- 15 Aralık 2022
- 396
- 882
- 33
- 41
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.201
Canımm çok çok geçmiş olsun bu minikler aklımızı alıyor bizimİyiyim bebişim. Eve geçiyorum şimdi. Dinlenirsem daha iyi olacağım inşallah
Muhtemelen kuşum verdim tahlili bakalım neymiş. Ama çok zor bir geceydi cidden. Yine şimdi iyiyim şükürler olsun.
Beni korkuttu eşek sıpası. Ama çok şükür iyi. Dönmeye çalışıyormuş daha dönememiş jdjdjdj yüzünü de kapattı. Evladım diye demiyorum ama çok katnemanamla babamı yollara düşürdüm gecenin köründe anamin delinmedik ellenmedik yeri kalmadı bari yüzümü göstereyim demedi jdjd
Aaa nasıl hissettin kız? İşte bağ kuruyoruz arkadaşım. Kocam da diyor ki az kalsın doğurucan hala elinee telefon kk dasın dedim 9 aydır ben onlarlayım sen anlamazsın.
Çok şükür şimdi çıktık iyiyim ağrım yok yavrum. 2. Nst de sancı çıkmadı.
Ay ben heyecanla sormusum sonra yorumlarini okudum canimmm cok şükür iyimissinÇok şükür şimdi çıktık iyiyim ağrım yok yavrum. 2. Nst de sancı çıkmadı.
Ay ben heyecanla sormusum sonra yorumlarini okudum canimmm cok şükür iyimissinAllah bidaha yasatmasin. Hem vücut olarak hem psikolojik olarak zorluyor bu tarz seyler bizi
Canımm çok çok geçmiş olsun bu minikler aklımızı alıyor bizim
Sağol canım artık yoruldum zaten herşeye tek başıma yetişmekten
Bebiş ben diyorum da beni sallayan yok hdjdj doğunca sallatıcam artık kendimiAyyy canım geçmiş olsun söyle az daha beklesin
Sağol bebeğim hepimiz güçlüyüz bütün kadınlarBacım kolay değil hiç ama sen çok güçlüsün maşallahın varkomple mi yerleşecek eşin? Tayini taşıyor mu?
Sağol bebeğim hepimiz güçlüyüz bütün kadınlar
Evet temelli geliyor çok şükürburda yeni yerinde başlayacak artık
Evet bebişimiz kısmetiyle geldiYaa işte her evlat kısmetiyle geliyor kim derdi ki istanbula tekrar tayini çıksın bildiğim kadarıyla zordu ama Sare balının kısmeti istanbuldaymış
Tabii nasipse yazarım 26 snda randevumOyyy senin de fark cokmus canim yaa, benim kafa degil de boyu orantisiz. İki hafta geri cikti kafa ve karin uyumlu. Aynenn kontrole gittikce yazarsaniz sevinirim burda birbirimizden destek aliyoruz
Ben kizimi reflu yataginda uyuturdum yanımdaBabynestte uyutmanın güvenli olmadığını okudum bu sabah, yani bebeği gözlemleyen biri olmazsa babynestte uyutmayın diyordu. Ben de yanımda yatırmayı planlıyordum o şekilde ama şimdi korktum
Babyneste koyunca sert yüzeyde yatırın diyor zaten canım yere koymak gibi mesela. Babynestle yatak koltuk gibi yumuşak yüzeylere koymamak lazımmış. Ben mobillerin altına babynestle yatırcam yere, yanımda da uyutmak istemiştim ama o zaten güvenli değilmiş.Luluuu94 kikelomo
Canlarım bende babyneste sıcak bakamayanlardanım. Arkadaşım hediye almış, sağolsun. Ama ergonomik yatağı dururken elyafta yatıramam. Sert olması lazım onun yatağının. Ama sevindiğim bir hediye oldu çünkü tummy time, mobiller vs gibi etkinliklerini onun üzerinde yaptıracağım.
Ancak ergonomisi çok sıkıntı olmaz derseniz ilk aylarda uyutulabilir o kadar dönmüyor. Dönmeyi öğrenince bırakırsınız kullanmayı.
Bebiş ben diyorum da beni sallayan yok hdjdj doğunca sallatıcam artık kendimi
Babyneste koyunca sert yüzeyde yatırın diyor zaten canım yere koymak gibi mesela. Babynestle yatak koltuk gibi yumuşak yüzeylere koymamak lazımmış. Ben mobillerin altına babynestle yatırcam yere, yanımda da uyutmak istemiştim ama o zaten güvenli değilmiş.
Yaramaz bunlar şimdiden söz dinlemiyorlar, doğduklarında görüşecez artıkbizim doktor poposuna vur annesi gelmesin diyor
Güzel haberlerle gel kuzum
Yavrum tamamen yapana bağlı ben bunu anladım. Hafiften bir rahatsız ediciliği var yok diyemem baya ileri ittiriyor o sırada da geriliyor ama hemen nefesleri yapıştır o zaman rahatlıyorsun haliyle kasılmadığın için kolay sürüyor. 3 dk sürmedi bile. Bende çatıdan tedirgin olmuştum ama yok o kadar birşeyi yokmuş ben artık korkmuyorum ondan.
Ay kaşınmayı iyi hatırlattın bende söyleyeyim hepsi birleşince bende o geride kaldı jdjd
Allah razı olsun canım evet evet arastırmalarım sonucu bendee yeni öğrendim bunu kolestaz denen sey ıcın saglık ocagında kan yaptırmıstım bugun doktoruma gösterecem bakalım . Cok sinir bozucu tüm hayat kalitesini düşürüyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?