2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynı şekilde ben de öyle. 2 yıldır boşu boşuna mı para ödedim o zaman. O kadar sinirliyim ki. ağrım sancım da arttı bu mevzuya sinirimden
Ya bilseydiniz aslınfa doktorla konuşurdunuz . Doktor alt tarafı öyle göstermicekti. Belki düzeltme yapabilirsiniz bi soruştursanmı acaba.

Aynı şekilde ben de öyle. 2 yıldır boşu boşuna mı para ödedim o zaman. O kadar sinirliyim ki. ağrım sancım da arttı bu mevzuya sinirimden
Canim bu isten hic anlamiyorum ama umarim bi cozume kavusturursunuz. O kdr yatirmissiniz ne alaka yani. Lutfen yapma gecen biseye sinirlendm aninda karnim kasıldı benimde.

Ya bilseydiniz aslınfa doktorla konuşurdunuz . Doktor alt tarafı öyle göstermicekti. Belki düzeltme yapabilirsiniz bi soruştursanmı acaba.
Doktora söyledim, ben başından beri epikrize hasta sezaryen istiyor yazıyorum sigorta araştıracak olsak yine sıkıntı çıkarabilir dedi.. Pazartesi normalde sezaryen günüm olacaktı o gün kontrole gel o zaman bakalım tarzı konuştu.
Ben de plan program insanıyım bu belirsizlik hali sinirden stresten erken doğurcam diye korkuyorum

Kızlar bebeğin karın çevresi geriden gelen varmı?
Benim 1 hafta 10 gün kadar geride ama doktor 2 haftaya kadar normal karsılıyoruz zaten dedi ben ve eşim yapılı degiliz o yüzden anne baba nasılsa öyle olur dedi Ama kilosu çok şükür haftasına göre sadece karın çevresi ufak anne babaya benziyor genelde sende onu kafana takma bende en basta korkmustum ama doktor açıklama yapıp içimi rahatlattı

Canim bu isten hic anlamiyorum ama umarim bi cozume kavusturursunuz. O kdr yatirmissiniz ne alaka yani. Lutfen yapma gecen biseye sinirlendm aninda karnim kasıldı benimde.
Bide doktorundan sigortacısına herkes diyorlar ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyoruz. Siz bilmiyeceksiniz de ben mi bileceğim adam akıllı detaylandırın o zaman sigorta yaptırırken şöyle avantaj böyle avantaj demeyi biliyorsunuz…
Demin benimde lavaboya kalktığımda sağ bacağıma kramp girdi yere çöktüm biranda. Sakin kalmaya çalışıyorum ama zor. Balkona çktm hava alıyorum şimdi

Maşallah cnm hafta sonu sildiğim koltuklarla kaldim bende daha oturma odasındakiler silinecek halilar silinecek
Tembellik çöktü bana

Canim normal dogum düşünüyorsan karin cevresinin kucuk olmasi daha iyi degil mi? Benim bebeğin karin cevresi bir hafta on gun geriden geliyordu, son gittigimde haftasiyla uyumlu cikti. Doktor ne yedin ictiysen birak bak cok sismis dedi
Kac kilo çıktı cnm gittigin haftada da çok şişmiş dedi

Ya 2420 di 10 gün önce bugünde 2470 çıktı . Zaten kilo hesabı karın çevresine falan göre hesaplanıyormuş karın çevresi 2 hafta geri olduğu için dolayısıyla kilosuda sabit çıktı
Anladım canım olsun kilosu fena değil çok erken haftalarda değil, Anne karnında sıkıntıya girdiyse doğması daha hayırlı olur sıkma canını

Anne baba da minyon mu peki ?
2 hafta geriden geliyormuş karın çevresi benimkininde erken doğurcam sanırım
Bu sebepten erken dogum yapması cok tuhaf ya karın cevresi ilerde de minyon olucagı için onu belirliyor bence canım. Kilo alımı çünkü benim bebegimin normal belki 100 gram geriden geliyo olabilir korkulcak bi durum yok. Ama haftada 250 falan alıyorlar artık bu gittiğinde de bakar yine artmadıysa tabi o zaman bişey diyemem canım ama sen içini ferah tut korkulcak bi durum yok çünkü. Sizin yapınız nasıl eşinle? Biz ikimizde minyonuz mesela

Ama kilo alımı durduysa almak isteyebilir ben yine yanlıs birşey demeyim. Ben kilo alım kısmını yeni gördüm

Maşallah cnm hafta sonu sildiğim koltuklarla kaldim bende daha oturma odasındakiler silinecek halilar silinecek
Tembellik çöktü bana
Valla bende halkları verdim, perdeyi de verecektim üşendim geri bahara artık, kırlentleri felan makinaya attım, koltuklar silinecek ve evde son 3 günüm doğuma mı gidiyoruz evi görücüye mi çıkarıyoruz belli değil valla Dolaba da birşey atmıycam valla, pide felan atsınlar sulu yemek yapsın anneler bebeğimi alıp yatarım herşeyi biz mi düşüncez

Vallaha bende dolaba birsey atmadan kıstan kalma yesil fasulye patlican var ama yiyen yok yaprak alabilirsem yaprak sararim biraz gerisi Allah kerim ne diyim
Halıları kışa dogru vereceğim yeni tuvalate alışan bir bebişim var birde sağolsun her yere meyve döküyor boşuna veririm şimdi dedim
Benim evimin işi bitmiyorum yapıyorum yine aynı bebekli olunca böyle oluyor olduğu kadar artık

Seninle aynı gidiyoruz canım bende 6 kilo aldım toplamda bebek zaten 3 kilo diğer 3 kiloda su, plasenta, kan hacmi falan oluyomus. Son haftalar inşAllah böyle kalırız
Evet doğumdan sonra eski kiloya döncez ama ben biraz almak istiyorum, emzirme döneminde çok zayıf kalmak istemiyorum aslında ama bünyem almıyor benim. Evlenince doğurunca alırsın dediler yine farketmedi birşey dikkat de etmiyorum biraz bünye meselesi kilo olayı

Kac kilo çıktı cnm gittigin haftada da çok şişmiş dedi
Canim kilosu cok degildi 2600 gramdi, haftasiyla uyumluydu. cunku boyu 2 hafta kisa cikti, o dengeledi ‍♀ Ben de boyunu kafasina takiyorum benim boyum 1.72, oglum neden kisa diyorum

önceki muayenede boy da kilo da 10 gün, ayni oranda gerideydi, minyon tipli olacak heralde diyordu doktor

Bende öyle canım çok yiyorum genellikle bebege yarıcak şeyler yiyorum ama yapı geregi almıyoruz sanırım emzirme döneminde süt gelsin diye yediğin şeyler aldırabilir ama belki o yüzden bende şuan almamak iyi birşey

Haklısın canım kirlenecekse ne gerek var sil süpür yeter, benim ilk bebek bir de 1 yıllık evliyiz gelen gidende olmuyor ayak yok yani, bebiş ayaklanana kadar bizi götürür bu temizlik. Kayınvalidem gelene gidene ikram etmek için sarma ve su böreği yapar diye umut ediyorum bende yapmazsada dışardan bi tepsi baklava felan aldırırım onu ikram ederiz napayım artık, şu zamanda geçmiyo sanki beni heycan bastı

Boyunu nasıl net ölcebiliyorlar ki benim doktorum otomatik yerden bakıp söylüyor yani tahmini hatta bende sordum ölcenler var diye şaşırdı artık büyüdüler çünkü o yüzden takma kafana canım inan kilolar bile tutmayan var mesela 3 deyip 2800 dogan çok duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…