- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.261
Bana da sadece onu giymek tuhaf geldi de rahat ettim ben canım depend deya camasir giymeden onu giyme fikri galiba beni rahatsiz etti canim. Sadece onu giymek bana tuhaf geldi nedense. Mesane pedini yorumlarda okumustm dogumdan sonra kullanan cok varmis canped markasiyla depend vardi. Dependi tercih ettim
Biri yardım ederse kolay oluyo canım giymesiTeşekkür ederim kuzum. Çok şükür iyiyim. Güzelde bir uyku çektim şimdi gecenin niyetine. İyi geldi valla
Sonuçlarımda çıkmış sınırlar içerisinde ama anlamadım. Doktorcum doğumdaymış bitsin dönecekmiş. Bekliyorum bakalım.
Görüştün mü kuzu doktorla?
Bacım elimin derisi kalınlaştı kaşımaktan hdjdj
Zor işler ya. Bana da noluyorsa durdum durdum 36 dan sonra coştum.
Sever teyzesi onun ağzını gözünü elini
Boşver böyle olsunlar ben severim hakkını koruyan insanları. Vur başına al ekmeğini olmasınlar. Minik aslanlar
Bu dünyaya barin kalpli olmak çok zor o yüzden hep dualarımda da ederim ne istediğini bilen ve insani ilişkilerini düzenleyebilen uslu akıllı uyumlu sağlıklı bir çocuk olsun diye. Ben kelimelerin gücüne inandığım için çok detaylı dua ediyoeum hdjdjdjjd
Ben
E bebekten aldım bence çok güzel. Hipp markası. Aşırı organik birşey değil ama perineye uyumlu açıkcası onu buldum onu kullanıcam ama dokusu ve kokusu güzel.
Sağol bebeğim.
Oy geliyor mu fındıkkuşu ya sağlıkla sıhhatle kolaylıkla gelsin inşallah, ben bile nasıl duygulanıyorum seni düşünemiyorum
Bak gör bir üst levele atlayacaksınız aile boyu. Evlendikten sonra oğlundan sonra miktar miktar helen tamamlanmalar artık kızınla birlikte iyice arşa çıkıcak. Çok çok kutlu olucaksınız Allahın izniyle
Canım anamucağı önerilen birşey değil. Bebeğin hareketlerini kısıtladığı için geç yürümesine sebebiyet verebilirmiş. Sen aldın mı dersen aldım hdjdjdj ama kullanıp kullanmamakta çok kararsızım. Bu bilgiden önce almıştım. Babyjörn vs almadım inanılmaz pahalı o birkaç ay için o parayı ona vermek istemedim. İlla kullanacaksan al canım bence temizinden 2. El birde güzel yıkarsın ohh. Ben 2. El çok severim hiç karşı değilim yeterki temiz ve içime sinen birşey olsun.
Ancak kesinlikle yapılmaması gereken birşey var ki oda ğusette uzun süre tutmak. Cybexin cloud z diye bir puseti var. O tarz bieşey olmadığı sürece canım ğusette 45 dk üzerinde tutulmaz. Ergonomisi bozulur.
Neden yok cesaretim? Bak bunun çok ikna modundayım anlat bacım çözelim hdjdj
Normal kuşum senin işin başından aşkın. Nasıl baya kolayladın mı? Bulutcuğum az kalsın beni oymak analarından yapacaktı jdjdjdj @Acemianne42
Daha iyiyim kuzum. Uyudum birazda iyi geldi. Kocam kadın doğumcu olsaydı keşke diye dua ettiğim günlerdeyim işte jdjdj
Yavrum dönmemiş eşek ama dönmeye çalışıyormuş yan durmuş doktor başlamış döner gibi geliyor bana dedi. Ben üstte altta heryerde hissediyorum bu çocuğumu anlamadım hdjdj
Bu arada mesane pedi neymiş kız? Ben geçen gün metroya gittim yaşlı bezi gördüm. Ondan alcam ya hiiç aksiyon arayamam. Depend giyemem kendimi biliyorum. Birde redapte demişti giy çıkart zor geldi diye. Az kanamam olursa ped çok olursa bez
Anladım kuzum benim hastane hiç bilgi vermiyor beni gıcık ediyor jdjdjd bende başkı istiyorum ama kordon kanı vs saklatacağız o engel olur mu bilemiyorum
Beğendiğin içine sinen temiz bi ikinci el bulursan al dursun, kullanamazsan da satarsın sonrasında. Ben sterilizatör almayacaktım biberon kullanmak istemediğim için ama çok ucuz ikinci el buldum hemen aldım. Hele şu ekonomide bulduğunu almak mantıklı bence.Tesekkurler ana kucagi görüşleriniz icinbebeg göre karar vermek de var ya da çok pahalı olmayacak şekilde 2.el alıp kenarda tutmak da mantıklı. Zaten çok kullanılmayacak.
