2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar burada erken sütü gelenlerle konuşmuştuk. Benim 20. Haftadan beri sıvı geliyordu. İlk önce sarı birkaç damla sonra bulanık su gibiydi. Bir haftadır baya saat başı tişörtümde 3-4 tane büyük halka oluşturuyor. Bu kadarı normal gibi gelmiyor bana. Bebek doğduktan sonra ne yapmam gerekiyor? Sütü gelenler bu kadarı normal mi?

Benimde öyle bayağı geliyor doktora sordum olabilir normal doğuma hazırlık dedi

Ana kucagi aldiniz mi? Şu ev tipi olan sallananlardan? Alınmalı mı alınmamalı mi? Kullananlar az kullandık dedi çoğu. O yuzden dolap gibi 2.el uygulamadan mi alsam diye dusundum?
Bana arkadaşım kendi bebeğininkini hediye etti, o vermeseydi de ikinci el alırdım, zaten kısa süreli kullanılan bir ürün ikinci el daha mantıklı.

Ay kizlar bu son günler isim hic bitmiyor deli olcam. Depend markasinin mesane pedini aldim. Kulotluyu ben giyemem ya begenemedim onu. Mesane pedi baya uzun. Normal pedlere gore daha koruyucudur yaziyor ustunde. Bakalim cok ihtiyac duyarsam aldiririm kulotlu olandan. Kizimin sampuani yoktu unibaby aldik. Kendime hastanede giymeye terlik aldim pembisli ama cok hosuma gitti vazgectm evde giyecem hastanede giyersem daha onu eve sokamam. Amann ev daha onemli

Yazmış mıydım daha önce hatırlamıyorum ama ben plesantayı almayı düşünüyorum sizler de alacak mısınız
Ben almayacağım, hastanede kağıda baskısını yaptıracağız sadece

Bana da külotlu olan çok rahat geldi ama farklı bir marka belki ondandır. Sen neden beğenmedin canım?

Bana da külotlu olan çok rahat geldi ama farklı bir marka belki ondandır. Sen neden beğenmedin canım?
ya camasir giymeden onu giyme fikri galiba beni rahatsiz etti canim. Sadece onu giymek bana tuhaf geldi nedense. Mesane pedini yorumlarda okumustm dogumdan sonra kullanan cok varmis canped markasiyla depend vardi. Dependi tercih ettim

Bebek doğunca emzirmek yeter mi yoksa mastit olmamak için sağmamız mı gerekecek

Ben ilkinde emzirdiğim göğsü birde sağıyordum ama mastitden ziyade sütüm artsın diyeydi, şuan akmasının sütün azlığı çokluğu ile ilgisi yokmuş bu arada öyle dedi doktor

Ayyy iyi yapmışsın bence de ev daha önemli bende normal zamanda dışarda giydiğm crocsları giyecem hastanede

Ben almayacağım, hastanede kağıda baskısını yaptıracağız sadece

Ay çok güzel onu nasıl yapıyorlar acaba bende evde de yaparım olmadı hangi boyayı kullanıyorlar ki

Ana kucagi aldiniz mi? Şu ev tipi olan sallananlardan? Alınmalı mı alınmamalı mi? Kullananlar az kullandık dedi çoğu. O yuzden dolap gibi 2.el uygulamadan mi alsam diye dusundum?
Ben almadım kizimdan kaldı zaten yeni gibi hiç kulanılmadı neredeyse diyebilirim pekte kulanacagimi zannetmiyorum çünkü kızım da ufak belki bebeği çekiştirir falan diye brakamam 3 ayından sonra belki alışırsa bebeğe beakabilirim

Ay çok güzel onu nasıl yapıyorlar acaba bende evde de yaparım olmadı hangi boyayı kullanıyorlar ki
Hiç bilmiyorum o kısmını canım, ben hastanede yaparız diye düşündüm ama öncesinde bi işlemden geçmesi gerekir mi bilemedim öyleyse biz de alırız hastaneden, doğum koçumuz yapacak bizim için. Ona sorarım nasıl yapıldığını, daha önce yapmış başka danışanlarına

Canım ben hamile kalmadan önce 6 aylık bebek baktım anakucağını da verdi annesi çok işime yaradı ben alıcam kızıma o orda oyalanırken işini gücünü yaparsın

Teşekkür ederim kuzum. Çok şükür iyiyim. Güzelde bir uyku çektim şimdi gecenin niyetine. İyi geldi valla
Sonuçlarımda çıkmış sınırlar içerisinde ama anlamadım. Doktorcum doğumdaymış bitsin dönecekmiş. Bekliyorum bakalım.

