan beri de fırsat bulamamıstır belki ama merak ettim yinede
Evet ya bende öyle tahmin ediyorum ama merak ettim yinee tüm gün girip baktımBende sabahtan beri bekliyorum ya yazmadı hiç merakla bekliyoruz ilk fırsatta girer haber verir inşallah fırsat bulamadı sanırım bebişini kokluyordur şimdi K Kmsemkimim
Kızlar K Kmsemkimim ile konusan var mı ya merak ettim çok bugun doğumu olucaktı ? Hiç girmemiş aksamdan beri de fırsat bulamamıstır belki ama merak ettim yinede
Ooy maşallahKızlar kusura bakmayın bir türlü yazamadım cok şükür iyiyiz doğum güzel geçti bebeğimle şimdi yatıyoruzzz hepinize iyi geceleren kısa zamanda gelcemmmmm
Ay son durum ne canım suyun mu gelmiş el atmadan anlayamazlar zaten kan gelmesi de çok normal tabi okadar da ağrın olması normal değil çok kasmış olabilirsin o yüzden okadar acımıştırO kadar kötü Bi gece geçirdim ki sormayın avuç içi kadar su geldi bende dedim ki devlete gidip baktıralım demez olaydım allahın cezaları gelen elini attı giden elini attı o kadar bağırttırdılar ki en son kanamam geldi o spektrumu kaç kez soktular bilmiyorum ağlamaktan yoruldum allahım düşürmesin devlete anca azarlasınlar milleti
O kadar kötü Bi gece geçirdim ki sormayın avuç içi kadar su geldi bende dedim ki devlete gidip baktıralım demez olaydım allahın cezaları gelen elini attı giden elini attı o kadar bağırttırdılar ki en son kanamam geldi o spektrumu kaç kez soktular bilmiyorum ağlamaktan yoruldum allahım düşürmesin devlete anca azarlasınlar milleti
Bende öyle düşünüyorum canım ama sabahtan beride acaba yazmısmı diye kaç defa baktım sayamadımKuzum hepimiz ona bakıyoruz inan, ben doğum yaptığını bebeği ve kendi ile uğraşmaktan girmedi diye düşünüyorum
Canımm inan bebeginle ilgilendiğini düşündük hepimiz ama yinede çok merak ettik, şükür ki iyisiniz, kavustunuz bebeginleKızlar kusura bakmayın bir türlü yazamadım cok şükür iyiyiz doğum güzel geçti bebeğimle şimdi yatıyoruzzz hepinize iyi geceleren kısa zamanda gelcemmmmm
Canım anlamadım doğum mu başladı? Umarım herşey yolunda gider. Muayene etmeleri normal gibi ama keşke nazik olsalar fiziksel ve davranış olarak! Bize haber ver lütfenO kadar kötü Bi gece geçirdim ki sormayın avuç içi kadar su geldi bende dedim ki devlete gidip baktıralım demez olaydım allahın cezaları gelen elini attı giden elini attı o kadar bağırttırdılar ki en son kanamam geldi o spektrumu kaç kez soktular bilmiyorum ağlamaktan yoruldum allahım düşürmesin devlete anca azarlasınlar milleti
İnşallah canım yavaş yavaş düzeliyorSen temmuz analarının en pozitiflerindendin, biliyorsun takipteyim seni bizim bebişler de yavaş yavaş geliyor yakında sana daha çok soru sorarız tecrübeli annemiz olarak
Kuzum benim hastaneye kimse gelmeyecek o nedenle hastaneye pek birşey düşünmüyorum ama önceki gebeliğimde aynı senin gibi kapı süsü, magnet, küçük isimli çikolata, küçük kolanyağı gibi şeyler hazırlamıştım ( kimileri de doğum şerbeti veriyor sebille istersen onu düşünebilirsin)
Ama biz bunu yeriz annesiinşallah emişi de düzelir de bir daha bu nedenden hastaneye gitmek durumunda kalmazsınız
Kuzum tarz meselesi bende üst kısmı düğmeli takım aldım, sabahlığı falan yok istemem de zaten ama dersen ki odada çekim olacak saçlarımı fönleyip, saçıma lohusa tacı takıp, bebiş ile uyumlu giyinip çekim yapacağız lohusa terliği bile al derim yoksa lazım değil bence
Kuzum çok gecmiş olsun, şimdi nasılsınO kadar kötü Bi gece geçirdim ki sormayın avuç içi kadar su geldi bende dedim ki devlete gidip baktıralım demez olaydım allahın cezaları gelen elini attı giden elini attı o kadar bağırttırdılar ki en son kanamam geldi o spektrumu kaç kez soktular bilmiyorum ağlamaktan yoruldum allahım düşürmesin devlete anca azarlasınlar milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?