- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.141
İnsallah canim yaa pazartesi randevum var, tam günü olmasa da bir hafta geri olmasina bile raziyim su an
Acile gidiyorum
Sırtıma kadar vuran bir mide ağrım var. 9 ayımın en kötü gecesi. Kusuyorum ve elim ayağım titriyor. Bulutta sepsert. Devamlı tuvalete gidiyorum ama hiçbirşey yok.
Akşam üzeri sancımsı birşeyler olmuştu zaten. Geçmişti ama daha fazla dayanamayacağım. Tedirgin de oldum açıkcası.
Umarım ciddi birşey yoktur ama bekleyemeyeceğim. Ya birşeyler oluyorsa hissi beni çok üzüyor şuan da
Muhtemelen yedigin sey dokunmusturgecen ay bana da olmustu, yerlerde kivrandiran bir karin agrisi yasamistim, yediklerimi cikarana kadar sürünmüştüm. Bebek geliyor diye inletti bile beni, dogum sancisi sandim falan sonuc, disarda yedigim seyin etkisiyle ishal olmusum sadece
Festimm sende bu son 2 gündür mide ağrısı başlaması ile vardı birşeyler, inşallah korkulacak birşey değildir bizi de haberdar et bakalım, dualarımız seninle (bende bu arada birşey dokunmuştur diye düşünüyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım, bir uzman görsün bakalım)
Evet o yüzden bende korktum baya, bide benim kızım ilk 10 hafta tam tersi hep geriden geliyordu hafta olarak sonradan atağa geçti. ama böyle olan çok varmış sağolsun arkadaşlar da yazdılar ben de biraz araştırınca gördüm. Sonraki haftalarda da işte 1-2 hafta önde görünmeye başladı kafa ölçüsü en son dünkü muayenemde 1 hafta önde çıktı. Bacak ve karın ölçüsü de 1 hafta önde çıktı orantılı aslında şuan bebişİnsallah canim yaa pazartesi randevum var, tam günü olmasa da bir hafta geri olmasina bile raziyim su anyanliz 4 hafta önde olmasi cok garip degil mi yaa ilk defa duyuyorum bu denli farkı bide kafa ölçüsü olunca ekstra stress olur insan
Evet sonraki hafta belirleyecek artık herşeyi. Aslında minyonda değiliz 167 boyum benim eşim 185 .Bu sebepten erken dogum yapması cok tuhaf ya karın cevresi ilerde de minyon olucagı için onu belirliyor bence canım. Kilo alımı çünkü benim bebegimin normal belki 100 gram geriden geliyo olabilir korkulcak bi durum yok. Ama haftada 250 falan alıyorlar artık bu gittiğinde de bakar yine artmadıysa tabi o zaman bişey diyemem canım ama sen içini ferah tut korkulcak bi durum yok çünkü. Sizin yapınız nasıl eşinle? Biz ikimizde minyonuz mesela
Evet sonraki hafta belirleyecek artık herşeyi. Aslında minyonda değiliz 167 boyum benim eşim 185 .
Aynen karın çevresi 2 hafta geriden geliyor. Eğer bi sonraki haftada gelişim olmazsa alırız artık durmasının bi anlamı yok dedi 2.5 kiloda sabitlendi 2 haftadır yaniCanım olayı pek anlamadım. Karnı geriden geliyor diye erken doğuracağını mı söyledi doktor?
1 hafta önce arkadaşım doğum yaptı. Şekeri vardı ve bebiş şekerden etkilenmişti. Kafası 3 hafta önden gidiyordu ve büyük diyorlardı. Doğdu çok şükür sağlıkla aaa bide baktık ki çok şükür bin şükür hiçbirşey yokyanılma payları oluyor elbette ki.
