- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.001
Ben gecelik alamamıştım canım alacaktım da erken doğum oldu işte koymamıştım çantamaCanım sence gecelik mi daha çok kullanışlı düğmeli pijama takımı mi
En deneyimlimiz sensin şuanda sen öyle diyorsan iyi yapmısım çok koymakla o zamanAynen canım valla bez yetiştiremiyoruz bizim maaş beze gidecek
Kozlar benim canım aşırı abur cubur istiyo, nası olsa kilo almadım diye koşmuyorum dasizde böyle misiniz
Kıyamamm , sağlıcakla zamanında gelsin miniikkkAyyy kuzum inan benimde ilk olduğu için bilmiyorum ki bende sezaryen olcam zaten özelde olacağım ben sadece suyum azaldı diye gittim gitmez olaydım
Öyle mi dersin? Ay ne bileyim kafam karıstı canım ya ilk analığın verdiği şaşkınlık ve birşey bilmezlikBence onlar ne vereceğini daha iyi biliyordur ya, öyle bir ihtiyaç olursa hastaneye birakmak lazım diye düşünüyorum ilk aşamada
36’dan sonra zamanında doğum olarak gösteriyor canım, korkmaa bence doktoruna güvennKızlar kendi doktorum aradı yarın kontrolle çağırdı dün yaşadıklarımı da anlattım belki cumaya alırız bebişi dedi ama daha cuma günü 37+1 oluyor çok erken değil mi
Bencede biraz fazla düşünüyoruzzz, bence biraz rahat olmakta fayda var orası hastane sonuçtaÖyle mi dersin? Ay ne bileyim kafam karıstı canım ya ilk analığın verdiği şaşkınlık ve birşey bilmezliksanki zehir verceklet cocuga fazla düşünüyorum bazen herşeyi
Benimde cok istiyor, özellikle tatlııı, dondurma olsun ne olursa olsun, ya da oturup bi paket cipss kolaKozlar benim canım aşırı abur cubur istiyo, nası olsa kilo almadım diye koşmuyorum dasizde böyle misiniz
Canim git bi bakalimda hersey normalse niye almak istesinki. 38i görmek istiyor cogu dr. Icerde bir gün kalmasi bile kâr bebisin. Izine cikcam felan derse bilemem tabi. Tatil zamani tam belli olmazKızlar kendi doktorum aradı yarın kontrolle çağırdı dün yaşadıklarımı da anlattım belki cumaya alırız bebişi dedi ama daha cuma günü 37+1 oluyor çok erken değil mi
Bende almadım ama alınmali mi bilmiyorum sezeryan doğum yapanlar gerek var diyor bir tane en kötü alayimBen gecelik alamamıştım canım alacaktım da erken doğum oldu işte koymamıştım çantama
3 tane düğmeli pijama takımım vardı
Pijama da da sorun yaşamadım sezeryan olmama rağmen
Yani ille de geceliğe ihtiyaç duymadım pijama da işimi gördü yeter ki beli rahat olsun
İyim çok şükür canım da aşırı bir baş ağrısı uğraşıyorum sağ tarafım çok kötü ağrıyor ağrı kesici biraz kesiyor geri ağrıyor malasef bebeğim de daha iyi inşallah canım ne zaman çıkacağı belli değil ama iyiye gidiyor durumu çok şükürKuzum nasılsın, bebişin nasıl?
Neden alırız dedıkı daha görmeden gelen suyun değildi ben anlayamıyorum valla doktorlarıKızlar kendi doktorum aradı yarın kontrolle çağırdı dün yaşadıklarımı da anlattım belki cumaya alırız bebişi dedi ama daha cuma günü 37+1 oluyor çok erken değil mi
Bir sıkıntı yoksa 37 çok erken canım bnmki 38 i bile kabul etmedi 39 u bekletiyorKızlar kendi doktorum aradı yarın kontrolle çağırdı dün yaşadıklarımı da anlattım belki cumaya alırız bebişi dedi ama daha cuma günü 37+1 oluyor çok erken değil mi
Yaaa ne güzel haber o kadar sevindim ki rabbim dahada iyi etsin inşallahİyim çok şükür canım da aşırı bir baş ağrısı uğraşıyorum sağ tarafım çok kötü ağrıyor ağrı kesici biraz kesiyor geri ağrıyor malasef bebeğim de daha iyi inşallah canım ne zaman çıkacağı belli değil ama iyiye gidiyor durumu çok şükür
Ben ilk dogumumda da bunda da gecelik almadim hic sevmem gecelik giymeyi. Sezaryen dikisi zaten cok asagida kaliyor pijamanin beli degmiyor yani dikiseBende almadım ama alınmali mi bilmiyorum sezeryan doğum yapanlar gerek var diyor bir tane en kötü alayim
Amin canım inşallah yaYaaa ne güzel haber o kadar sevindim ki rabbim dahada iyi etsin inşallah
İşte dün kanamam oldu ya eğer kanama falan varda yada bebekte başka bişey görürse ne yapcam mecburenBir sıkıntı yoksa 37 çok erken canım bnmki 38 i bile kabul etmedi 39 u bekletiyor
Dimi kesinlikle bende eğer Bi sıkıntı yoksa bekleyelim dicem canımNeden alırız dedıkı daha görmeden gelen suyun değildi ben anlayamıyorum valla doktorlarıbana göre erken şöyle tabiki kendi doğarsa erken değil ama çocuğun gelmeye niyeti yoksa dursun bir hafta daha onun için daha faydalı boşuna 40 hafta değil hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?