2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aa geçmiş olsun . Yediğin bişeymi dokundu acaba.

Güzel haberlerle gel kuzum
Yavrum tamamen yapana bağlı ben bunu anladım. Hafiften bir rahatsız ediciliği var yok diyemem baya ileri ittiriyor o sırada da geriliyor ama hemen nefesleri yapıştır o zaman rahatlıyorsun haliyle kasılmadığın için kolay sürüyor. 3 dk sürmedi bile. Bende çatıdan tedirgin olmuştum ama yok o kadar birşeyi yokmuş ben artık korkmuyorum ondan.

Ay kaşınmayı iyi hatırlattın bende söyleyeyim hepsi birleşince bende o geride kaldı jdjd

Ahhh canimm sagoll moral oldun bana bakalim pazartesi muayenede kac cikacak heyecanla bekliyorum, sütü peyniri artirdim bu hafta ise yarar mi bilmem
Kaşar çok işe yariyor ben süt icemiyorum ya aslında içsem niyeyse icemiyorum ama haftalik 600 gram kaşar bitiriyorum

Aa geçmiş olsun . Yediğin bişeymi dokundu acaba.

Kuzu sancı da çıktığı için yediğim birşey miydi emin olamadım. Kustum tuvalete gittim en az 5-6 kere hiç etki etmedi. En ufak bir rahatlama bile olmadı. O yüzden bence o tarz birşey değildi ama bilemiyorum da. Nst deyim şimdi birazdan doktorcuğuma gideceğim bakalım yorumu ne olacak? Neyse stres yapmıştım biraz ama döndü mü onu öğrenmiş olucam bide gösterirse yüzünü görürüm çocuğumun annesinin ballı böreği az kalsın gelecekti hdjdjd

Geçmiş olsun bacım iyi haberler le gel

Canım geçen haftabenim yaşadığımın aynısı. Panik yapma. Enfeksiyon çıkmıştı bende muhtemelen sende de enfeksiyon var

Bulutcum birazcik daha dur lütfen 08.08 di anlaşmamız beni yarı yolda bırakma
Çok geçmiş olsun cnm ama gece hissettim ben sana birşey olduğunu içime doğdu ezanlarda uyuyakalmışım

Çok geçmiş olsun canım benim,nasil oldun?umarim herşey yolunda?

Dün bütün gün o haldeydim bu gecede cnm acayip hareketliydi ve kasılmaktan artık patlicaktı karnım çok fena oldum ağladım resmen şuan biraz iyiyim inşallah biran önce sağlıkla gelirler yoksa ben artık dayanamıyorum

Haydi güzel haberlerle gel canım

Enfeksiyon sancı yapabiliyor mu
Anam daha neler duyucaz her geçen gün yeni birşey öğreniyorum

Sen nasılsın geçti mi?
Sancı konusunu bilmiyorum da ağrı, kusma ne varsa yaşattı antibiyotik kullandım ben iyiyim ama kanında hâlâ enfeksiyon çıkıyor

Benim de aynısı oldu 4 hafta önde çıktı bi an şok. Şimdi tam haftası bu ölçümler gerçekten yanıltıcı oluyor

Geçmiş olsun bacım iyi haberler le gel

İyiyim bebişim. Eve geçiyorum şimdi. Dinlenirsem daha iyi olacağım inşallah

Canım geçen haftabenim yaşadığımın aynısı. Panik yapma. Enfeksiyon çıkmıştı bende muhtemelen sende de enfeksiyon var

Muhtemelen kuşum verdim tahlili bakalım neymiş. Ama çok zor bir geceydi cidden. Yine şimdi iyiyim şükürler olsun.

Bulutcum birazcik daha dur lütfen 08.08 di anlaşmamız beni yarı yolda bırakma
Çok geçmiş olsun cnm ama gece hissettim ben sana birşey olduğunu içime doğdu ezanlarda uyuyakalmışım

Beni korkuttu eşek sıpası. Ama çok şükür iyi. Dönmeye çalışıyormuş daha dönememiş jdjdjdj yüzünü de kapattı. Evladım diye demiyorum ama çok katnem anamla babamı yollara düşürdüm gecenin köründe anamin delinmedik ellenmedik yeri kalmadı bari yüzümü göstereyim demedi jdjd

Aaa nasıl hissettin kız? İşte bağ kuruyoruz arkadaşım. Kocam da diyor ki az kalsın doğurucan hala elinee telefon kk dasın dedim 9 aydır ben onlarlayım sen anlamazsın.

Çok geçmiş olsun canım benim,nasil oldun?umarim herşey yolunda?

Çok şükür şimdi çıktık iyiyim ağrım yok yavrum. 2. Nst de sancı çıkmadı.

Gece 4 bucuk gibi bi girdim gezindim öyle baktim fazla yoksun ortada dedim kesin birsey oldu Allaha sukur doğurmamışsın zamanında gelsin kuzucuk inşallah

Geçmiş olsun canım

Ayyy canım geçmiş olsun söyle az daha beklesin

Nasıl da fenalar Allah kavuştursun canım az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…