2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya benim hastane 1.30saat uzaklıkta mecbur fazla koymak durumunda kalacağım fazla yatış vs olur diye eve yakın olsa çok bişey koymam

Teşekkür ederim canım

Canım sence gecelik mi daha çok kullanışlı düğmeli pijama takımı mi

Canım hastaneye yatınca hastane kendi mavi önlüğünü giydiriyor zaten, doğumu sancıyı onla bekliyosun, pijamaya doğum sonrası geçiliyor. Çoğu hastane öyle yani zaten yatış yapılmayacaksa doğum gelmediyse bi bakıp eve gönderir

Bende aynı fikirdeyim, sonuçta 1 gece kalıp çıkılıyor zaten can havalinden çokta bişey anlıycamızı sanmıyorum, hatta eviniz aynı ildeyse çok yük yapmayın bence. Lazım olan bişey olursa yakınınız getirir. Ben başka ile gittiğim için bebeğin herşeyini koyuyorum ama evde olsam koymazdım, küçük bir çanta yapardım

Ah yavrum ya inan sen anlattın benim içim yandı yok artık dedim gerçekten oldu bittiye getiriyolar, daha iyi olursun inşAllah Allah düşürmesin ellerine cidden
Amin inşallah canım allahım kimseye yaşatmasın hepsi pratisyen öğrenmek için o elliyor o elliyor

Bende çok az eşya koydum bişey olursa evden getirirler yakın zaten, ilk kullanılacaklar dışında ekstra bişey yok
Ben bi tek şeyde takıldım, acaba kendi aldıgım mamayı koysammı diye? Sezeryan olcsm çünkü hemen sütüm de gelmezse mama gerekcek, e onların verceğindense kendim iyi bi marka alıp koysammı? Bi tek burda takıldım

Ayyy kuzum inan benimde ilk olduğu için bilmiyorum ki bende sezaryen olcam zaten özelde olacağım ben sadece suyum azaldı diye gittim gitmez olaydım

Bence onlar ne vereceğini daha iyi biliyordur ya, öyle bir ihtiyaç olursa hastaneye birakmak lazım diye düşünüyorum ilk aşamada

Aventin emziğini aldım ama hangi zaman verilmeli bende bilmiyorum ama emzik iyi bence bazen sırf uyumak için bile işe yarıyor sakinleşiyor tabi vakti geldiğinde bıraktırmak lazım yoksa damak yapısını bozuyor
Canım ben bir ay sonra verilebilir diye görmüştüm. O yüzden ben de memeye tam alışana kadar beklicem. Bir ay sonra emzik veririm diye düşümdüm. Bi sürü emzik aldık farklı markaların sanki aciliyeti vardı gibi

Ben 2 gece kaldığım halde çok birşey lazım olup kullanmadım canım
Ama kişiden kişiye değişebilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…