- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.181
Aynen ileri ya da geri olmasindan ziyade ölçüleri orantili olsun istiyorum ben. Boyu geriyken karin cevresi de geriydi, olsun dedim tipi böyle, ama biri önden gidip biri geriden gidince ana yüreği stress yapiyorEvet o yüzden bende korktum baya, bide benim kızım ilk 10 hafta tam tersi hep geriden geliyordu hafta olarak sonradan atağa geçti. ama böyle olan çok varmış sağolsun arkadaşlar da yazdılar ben de biraz araştırınca gördüm. Sonraki haftalarda da işte 1-2 hafta önde görünmeye başladı kafa ölçüsü en son dünkü muayenemde 1 hafta önde çıktı. Bacak ve karın ölçüsü de 1 hafta önde çıktı orantılı aslında şuan bebiş
Kızlar benim bebek beşikte yatmıyor ille yanımda yatacak yatakta koyduğum an ağlıyor beşiğeiyice alıştı bana babası da yok yatakta geniş geniş yatıyorduk o gelince yerinden olacak artık
Bu Arada babamız da cumartesi günü geliyo
Oyyy senin de fark cokmus canim yaa, benim kafa degil de boyu orantisiz. İki hafta geri cikti kafa ve karin uyumlu. Aynenn kontrole gittikce yazarsaniz sevinirim burda birbirimizden destek aliyoruzCanım benim de en sondan bir önceki kontrolde dört hafta vardı kafası ile bebek haftası arasında sonraki hafta azaldı doğuma yakın kapanıyor fark stres yapma yalnız değilsin bir sonraki kontrolüm haftaya haber veririm ama doğuma yakın iyice uyum sağlıyor haftasıyla
Gözün aydın canım bol bol hasret giderinKızlar benim bebek beşikte yatmıyor ille yanımda yatacak yatakta koyduğum an ağlıyor beşiğeiyice alıştı bana babası da yok yatakta geniş geniş yatıyorduk o gelince yerinden olacak artık
Anne kokusu gibisi var mı yaKızlar benim bebek beşikte yatmıyor ille yanımda yatacak yatakta koyduğum an ağlıyor beşiğeiyice alıştı bana babası da yok yatakta geniş geniş yatıyorduk o gelince yerinden olacak artık
Ben babynestte yatırmayi düşünüyorum korkuyorum üstüne kapanirsam diyeGözün aydın canım bol bol hasret giderin
Yanında nasıl yatırıyorsun bebişini, babyneste mi koyuyorsun? Ben de yanımda yatırmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum, anne yanında durmazsa nasıl yatırırım bilemedim
Kaşar ogluşa cok kilo aldirir diye cok yemekten korktum acikcasiKaşar çok işe yariyor ben süt icemiyorum ya aslında içsem niyeyse icemiyorum ama haftalik 600 gram kaşar bitiriyorum
Ben de pazartesiyi bekliyorum insallah bu sefer haftasiyla uyumlu cikarBenim de aynısı oldu 4 hafta önde çıktı bi an şok. Şimdi tam haftası bu ölçümler gerçekten yanıltıcı oluyor
Ayyy ne guzellll birak yatsin yatabildigi kadarKızlar benim bebek beşikte yatmıyor ille yanımda yatacak yatakta koyduğum an ağlıyor beşiğeiyice alıştı bana babası da yok yatakta geniş geniş yatıyorduk o gelince yerinden olacak artık
Sağol canım artık yoruldum zaten herşeye tek başıma yetişmektenAyy boncukkuşu ağzını yerim
Hadi gözün aydın oh çok sevindim valla. İkinize de çok iyi gelecek
Babynestte uyutmanın güvenli olmadığını okudum bu sabah, yani bebeği gözlemleyen biri olmazsa babynestte uyutmayın diyordu. Ben de yanımda yatırmayı planlıyordum o şekilde ama şimdi korktumBen babynestte yatırmayi düşünüyorum korkuyorum üstüne kapanirsam diye
Aa nedenki ben yanimda yatirirken öyle yaparim diye dusunmustum amaBabynestte uyutmanın güvenli olmadığını okudum bu sabah, yani bebeği gözlemleyen biri olmazsa babynestte uyutmayın diyordu. Ben de yanımda yatırmayı planlıyordum o şekilde ama şimdi korktum
Sorma canımAnne kokusu gibisi var mı yatam bir yengeç burcu
Canimmm nasil oldunnn kuzusum sancim cikti yazmistin en son kac cikti nst sonucun Bulutcum iyi miGüzel haberlerle gel kuzum
Yavrum tamamen yapana bağlı ben bunu anladım. Hafiften bir rahatsız ediciliği var yok diyemem baya ileri ittiriyor o sırada da geriliyor ama hemen nefesleri yapıştır o zaman rahatlıyorsun haliyle kasılmadığın için kolay sürüyor. 3 dk sürmedi bile. Bende çatıdan tedirgin olmuştum ama yok o kadar birşeyi yokmuş ben artık korkmuyorum ondan.
Ay kaşınmayı iyi hatırlattın bende söyleyeyim hepsi birleşince bende o geride kaldı jdjd
Sağol kuzumGözün aydın canım bol bol hasret giderin
Yanında nasıl yatırıyorsun bebişini, babyneste mi koyuyorsun? Ben de yanımda yatırmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum, anne yanında durmazsa nasıl yatırırım bilemedim
Kenarları yüksek bebek döndüğünde yüzünü vs dayarsa boğulma riski varmış, yumuşak yüzeyde yatırmayın diyor zaten. Ben anne yanında yatıracağım ama babynestle yanımda da yatırırım arada diyordum. Amerikada dockatot isimli marka babynestlerini piyasadan çekmiş, o kenar yükseklikleri güvenli olmadığı için. Benim babynest gelince ölçücem kenar yüksekliğini ama içime bi kurt düştü yani herhalde uyutamam gönül rahatlığıyla.Aa nedenki ben yanimda yatirirken öyle yaparim diye dusunmustum ama
Zaten en güvenlisi o şekildeymiş canım direkt yatakta, ortada değil bebek en kenarda olmalıymış, yorgan vs çekilmemeliymiş, neyse ki yaza denk geldiSağol kuzum
Direk yatakta yatırıyorumbirşeye koymuyorum yatağın kenarlarına yastık koyuyorum
Kendimden de uzak yatırıyorum biraz
Evet üstüne müslin örtüyorum canım kendime de yaklaştırmadığım için bebeği sıkıntı olmuyorZaten en güvenlisi o şekildeymiş canım direkt yatakta, ortada değil bebek en kenarda olmalıymış, yorgan vs çekilmemeliymiş, neyse ki yaza denk geldi
Bende gittim hep sağlık ocağına en son emzirme eğitimi verdi hemşire.. orası biraz hafif kaçıyor hastaneye göre çocuk oyunu gibi geliyor bana :)Bugun saglik ocağında son kontrol vardı mezun olmuş ogrenciler gibi hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?