- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.941
Bizde bir yere gömüyorlar ama nereye gömeriz bilmiyorumAyy hadi bakalım rahatlar o da baya banyodan sonra mis miss ☺ göbek bağınj ne yaptın canım sizde adet nedir gömer mısınız suya mı atarsınız bizde temiz akan suya atılır
Biz de gömüyoruz. Yurtdışına çıkan arkadaşına ordaki üniversitelerin bahçesine gömmesi için vereni de gördü bu gözlerBizde bir yere gömüyorlar ama nereye gömeriz bilmiyorumya da gömer miyiz
Valla şu lohusa takımlara bnaada cok gereksiz geliyor birdaha hiç giymeyecegım bişey tarzımda değilHerkese merhaba. Hastanede giyeceğim pijamaya bir türlü karar veremiyorum. Sonrasında da giymek istediğim için lohusa takımı almak istemedim açıkcası. Tarzıma da çok uygun değillerPijama takımını da alırsam hastane çantamı kapatıcam, tek eksiğim o kaldı. Kısa kollu düğmeli düşünüyorum. Üzerine sabahlık şart mı mesela? Siz nasıl bir şey aldınız? Bu arada kilolar konuşulmuş, bende 74'le başlamıştım, bugün 90'ı gördüm
Bende mersinde yim bu yelekler ceketler kalın battanıyelerı okuyunca bende bir tebessüm ediyorumÇok teşekkür ederim canım ben senden biraz daha fazla koyarım büyük ihtimalle battaniye de penye tercih ederim müslin de Mersin de olacak dogum burası çok sıcak olacak agustos ayında da, bazıları ceket yelek vs koyuyormuş doğumdan sonra üşüme vs olur diye onda kararsız kaldım
Canım ben phılıps avent dusundum hep ama bana damaklı almamı söyledi herkes avent te de damaklı göremedım bide tutmama ıhtımalleri var tabii bende mamajoo nun aldım şimdilik olurda tutarsa +6 olarak avent alırım . Ama biberon avent dusunuyorum tabi bende daha almadım.Kızlar selam, emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben ilk çocuğuma vermedim sonradan bıraktırması zor olur diye ama bunda vermeyi düşünüyorum. Emzik alan çocuklar daha güzel sakinleşiyor gibi geldi etrafımdaki bebelerden gördüğüm kadarıyla. Sonra denedim ama artık büyümüş olduğu için de almadı. Emzik verecekler hangi aylarda veya günlerde başlayacaklar, hangi markaları aldınız?
Nasıl kıyafetler bakıyosun canımm belkı burda yardımcı olabiliirizİstediğim gibi kıyafetler bulamadım o biraz canımı sıktı ama olduğu kadarıyla napayım
Ben philips aldım canım memeyi tuttuktan sonra onu da vereceğim. Oyalanması için iyi bir şey. Nasıl olsa ilerde bir şekilde bırakır diye düşünüyorumKızlar selam, emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben ilk çocuğuma vermedim sonradan bıraktırması zor olur diye ama bunda vermeyi düşünüyorum. Emzik alan çocuklar daha güzel sakinleşiyor gibi geldi etrafımdaki bebelerden gördüğüm kadarıyla. Sonra denedim ama artık büyümüş olduğu için de almadı. Emzik verecekler hangi aylarda veya günlerde başlayacaklar, hangi markaları aldınız?
Oluyor idrar yolu enfeksiyonunda da kasılmalar. Kendimden biliyorum. Bol su için gecmezse dr gidersiniz.Kızlar Bugün sabah sekizden beri Kasıklarımda sancı ile uyandım şiddetli bir şekilde ve sabah sekizden beri Şu an sadece kasılmam var ve çok sık çişe gidiyorum Sizce idrar yolu enfeksiyonu olsam kasılma bu kadar çok yoğun hissedilir mi
Aventin emziğini aldım ama hangi zaman verilmeli bende bilmiyorum ama emzik iyi bence bazen sırf uyumak için bile işe yarıyor sakinleşiyor tabi vakti geldiğinde bıraktırmak lazım yoksa damak yapısını bozuyorKızlar selam, emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben ilk çocuğuma vermedim sonradan bıraktırması zor olur diye ama bunda vermeyi düşünüyorum. Emzik alan çocuklar daha güzel sakinleşiyor gibi geldi etrafımdaki bebelerden gördüğüm kadarıyla. Sonra denedim ama artık büyümüş olduğu için de almadı. Emzik verecekler hangi aylarda veya günlerde başlayacaklar, hangi markaları aldınız?
