- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.221
Nazlı fındıklar ya
Anam bacım benim oğluş asi bir ruh aynı benpoposuna vursam gelmeyecekse de gelir riske atamam
Yok canım doldurmak değilde madem var böyle birşey neden söylemiyorCanimm doguma az kaldi simdi kendini doktoruna karsi doldurma durduk yereama ilk muayeneden beri hep ölçüyor bizimki, öyle bir gercek var tahmini bir ölçüm bu aslinda, belki doktorun mantikli bulmuyordur
Ana kucagi aldiniz mi? Şu ev tipi olan sallananlardan? Alınmalı mı alınmamalı mi? Kullananlar az kullandık dedi çoğu. O yuzden dolap gibi 2.el uygulamadan mi alsam diye dusundum?
ffestinalente geçmiş olsun canım. Çok şükür iyisiniz sonuçlar da güzel çıkar inşallah
Beni sorarsanız yarın sabah sezeryan. Bugün çok acayip duygular içindeyim. Kızım gelecek diye çok heyecanlıyım. Oğlumla başbaşa zamanlarımızın sonu. son günümüz, son saatlerimiz. Hepimizin hayatı değişecek yarından itibaren. Biraz ağlıyorum biraz gülüyorum. Çok değişik bir duygusallık
Geliyor vallaKuzu benim ilk gebeliğimde vardı, ben ortalama en az 6 ay kullandım valla, şuan fiyatlarına bakmadın ortalama 6 ay için fiyatı anormal boyutlarda değilse alınır mı dersen alınır, dolaptan falan da temiz bulabilirsen al derim (ben mesela gündüzleri emzirip uyutunca ya da benim mutfak odadan uzaktı mutfakta hazırlık yapacağım zaten uyanıkken mesela oraya koyuyordum orda güzel oyalanıyordu)
Amaninnnn prenses yarın mı geliyor çok heyecanlı
kızlar başka günü belli olan kimler vardı ayın 24üne birkaç kişi vardı sankibenim de dünden beridir belime hafif adet sancısı vurmaya başladı ama oturunca dinlenince geçiyor, yalancı sancı oldugunu umuyorum (yarın 38.haftaya başlayacağım bakalım benimki sezeryan olacak biliyorsunuz ama benim duamı biliyorsunuz, doktora bir gideceğim nst ye bakacak sancım var açıklığa bakacak 6cm olmuş aaa sen normal doğuruyor sun deyip yarım saate normal doğurmak )
Ben oglumda 2. El almistim cok az kullandik sonra letgodan sattim ben de bunda almadim. Pusette ayni islevi goruyor aslinda komsum biyere gittiginde pusete yatirip onunla salliyorduAna kucagi aldiniz mi? Şu ev tipi olan sallananlardan? Alınmalı mı alınmamalı mi? Kullananlar az kullandık dedi çoğu. O yuzden dolap gibi 2.el uygulamadan mi alsam diye dusundum?
Boy değil sadece önemli olan canım bu boyda kilonuz zayıfsada olabilir. Ama üzülüp stres yapma 2 haflalık gayet normal. Sağlıkla kucagına al inşAllah yavrunuEvet sonraki hafta belirleyecek artık herşeyi. Aslında minyonda değiliz 167 boyum benim eşim 185 .
Kızlar normal doğum düşünüp aranızda perine masajina başlayan var mı hangi yağları kullanıyorsunuz
Ayy maşallah ya kavuşuyorsunuz çok harikaffestinalente geçmiş olsun canım. Çok şükür iyisiniz sonuçlar da güzel çıkar inşallah
Beni sorarsanız yarın sabah sezeryan. Bugün çok acayip duygular içindeyim. Kızım gelecek diye çok heyecanlıyım. Oğlumla başbaşa zamanlarımızın sonu. son günümüz, son saatlerimiz. Hepimizin hayatı değişecek yarından itibaren. Biraz ağlıyorum biraz gülüyorum. Çok değişik bir duygusallık
Ana kucagi aldiniz mi? Şu ev tipi olan sallananlardan? Alınmalı mı alınmamalı mi? Kullananlar az kullandık dedi çoğu. O yuzden dolap gibi 2.el uygulamadan mi alsam diye dusundum?
