- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #44.981
Ya bende öyle düşünüyorum canım zaten havalar çok sıcakYok be kuşum yanar cocukkk vallahi, bendd çeşme’de yaşıyorum valla hiç kalın şeyler koymadm
Ya benim hastane 1.30saat uzaklıkta mecbur fazla koymak durumunda kalacağım fazla yatış vs olur diye eve yakın olsa çok bişey koymamKızlar hastane çantasına o kadar abartmadan koymama rağmen çoğu şeyi kullanmadan eve getirdik
Kasmayın yani kendinizi herşey tam olmasa bile
Benim eksiklerim olmasına rağmen öyle böyle geçti çok da abartmamak lazım çanta olayını
Teşekkür ederim canımCanım ben bebek için;
Hastane cıkıs seti (3 tane koydm nolur nolmaz)
Bez
Pamuk
Islak mendil
Pişik kremi
Muslin örtü
Ağız mendili
Ekstra zıbın
Biberon
Kendim için;
2 gecelik 1 pijamalı gecelik
İç çamaşırı
Depend ve normal pet
Göğüs ucu kremi
Terlik
Tarak, deodorant toka vs ufak şeyler
Hastaneden cıkarken giyceğim elbise
Suan aklıma bunlar grldi yine gelirse yazarm
O zaman koy canımYa benim hastane 1.30saat uzaklıkta mecbur fazla koymak durumunda kalacağım fazla yatış vs olur diye eve yakın olsa çok bişey koymam
Canım sence gecelik mi daha çok kullanışlı düğmeli pijama takımı miKızlar hastane çantasına o kadar abartmadan koymama rağmen çoğu şeyi kullanmadan eve getirdik
Benim eksiklerim olmasına rağmen öyle böyle geçti çok da abartmamak lazım çanta olayını
Canım hastaneye yatınca hastane kendi mavi önlüğünü giydiriyor zaten, doğumu sancıyı onla bekliyosun, pijamaya doğum sonrası geçiliyor. Çoğu hastane öyle yani zaten yatış yapılmayacaksa doğum gelmediyse bi bakıp eve gönderirKızlar gecelik pijama konusunda normal doğuma sancı olunca arada muayene oluyor açıklık için ve elbise olmasa sürekli o halde pijama altı giy çıkar olmaz mı sonuçta ben elbise altına da depent kilot düşünmüştüm şöyle Bi takım aldım bir de kısa kol ve uzun kol gömlekli pijama takım normal doğum yapanlar nasıl yaptı merak ettim söylerseniz bana da fikir olur
Bende aynı fikirdeyim, sonuçta 1 gece kalıp çıkılıyor zaten can havalinden çokta bişey anlıycamızı sanmıyorum, hatta eviniz aynı ildeyse çok yük yapmayın bence. Lazım olan bişey olursa yakınınız getirir. Ben başka ile gittiğim için bebeğin herşeyini koyuyorum ama evde olsam koymazdım, küçük bir çanta yapardımKızlar hastane çantasına o kadar abartmadan koymama rağmen çoğu şeyi kullanmadan eve getirdik
Amin inşallah canım allahım kimseye yaşatmasınAh yavrum ya inan sen anlattın benim içim yandı yok artık dedim gerçekten oldu bittiye getiriyolar, daha iyi olursun inşAllahAllah düşürmesin ellerine cidden
Ben bi tek şeyde takıldım, acaba kendi aldıgım mamayı koysammı diye? Sezeryan olcsm çünkü hemen sütüm de gelmezse mama gerekcek, e onların verceğindense kendim iyi bi marka alıp koysammı? Bi tek burda takıldımBende çok az eşya koydum bişey olursa evden getirirler yakın zaten, ilk kullanılacaklar dışında ekstra bişey yok
Ayyy kuzum inan benimde ilk olduğu için bilmiyorum ki bende sezaryen olcam zaten özelde olacağım ben sadece suyum azaldı diye gittim gitmez olaydımAaaaaa okurken tansiyonum düştü canım cok geçmiş olsunnn neymiş bu catı muayenesi yaaa yapmasınlar bana valla oracıkta kavgaya tutusurum herkesleezaten sezeryan olcm yinede yapıolarmı o muayeneyi kız tomris mafettn beni
Bence onlar ne vereceğini daha iyi biliyordur ya, öyle bir ihtiyaç olursa hastaneye birakmak lazım diye düşünüyorum ilk aşamadaBen bi tek şeyde takıldım, acaba kendi aldıgım mamayı koysammı diye? Sezeryan olcsm çünkü hemen sütüm de gelmezse mama gerekcek, e onların verceğindense kendim iyi bi marka alıp koysammı? Bi tek burda takıldım
Canım ben bir ay sonra verilebilir diye görmüştüm. O yüzden ben de memeye tam alışana kadar beklicem. Bir ay sonra emzik veririm diye düşümdüm. Bi sürü emzik aldık farklı markaların sanki aciliyeti vardı gibiAventin emziğini aldım ama hangi zaman verilmeli bende bilmiyorum ama emzik iyi bence bazen sırf uyumak için bile işe yarıyor sakinleşiyor tabi vakti geldiğinde bıraktırmak lazım yoksa damak yapısını bozuyor
Amin inşAllahAmin inşallah canım allahım kimseye yaşatmasınhepsi pratisyen öğrenmek için o elliyor o elliyor
Bende 20 koydum ilk dogdugunda çok gidiyormus sanırımOn tane bez bana az geldi canım daha fazla lazım oldu ama sen bilirsin tabi
Kuzum nasılsın, bebişin nasıl?Hmm tmm canım teşekkür ederim galiba içerideki atılıyor dediğin gibi
Aynen canım valla bez yetiştiremiyoruz bizim maaş beze gidecekBende 20 koydum ilk dogdugunda çok gidiyormus sanırım
Ben 2 gece kaldığım halde çok birşey lazım olup kullanmadım canımBende aynı fikirdeyim, sonuçta 1 gece kalıp çıkılıyor zaten can havalinden çokta bişey anlıycamızı sanmıyorum, hatta eviniz aynı ildeyse çok yük yapmayın bence. Lazım olan bişey olursa yakınınız getirir. Ben başka ile gittiğim için bebeğin herşeyini koyuyorum ama evde olsam koymazdım, küçük bir çanta yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?