2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canımm çok çok geçmiş olsun bu minikler aklımızı alıyor bizim

Çok şükür şimdi çıktık iyiyim ağrım yok yavrum. 2. Nst de sancı çıkmadı.
Ay ben heyecanla sormusum sonra yorumlarini okudum canimmm cok şükür iyimissin Allah bidaha yasatmasin. Hem vücut olarak hem psikolojik olarak zorluyor bu tarz seyler bizi

Ay ben heyecanla sormusum sonra yorumlarini okudum canimmm cok şükür iyimissin Allah bidaha yasatmasin. Hem vücut olarak hem psikolojik olarak zorluyor bu tarz seyler bizi

Evet gerçekten zorluyor. Açıklık va hissetmedim ama zehirlendiysem bile Bulut kuşumda etkilenir diye korktum. Bakalım enfeksiyona bakacak birde.

Çatı muayenesini ebe hanım yaptı canım. Doktorum 28 inde tekrar yapacak

Bacım kolay değil hiç ama sen çok güçlüsün maşallahın var komple mi yerleşecek eşin? Tayini taşıyor mu?
Sağol bebeğim hepimiz güçlüyüz bütün kadınlar
Evet temelli geliyor çok şükür burda yeni yerinde başlayacak artık

Sağol bebeğim hepimiz güçlüyüz bütün kadınlar
Evet temelli geliyor çok şükür burda yeni yerinde başlayacak artık

Yaa işte her evlat kısmetiyle geliyor kim derdi ki istanbula tekrar tayini çıksın bildiğim kadarıyla zordu ama Sare balının kısmeti istanbuldaymış

Yaa işte her evlat kısmetiyle geliyor kim derdi ki istanbula tekrar tayini çıksın bildiğim kadarıyla zordu ama Sare balının kısmeti istanbuldaymış
Evet bebişimiz kısmetiyle geldi şans getirdi bize yavrum

Luluuu94 kikelomo

Canlarım bende babyneste sıcak bakamayanlardanım. Arkadaşım hediye almış, sağolsun. Ama ergonomik yatağı dururken elyafta yatıramam. Sert olması lazım onun yatağının. Ama sevindiğim bir hediye oldu çünkü tummy time, mobiller vs gibi etkinliklerini onun üzerinde yaptıracağım.

Ancak ergonomisi çok sıkıntı olmaz derseniz ilk aylarda uyutulabilir o kadar dönmüyor. Dönmeyi öğrenince bırakırsınız kullanmayı.

Babyneste koyunca sert yüzeyde yatırın diyor zaten canım yere koymak gibi mesela. Babynestle yatak koltuk gibi yumuşak yüzeylere koymamak lazımmış. Ben mobillerin altına babynestle yatırcam yere, yanımda da uyutmak istemiştim ama o zaten güvenli değilmiş.

Mobiller için çok uygun gerçekten. Valla bir ara niyetlendim bende. Biz park yatak almadık taşınanilir değil ama eylülde tarile gidicez. Nerde yatıcak bu çocuk diye. Orda acana kullansam mı dedim kısa süreli diye zaten 50/60 günlük olucak. Dönemez herhalde diye düşünüyorum.

@festinalente iyi olmana sevindim canim karaciğer enzimlerine bakmaları iyi olmuş. Ben de az yüksek cikti son iki tahlilde ama kaşıntı olmadığı için takibe aldılar.
Ben şöyle bir babynest aldım yattığı yer sünger kenarları da aşırı yüksek değil. Beşikte yatırmayı planlıyorum bunu da salonda falan kullanırım diye düşünüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-19-12-03-14-809_com.android.chrome.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 46

ekimm24 kuzu kaşıntı için karaciğer enzimlerime baktırdı kandan. Aklında bulunsun
Allah razı olsun canım evet evet arastırmalarım sonucu bendee yeni öğrendim bunu kolestaz denen sey ıcın saglık ocagında kan yaptırmıstım bugun doktoruma gösterecem bakalım . Cok sinir bozucu tüm hayat kalitesini düşürüyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…