- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.061
34+1 canımYaaakaç haftalıkken doğmuştu
benim bir hafta geri canım ama önemli bir şey değil bnceKızlar bebeğin karın çevresi geriden gelen varmı?
Bende 36+0 bir kaç gün içerisinde başlıcam ahududuya bir kaç gündür hurma yiyorumBen 37+4h içindeyim 37 girdiğimden bu yana ahududu yaprağı çayı kulanıyorum bende biran önce gelsin istiyorum artık hurma da yemeye başladım gunde 3/5 tane
Benim kanala girmedi sanırım girse doktor söylerdi muhtemelen ama çok konuşmayan bir doktor olduğu için güvenemiyorum da haftaya tekrar kontrolüm var bir kaç gün kanala girsin diye ugrascamHurma ve adaçayı kullanacaktım ben ama bebek kanalda benim, 37 den önce gelmesin istiyorum o yüzden vazgeçtim
Gözün aydın canımcok sevindim
Çok geçmiş olsun canım, devlet zor gerçekten. Ben de bundan önce bir bebek kaybettim. Gelen giden danadan doğma muayene etmişti, üstüme örtü bile vermiyorlardı. Yat kalk diye azarlayıp durdularpsikolojik travma valla. Neyse bebeğin iyi olsun da unutulur bunlar
Canimmm cok şükür bir sikinti yok
Oh çok şükür bebegin için çok sevindim canım daha da iyi olucak inşAllahİyim çok şükür canım da aşırı bir baş ağrısı uğraşıyorum sağ tarafım çok kötü ağrıyor ağrı kesici biraz kesiyor geri ağrıyor malasef bebeğim de daha iyi inşallah canım ne zaman çıkacağı belli değil ama iyiye gidiyor durumu çok şükür
Bakalım canım nasipse görücezaynen canım tabi bebekten bebeğe de değişir kimi çok yapar altına kimi az
Mesela benim bebeğim hiç kıyafet kirletmedi
Canim normal dogum düşünüyorsan karin cevresinin kucuk olmasi daha iyi degil mi? Benim bebeğin karin cevresi bir hafta on gun geriden geliyordu, son gittigimde haftasiyla uyumlu cikti. Doktor ne yedin ictiysen birak bak cok sismis dediAnne baba da minyon mu peki ?
2 hafta geriden geliyormuş karın çevresi benimkininde erken doğurcam sanırım
Aaa biz de iki senedir anadolu sigortadan tamamlayici sağlık sigortasi yaptiriyoruz. Hic o şekilde dememislerdi. Normal sezaryen fark etmez karsilamasi gerekiyorKızlar bugün hastanede doğum planı yaparken Anadolu sigortadan red cevabı aldık benim isteğimle sezaryen olduğu için. Başına böyle bişey gelen var mı? Normalde sigortamda doğum dahil ama detay belirtilmemiş sezaryen ya da isteğe bağlı diye. Direk doğumu karşılar diyor. Sigortacım da ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyoruz vs diyo. Hasar departmanına talep açtık haber bekliyoruz. Hayır bilseydik böyle olduğunu 2 senedir niye doğum dahil sigorta yaptıralım ki. Var mı başına gelen?
