2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İyiyim canım ama o an çok şiddetliydi hatta ayy sancı böyle ise nasıl dayanıca dedim şükür geçti valla bende anlamadım üst kısmın ağrımsına sebebi başka diye düşündüm ama sonra bebek kendini orada toplamış olabilir diyede düşündüm garip valla hayırlısıyla atlatsak şu bir kaç haftayı valla

Kızlar 34+4 olduk bugun hastane çantası hazırlayacağım hastane yaşadığım yere 1 saat uzaklıkta eksiksiz koymaya çalışacağım neler koymalıyım hazırlayanlar yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar sleepy bez bebeğin poposunu kızarttı pişik yapacak gibi oldu primaya geçtim prizma daha iyi güzel geldi bana popoyu da daha iyi kavrıyor sızdırma falan yok
Primanin icerigini ben begenmiyorum parfumlu, ogluma dogdugundan beri sleepy natural kullaniyorum bunda da onu kullanicam

Kızlar 34+4 olduk bugun hastane çantası hazırlayacağım hastane yaşadığım yere 1 saat uzaklıkta eksiksiz koymaya çalışacağım neler koymalıyım hazırlayanlar yardımcı olursanız sevinirim
KENDIM ICIN
1 adet gecelikli pijama
2 adet alt ust pijama(bol beden aldim baya rahat olsn diye)
3 Atlet
5 adet ic camasiri
Lansinoh gogus kremi
Philips avent koruyucu gogus kalkani
1 adet corap
Kendime yedek elbise 1 tane( hastaneden cikis icin.)
Terlik
Ped
Kagit havlu
Islak mendil

BEBEK ICIN
5li hastane cikisi(hemsireye verilcek )
3 yedek kiyafet.(ikisi tulum biri alt ust)
3 4 tane agiz mendili
1 Corap
1 nohut battaniye ince bir orta kalin battaniye
Biberon (istege bagli ben planli sezaryen olcagi icin koydum)
Emzik
10 adet bez

Haftasonu cantami boylece tamamladim canim. Hastane evime 20 dk benimde. Genede cok oldu gibi geldi ama hastane isi bu. Nolur nolmaz

Belki pozisyon degismistir annesi ara ara banada regl ssncisi geliyor gidiyor

Benimde sertlik var 3 gundur ozellikle. Kiz karni gibiydi onceden karnim. Yayikti. Son 3 4 gundur top gibi sekli ve sert canim. Bazen cok sert bazen hafif sert. Normal bence ya
Son günlere girince farklı farklı şeyler başlıyor işte hangisi gerçek hamgisi yalancı kasılma anlamıyorum

Canim cok gecmis olsun. Suan son durum nedir yani gelen bebegin amniyon sivisi mi yoksa akintin miymis normal?
Canım dün amnisure diye Bi test yaptılar amniyo sıvısı değilmiş galiba enfeksiyon varmış o akıntı yapıyormuş kültür sonucu daha çıkmadı ama Allah kimseyi devlete düşürmesin ben çok kötü Bi deneyim atlattım

Primanin icerigini ben begenmiyorum parfumlu, ogluma dogdugundan beri sleepy natural kullaniyorum bunda da onu kullanicam
Ben de primanın çok katkılı olduğunu biliyorum o yüzden özel bölgesi olan bir yerine katkılı bir şey kullanmak istemedim.
Baby turco aldım ben bez olarak deneyeceğim iyi çıkarsa devam ederim çıkmazsa başka markaları deneyerek ilerleyeceğiz. Sleepyden çoğu kişi memnun hep babyturcoda memnuniyet fazla bakabilirsiniz kızlar

Çok teşekkür ederim canım ben senden biraz daha fazla koyarım büyük ihtimalle battaniye de penye tercih ederim müslin de Mersin de olacak dogum burası çok sıcak olacak agustos ayında da, bazıları ceket yelek vs koyuyormuş doğumdan sonra üşüme vs olur diye onda kararsız kaldım

Ben de normalde prima düşünmüyorum da kızım çok küçük doğduğu için prematüre bez primada bulabildim tek
Sonra değiştireceğim yine

Yaa diğer o konuda mecbur bulamamışsın ben normal zaman için demiştim nasılsınız şuan ☺
Aynen canım normal zaman için başka beze geçeceğim şimdilik bunu kullanıyorum
Çok şükür iyiyiz sık sık emzirmeye çalışıyorum
Şimdi banyo edeceğiz ilk banyomuz
Kaç gündür fırsat olmadı hastane işleri falan derken anca bugüne

Ayy hadi bakalım rahatlar o da baya banyodan sonra mis miss ☺ göbek bağınj ne yaptın canım sizde adet nedir gömer mısınız suya mı atarsınız bizde temiz akan suya atılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…