2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Premsess napiyooo
Napsın teyzesi banyosunu etti uyudu şimdi rahatladı çocuk kaç gündür mahvoldu anca nasip oldu banyosu
Uyurken de elimi tutuyo ya şapşik hiç ayrılmayacak benden
Gece uyuyakalmışım ya 4 te uyanıp emzirmem gerekiyordu bi uyandım 5 buçuk bir vicdan azabı bende aç kaldı çocuk diye
Kaç gündür uykusuzum tabi

Ben kızımda verdim meme reddi oldu maalesef hemen biraktirdi emzirme danışmanı

Yaaa yerim onuu benn oyy analik duygusu iste olsun annesi bilerek uyumadn sonucta rabbim bizede nasip etsin boyle huzuru

Evet canım ya sürekli kasılma yani anlıyorum bebek içeride bir şeyden rahatsız gibi kendini sürekli bir tarafa topluyor devamlı ama devam ediyor idrara çıkıyorum Evet doktora gideceğim zaten saat 3.00'te randevu aldım

İyi yaptın gerçekten bebek kasılmasıda olabilir yani illa enfeksiyon olacak diye birşey yok haberdar et bizleri geçmiş olsunn

Ahhh canım daha iyiyim şükür evdeyim ama valla bişeyi olmayın çocuğu doğurtacaklardı çok çaresiz kalıyorsun Bi kalktım sedyeden olduğu gibi kan yemin ederim tansiyonum düştü
Ah yavrum ya inan sen anlattın benim içim yandı yok artık dedim gerçekten oldu bittiye getiriyolar, daha iyi olursun inşAllah Allah düşürmesin ellerine cidden

Aaaaaa okurken tansiyonum düştü canım cok geçmiş olsunnn neymiş bu catı muayenesi yaaa yapmasınlar bana valla oracıkta kavgaya tutusurum herkeslee zaten sezeryan olcm yinede yapıolarmı o muayeneyi kız tomris mafettn beni

Kıyamam ya valla çok iyi anlıyorum seni aynılarını yaşamıs biri olarak. Bebiş toplanıncada tuhaf bi agrı oluyor artık. Dediğin gibi sağ salim atlatalım şu haftalarıda kavusalım yavrularımıza Analık şimdiden basladı bence öyle düşünüyorum artık

Kızlar 34+4 olduk bugun hastane çantası hazırlayacağım hastane yaşadığım yere 1 saat uzaklıkta eksiksiz koymaya çalışacağım neler koymalıyım hazırlayanlar yardımcı olursanız sevinirim
Canım ben bebek için;
Hastane cıkıs seti (3 tane koydm nolur nolmaz)
Bez
Pamuk
Islak mendil
Pişik kremi
Muslin örtü
Ağız mendili
Ekstra zıbın
Biberon

Kendim için;
2 gecelik 1 pijamalı gecelik
İç çamaşırı
Depend ve normal pet
Göğüs ucu kremi
Terlik
Tarak, deodorant toka vs ufak şeyler
Hastaneden cıkarken giyceğim elbise

Suan aklıma bunlar grldi yine gelirse yazarm

Yok be kuşum yanar cocukkk vallahi, bendd çeşme’de yaşıyorum valla hiç kalın şeyler koymadm

Gördüğüm en minimal liste Bende böyle hazırladım

Ne kadar şanslısın canım bu aralar o kadar çok deniz çekiyor ki Kayseri'nin,karasal iklimin mağdurları olarak hasretiz
Oy kıyamam bu sıcaklarda allah yardımcınız olsun canımm, ama inan ben denizin kenarındayım ama deki gidiyormusum haftasonu belki bi gün gidiyorum oda suyun kaldırma kuvveti sağolsun göbüşğm yokmus gibi hissediyorm

Bende başından beri aynı kafadayım Fazla fazla alıp, sonra eve geri getirip birde onları boşalt yerleştir uğraşmak istemedim. Zaten bu liste gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…