Canım ben sırf bu uyum elektrik yüzünden 30. Haftadan sonra Dr degistirdimÖzel hastanede bi doktora gidiyorum ama hiç memnun değilim sanki devlet hastanesine gidiyorum. Bişey soruyorum acele acele cevap veriyor beni ve psikolojimi rahatlatır tarzda konuşmuyor çok şükür bende bebekte iyi problem sıkıntı yok ama çok acele oluyor muayenemiz sis memnun musunuz doktorunuzdan
Bizimde çok uzun sürmüyor. Herşeyini ayrı ayrı anlatmıyor. Ultrasonda bebeği gösteriyor herşey normal diyor. 5 dk sürüyor. Ama ben dr güveniyorum. Daha önce kürtaj olmuştum kendisine kanamam bile olmadı. Doğumum iyi olsun bebek sağlıklı olsun yeter banaÖzel hastanede bi doktora gidiyorum ama hiç memnun değilim sanki devlet hastanesine gidiyorum. Bişey soruyorum acele acele cevap veriyor beni ve psikolojimi rahatlatır tarzda konuşmuyor çok şükür bende bebekte iyi problem sıkıntı yok ama çok acele oluyor muayenemiz sis memnun musunuz doktorunuzdan
İnşallah geri gelene drlarda ilgileneme konsundat hep ii drlara denk gelirizDoktor çok önemli gerçekten o yönden ben de şanslıyım
Allah'a şükürler olsun kızlardaki denk geldiğim drlarin ikiside cok cok ii cana yakın ve beni rahatlatan detayli herşeyi anlatan ben sormadan bana ilaçlarımı devamlı soran bir drlarla karşılaştım ve devlette birde hani ordakileri daha soğuk kanlı beklerdim ben hep ozeldekiler parali oldukları için daha ii lerdir diye hep imrenirdim ama bu konuda şanslı hissediyorum kendimi beni gectit dr kızımla sohbet muhabbet beni utuyorlar yataktaÖzel hastanede bi doktora gidiyorum ama hiç memnun değilim sanki devlet hastanesine gidiyorum. Bişey soruyorum acele acele cevap veriyor beni ve psikolojimi rahatlatır tarzda konuşmuyor çok şükür bende bebekte iyi problem sıkıntı yok ama çok acele oluyor muayenemiz sis memnun musunuz doktorunuzdan
Tamamlayıcı sigorta ameliyat doğum gibi şeyleri karşılamıyor sanırım bize hastanede öyle demişlerdiAaa biz de iki senedir anadolu sigortadan tamamlayici sağlık sigortasi yaptiriyoruz. Hic o şekilde dememislerdi. Normal sezaryen fark etmez karsilamasi gerekiyor
Özel hastanede bi doktora gidiyorum ama hiç memnun değilim sanki devlet hastanesine gidiyorum. Bişey soruyorum acele acele cevap veriyor beni ve psikolojimi rahatlatır tarzda konuşmuyor çok şükür bende bebekte iyi problem sıkıntı yok ama çok acele oluyor muayenemiz sis memnun musunuz doktorunuzdan
Yok canim dogum paketli satin almistik biz. Dogumu yuzde 100 karsiliyor. Policede de oyle yaziyor ama bakalim o gun geldiginde neyle karsilasicazTamamlayıcı sigorta ameliyat doğum gibi şeyleri karşılamıyor sanırım bize hastanede öyle demişlerdi
Ya normal düşünüyorum ama bugün bianda haftaya doğurturuz seni eğer kilo alımı böle durmaya devam ederse diyince bi üzüldümCanim normal dogum düşünüyorsan karin cevresinin kucuk olmasi daha iyi degil mi? Benim bebeğin karin cevresi bir hafta on gun geriden geliyordu, son gittigimde haftasiyla uyumlu cikti. Doktor ne yedin ictiysen birak bak cok sismis dedi
Yaa bi iki hafta sorun değil dedi aslınfa doktor evet. 10 gün önce gittiğimde 1 hafta geride ama sorun değil demişti zaten ama bugün gittim hiç kilo almamış 2 hafta geride olması bi takip gerektirir dedibenim bir hafta geri canım ama önemli bir şey değil bnce
Kilosu nasıl canım kaç kilo dedi dr, aynı kiloda mı kalıyorYaa bi iki hafta sorun değil dedi aslınfa doktor evet. 10 gün önce gittiğimde 1 hafta geride ama sorun değil demişti zaten ama bugün gittim hiç kilo almamış 2 hafta geride olması bi takip gerektirir dedihaftaya belli olcak bakalım gerideyse hala erkenden doğurcam
Aynı şekilde ben de öyle. 2 yıldır boşu boşuna mı para ödedim o zaman. O kadar sinirliyim ki. ağrım sancım da arttı bu mevzuya sinirimdenAaa biz de iki senedir anadolu sigortadan tamamlayici sağlık sigortasi yaptiriyoruz. Hic o şekilde dememislerdi. Normal sezaryen fark etmez karsilamasi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?