2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba canlar uzun zamandır giremedim yine umarım hepiniz iyisinizdir
Nasıl gidiyor doğum yapanlar var sanırım, sağlıkla gelsinler hepsi hayırlısıyla inşallah
Uykular bana da haram oldu gece 4-5 uyanıyorum zagen geç uyuyorum sayılır. Yok rahat edemiyorum. Herşeyi kafama takıyorum.. durduğum yerde de durmuyorum hiç.. bakalım az kaldı çok heyecanlıyım artık

Ayy hadi bakalım rahatlar o da baya banyodan sonra mis miss ☺ göbek bağınj ne yaptın canım sizde adet nedir gömer mısınız suya mı atarsınız bizde temiz akan suya atılır
Bizde bir yere gömüyorlar ama nereye gömeriz bilmiyorum ya da gömer miyiz

Kızlar selam, emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben ilk çocuğuma vermedim sonradan bıraktırması zor olur diye ama bunda vermeyi düşünüyorum. Emzik alan çocuklar daha güzel sakinleşiyor gibi geldi etrafımdaki bebelerden gördüğüm kadarıyla. Sonra denedim ama artık büyümüş olduğu için de almadı. Emzik verecekler hangi aylarda veya günlerde başlayacaklar, hangi markaları aldınız?

Valla şu lohusa takımlara bnaada cok gereksiz geliyor birdaha hiç giymeyecegım bişey tarzımda değilbende düğmeli bir kısa kol bir uzun kol aldım . Sabahlıkta almadım da tesettürlüyüm diye öyle üstüme almak için incecik kimono gibi bişey dusunuyorum onu henuz almadım
Bende mersinde yim bu yelekler ceketler kalın battanıyelerı okuyunca bende bir tebessüm ediyorum orta kalınlıkta bir battaniye koydum ben valla yeter bence
Canım ben phılıps avent dusundum hep ama bana damaklı almamı söyledi herkes avent te de damaklı göremedım bide tutmama ıhtımalleri var tabii bende mamajoo nun aldım şimdilik olurda tutarsa +6 olarak avent alırım . Ama biberon avent dusunuyorum tabi bende daha almadım.

Ben philips aldım canım memeyi tuttuktan sonra onu da vereceğim. Oyalanması için iyi bir şey. Nasıl olsa ilerde bir şekilde bırakır diye düşünüyorum

Kızlar Bugün sabah sekizden beri Kasıklarımda sancı ile uyandım şiddetli bir şekilde ve sabah sekizden beri Şu an sadece kasılmam var ve çok sık çişe gidiyorum Sizce idrar yolu enfeksiyonu olsam kasılma bu kadar çok yoğun hissedilir mi

Oluyor idrar yolu enfeksiyonunda da kasılmalar. Kendimden biliyorum. Bol su için gecmezse dr gidersiniz.

Aventin emziğini aldım ama hangi zaman verilmeli bende bilmiyorum ama emzik iyi bence bazen sırf uyumak için bile işe yarıyor sakinleşiyor tabi vakti geldiğinde bıraktırmak lazım yoksa damak yapısını bozuyor

Israra gittiğinizde idrarınız var mı yoksa varmış gibi mi hissediyorsunuz? Varmış gibi hissedip gidip azıcık yapıyorsanız enfeksiyon olabilir ama kasılmalarınızın aralığı ne kadar sürekli mi bu arada ikiside olsa doktora gidin enfeksiyon tehlikeli doğum anında bebeğe geçebiliyor sağlık ocağında veya acilde bir tahlil verin isterseniz

Icin rahat olsun amnisure testi en guvenilir olandan. Mesela o eczanede satilan turnosal ped testinden daha güvenilir canim. Haklisin o alttab muane olayini bir kez yasadim berbatti.

On tane bez bana az geldi canım daha fazla lazım oldu ama sen bilirsin tabi

Ben emzik ve biberon konusunda katı kurallari olan bir anne adayi degilim. Gerektiginde verilmesi taraftariyim. Nitekim annem 3 cocugunuda böyle büyütmüs gayette sorun yaşamamış. Bebegin beni emzik gibi kullanması bence benide cok yorar diye düsünüyorum. Emzikte philips avent yenidogan olani aldik. 2 li sekilde olandan. Emzik kabıyla birlikte geldi onada ayri sevindim disarda nerde saklicam emzik nereye degcek sikintisi olmadi bidaha ayriyetten kab almama gerek kalmadi. Ama eltimin oglu telaseli sekilde bi anda dogdu o an rastgele aldiklari bir emzigi tutmuş şanslarina bakalim bizimkide kabullenir umarim

Kızlar gecelik pijama konusunda normal doğuma sancı olunca arada muayene oluyor açıklık için ve elbise olmasa sürekli o halde pijama altı giy çıkar olmaz mı sonuçta ben elbise altına da depent kilot düşünmüştüm şöyle Bi takım aldım bir de kısa kol ve uzun kol gömlekli pijama takım normal doğum yapanlar nasıl yaptı merak ettim söylerseniz bana da fikir olur

Eklentiler

• Screenshot_20230718_124723_com.android.chrome.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…