- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
- 113
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.161
Aa geçmiş olsun . Yediğin bişeymi dokundu acaba.Acile gidiyorum
Sırtıma kadar vuran bir mide ağrım var. 9 ayımın en kötü gecesi. Kusuyorum ve elim ayağım titriyor. Bulutta sepsert. Devamlı tuvalete gidiyorum ama hiçbirşey yok.
Akşam üzeri sancımsı birşeyler olmuştu zaten. Geçmişti ama daha fazla dayanamayacağım. Tedirgin de oldum açıkcası.
Umarım ciddi birşey yoktur ama bekleyemeyeceğim. Ya birşeyler oluyorsa hissi beni çok üzüyor şuan da
Güzel haberlerle gel kuzumGünaydınn kızlarr bugun bizimde kontrolümüz varr heyecanlıyımmm sona yaklastıkca
ffestinalente cok gecmiş olsun canımmm iyisindir şuan inşallahhh . catı muayenesi için rahatlatttın kara kara onu düşünüyordum ve ah şu kasınma olayı benide mahfetti kac gundurr bugjn öğremcez bakalım neyin nesiymişş bu kadarı
Kaşar çok işe yariyor ben süt icemiyorum ya aslında içsem niyeyse icemiyorum ama haftalik 600 gram kaşar bitiriyorumAhhh canimm sagoll moral oldun banabakalim pazartesi muayenede kac cikacak heyecanla bekliyorum, sütü peyniri artirdim bu hafta ise yarar mi bilmem
Aa geçmiş olsun . Yediğin bişeymi dokundu acaba.
Geçmiş olsun bacım iyi haberler le gelKuzu sancı da çıktığı için yediğim birşey miydi emin olamadım. Kustum tuvalete gittim en az 5-6 kere hiç etki etmedi. En ufak bir rahatlama bile olmadı. O yüzden bence o tarz birşey değildi ama bilemiyorum da. Nst deyim şimdi birazdan doktorcuğuma gideceğim bakalım yorumu ne olacak? Neyse stres yapmıştım biraz ama döndü mü onu öğrenmiş olucam bide gösterirse yüzünü görürüm çocuğumun annesinin ballı böreği az kalsın gelecekti hdjdjd
Canım geçen haftabenim yaşadığımın aynısı. Panik yapma. Enfeksiyon çıkmıştı bende muhtemelen sende de enfeksiyon varAcile gidiyorum
Sırtıma kadar vuran bir mide ağrım var. 9 ayımın en kötü gecesi. Kusuyorum ve elim ayağım titriyor. Bulutta sepsert. Devamlı tuvalete gidiyorum ama hiçbirşey yok.
Akşam üzeri sancımsı birşeyler olmuştu zaten. Geçmişti ama daha fazla dayanamayacağım. Tedirgin de oldum açıkcası.
Umarım ciddi birşey yoktur ama bekleyemeyeceğim. Ya birşeyler oluyorsa hissi beni çok üzüyor şuan da
Bulutcum birazcik daha dur lütfen 08.08 di anlaşmamız beni yarı yolda bırakmaKuzu sancı da çıktığı için yediğim birşey miydi emin olamadım. Kustum tuvalete gittim en az 5-6 kere hiç etki etmedi. En ufak bir rahatlama bile olmadı. O yüzden bence o tarz birşey değildi ama bilemiyorum da. Nst deyim şimdi birazdan doktorcuğuma gideceğim bakalım yorumu ne olacak? Neyse stres yapmıştım biraz ama döndü mü onu öğrenmiş olucam bide gösterirse yüzünü görürüm çocuğumun annesinin ballı böreği az kalsın gelecekti hdjdjd
Çok geçmiş olsun canım benim,nasil oldun?umarim herşey yolunda?Acile gidiyorum
Canım geçen haftabenim yaşadığımın aynısı. Panik yapma. Enfeksiyon çıkmıştı bende muhtemelen sende de enfeksiyon var
Dün bütün gün o haldeydim bu gecede cnm acayip hareketliydi ve kasılmaktan artık patlicaktı karnım çok fena oldum ağladım resmen şuan biraz iyiyim inşallah biran önce sağlıkla gelirler yoksa ben artık dayanamıyorumGünaydın annişler 2 gecedir kasılma ve ağrılarım oluyor akşam bi önceki geceye göre fazdaydı evi bi turlatı ağrılar barsaklara vurunca tuvalete çıkartı sonra 2 defa geldi gitti ama tüm gece oyle karnimda bi sertlik vardi bakalım 1 saat sonra doktorda randevum var o yüzden hastaneye falanda gitmedim nasıl olsa doktordayım diye
Haydi güzel haberlerle gel canımGünaydınn kızlarr bugun bizimde kontrolümüz varr heyecanlıyımmm sona yaklastıkca
ffestinalente cok gecmiş olsun canımmm iyisindir şuan inşallahhh . catı muayenesi için rahatlatttın kara kara onu düşünüyordum ve ah şu kasınma olayı benide mahfetti kac gundurr bugjn öğremcez bakalım neyin nesiymişş bu kadarı
Sancı konusunu bilmiyorum da ağrı, kusma ne varsa yaşattıEnfeksiyon sancı yapabiliyor mu
Anam daha neler duyucaz her geçen gün yeni birşey öğreniyorum
Sen nasılsın geçti mi?