Amin aminnn rabbim gönlüne göre versinKuzu benim ilk gebeliğimde vardı, ben ortalama en az 6 ay kullandım valla, şuan fiyatlarına bakmadın ortalama 6 ay için fiyatı anormal boyutlarda değilse alınır mı dersen alınır, dolaptan falan da temiz bulabilirsen al derim (ben mesela gündüzleri emzirip uyutunca ya da benim mutfak odadan uzaktı mutfakta hazırlık yapacağım zaten uyanıkken mesela oraya koyuyordum orda güzel oyalanıyordu)
kızlar başka günü belli olan kimler vardı ayın 24üne birkaç kişi vardı sankibenim de dünden beridir belime hafif adet sancısı vurmaya başladı ama oturunca dinlenince geçiyor, yalancı sancı oldugunu umuyorum (yarın 38.haftaya başlayacağım bakalım benimki sezeryan olacak biliyorsunuz ama benim duamı biliyorsunuz, doktora bir gideceğim nst ye bakacak sancım var açıklığa bakacak 6cm olmuş aaa sen normal doğuruyor sun deyip yarım saate normal doğurmak )
Ben de onun için düşündüm annemlerde falan ya da mutfakta başka bir odadayken içine koymadık diyeKuzu benim ilk gebeliğimde vardı, ben ortalama en az 6 ay kullandım valla, şuan fiyatlarına bakmadın ortalama 6 ay için fiyatı anormal boyutlarda değilse alınır mı dersen alınır, dolaptan falan da temiz bulabilirsen al derim (ben mesela gündüzleri emzirip uyutunca ya da benim mutfak odadan uzaktı mutfakta hazırlık yapacağım zaten uyanıkken mesela oraya koyuyordum orda güzel oyalanıyordu)
Puset daha eğik duruyor gibi geliyor bana onda durabilir mi uzun süre bilemedim. Gerçi bir yere götürürken onunla götürüyoruz ama evde kullanışlı olur mu?Ben oglumda 2. El almistim cok az kullandik sonra letgodan sattim ben de bunda almadim. Pusette ayni islevi goruyor aslinda komsum biyere gittiginde pusete yatirip onunla salliyordu
Bebeğin karakterini bilmeden almayın dediler bana.öyle şeylerde duruyosa süreçte alırsın zatenAna kucagi aldiniz mi? Şu ev tipi olan sallananlardan? Alınmalı mı alınmamalı mi? Kullananlar az kullandık dedi çoğu. O yuzden dolap gibi 2.el uygulamadan mi alsam diye dusundum?
Link atabilir misiniz sipariş verdiğim sayfa cevap vermiyor sanırım dolandırıldımKızlar Günaydın dün ben livadan çikolata aldım bebek için gidip trendyoldan yada instadan alacaktım online kayıt olunca 274 geldi sanırım 80li bebek çikolatası ben safari konseptli yaptırdım en azından çikolatası güzel yoksa diğerlerinin tadı bile yok fikir olsun size de
Uzun sureli kullanim icin kullanisli olmaz tabi puset ama benim oglum sevmemisti ana kucagini da durmuyordu fisher price in titresimli modeliydi. O yuzden almadim benPuset daha eğik duruyor gibi geliyor bana onda durabilir mi uzun süre bilemedim. Gerçi bir yere götürürken onunla götürüyoruz ama evde kullanışlı olur mu?
Ben normal düşünüyorum cesaretim olsa yapacağım ama yapamıyprum ama yapabilen bence kesinlikle yapmalı yani zeytinyağı bile olur diyorlar uygularkenKızlar normal doğum düşünüp aranızda perine masajina başlayan var mı hangi yağları kullanıyorsunuz
Valla ben almayı düşünüyorum canım lazım oluyor çünküAna kucagi aldiniz mi? Şu ev tipi olan sallananlardan? Alınmalı mı alınmamalı mi? Kullananlar az kullandık dedi çoğu. O yuzden dolap gibi 2.el uygulamadan mi alsam diye dusundum?
Yaaa gercekten cok degisik duygularBeni sorarsanız yarın sabah sezeryan. Bugün çok acayip duygular içindeyim. Kızım gelecek diye çok heyecanlıyım. Oğlumla başbaşa zamanlarımızın sonu. son günümüz, son saatlerimiz. Hepimizin hayatı değişecek yarından itibaren. Biraz ağlıyorum biraz gülüyorum. Çok değişik bir duygusallık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?