2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

FL*7 formülü canım. Tabiiki kuyumcu hesabı değil ama uyluk kemiği ölçüsünden bir hesap yapıyorlar 3 aşağı 5 yukarı. Mutlaka yanılma payı vardır dediğin gibi kilo bile tutmuyor ama bu kemik ölçüsü kiloya göre daha rijit, doğru ölçüyorsa doktor yanılma payı daha az.

Kuzum sen aptal yerine konmuyorsun ama şark kurnazları sardı dört bir yanı o yüzden böyle. Hastahaneye kızıyorum ben daha çok. 4 kg bebeğin normal doğurtulduğu nerede görülmüş? Sırf sen dürüstsün baştan söylüyorsun diye fırsatçılık yapıp fiyat yükseltmesi ne kadar ayıp ya.

Sırf 3 kuruş fazla alacaklar diye sigortadan çıkartmaları hastaya da çok büyük haksızlık. Şunu dese yine anladım. Sezaryen 30 bin, isteğe bağlı olursa 35 bin. Biz 30 onu karşılarız 5 i kendin ödersin tamam. Ama tamamen çıkartılması kapsamdan çok sinir bozucu haklısın.

En en en kötü olursun bir çatı muayenesi zaten 38 mişsin. Mecburi sezaryene döner o. 4 kg olma ihtimali olan bebeği normal doğurtacak cengaver doktoru görürüz ondan sonra.

Bu çözülmeyecek birşey değil. Şuan yaşadığın üzüntü ve stres kalacak yanına ne gerek var? Derin nefesini al kendini rahatlat. Heryeri birbirine katıp karıştırıp çözeceksin baktın olmuyor gerekirse doğumda sonra hukuki yollara başvurucaksın. Sözleşmeni iyice okudun di mi? Sigorta sana hangi maddeden dolayı red verdiğini de açıklamak zorunda bu arada. Yok öyle ben karşılamıyorum deyip kenara çekilmek, yemezler.

3-4 gün içinde çözemezsek olay ona dönecek gibi zaten normalde sezaryen günüm 24 Temmuzdu o gün normal kontrole gidicem mecbur. Belki dediğin gibi doktorun talebiyle sezaryene dönecek.
Doktor bugün bir sebep gösterse (ki var aslında benim rahmim arkuat rahim, rahim anomalisi )bunlarla hiç uğraşmayacaktım doktora da ayrı sinirliyim haftaya bakarız falan yapıyo

Sigortayı başta aradım dediler ki poliçenizde normal veya sezaryen doğum olarak görünüyor isteğe bağlı diye detaylandırılmamış siz başvurunuzu yapın değerlendirilsin. Sonrasında Hastane başvuruyu isteğe bağlı sezaryen olarak yaptığı için sgk karşılamadığı için biz de red veriyoruza döndü.
Yani sigorta bile başta emin olamadı böyle saçmalık olur mu.
Şimdi son olarak sigortamı yapan kişi hasar departmanına talep açtık bilgi alıcaz size dönüş yapacağım dedi ondan bir haber bekliyorum inşallah yarın çözülür olay

İsteğe bağlı sezaryen tanımının salaklığı burda bile belli. Akıl alır birşey değil bu. Hastaneler ticarethane işte.

Mutlaka çözülür. Sen kendini bu saatte yıpratma. Yıpratsan bile çözülmeyecekse çözülmeyecek.. Yetki ve etki alanında değil şuan. Sen kendi sağlığına bebişin sağlığına odaklan. Kocanı sal üzerlerine o halletsin sen bacak bacak üzerine at keyif kahveni iç, sana şuan o yakışır kalmış doğuma 3-5 gün uğraştırdıkları şeye bak.