Benim de aynısı oldu 4 hafta önde çıktı bi an şok. Şimdi tam haftası bu ölçümler gerçekten yanıltıcı oluyorİnsallah canim yaa pazartesi randevum var, tam günü olmasa da bir hafta geri olmasina bile raziyim su anyanliz 4 hafta önde olmasi cok garip degil mi yaa ilk defa duyuyorum bu denli farkı bide kafa ölçüsü olunca ekstra stress olur insan
Geçmiş olsun bacım iyi haberler le gel
Canım geçen haftabenim yaşadığımın aynısı. Panik yapma. Enfeksiyon çıkmıştı bende muhtemelen sende de enfeksiyon var
Bulutcum birazcik daha dur lütfen 08.08 di anlaşmamız beni yarı yolda bırakma
Çok geçmiş olsun cnm ama gece hissettim ben sana birşey olduğunu içime doğdu ezanlarda uyuyakalmışım
Çok geçmiş olsun canım benim,nasil oldun?umarim herşey yolunda?
Gece 4 bucuk gibi bi girdim gezindim öyle baktim fazla yoksun ortada dedim kesin birsey oldu Allaha sukur doğurmamışsın zamanında gelsin kuzucuk inşallahİyiyim bebişim. Eve geçiyorum şimdi. Dinlenirsem daha iyi olacağım inşallah
Muhtemelen kuşum verdim tahlili bakalım neymiş. Ama çok zor bir geceydi cidden. Yine şimdi iyiyim şükürler olsun.
Beni korkuttu eşek sıpası. Ama çok şükür iyi. Dönmeye çalışıyormuş daha dönememiş jdjdjdj yüzünü de kapattı. Evladım diye demiyorum ama çok katnemanamla babamı yollara düşürdüm gecenin köründe anamin delinmedik ellenmedik yeri kalmadı bari yüzümü göstereyim demedi jdjd
Aaa nasıl hissettin kız? İşte bağ kuruyoruz arkadaşım. Kocam da diyor ki az kalsın doğurucan hala elinee telefon kk dasın dedim 9 aydır ben onlarlayım sen anlamazsın.
Çok şükür şimdi çıktık iyiyim ağrım yok yavrum. 2. Nst de sancı çıkmadı.
Canlarım ben iyiyim. Hala hastanedeyim. Nst de sancı çıkınca doktor serum bağlattı ve sonrasında tekrar nst istedi. Serum yeni bitti koca alametti resmen. Şimdi nst ye giricem tekrar sonra doktor kontrolü. Ama ağrım sızım yok çok şükür.
Sancım varmış ben pek hissetmiyorum ama nst de çıkıyor. 36 haftadır ilk defa vajinal muayene oldum. Kapalıymış ama sancı varmış. Doktorumla konuşup bilgi verecekler. Yattım bekliyorum. Çatı muayenesi böyle birşey mi dedim ebe hanıma evet dedi. Biraz rahatsız edici ama o kadar da etkilenmedim. Vesilesiyle çatı muayenesi korkumda gitti jdjdjdj
Kızlar benim bebek beşikte yatmıyor ille yanımda yatacak yatakta koyduğum an ağlıyor beşiğeiyice alıştı bana babası da yok yatakta geniş geniş yatıyorduk o gelince yerinden olacak artık
Bu Arada babamız da cumartesi günü geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?