2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canim git bi bakalimda hersey normalse niye almak istesinki. 38i görmek istiyor cogu dr. Icerde bir gün kalmasi bile kâr bebisin. Izine cikcam felan derse bilemem tabi. Tatil zamani tam belli olmaz
Yok canım sanmam tatile gideceğini çünkü hep temmuz sonu konuşuyorduk d0n sandım 50lerde çıktı belki onun için inan bilmiyorum Bi yarın olsun da bakalım

sağ ol canım perşembe kontrolüm var zaten de ilk defa yaşayınca merak ettim
Bir şey kalmamış kontrolüne de o zaman drunada anlatırsın bunları o hem nst hem senin dururmuna gore cevaplar yalancı sancimi yoksa yavas yavaş gerçek sancılarmi bunlar diye

İşte dün kanamam oldu ya eğer kanama falan varda yada bebekte başka bişey görürse ne yapcam mecburen
Anladım canım zorunluysa tabi ki en doğrusu bu zaten 37 normal doğum zamanı ciğerler gelişimi cilt gelişimi tamamlanmış oluyor hiç üzülme

Kızlar kendi doktorum aradı yarın kontrolle çağırdı dün yaşadıklarımı da anlattım belki cumaya alırız bebişi dedi ama daha cuma günü 37+1 oluyor çok erken değil mi
Canını sıkma canım kesin alırız dememiş sonuçta bakacak edecek duruma göre karar verir. Zaten ciddi bir sorun görmezse bence bekletir. Sen içini ferah tut.

Ben olsam alırdım orda da sorarsın o durumda belki kafana yatmayan bir mamadır, hastane orası da ama ileride görürsün çocuk doktorları bile beslenme konusunda bilgisiz olabiliyor. Sen zaten almışsın kendininkini götür sana yük olmaz bir paket bişey

Kızlar kendi doktorum aradı yarın kontrolle çağırdı dün yaşadıklarımı da anlattım belki cumaya alırız bebişi dedi ama daha cuma günü 37+1 oluyor çok erken değil mi

Canım doktoruna sorarsın bir nedeni varsa alması gerekiyorsa artık çok fa erken olmuyor ama oğlumu 37 de doğurmuştum tabi ki daha vakitleri var ne kadar kalsa o kadar iyi, duruma göre hareket edersiniz sen sorarsın kontrolde öyle olması gerekiyorsa da sorun yaşamazsın

Sendende güzel haberler alırsak içimiz rahatlayacak canım tez zamanda toparlar miniğin kavuşursunuz inşallah

Evet bana da öyle geliyor bende abrtmamayı düşünüyorum eksik olursa eve gidilir alınır

İşin komik yanı şimdi de geçti
Ayy gerçekten öyle oluyor tam Dr gitcem gece ağrılarım sizilarim zonklamalar bitiriyor beni Dr günü kontrolde bebekte sıfır hareket direk uyku moduna giriyor sanırım herşey dr da herşey güzel deyip geçiyor napsin kadın drdanyanA cook ama Cook şanslıyım yha devlette olmasına rağmen onca insanlarla ugrasmazsina rağmen güler yüzlü konuşkan ve içten 4 yaşındaki kızım Lada çok ilgili sağolsun her gidişimde kızım sayesinde drdan korkmuyo dedimde yüzüne sayenizde diye çok sevindi inşallah ebelerden yanada şanslı çıkarım

Kuzum doktorun kontrolde herhangi bir problem görürse alacaktır, yoksa bekletir bekletmez ise de sen de mutlaka sıkıntılı bir durum yoksa en azından 38.haftayı da bekleyelim diye (sonuçta biz burda izne ayrılacağı için kaç hafta erkenden bebeği almak isteyen doktorlar da gördük )

@ffestinalente en son dış çekim için bilgi vermiştin, sonra ses soluk yok nerdesin

J josei89 sende birkaç gündür sessiz gibisin herkes herşey yolunda inşallah

Kızlar doktordan Geldim Yalnız bu sefer kendi doktoruma değil başka bir doktora yani kuzenimin ona doğum yaptıran doktoruna gittim adamdan Herkes çok memnun kendi doktorumun bana uyguladığı tedaviyi ilaçları Hepsini baştan sona kadar anlattım doğumdan önce ne tür rahatsızlıklarım vardı hepsini anlattım doktorumun Bana uyguladığı yöntemlerin hiçbirisini beğenmedi Hele ki 37 haftada bebeğin kesesine dokunacağını söylediğime yani çok şaşırdı asla 41 haftaya kadar bebeklere dokunulmayacağını ancak mecburi durumlarda önemli riskli durumlarda böyle bir şey yapılabileceğini söyledi ki normal doğum olduğum için benim beklemem gerektiğini ve Bebeğimin de bekleyeceği bir pozisyonda görüldüğü söyledi Ayrıca bebişim çok üzgündü ve Ağlıyordu ultrasonda çok rahatsız yerinin çok rahatsız olduğunu söyledi ters dönmüş ayakları başında Ama tamamen makat gözüküyor Allah'tan tam oturmamış dedi oturmadığı müddetçe her zaman normal doğum için bir ihtimal var dedi 37 haftanın sonunda eğer o pozisyonda oraya Oturuyor olursa hani kanala Oturuyor olursa artık Dönmez diyoruz dedi ve nst'ye bağladı nesete de Biraz ağrım çıktı ama çok önemsemedi bu ağrıları susuz kaldığımı veya kalsiyum ya da magnezyum eksikliğinden oluşabileceğini söyledi Onun haricinde haftaya tekrar görmek istediğini söyledi bu kadar kızlar

Ayy sonında mantıklı bir doktora denk gelmişsin seninde için rahat etmiştir eminim bebeğinin rajatsız olmasına üzülme sende bu dönemde çok stresliydin biz ne hissedersek bebeklerde onu hissediyor aslında kafan biraz rahatlamıştır içinide rahatlat bak bebeğinde rahatlayacak eminim

Karnimızda da bebekler ağlıyormuymuş ilk defa duydum cnm

İnşallah canım evet gerçekten söylediğin doğru ben bu sıralar Gerçekten hiç iyi değildim Hala da öyleyim gerçi de sadece üstünü kapatmaya ve örtbas etmeye çalışıyorum İnşallah her şey güzel olur bugünden sonra Ama tek karar veremediğim nokta bu doktora devam etmek mi yoksa kendi doktorumla ilerlemek mi kararsız kaldım Çünkü burası Gaziosmanpaşa'da bir hastane bana çok ters ben Kağıthane'deyim

Valla ona birşey diyemem senin kafana yatan hangisi ve İstanbul'da evet ulaşım çok zor gidemezsende sana yakın bir yerde doktor tavsiye etmesini isteyebilirsin

Doktor çok önemli gerçekten o yönden ben de şanslıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…