Yanlıslık illa oluyodur kuzum sende uzunmussun çünkü Sağlıklı olsunlarda Bidahaki gidisimde sorucam doktoruma ölçsün bakalım bizimkine zor geldi heralde otomatik deyip gecistirdi hep bak sinir oldum suan demek ki ölcülüyormus

Bu gidişimde sorucam mutlaka canım gerçekten gecistirmis yani beni saolsun. İnanir misin 36. Haftamda gittiğimde başı aşagıda diye şimdi baskı yapmayım dedi yüzünü göstermedi ya yani bastırmadan deneyin dedim aşagıda sonucta ne olur ne olmaz dedi o kadar hevesle gitmiştik zaten dogru düzgün göremedik bile 9 ay boyunca

Oda ben gibi eringeçgillerden belli ki jdjdj
Ultrason kağıdında fl var canım. O değerle çarp sende bulabilirsin.

Ben boşuna demiyorum ağustos bebeleri nazlı diye. 9 ayda 1-2 kere ya gösterdi ya göstermedi çoğu.

Kocamın derdi bitek ben olsam zaten o çoktan çözerdi de onun derdi başımdan aşkın canım geçen bahsetmiştim sana bir yandan ailemizle ilgili ciddi Sağlık sorunlarıyla boğuşuyoruz, helak oldu bir bana bir işe bir de o tarafa koşturmaktan. Zaten ona bi de ben dert olmayayım diye sakinleşmeye çalışıyorum en çok çünkü aklı bide bana bölünmesin diye. O bugün direk ne dert ediyorsun öderiz Allah’a şükür paramız mı yok sanki senden bebeğimizden değerli mi dedi. Ben yaşananları hazmedemiyorum işte inşallah yarına sakinlerim biraz

Kesinlikle dogru dedin bi dudak bi burun gördük şöyle hiç bi tam göremedik bu arada üşenmedim kalktım bu saatte ultrason fotoğraflarını inceledim de yazmıyo hiç birinde yavrum ya sanırım ultrason makinesiyle alakalı. Bi tek ayrıntılı ult. Gittiğimde ordaki dr. Bi kagıt verdi rapor çıkarttı yani onda yazıyo onda haftası yazıyo yani Fl:23+3 yazıyo bulamadım anlayacagın sır gibi resmen çocugumun boyunu bi ögrenemedim

Bende de pazartesi kontrole giderken ciddi bir sancı oldu, aslında sancı diyesim gelmiyor, resmen adet ağrısı gibiydi ama sancı o sanırım. Veee ben de nefes egzersizi denedim 4+8. 4 saniye al 8 saniye ver. Aşşşşırı rahatlatıyor. Ama dediğin gibi ben de kendi kendime bi tırsmadım değil eğer yalancısı buysa gerçeğini nasıl çekicem diye çünjü baya baya şiddetliydi. Ay iyi ki epidural ya da diğer yöntemler var gerçekten. Adetken de her ay majezik i bulana dua ederim hiç aksatmadan. Sayemde cennete gidecek kimse bulan
Doktorun görevi aslında psikolojiyi rahatlatmak değil. Buna yönelik davranırsa muhteşem oluyor ama davranmıyorsa da aslında tekniği ve sıkıntılı durumlarda ki yaklaşımları daha kıymetli.
Aynen bence de. Yani düşünüyorum da bizim teknik bilmemize gerek yok zaten bilsek doktor olurduk. Ben mesela ilk başlarda neden her gittiğimde kalp atışını uzun uzun dinletmiyor diye sinir olurdum, sonradan öğrendim ki bebek için çok da iyi bişe değil vs vs. O yüzden rahat olmak gerek. Zaten bebek sağlıklıysa doktor yalan söyleyecek değil. Ama herkesi anlıyorum sonuçta insan bir ay boyunca bekliyor ve ayak tırnağının gelişimine kadar anlatsa doktor kimse hayır demez yani ben de korkmuştum çok mesela ayy kilosu geri mi vs diye. Öyle yani en iyisi denge.
Canım olay hastaneden kaynaklıysa ben olsam o hastaneye 39. Haftam olsam bile gitmem başka yer bulurum paramı da yedirtmem. Yaptıkları ahlak dışı. Boru mu bu İki sene para öde sonra ayyy pardon ama şöyle bişe de vardı desin. Hayır farklı fiyat alıyorsa bile ne gerek var sigortaya belirtmesine. Yaz aynı koddan, ekstrayı senden alsın dicem de neyin ekstrası sanki business class uçak bileti mi bu valla umarım çözersin cidden saçmaymış.