Aay ciddenmi çatı muayenesinden hep korkutuyolardı böle duymak güzel olduSancım varmış ben pek hissetmiyorum ama nst de çıkıyor. 36 haftadır ilk defa vajinal muayene oldum. Kapalıymış ama sancı varmış. Doktorumla konuşup bilgi verecekler. Yattım bekliyorum. Çatı muayenesi böyle birşey mi dedim ebe hanıma evet dedi. Biraz rahatsız edici ama o kadar da etkilenmedim. Vesilesiyle çatı muayenesi korkumda gitti jdjdjdj
Genelde kız bebeklerde var bu sanırım. Oğlumu 4330 gram doğurdum. Kızımin karın çevresi gelişim haftasına göre %47 gösteriyor 32 nci haftada 1960 gramdi kilosuAynen karın çevresi 2 hafta geriden geliyor. Eğer bi sonraki haftada gelişim olmazsa alırız artık durmasının bi anlamı yok dedi 2.5 kiloda sabitlendi 2 haftadır yani.ya evet inş ultrason hatalıdır haftaya biraz da olsa gelişir çok sevindim bebişin herşeyinin normal olmasına inş benim kızımında bi sıkıntı çıkmaz 35. Haftaya kadar hep gelişimi normal ilerliyordu bakalım neyseki sonlardayım 37 38 de doğması büyük problem yaratmayacak diye kendimi telkin ediyorum
Canım birde doktoruna sor istersen eczaneden bana 37 haftamda başlamam söylendi 37haftalık her gün bir bardak 38hatalık içilmeyecek ve 39haftalik gunde 4 bardağa kadar içebilirisn dediBende 36+0 bir kaç gün içerisinde başlıcam ahududuya bir kaç gündür hurma yiyorum
Benim kanala girmedi sanırım girse doktor söylerdi muhtemelen ama çok konuşmayan bir doktor olduğu için güvenemiyorum da haftaya tekrar kontrolüm var bir kaç gün kanala girsin diye ugrascam
Off maşallah tam bir tosuncuk doğmuşGenelde kız bebeklerde var bu sanırım. Oğlumu 4330 gram doğurdum. Kızımin karın çevresi gelişim haftasına göre %47 gösteriyor 32 nci haftada 1960 gramdi kilosu
Canım benim de en sondan bir önceki kontrolde dört hafta vardı kafası ile bebek haftası arasında sonraki hafta azaldı doğuma yakın kapanıyor fark stres yapma yalnız değilsin bir sonraki kontrolüm haftaya haber veririm ama doğuma yakın iyice uyum sağlıyor haftasıylaİnsallah canim yaa pazartesi randevum var, tam günü olmasa da bir hafta geri olmasina bile raziyim su anyanliz 4 hafta önde olmasi cok garip degil mi yaa ilk defa duyuyorum bu denli farkı bide kafa ölçüsü olunca ekstra stress olur insan
Şimdi nasılsın canım hayırlı haberler ver inşallah bizeSancım varmış ben pek hissetmiyorum ama nst de çıkıyor. 36 haftadır ilk defa vajinal muayene oldum. Kapalıymış ama sancı varmış. Doktorumla konuşup bilgi verecekler. Yattım bekliyorum. Çatı muayenesi böyle birşey mi dedim ebe hanıma evet dedi. Biraz rahatsız edici ama o kadar da etkilenmedim. Vesilesiyle çatı muayenesi korkumda gitti jdjdjdj
Ben bibs marka aldım, tecrübeli yengelerim damak yapılı al kauçuk al dediler, sonra acente geçersin dediler, ben de dinledim onlarıKızlar selam, emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben ilk çocuğuma vermedim sonradan bıraktırması zor olur diye ama bunda vermeyi düşünüyorum. Emzik alan çocuklar daha güzel sakinleşiyor gibi geldi etrafımdaki bebelerden gördüğüm kadarıyla. Sonra denedim ama artık büyümüş olduğu için de almadı. Emzik verecekler hangi aylarda veya günlerde başlayacaklar, hangi markaları aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?