İnşallah geçer canım gebeliğin başından beri başıma bela oldu resmen bu idrar yolu enfeksiyonuOluyor idrar yolu enfeksiyonunda da kasılmalar. Kendimden biliyorum. Bol su için gecmezse dr gidersiniz.
Israra gittiğinizde idrarınız var mı yoksa varmış gibi mi hissediyorsunuz? Varmış gibi hissedip gidip azıcık yapıyorsanız enfeksiyon olabilir ama kasılmalarınızın aralığı ne kadar sürekli mi bu arada ikiside olsa doktora gidin enfeksiyon tehlikeli doğum anında bebeğe geçebiliyor sağlık ocağında veya acilde bir tahlil verin istersenizKızlar Bugün sabah sekizden beri Kasıklarımda sancı ile uyandım şiddetli bir şekilde ve sabah sekizden beri Şu an sadece kasılmam var ve çok sık çişe gidiyorum Sizce idrar yolu enfeksiyonu olsam kasılma bu kadar çok yoğun hissedilir mi
Icin rahat olsun amnisure testi en guvenilir olandan. Mesela o eczanede satilan turnosal ped testinden daha güvenilir canim. Haklisin o alttab muane olayini bir kez yasadim berbatti.Canım dün amnisure diye Bi test yaptılar amniyo sıvısı değilmiş galiba enfeksiyon varmış o akıntı yapıyormuş kültür sonucu daha çıkmadı ama Allah kimseyi devlete düşürmesin ben çok kötü Bi deneyim atlattım
Ayy bizdede temiz suya atılır su(dere-ırmak) her zaman akar yolunu bulur ve temizdir ömrüde su gibi aksın temiz olsun niyetiyleBiz de gömüyoruz. Yurtdışına çıkan arkadaşına ordaki üniversitelerin bahçesine gömmesi için vereni de gördü bu gözler
On tane bez bana az geldi canım daha fazla lazım oldu ama sen bilirsin tabiKENDIM ICIN
1 adet gecelikli pijama
2 adet alt ust pijama(bol beden aldim baya rahat olsn diye)
3 Atlet
5 adet ic camasiri
Lansinoh gogus kremi
Philips avent koruyucu gogus kalkani
1 adet corap
Kendime yedek elbise 1 tane( hastaneden cikis icin.)
Terlik
Ped
Kagit havlu
Islak mendil
BEBEK ICIN
5li hastane cikisi(hemsireye verilcek )
3 yedek kiyafet.(ikisi tulum biri alt ust)
3 4 tane agiz mendili
1 Corap
1 nohut battaniye ince bir orta kalin battaniye
Biberon (istege bagli ben planli sezaryen olcagi icin koydum)
Emzik
10 adet bez
Haftasonu cantami boylece tamamladim canim. Hastane evime 20 dk benimde. Genede cok oldu gibi geldi ama hastane isi bu. Nolur nolmaz
Ben emzik ve biberon konusunda katı kurallari olan bir anne adayi degilim. Gerektiginde verilmesi taraftariyim. Nitekim annem 3 cocugunuda böyle büyütmüs gayette sorun yaşamamış. Bebegin beni emzik gibi kullanması bence benide cok yorar diye düsünüyorum. Emzikte philips avent yenidogan olani aldik. 2 li sekilde olandan. Emzik kabıyla birlikte geldi onada ayri sevindim disarda nerde saklicam emzik nereye degcek sikintisi olmadi bidaha ayriyetten kab almama gerek kalmadi. Ama eltimin oglu telaseli sekilde bi anda dogdu o an rastgele aldiklari bir emzigi tutmuş şanslarinaKızlar selam, emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben ilk çocuğuma vermedim sonradan bıraktırması zor olur diye ama bunda vermeyi düşünüyorum. Emzik alan çocuklar daha güzel sakinleşiyor gibi geldi etrafımdaki bebelerden gördüğüm kadarıyla. Sonra denedim ama artık büyümüş olduğu için de almadı. Emzik verecekler hangi aylarda veya günlerde başlayacaklar, hangi markaları aldınız?
Canisi ben direkt 2 numara aldim bezi. Buyuk gelirse diye az koydum o an ihtiyac olursa eşim hemen 1 numara yenidogani alcak yakinimizda market hastanenin. O yuzden az aldim:)On tane bez bana az geldi canım daha fazla lazım oldu ama sen bilirsin tabi
İyi o zaman canımCanisi ben direkt 2 numara aldim bezi. Buyuk gelirse diye az koydum o an ihtiyac olursa eşim hemen 1 numara yenidogani alcak yakinimizda market hastanenin. O yuzden az aldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?