Görüştün mü kuzu doktorla?
Bacım elimin derisi kalınlaştı kaşımaktan hdjdj
Zor işler ya. Bana da noluyorsa durdum durdum 36 dan sonra coştum.

Ayyy aynılar ya doktor başını ittirdi yola tam girmesin diye önce çıktı sonra geldi yeniden yerine nst de alete vurup duruyor

Sever teyzesi onun ağzını gözünü elini
Boşver böyle olsunlar ben severim hakkını koruyan insanları. Vur başına al ekmeğini olmasınlar. Minik aslanlar

Bu dünyaya barin kalpli olmak çok zor o yüzden hep dualarımda da ederim ne istediğini bilen ve insani ilişkilerini düzenleyebilen uslu akıllı uyumlu sağlıklı bir çocuk olsun diye. Ben kelimelerin gücüne inandığım için çok detaylı dua ediyoeum hdjdjdjjd

Kızlar normal doğum düşünüp aranızda perine masajina başlayan var mı hangi yağları kullanıyorsunuz

Ben
E bebekten aldım bence çok güzel. Hipp markası. Aşırı organik birşey değil ama perineye uyumlu açıkcası onu buldum onu kullanıcam ama dokusu ve kokusu güzel.

Sağol bebeğim.

Oy geliyor mu fındıkkuşu ya sağlıkla sıhhatle kolaylıkla gelsin inşallah, ben bile nasıl duygulanıyorum seni düşünemiyorum
Bak gör bir üst levele atlayacaksınız aile boyu. Evlendikten sonra oğlundan sonra miktar miktar helen tamamlanmalar artık kızınla birlikte iyice arşa çıkıcak. Çok çok kutlu olucaksınız Allahın izniyle

Puset daha eğik duruyor gibi geliyor bana onda durabilir mi uzun süre bilemedim. Gerçi bir yere götürürken onunla götürüyoruz ama evde kullanışlı olur mu?

Canım anamucağı önerilen birşey değil. Bebeğin hareketlerini kısıtladığı için geç yürümesine sebebiyet verebilirmiş. Sen aldın mı dersen aldım hdjdjdj ama kullanıp kullanmamakta çok kararsızım. Bu bilgiden önce almıştım. Babyjörn vs almadım inanılmaz pahalı o birkaç ay için o parayı ona vermek istemedim. İlla kullanacaksan al canım bence temizinden 2. El birde güzel yıkarsın ohh. Ben 2. El çok severim hiç karşı değilim yeterki temiz ve içime sinen birşey olsun.

Ancak kesinlikle yapılmaması gereken birşey var ki oda ğusette uzun süre tutmak. Cybexin cloud z diye bir puseti var. O tarz bieşey olmadığı sürece canım ğusette 45 dk üzerinde tutulmaz. Ergonomisi bozulur.

Ben normal düşünüyorum cesaretim olsa yapacağım ama yapamıyprum ama yapabilen bence kesinlikle yapmalı yani zeytinyağı bile olur diyorlar uygularken

Neden yok cesaretim? Bak bunun çok ikna modundayım anlat bacım çözelim hdjdj

Normal kuşum senin işin başından aşkın. Nasıl baya kolayladın mı? Bulutcuğum az kalsın beni oymak analarından yapacaktı jdjdjdj A Acemianne42

Daha iyiyim kuzum. Uyudum birazda iyi geldi. Kocam kadın doğumcu olsaydı keşke diye dua ettiğim günlerdeyim işte jdjdj

Yavrum dönmemiş eşek ama dönmeye çalışıyormuş yan durmuş doktor başlamış döner gibi geliyor bana dedi. Ben üstte altta heryerde hissediyorum bu çocuğumu anlamadım hdjdj

Bu arada mesane pedi neymiş kız? Ben geçen gün metroya gittim yaşlı bezi gördüm. Ondan alcam ya hiiç aksiyon arayamam. Depend giyemem kendimi biliyorum. Birde redapte demişti giy çıkart zor geldi diye. Az kanamam olursa ped çok olursa bez

İstediğinde vermek zorundalarmış canım ben ağaç ekmeyi düşünüyorum inşallah

Anladım kuzum benim hastane hiç bilgi vermiyor beni gıcık ediyor jdjdjd bende başkı istiyorum ama kordon kanı vs saklatacağız o engel olur mu bilemiyorum

Bebiş öğrenirsen bize de anlat bende baskı istiyorum ama yapıyorlar mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…