Bence hic takma cnm doğunca babayiğit olur bak gör
Bizim icinde bebişe koca kafa diyor doktor kafası büyük diyor esimin kucuk benm küçük ben 163 esim 175 zayif ahım şahım degil yani ama dayıları amcaları babayiğit uzun iri yarı onlara benziyordur diyor doktor genetiklik biraz cnm hiç strese sokma kendini

Acile gidiyorum
Sırtıma kadar vuran bir mide ağrım var. 9 ayımın en kötü gecesi. Kusuyorum ve elim ayağım titriyor. Bulutta sepsert. Devamlı tuvalete gidiyorum ama hiçbirşey yok.

Akşam üzeri sancımsı birşeyler olmuştu zaten. Geçmişti ama daha fazla dayanamayacağım. Tedirgin de oldum açıkcası.

Umarım ciddi birşey yoktur ama bekleyemeyeceğim. Ya birşeyler oluyorsa hissi beni çok üzüyor şuan da

Canimm doguma az kaldi simdi kendini doktoruna karsi doldurma durduk yere ama ilk muayeneden beri hep ölçüyor bizimki, öyle bir gercek var tahmini bir ölçüm bu aslinda, belki doktorun mantikli bulmuyordur

Ahhh canimm sagoll moral oldun bana bakalim pazartesi muayenede kac cikacak heyecanla bekliyorum, sütü peyniri artirdim bu hafta ise yarar mi bilmem

Festimm canimmmm geçmiş olsun kuzum yedigin bir sey mi dokundu ki? Acaba bulut bey mi zorluyor bizi haberdar edebildigin ilk fırsatta haberdar et durumdan olur mu, aklimiz sende kalir

Festimm canimmmm geçmiş olsun kuzum yedigin bir sey mi dokundu ki? Acaba bulut bey mi zorluyor bizi haberdar edebildigin ilk fırsatta haberdar et durumdan olur mu, aklimiz sende kalir

Teşekkür ederim kuzum. Valla herşey mümkün gidip netleştirmem lazım. Allah korusun dokunduysa birşey Buluta da zarar verebilir. Doğurmuyorumdur inşallah

Canımm senin birkaç gündür mide yanmaların başlamıştı zaten korkma doğum değildir ama hastaneye gitmen en güzeli için rahat olur

.ben bunu aylarca yaşadım 14 şişe rennieduo bitirdim yine de geçmedi en son 1 aydır lensor’a başladım o biraz hafifletti

J josei89 canımm bence de ultrasona çok takılma, benim kızıma da birkaç hafta önce 34 haftalıkkem sanırım kafa ölçüsü neredeyse 4 hafta önde görünüyor dedi ben de korktum burda yazdım vs. Ama şimdi 38 haftalığım mesela 39 göründü. Değişiyor hep yani takılma sıkıntı yoktur

Teşekkür ederim kuzum. Valla herşey mümkün gidip netleştirmem lazım. Allah korusun dokunduysa birşey Buluta da zarar verebilir. Doğurmuyorumdur inşallah
Muhtemelen yedigin sey dokunmustur gecen ay bana da olmustu, yerlerde kivrandiran bir karin agrisi yasamistim, yediklerimi cikarana kadar sürünmüştüm. Bebek geliyor diye inletti bile beni, dogum sancisi sandim falan sonuc, disarda yedigim seyin etkisiyle ishal olmusum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…