2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ya camasir giymeden onu giyme fikri galiba beni rahatsiz etti canim. Sadece onu giymek bana tuhaf geldi nedense. Mesane pedini yorumlarda okumustm dogumdan sonra kullanan cok varmis canped markasiyla depend vardi. Dependi tercih ettim
Bana da sadece onu giymek tuhaf geldi de rahat ettim ben canım depend de

Biri yardım ederse kolay oluyo canım giymesi
Dediğim gibi rahatlığı hasta bezine göre daha iyi
Hasta bezi de kullandım ama depend daha konforlu geldi
Sadece giymesinde biraz sıkıntı oluyor onda da biri yardımcı olabilir bana annem yardımcı oluyordu
Kanamam baya oldu çünkü ilk günler

Tesekkurler ana kucagi görüşleriniz icin bebeg göre karar vermek de var ya da çok pahalı olmayacak şekilde 2.el alıp kenarda tutmak da mantıklı. Zaten çok kullanılmayacak.
Beğendiğin içine sinen temiz bi ikinci el bulursan al dursun, kullanamazsan da satarsın sonrasında. Ben sterilizatör almayacaktım biberon kullanmak istemediğim için ama çok ucuz ikinci el buldum hemen aldım. Hele şu ekonomide bulduğunu almak mantıklı bence.

Aa ben sanki kullanamadın da bez kullandın diye hatırladım jdjdj kendimi öyle ikna etmiştim aslında ama

Ay kanamayıda hiç özlemedim allah biliyor ya

İlk bebekte daha hevesli olunuyor kullanışlı pamuklu çok abartmadan her ay grubundan en az 5 tane alınmalı diye düşünüyorum bu 10 da olabilir bu sana kalmış önemli olan kullanışlı ve işini kolaylaştıracak ve içine sinen şeyler olması

Ailelerin de birbirinden etkilendiği ilk defa duydum yeminle. Eş ailesi baya baskın anladığım kadarıyla gelinin hevesini kursağında bırakanı çok duydum da gelinin ailesinin bırakanı ilk defa duydum. Ben olsam ailenin yerinde asla sallamam. Torunuma ne alacağımı bir başkasından öğrenecek değilim. Annesine babasına sorarım bunu alıcam kullanır mısın evet derse yapıştırırım. Dünürlerime de halt etmek düşer

Bebek senin ve eşinin canım. Abartmaktan kasıt nedir bilmiyorum ama içinde de birşey bırakma. Bu zamanlar geri gelmeyecek. Onlar kendilerini doğururlarsa söz söyleme hakkına sahipler. Verme bu hakkı.

ffestinalente valla neden cesaretim yok bilmiyorum koca göbeğimle aynaya bakarak onu yapmak eşimden yardım istedim o ben yapamam kendin daha iyi yaparsın dedi öyle kaldım birde yanlış birşey yapmaktan korkuyorum sanırsam ya kendime zarar verirsem filan ayy bilemedim

Bacım onu kendin yapamazsın. 185 lik 90-60-90 fındık göbekli hamile bir manken değilsen o zor dışa yaparsın da asıl işe yaracak kısmı kaçırırsın. Eşinin biraz ikna edilmesi lazım sanırım. Ha hiç yoktan iyidir tabii da kendin zor. Kendin yapacaksan zaten tırnakları direkt kesip mavi eldivenler varda pudrasız ondan kullan ki dengeleyemezsen birşeyleri zarar verme. Verebileceğin tek zarar çizmek olur onun dışında ne olabilir ki?

Aa ben sanki kullanamadın da bez kullandın diye hatırladım jdjdj kendimi öyle ikna etmiştim aslında ama

Ay kanamayıda hiç özlemedim allah biliyor ya
Hasta bezi de kullandım onun da gideri var canım ama sanki sızıntı riski dependte daha az gibi
Kız öyle deme kanama olsun ki içerdeki pislikler akssın

Ayy kıyamam kız o acılı da olur. İlerletmeden azıcık sakinleş dinlen ya hdjdjd napıyosun bu kadar bir anlayamadım gitti
Acıyor zonk zonkluyor insallah ilerlemeden söner.
Bende bilmiyorum naptığımı kendimce evi doğuma hazırlıyorum ama ertesi gun aynı yaramaz sıpa sağolsun yapmıyorum artık ya olduğu kadar bugün balkondan komsu da diyor çamaşır sererken napıyorsun sen otursana artık kalkma diye

Ben bayağı kullanmıştım tiny love 4in1 almıştım satmıştım yer yok diye şimdi yine aldk aynısını titreşimli olması çok rahatlatıcı olmuştu bizim için
Ben de Tiny love aldım 3in1. Titreşim fonksiyonu var ama sağa sola sallamıyor diye kardeşim de bir tane daha aldı ana kucağı o da sallanan bir model ama ona çok güvenemedim alt tarafı boş, bir kırılsa sanki bebek yerde. Belki ilk üç ay onu kullanırım sonra Tiny love olana geçerim. O çok daha kaliteli gibi. Zaten 1 yaşa kadar kullanırsın demişti satıcı.

Evet biraz ikna edilmesi lazım biraz uğraştım baktım olmuyor bıraktım bende bakalım biraz daha araştırayım doktora hiç sormadım gerçi bazı doktorlar önermiyormuş hatta ilişkiyi bile önermeyenler varmış şaşırdım sorun olmadığı halde her doktor farklı ya amaaaann
Korkum şu doğumu erken başlatırım filan gibisinden

Hasta bezi de kullandım onun da gideri var canım ama sanki sızıntı riski dependte daha az gibi
Kız öyle deme kanama olsun ki içerdeki pislikler akssın

Ben bez kullancam gibi ama bana belli olmaz jdjdj

Orası da öyle hdjdj ay ne bilem redap yine de regli olmayı da hiç özlemedim ohhh gelecek yaza kadar rahatız bu yaz kafamız rahat olucak nasıl seviniyorum. Ağustosta doğurmanın güzel yanlarından birisi bence jdjdj

Uff arkadaşım inşallah acın geçsin. Cidden evi değil ruhunu hazırla bacım sen artık. Yorma kendini keyif kahvelerini iç uzat ayakları dicem ama çocukla da çok mümkünlü olmuyordur olduğu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…