2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnsallah canim yaa pazartesi randevum var, tam günü olmasa da bir hafta geri olmasina bile raziyim su an yanliz 4 hafta önde olmasi cok garip degil mi yaa ilk defa duyuyorum bu denli farkı bide kafa ölçüsü olunca ekstra stress olur insan

Festimm sende bu son 2 gündür mide ağrısı başlaması ile vardı birşeyler, inşallah korkulacak birşey değildir bizi de haberdar et bakalım, dualarımız seninle (bende bu arada birşey dokunmuştur diye düşünüyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım, bir uzman görsün bakalım)

İnşallah öyle olsun da. Klasik bir gaz sancısı olsa çok mutlu olurum. Rezil olurum ama olsun Kustum ettim ama hiç rahatlamadım ondan zaten tedirgin oldum. Geldik şimdi. Normal doğum varmış ebeler orda. Bekliyorum. Bu hastahaneye gelince semptomların azalması birtek bende olmuyordur inşallah az önce ağrımdan duvara tırmanıyordum sanki o kişi ben değilim şuan.

Döndü bu çocuk bence. Midemle kum torbası niyetine oynuyor mu napıyor anlamadım. Valla korktum geldim. Kocam biraz yüz göz yapıyor şuan. Abarttığımı mı düşünüyor napıyor bilemiyorum hiçte yapmazdı böyle şeyler. Bir şurayı halledeyim güzel haberler alayım ona da sorucam bu tavrını da şuan dermanım yok

Evet o yüzden bende korktum baya, bide benim kızım ilk 10 hafta tam tersi hep geriden geliyordu hafta olarak sonradan atağa geçti. ama böyle olan çok varmış sağolsun arkadaşlar da yazdılar ben de biraz araştırınca gördüm. Sonraki haftalarda da işte 1-2 hafta önde görünmeye başladı kafa ölçüsü en son dünkü muayenemde 1 hafta önde çıktı. Bacak ve karın ölçüsü de 1 hafta önde çıktı orantılı aslında şuan bebiş

Evet sonraki hafta belirleyecek artık herşeyi. Aslında minyonda değiliz 167 boyum benim eşim 185 .

Sancım varmış ben pek hissetmiyorum ama nst de çıkıyor. 36 haftadır ilk defa vajinal muayene oldum. Kapalıymış ama sancı varmış. Doktorumla konuşup bilgi verecekler. Yattım bekliyorum. Çatı muayenesi böyle birşey mi dedim ebe hanıma evet dedi. Biraz rahatsız edici ama o kadar da etkilenmedim. Vesilesiyle çatı muayenesi korkumda gitti jdjdjdj

Evet sonraki hafta belirleyecek artık herşeyi. Aslında minyonda değiliz 167 boyum benim eşim 185 .

Canım olayı pek anlamadım. Karnı geriden geliyor diye erken doğuracağını mı söyledi doktor?

1 hafta önce arkadaşım doğum yaptı. Şekeri vardı ve bebiş şekerden etkilenmişti. Kafası 3 hafta önden gidiyordu ve büyük diyorlardı. Doğdu çok şükür sağlıkla aaa bide baktık ki çok şükür bin şükür hiçbirşey yok yanılma payları oluyor elbette ki.

Aynen karın çevresi 2 hafta geriden geliyor. Eğer bi sonraki haftada gelişim olmazsa alırız artık durmasının bi anlamı yok dedi 2.5 kiloda sabitlendi 2 haftadır yani.ya evet inş ultrason hatalıdır haftaya biraz da olsa gelişir çok sevindim bebişin herşeyinin normal olmasınainş benim kızımında bi sıkıntı çıkmaz 35. Haftaya kadar hep gelişimi normal ilerliyordu bakalım neyseki sonlardayım 37 38 de doğması büyük problem yaratmayacak diye kendimi telkin ediyorum

Aay ciddenmi çatı muayenesinden hep korkutuyolardı böle duymak güzel oldu normal cajinal muayeneden ne farkı var buarada

Genelde kız bebeklerde var bu sanırım. Oğlumu 4330 gram doğurdum. Kızımin karın çevresi gelişim haftasına göre %47 gösteriyor 32 nci haftada 1960 gramdi kilosu

Günaydın annişler 2 gecedir kasılma ve ağrılarım oluyor akşam bi önceki geceye göre fazdaydı evi bi turlatı ağrılar barsaklara vurunca tuvalete çıkartı sonra 2 defa geldi gitti ama tüm gece oyle karnimda bi sertlik vardi bakalım 1 saat sonra doktorda randevum var o yüzden hastaneye falanda gitmedim nasıl olsa doktordayım diye

Canım birde doktoruna sor istersen eczaneden bana 37 haftamda başlamam söylendi 37haftalık her gün bir bardak 38hatalık içilmeyecek ve 39haftalik gunde 4 bardağa kadar içebilirisn dedi

Canım benim de en sondan bir önceki kontrolde dört hafta vardı kafası ile bebek haftası arasında sonraki hafta azaldı doğuma yakın kapanıyor fark stres yapma yalnız değilsin bir sonraki kontrolüm haftaya haber veririm ama doğuma yakın iyice uyum sağlıyor haftasıyla

Şimdi nasılsın canım hayırlı haberler ver inşallah bize

Ben bibs marka aldım, tecrübeli yengelerim damak yapılı al kauçuk al dediler, sonra acente geçersin dediler, ben de dinledim onları
Ne zaman verecegim konusunu hic bilmiyorum ancak

Günaydınn kızlarr bugun bizimde kontrolümüz varr heyecanlıyımmm sona yaklastıkca
ffestinalente cok gecmiş olsun canımmm iyisindir şuan inşallahhh . catı muayenesi için rahatlatttın kara kara onu düşünüyordum ve ah şu kasınma olayı benide mahfetti kac gundurr bugjn öğremcez bakalım neyin nesiymişş bu kadarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…