2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ffestinalente geçmiş olsun canım. Çok şükür iyisiniz sonuçlar da güzel çıkar inşallah

Beni sorarsanız yarın sabah sezeryan. Bugün çok acayip duygular içindeyim. Kızım gelecek diye çok heyecanlıyım. Oğlumla başbaşa zamanlarımızın sonu. son günümüz, son saatlerimiz. Hepimizin hayatı değişecek yarından itibaren. Biraz ağlıyorum biraz gülüyorum. Çok değişik bir duygusallık

Canimm doguma az kaldi simdi kendini doktoruna karsi doldurma durduk yere ama ilk muayeneden beri hep ölçüyor bizimki, öyle bir gercek var tahmini bir ölçüm bu aslinda, belki doktorun mantikli bulmuyordur
Yok canım doldurmak değilde madem var böyle birşey neden söylemiyor ona takıldım yoksa sorar gecerim sadece yani

Ana kucagi aldiniz mi? Şu ev tipi olan sallananlardan? Alınmalı mı alınmamalı mi? Kullananlar az kullandık dedi çoğu. O yuzden dolap gibi 2.el uygulamadan mi alsam diye dusundum?

Kuzu benim ilk gebeliğimde vardı, ben ortalama en az 6 ay kullandım valla, şuan fiyatlarına bakmadın ortalama 6 ay için fiyatı anormal boyutlarda değilse alınır mı dersen alınır, dolaptan falan da temiz bulabilirsen al derim (ben mesela gündüzleri emzirip uyutunca ya da benim mutfak odadan uzaktı mutfakta hazırlık yapacağım zaten uyanıkken mesela oraya koyuyordum orda güzel oyalanıyordu)
Amaninnnn prenses yarın mı geliyor çok heyecanlı
kızlar başka günü belli olan kimler vardı ayın 24üne birkaç kişi vardı sanki benim de dünden beridir belime hafif adet sancısı vurmaya başladı ama oturunca dinlenince geçiyor, yalancı sancı oldugunu umuyorum (yarın 38.haftaya başlayacağım bakalım benimki sezeryan olacak biliyorsunuz ama benim duamı biliyorsunuz, doktora bir gideceğim nst ye bakacak sancım var açıklığa bakacak 6cm olmuş aaa sen normal doğuruyor sun deyip yarım saate normal doğurmak )

Geliyor valla betaydı, keseydi derken olay nerelere geldi. Hayırlısıyla gelsinler. Senin de Allah gönlüne göre versin canım.

Ana kucagi aldiniz mi? Şu ev tipi olan sallananlardan? Alınmalı mı alınmamalı mi? Kullananlar az kullandık dedi çoğu. O yuzden dolap gibi 2.el uygulamadan mi alsam diye dusundum?
Ben oglumda 2. El almistim cok az kullandik sonra letgodan sattim ben de bunda almadim. Pusette ayni islevi goruyor aslinda komsum biyere gittiginde pusete yatirip onunla salliyordu

Kızlar normal doğum düşünüp aranızda perine masajina başlayan var mı hangi yağları kullanıyorsunuz

Şu erken doğum şeyleri olmasa ben yapmayı düşünüyordum hatta spor hareketler vs vs hep kaydetmiştim ama şimdi full yatıyorum ne olacak böyle hiç bilmiyorum ya

Ayy maşallah ya kavuşuyorsunuz çok harika

Ben bayağı kullanmıştım tiny love 4in1 almıştım satmıştım yer yok diye şimdi yine aldk aynısını titreşimli olması çok rahatlatıcı olmuştu bizim için

Amin aminnn rabbim gönlüne göre versin

Ben de onun için düşündüm annemlerde falan ya da mutfakta başka bir odadayken içine koymadık diye

Ben oglumda 2. El almistim cok az kullandik sonra letgodan sattim ben de bunda almadim. Pusette ayni islevi goruyor aslinda komsum biyere gittiginde pusete yatirip onunla salliyordu
Puset daha eğik duruyor gibi geliyor bana onda durabilir mi uzun süre bilemedim. Gerçi bir yere götürürken onunla götürüyoruz ama evde kullanışlı olur mu?

Bebeğin karakterini bilmeden almayın dediler bana.öyle şeylerde duruyosa süreçte alırsın zaten
Bazı bebekler asla durmuyor

Link atabilir misiniz sipariş verdiğim sayfa cevap vermiyor sanırım dolandırıldım güvenilir bi yerden sipariş veriyim en azından

Puset daha eğik duruyor gibi geliyor bana onda durabilir mi uzun süre bilemedim. Gerçi bir yere götürürken onunla götürüyoruz ama evde kullanışlı olur mu?
Uzun sureli kullanim icin kullanisli olmaz tabi puset ama benim oglum sevmemisti ana kucagini da durmuyordu fisher price in titresimli modeliydi. O yuzden almadim ben

Valla ben almayı düşünüyorum canım lazım oluyor çünkü

Chloece hadi hayırlısıyla atlat inşallah doğumu sağlıkla kavuşun yeni bir hayatın başlıyor yarın çok normal böyle hissetmen ama doğunca tek eksiğin izin kızın olduğunu göreceksin☺tamamlanacaksınız☺
Ana kucapı konuşulmuş ben almadım ne bilim umarım eksikliğini hissetmem çok pahalı geldi bana dönmeye başlayınca kullanılmıyormuş bilmiyorum

Yaaa gercekten cok degisik duygular bi yandan kavusma heyecani, bi yandan bilinmezlige yeni bir adim insallah sorunsuz agrisiz bir sürec olur canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…