2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım bende pazar günü yaşadım aynısını üşüttüm sanırım o yüzden oldu dediğn gibi benimde baya sürdü hatta sol ayagım uyustu ama asagıya bi baskı yok sadece karın agrısı oldu ben klimadan üşüttüğümü düşündüm ya da bu haftalarda baslıyo artık sanırım Çünkü herkeste olmaya baslamıs bu dediğimiz. Şimdi nasılsın daha iyi misin ?

Kızlar kusura bakmayın bir türlü yazamadım cok şükür iyiyiz doğum güzel geçti bebeğimle şimdi yatıyoruzzz hepinize iyi geceler en kısa zamanda gelcemmmmm
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bekliyoruz doğum hikayeni
Cnm şimdi nasilsin iyimisin kasmamaya çalış alttan bakarken kendini

Ay son durum ne canım suyun mu gelmiş el atmadan anlayamazlar zaten kan gelmesi de çok normal tabi okadar da ağrın olması normal değil çok kasmış olabilirsin o yüzden okadar acımıştır
Eve gönderdiler ama inan canımdan can gitti 2 kere nst bağladılar sancı çıktı yatırcaklardı ben istemedim canım özelde takipliyim zaten kendi doktoruma söyledim gitmişsiniz şu an yapabilecek bişey yok dedi çok kötüydü

Gittiğin ozelde yenidogan bakim unitesi var mi cnm

Ahhh sağol canım çok tşk ederim Bi de 1 kere de değil kuzum sokuyor bağırta bağırta kendini kasıyorsun diye nasıl bağırıyor bacaklarını iice çek kendine diye bağırıyor abartmıyorum 5-6 kere taktı çıkartıyor çıktı diyor yenisini açıyor Bi daha takıyor işte o sıra amşure testi yapacaklar kan gelince hocalarını çağırdılar bu sefer o sokuyor kızıyor ayyy kabus gibiydi

Kuzum çok gecmiş olsun, şimdi nasılsın kıyamam ya gerçekten tek yaptıkları şey o zaten azarlamak
Ahhh canım daha iyiyim şükür evdeyim ama valla bişeyi olmayın çocuğu doğurtacaklardı çok çaresiz kalıyorsun Bi kalktım sedyeden olduğu gibi kan yemin ederim tansiyonum düştü

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bekliyoruz doğum hikayeni

Cnm şimdi nasilsin iyimisin kasmamaya çalış alttan bakarken kendini
Canım haklısın da ben hamilelitwn beri hiç alttan mua olmadım özeldeki doktorum bile hiç bakmadı elim de olmadan kastım galiba

Tomris0006 benim gittigim özelde yenidogan bakım unitesi yok misal doktor 37 dej once gelirse direk şehir hastahanesi dedi
Ayyyyyy canımmm sık kendini benim kadın doğumda çalışan doktor arkadaşım bide arayıp benim yakınım dedi hepsi bide öyle tanımalarına rağmen böyle davrandı eşim biraz daha gelmeseydin içeri dalacaktım diyor tek başına kalıyorsun ve çaresiz dikkat et kendine sakın erken gelmesin bebiş vicdanlarına kalıyorsun

Yani daha bekleyebilirsin o zaman? Anlamadım madem doğum başlamadı, neden doğum yaptırmak istediler? İçine nasıl sinerse öyle yapman iyi olmuş
Doğum yaptırmak değil canım suyum geldi mi diye bakacaklar dı amşure testi diye Bi test var onu yapacaklar ama görsen dediğin gibi doğum başlamış gibi davranıp sürekli gelen parmakla bakıyor giden spektrumla en son zaten kanamaya başladı

Ahhh canım daha iyiyim şükür evdeyim ama valla bişeyi olmayın çocuğu doğurtacaklardı çok çaresiz kalıyorsun Bi kalktım sedyeden olduğu gibi kan yemin ederim tansiyonum düştü
Sana çok zorluklar yaşamışlar ve kötü bi deneyim izlenim bırakmışlar umarım bir daha böyle birşey yasamak zorunda kalmazsin canım geçmiş olsun suan nasılsın

Canim cok gecmis olsun. Suan son durum nedir yani gelen bebegin amniyon sivisi mi yoksa akintin miymis normal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…