2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Özel hastanede bi doktora gidiyorum ama hiç memnun değilim sanki devlet hastanesine gidiyorum. Bişey soruyorum acele acele cevap veriyor beni ve psikolojimi rahatlatır tarzda konuşmuyor çok şükür bende bebekte iyi problem sıkıntı yok ama çok acele oluyor muayenemiz sis memnun musunuz doktorunuzdan

Ben 37+4h içindeyim 37 girdiğimden bu yana ahududu yaprağı çayı kulanıyorum bende biran önce gelsin istiyorum artık hurma da yemeye başladım gunde 3/5 tane
Bende 36+0 bir kaç gün içerisinde başlıcam ahududuya bir kaç gündür hurma yiyorum
Benim kanala girmedi sanırım girse doktor söylerdi muhtemelen ama çok konuşmayan bir doktor olduğu için güvenemiyorum da haftaya tekrar kontrolüm var bir kaç gün kanala girsin diye ugrascam

J josei89 sende birkaç gündür sessiz gibisin herkes herşey yolunda inşallah
Canimmm cok şükür bir sikinti yok iznim vardi annemlerin yanina yazliga geldim koca gobisimle, telefon evde pek cekmiyor, disari ciktikca da biriken sayfalari okuyorum, tam bitiriyorum ertesi güne yine birikiyor sayfalar cok şükür grubumuz kipir kipirr herkesten bir suru sey ogreniyorum, hepiniz sagolun var olun

Oh çok şükür bebegin için çok sevindim canım daha da iyi olucak inşAllah sende yorgunluk, stres hepsini bir yaşayınca baş agrısı yapmıstır yavrum. Bak hersey iyiye gidiyor sende öyle düşün gecer inşAllah uykusuz kalmamaya calıs

Anne baba da minyon mu peki ?
2 hafta geriden geliyormuş karın çevresi benimkininde erken doğurcam sanırım
Canim normal dogum düşünüyorsan karin cevresinin kucuk olmasi daha iyi degil mi? Benim bebeğin karin cevresi bir hafta on gun geriden geliyordu, son gittigimde haftasiyla uyumlu cikti. Doktor ne yedin ictiysen birak bak cok sismis dedi

Aaa biz de iki senedir anadolu sigortadan tamamlayici sağlık sigortasi yaptiriyoruz. Hic o şekilde dememislerdi. Normal sezaryen fark etmez karsilamasi gerekiyor

Canım ben sırf bu uyum elektrik yüzünden 30. Haftadan sonra Dr degistirdim

Bizimde çok uzun sürmüyor. Herşeyini ayrı ayrı anlatmıyor. Ultrasonda bebeği gösteriyor herşey normal diyor. 5 dk sürüyor. Ama ben dr güveniyorum. Daha önce kürtaj olmuştum kendisine kanamam bile olmadı. Doğumum iyi olsun bebek sağlıklı olsun yeter bana

Allah'a şükürler olsun kızlardaki denk geldiğim drlarin ikiside cok cok ii cana yakın ve beni rahatlatan detayli herşeyi anlatan ben sormadan bana ilaçlarımı devamlı soran bir drlarla karşılaştım ve devlette birde hani ordakileri daha soğuk kanlı beklerdim ben hep ozeldekiler parali oldukları için daha ii lerdir diye hep imrenirdim ama bu konuda şanslı hissediyorum kendimi beni gectit dr kızımla sohbet muhabbet beni utuyorlar yatakta . Umarım bundan sonra denk geldiğimiz drlarda hep güler yüzlü sevecen ve işini iyi yapan drlar karşımıza cikar umarım

Canım gebelik günlüğün kapalı oldugu için kaçıncı haftada oldugunu görmüyorum ama Doğum anı için özellikle karşılıklı konuşup anlaşabilme çok önemli bir durum, kendini doktorunun yanında rahat hissetmiyorsan sıkıntı olabilir

Canim normal dogum düşünüyorsan karin cevresinin kucuk olmasi daha iyi degil mi? Benim bebeğin karin cevresi bir hafta on gun geriden geliyordu, son gittigimde haftasiyla uyumlu cikti. Doktor ne yedin ictiysen birak bak cok sismis dedi
Ya normal düşünüyorum ama bugün bianda haftaya doğurturuz seni eğer kilo alımı böle durmaya devam ederse diyince bi üzüldümya ciddenmi çok sevindim inşallah benimkide salı günü toparlar

benim bir hafta geri canım ama önemli bir şey değil bnce
Yaa bi iki hafta sorun değil dedi aslınfa doktor evet. 10 gün önce gittiğimde 1 hafta geride ama sorun değil demişti zaten ama bugün gittim hiç kilo almamış 2 hafta geride olması bi takip gerektirir dedi haftaya belli olcak bakalım gerideyse hala erkenden doğurcam

Kilosu nasıl canım kaç kilo dedi dr, aynı kiloda mı kalıyor

Aaa biz de iki senedir anadolu sigortadan tamamlayici sağlık sigortasi yaptiriyoruz. Hic o şekilde dememislerdi. Normal sezaryen fark etmez karsilamasi gerekiyor
Aynı şekilde ben de öyle. 2 yıldır boşu boşuna mı para ödedim o zaman. O kadar sinirliyim ki. ağrım sancım da arttı bu mevzuya sinirimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…