Biri yardım ederse kolay oluyo canım giymesi
Dediğim gibi rahatlığı hasta bezine göre daha iyi
Hasta bezi de kullandım ama depend daha konforlu geldi
Sadece giymesinde biraz sıkıntı oluyor onda da biri yardımcı olabilir bana annem yardımcı oluyordu
Kanamam baya oldu çünkü ilk günler
İlk bebekte daha hevesli olunuyor kullanışlı pamuklu çok abartmadan her ay grubundan en az 5 tane alınmalı diye düşünüyorum bu 10 da olabilir bu sana kalmış önemli olan kullanışlı ve işini kolaylaştıracak ve içine sinen şeyler olmasıAğustos anneleri bebişlerinize neler aldınız.. benim kendi tarafım biraz abartmaktan yana eşimin taraffıysa nasıl olsa büyüyecek ne gerek var kafasında o kadar arada kalıyorum ki birisi almak istiyor diğeri almaya korkuyorbu da benim annemleri üzüyor ve sinir ediyor.. bişeyler almaya dair ufak bi hevesim olsa bile eşimin ailesi bunu söndürüyo hevesim kaçıyor.."gerek var mı" demeleri yetiyor. Sizler neler aldınız yenidoğan zıbın altüst takım aldıysanız kaç takım aldınız battaniye tulum...
Ağustos anneleri bebişlerinize neler aldınız.. benim kendi tarafım biraz abartmaktan yana eşimin taraffıysa nasıl olsa büyüyecek ne gerek var kafasında o kadar arada kalıyorum ki birisi almak istiyor diğeri almaya korkuyorbu da benim annemleri üzüyor ve sinir ediyor.. bişeyler almaya dair ufak bi hevesim olsa bile eşimin ailesi bunu söndürüyo hevesim kaçıyor.."gerek var mı" demeleri yetiyor. Sizler neler aldınız yenidoğan zıbın altüst takım aldıysanız kaç takım aldınız battaniye tulum...
Evet kızlar el parmağımda nur topu gibi dolama çıktı. Rabbimin bir işareti sanirim bir iş yapmayım diye
ffestinalente valla neden cesaretim yok bilmiyorum koca göbeğimle aynaya bakarak onu yapmak eşimden yardım istedim o ben yapamam kendin daha iyi yaparsın dedi öyle kaldım birde yanlış birşey yapmaktan korkuyorum sanırsam ya kendime zarar verirsem filan ayy bilemedim
Hasta bezi de kullandım onun da gideri var canım ama sanki sızıntı riski dependte daha az gibiAa ben sanki kullanamadın da bez kullandın diye hatırladım jdjdj kendimi öyle ikna etmiştim aslında ama
Ay kanamayıda hiç özlemedim allah biliyor ya
Acıyor zonk zonkluyor insallah ilerlemeden söner.Ayy kıyamam kız o acılı da olur. İlerletmeden azıcık sakinleş dinlen ya hdjdjd napıyosun bu kadar bir anlayamadım gitti
Ben de Tiny love aldım 3in1. Titreşim fonksiyonu var ama sağa sola sallamıyor diye kardeşim de bir tane daha aldı ana kucağıBen bayağı kullanmıştım tiny love 4in1 almıştım satmıştım yer yok diye şimdi yine aldk aynısını titreşimli olması çok rahatlatıcı olmuştu bizim için
Evet biraz ikna edilmesi lazım biraz uğraştım baktım olmuyor bıraktım bende bakalım biraz daha araştırayım doktora hiç sormadım gerçi bazı doktorlar önermiyormuş hatta ilişkiyi bile önermeyenler varmış şaşırdım sorun olmadığı halde her doktor farklı ya amaaaannBacım onu kendin yapamazsın. 185 lik 90-60-90 fındık göbekli hamile bir manken değilsen o zordışa yaparsın da asıl işe yaracak kısmı kaçırırsın. Eşinin biraz ikna edilmesi lazım sanırım. Ha hiç yoktan iyidir tabii da kendin zor. Kendin yapacaksan zaten tırnakları direkt kesip mavi eldivenler varda pudrasız ondan kullan ki dengeleyemezsen birşeyleri zarar verme. Verebileceğin tek zarar çizmek olur onun dışında ne olabilir ki?
Hasta bezi de kullandım onun da gideri var canım ama sanki sızıntı riski dependte daha az gibi
Kız öyle deme kanama olsun ki içerdeki pislikler akssın
Acıyor zonk zonkluyor insallah ilerlemeden söner.
Bende bilmiyorum naptığımı kendimce evi doğuma hazırlıyorum ama ertesi gun aynı yaramaz sıpa sağolsun yapmıyorum artık ya olduğu kadar bugün balkondan komsu da diyor çamaşır sererken napıyorsun sen otursana artık kalkma diye
Buna şükür cnm dinlen sende yorma kendiniKızlar enfeksiyon yokmuş, karaciğer enzimlerimde normalmiş.
Dün gece yaşadığım şey Bulutun beni yoklamasıymış
Buna şükür cnm dinlen sende yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?