- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.881
Aminnn kuzum hepimizinkine inşallahAllahim ayakların minikligine tatlılığına gelAllah sağlıklı analı babali uzun ömürler nasip etsin canimmm
Canım bende pazar günü yaşadım aynısını üşüttüm sanırım o yüzden oldu dediğn gibi benimde baya sürdü hatta sol ayagım uyustu ama asagıya bi baskı yok sadece karın agrısı oldu ben klimadan üşüttüğümü düşündüm ya da bu haftalarda baslıyo artık sanırımKızlar karnımın üst kısmında çok şiddetli ağrı oldu bir yarım saat sürdü dinlendim filan şuan daha iyiyim ama çok korktum sancı bu şekildede olur mu bilmiyorum yada bebek kendini orada kastı ciddi ağrıydı yanş gazım filanda yoktu gaz ağrısı değildi yani bakalım akşama ne olur ama korktum yani
Kızlar kusura bakmayın bir türlü yazamadım cok şükür iyiyiz doğum güzel geçti bebeğimle şimdi yatıyoruzzz hepinize iyi geceleren kısa zamanda gelcemmmmm
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bekliyoruz doğum hikayeniKızlar kusura bakmayın bir türlü yazamadım cok şükür iyiyiz doğum güzel geçti bebeğimle şimdi yatıyoruzzz hepinize iyi geceleren kısa zamanda gelcemmmmm
Cnm şimdi nasilsin iyimisin kasmamaya çalış alttan bakarken kendiniO kadar kötü Bi gece geçirdim ki sormayın avuç içi kadar su geldi bende dedim ki devlete gidip baktıralım demez olaydım allahın cezaları gelen elini attı giden elini attı o kadar bağırttırdılar ki en son kanamam geldi o spektrumu kaç kez soktular bilmiyorum ağlamaktan yoruldum allahım düşürmesin devlete anca azarlasınlar milleti
Eve gönderdiler ama inan canımdan can gitti 2 kere nst bağladılar sancı çıktı yatırcaklardı ben istemedim canım özelde takipliyim zaten kendi doktoruma söyledim gitmişsiniz şu an yapabilecek bişey yok dedi çok kötüydüAy son durum ne canım suyun mu gelmiş el atmadan anlayamazlar zaten kan gelmesi de çok normal tabi okadar da ağrın olması normal değil çok kasmış olabilirsin o yüzden okadar acımıştır
Gittiğin ozelde yenidogan bakim unitesi var mi cnmEve gönderdiler ama inan canımdan can gitti 2 kere nst bağladılar sancı çıktı yatırcaklardı ben istemedim canım özelde takipliyim zaten kendi doktoruma söyledim gitmişsiniz şu an yapabilecek bişey yok dedi çok kötüydü
Ahhh sağol canım çok tşk ederim Bi de 1 kere de değil kuzum sokuyor bağırta bağırta kendini kasıyorsun diye nasıl bağırıyor bacaklarını iice çek kendine diye bağırıyor abartmıyorum 5-6 kere taktı çıkartıyor çıktı diyor yenisini açıyor Bi daha takıyor işte o sıra amşure testi yapacaklar kan gelince hocalarını çağırdılar bu sefer o sokuyor kızıyor ayyy kabus gibiydiÇok geçmiş olsun canım ya, O spektrum varya o spektrum bir düşüğümde benimde fobim olmuştu adını da bilmiyordum gelene tarif ediyordum onla mı bakacaksınız diye, onla bakacaksanız baktırmak istemiyorum diye yazı imzalanacaktı bir tanesi ve gerçekten de devlet hastaneleri bu muayene konusunda çok acımasız olabiliyorşuan daha iyisindir inşallah eve mi gönderdiler?
@Muymuyanne hayırlı olsun kuzum, iyisiniz ya ikiniz de çok şükür kendini toparlayınca doğum hikayeni bekliyoruz
Yok canım ama sancılar başlamış amşure testi yaptılar yatircaklarıdı ben istemedimCanım anlamadım doğum mu başladı? Umarım herşey yolunda gider. Muayene etmeleri normal gibi ama keşke nazik olsalar fiziksel ve davranış olarak! Bize haber ver lütfen
Ahhh canım daha iyiyim şükür evdeyim ama valla bişeyi olmayın çocuğu doğurtacaklardı çok çaresiz kalıyorsun Bi kalktım sedyeden olduğu gibi kan yemin ederim tansiyonum düştüKuzum çok gecmiş olsun, şimdi nasılsınkıyamam ya gerçekten tek yaptıkları şey o zaten azarlamak
Canım haklısın da ben hamilelitwn beri hiç alttan mua olmadım özeldeki doktorum bile hiç bakmadı elim de olmadan kastım galibaHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bekliyoruz doğum hikayeni
Cnm şimdi nasilsin iyimisin kasmamaya çalış alttan bakarken kendini
Var canımGittiğin ozelde yenidogan bakim unitesi var mi cnm
Ayyyyyy canımmm sık kendini benim kadın doğumda çalışan doktor arkadaşım bide arayıp benim yakınım dedi hepsi bide öyle tanımalarına rağmen böyle davrandı eşim biraz daha gelmeseydin içeri dalacaktım diyor tek başına kalıyorsun ve çaresiz dikkat et kendine sakın erken gelmesin bebiş vicdanlarına kalıyorsunTomris0006 benim gittigim özelde yenidogan bakım unitesi yok misal doktor 37 dej once gelirse direk şehir hastahanesi dedi
Yani daha bekleyebilirsin o zaman? Anlamadım madem doğum başlamadı, neden doğum yaptırmak istediler? İçine nasıl sinerse öyle yapman iyi olmuşYok canım ama sancılar başlamış amşure testi yaptılar yatircaklarıdı ben istemedim
Doğum yaptırmak değil canım suyum geldi mi diye bakacaklar dı amşure testi diye Bi test var onu yapacaklar ama görsen dediğin gibi doğum başlamış gibi davranıp sürekli gelen parmakla bakıyor giden spektrumla en son zaten kanamaya başladıYani daha bekleyebilirsin o zaman? Anlamadım madem doğum başlamadı, neden doğum yaptırmak istediler? İçine nasıl sinerse öyle yapman iyi olmuş
Sana çok zorluklar yaşamışlar ve kötü bi deneyim izlenim bırakmışlar umarım bir daha böyle birşey yasamak zorunda kalmazsin canım geçmiş olsun suan nasılsınAhhh canım daha iyiyim şükür evdeyim ama valla bişeyi olmayın çocuğu doğurtacaklardı çok çaresiz kalıyorsun Bi kalktım sedyeden olduğu gibi kan yemin ederim tansiyonum düştü
Canım hayırlı olsunKızlar kusura bakmayın bir türlü yazamadım cok şükür iyiyiz doğum güzel geçti bebeğimle şimdi yatıyoruzzz hepinize iyi geceleren kısa zamanda gelcemmmmm
Hayirli olsun canim, gözünüz aydinKızlar kusura bakmayın bir türlü yazamadım cok şükür iyiyiz doğum güzel geçti bebeğimle şimdi yatıyoruzzz hepinize iyi geceleren kısa zamanda gelcemmmmm
Canim cok gecmis olsun. Suan son durum nedir yani gelen bebegin amniyon sivisi mi yoksa akintin miymis normal?Ahhh canım daha iyiyim şükür evdeyim ama valla bişeyi olmayın çocuğu doğurtacaklardı çok çaresiz kalıyorsun Bi kalktım sedyeden olduğu gibi kan yemin ederim tansiyonum düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?