- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.901
Hayırlı olsun canımKızlar kusura bakmayın bir türlü yazamadım cok şükür iyiyiz doğum güzel geçti bebeğimle şimdi yatıyoruzzz hepinize iyi geceleren kısa zamanda gelcemmmmm
Hurma ve adaçayı kullanacaktım ben ama bebek kanalda benim, 37 den önce gelmesin istiyorum o yüzden vazgeçtimKizlarrr iyi geceler biz 36+0 olduk doktor çatı muayenesini 38.haftada yapicam dedi ama benim kızım artık sığmıyor iç karnım baya dar gitgide iyice yirtiliyorum 37 den sonra gelsin istiyorum Meryemana otu ve ahududu yaprağı çayı aldım siz bir şey yapacak mısınız doğum kolaylassin diye?
Gözün aydın canımKızlar kusura bakmayın bir türlü yazamadım cok şükür iyiyiz doğum güzel geçti bebeğimle şimdi yatıyoruzzz hepinize iyi geceleren kısa zamanda gelcemmmmm
Çok geçmiş olsun canım, devlet zor gerçekten. Ben de bundan önce bir bebek kaybettim. Gelen giden danadan doğma muayene etmişti, üstüme örtü bile vermiyorlardı. Yat kalk diye azarlayıp durdularO kadar kötü Bi gece geçirdim ki sormayın avuç içi kadar su geldi bende dedim ki devlete gidip baktıralım demez olaydım allahın cezaları gelen elini attı giden elini attı o kadar bağırttırdılar ki en son kanamam geldi o spektrumu kaç kez soktular bilmiyorum ağlamaktan yoruldum allahım düşürmesin devlete anca azarlasınlar milleti
Canım önemli olan ritmik olması, takip et sürekli 5 dk ya bir oluyorsa dr git tabikiGünaydın arkadaşlar
Akaşmdan beri kasılmalarım başladı ama sancısız olandan. Belli bir taraf top gibi olup sertleşiyor. Burda yaşayanlar vardı önemli miydi doktora gitmeli miyim yoksa yalancı kasılmalar bu mu oluyodu
Günaydın, benim de dünden beri adet sancısı gibi sancılarım var. Ben de gidip gitmemem konusunda kararsızımGünaydın arkadaşlar
Akaşmdan beri kasılmalarım başladı ama sancısız olandan. Belli bir taraf top gibi olup sertleşiyor. Burda yaşayanlar vardı önemli miydi doktora gitmeli miyim yoksa yalancı kasılmalar bu mu oluyodu
Canim benim karnim hep taş gibi kac gundur. Ssabahlari yumusak oluyor biraz. Ama kasilmami anlamiyorum. Agri yok bisi yok. Sadece sertlik. Gercek dogum sancisi belden baslayip asagilara vuran ve siddeti giderek artanmis. Yalanci dogum sancisi ise kasiklarda olan belli sure sonra dinlenince veya pozisyon degisince gecenmis. Doktorum bunlari soyledi sadece.Günaydın arkadaşlar
5 dk da bir değil ama uyandığımda oldu mesela şimdi yok gece uyurken de birkaç kez olduCanım önemli olan ritmik olması, takip et sürekli 5 dk ya bir oluyorsa dr git tabiki
Nst de top gibi oldu baktim sancilar aonundat birtek evde degil burdada belli edicek kendini dedim ama kağıdı elime alinca şok cekirdim.40 bile değildi 20 lerdeydi hep şaşırdım demekki önemli değilmiş.dedim daha settlerini hissedersem gidicem bende dra herkezin yaşadığı şeyler farklılaşır canım belki benim 19haftadan beri toparlanıp duruyor. Ama şu sıralar toparlaninca acı ma hissi de geldi ama dediğim gibiGünaydın arkadaşlar
Doğum başlamış olması için.bebegin kanala girmesi lazim ki oda bizde agriya yol açıyor kalcan belin kasıklarında falan agrilarin oluyor can yakan bir derecedeydi bende ertesi günü gittim doğumum gerçekleşti benim . Sancılar da düzensiz se pek önemsemiyorlar düzenli sancılar kasılmalar ağrılar dogumt belirtisi olarak adlandırıyor drlarGünaydın arkadaşlar
Canim agri eslik etmiyorsa ve duzensizse onemli degilGünaydın arkadaşlar
@Tomris0006 benim gittigim özelde yenidogan bakım unitesi yok misal doktor 37 dej once gelirse direk şehir hastahanesi dedi
Günaydın arkadaşlar
Benim sancım yok sadece top gibi sertlikCanim benim karnim hep taş gibi kac gundur. Ssabahlari yumusak oluyor biraz. Ama kasilmami anlamiyorum. Agri yok bisi yok. Sadece sertlik. Gercek dogum sancisi belden baslayip asagilara vuran ve siddeti giderek artanmis. Yalanci dogum sancisi ise kasiklarda olan belli sure sonra dinlenince veya pozisyon degisince gecenmis. Doktorum bunlari soyledi sadece.
sağ ol canım perşembe kontrolüm var zaten de ilk defa yaşayınca merak ettimDoğum başlamış olması için.bebegin kanala girmesi lazim ki oda bizde agriya yol açıyor kalcan belin kasıklarında falan agrilarin oluyor can yakan bir derecedeydi bende ertesi günü gittim doğumum gerçekleşti benim . Sancılar da düzensiz se pek önemsemiyorlar düzenli sancılar kasılmalar ağrılar dogumt belirtisi olarak adlandırıyor drlar
Ağrı yok canım ve düzensiz mesela en son 20 dk falan önce olduCanim agri eslik etmiyorsa ve duzensizse onemli degil
Kızlar sleepy bez bebeğin poposunu kızarttı pişik yapacak gibi oldu primaya geçtim prizma daha iyi güzel geldi bana popoyu da daha iyi kavrıyor sızdırma falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?