- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.961
Napsın teyzesi banyosunu etti uyudu şimdi rahatladı çocuk kaç gündür mahvolduPremsess napiyooo
Ben kızımda verdim meme reddi oldu maalesef hemen biraktirdi emzirme danışmanıKızlar selam, emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben ilk çocuğuma vermedim sonradan bıraktırması zor olur diye ama bunda vermeyi düşünüyorum. Emzik alan çocuklar daha güzel sakinleşiyor gibi geldi etrafımdaki bebelerden gördüğüm kadarıyla. Sonra denedim ama artık büyümüş olduğu için de almadı. Emzik verecekler hangi aylarda veya günlerde başlayacaklar, hangi markaları aldınız?
Yaaa yerim onuu benn oyy analik duygusu iste olsun annesi bilerek uyumadn sonuctaNapsın teyzesi banyosunu etti uyudu şimdi rahatladı çocuk kaç gündür mahvolduanca nasip oldu banyosu
Uyurken de elimi tutuyo ya şapşik hiç ayrılmayacak benden
Gece uyuyakalmışım ya 4 te uyanıp emzirmem gerekiyordu bi uyandım 5 buçuk bir vicdan azabı bende aç kaldı çocuk diye
Kaç gündür uykusuzum tabi
Evet canım ya sürekli kasılma yani anlıyorum bebek içeride bir şeyden rahatsız gibi kendini sürekli bir tarafa topluyor devamlı ama devam ediyor idrara çıkıyorum Evet doktora gideceğim zaten saat 3.00'te randevu aldımIsrara gittiğinizde idrarınız var mı yoksa varmış gibi mi hissediyorsunuz? Varmış gibi hissedip gidip azıcık yapıyorsanız enfeksiyon olabilir ama kasılmalarınızın aralığı ne kadar sürekli mi bu arada ikiside olsa doktora gidin enfeksiyon tehlikeli doğum anında bebeğe geçebiliyor sağlık ocağında veya acilde bir tahlil verin isterseniz
İyi yaptın gerçekten bebek kasılmasıda olabilir yani illa enfeksiyon olacak diye birşey yok haberdar et bizleri geçmiş olsunnEvet canım ya sürekli kasılma yani anlıyorum bebek içeride bir şeyden rahatsız gibi kendini sürekli bir tarafa topluyor devamlı ama devam ediyor idrara çıkıyorum Evet doktora gideceğim zaten saat 3.00'te randevu aldım
Amin kuzum hepinize inşallah az kaldı hepiniz bu duyguyu yaşayacaksınızYaaa yerim onuu benn oyy analik duygusu iste olsun annesi bilerek uyumadn sonuctarabbim bizede nasip etsin boyle huzuru
Ah yavrum ya inan sen anlattın benim içim yandı yok artık dedim gerçekten oldu bittiye getiriyolar, daha iyi olursun inşAllahAhhh canım daha iyiyim şükür evdeyim ama valla bişeyi olmayın çocuğu doğurtacaklardı çok çaresiz kalıyorsun Bi kalktım sedyeden olduğu gibi kan yemin ederim tansiyonum düştü
Aaaaaa okurken tansiyonum düştü canım cok geçmiş olsunnn neymiş bu catı muayenesi yaaa yapmasınlar bana valla oracıkta kavgaya tutusurum herkesleeAhhh sağol canım çok tşk ederim Bi de 1 kere de değil kuzum sokuyor bağırta bağırta kendini kasıyorsun diye nasıl bağırıyor bacaklarını iice çek kendine diye bağırıyor abartmıyorum 5-6 kere taktı çıkartıyor çıktı diyor yenisini açıyor Bi daha takıyor işte o sıra amşure testi yapacaklar kan gelince hocalarını çağırdılar bu sefer o sokuyor kızıyor ayyy kabus gibiydi
Kıyamam ya valla çok iyi anlıyorum seni aynılarını yaşamıs biri olarak. Bebiş toplanıncada tuhaf bi agrı oluyor artık. Dediğin gibi sağ salim atlatalım şu haftalarıda kavusalım yavrularımızaİyiyim canım ama o an çok şiddetliydi hatta ayy sancı böyle ise nasıl dayanıca dedim şükür geçti valla bende anlamadım üst kısmın ağrımsına sebebi başka diye düşündüm ama sonra bebek kendini orada toplamış olabilir diyede düşündüm garip valla hayırlısıyla atlatsak şu bir kaç haftayı valla
Aaa aynı gün kontrolümüüzzzsağ ol canım perşembe kontrolüm var zaten de ilk defa yaşayınca merak ettim
Bizi de haberdar et canımEvet canım ya sürekli kasılma yani anlıyorum bebek içeride bir şeyden rahatsız gibi kendini sürekli bir tarafa topluyor devamlı ama devam ediyor idrara çıkıyorum Evet doktora gideceğim zaten saat 3.00'te randevu aldım
Canım ben bebek için;Kızlar 34+4 olduk bugun hastane çantası hazırlayacağım hastane yaşadığım yere 1 saat uzaklıkta eksiksiz koymaya çalışacağım neler koymalıyım hazırlayanlar yardımcı olursanız sevinirim
Yok be kuşum yanar cocukkk vallahi, bendd çeşme’de yaşıyorum valla hiç kalın şeyler koymadmÇok teşekkür ederim canım ben senden biraz daha fazla koyarım büyük ihtimalle battaniye de penye tercih ederim müslin de Mersin de olacak dogum burası çok sıcak olacak agustos ayında da, bazıları ceket yelek vs koyuyormuş doğumdan sonra üşüme vs olur diye onda kararsız kaldım
Ne kadar şanslısın canım bu aralar o kadar çok deniz çekiyor kiYok be kuşum yanar cocukkk vallahi, bendd çeşme’de yaşıyorum valla hiç kalın şeyler koymadm
Gördüğüm en minimal listeCanım ben bebek için;
Hastane cıkıs seti (3 tane koydm nolur nolmaz)
Bez
Pamuk
Islak mendil
Pişik kremi
Muslin örtü
Ağız mendili
Ekstra zıbın
Biberon
Kendim için;
2 gecelik 1 pijamalı gecelik
İç çamaşırı
Depend ve normal pet
Göğüs ucu kremi
Terlik
Tarak, deodorant toka vs ufak şeyler
Hastaneden cıkarken giyceğim elbise
Suan aklıma bunlar grldi yine gelirse yazarm
Oy kıyamam bu sıcaklarda allah yardımcınız olsun canımm, ama inan ben denizin kenarındayım ama deki gidiyormusumNe kadar şanslısın canım bu aralar o kadar çok deniz çekiyor kiKayseri'nin,karasal iklimin mağdurları olarak hasretiz
Ben baya araştırdm baya video izledim sanki bunlar kafi gibi geldi canımGördüğüm en minimal listeBende böyle hazırladım
Bende başından beri aynı kafadayımBen baya araştırdm baya video izledim sanki bunlar kafi gibi geldi canımkücük kabin boy valizle gideyim dedim, normalde 3 günlğk tatile bile koca valizle giden ben bebişe böle bi çanta hazırlamam herkrsi şaşırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?