2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Teşekkür ederim canım

Kızlar kanala yerleşenler özellikle bebek oynarken vajinada elektrik çarpması gibi acı hissediyormuydunuz içinde
Benimki kanaldan cikti bence öyle bisey var mi bilmiyorum ama gene sol kasikta hissetmeye basladim kizi hickirigini tekmesini ben. Ve vajinaya baski azaldi. Gecen hafta cok vardi gecti kanaldan cikabiliyormu acaba

Kızlar kanala yerleşenler özellikle bebek oynarken vajinada elektrik çarpması gibi acı hissediyormuydunuz içinde
Benim o elektrik çarpması 3 haftadır falan her gün oluyor ya. Ama doktor kanala girmiş falan demedi. Sadece baş aşağı duruyor. Neden olduğunu aşırı merak ediyorum. Özellikle akşamları oluyor

Benimki kanala girdi diye birşey demedi Dr bas aşağı dedi de dun uc kere cok aci bir şekilde vajinama acı batma hissi girdi çığırdim resmen yha acida.

Benimki kanaldan cikti bence öyle bisey var mi bilmiyorum ama gene sol kasikta hissetmeye basladim kizi hickirigini tekmesini ben. Ve vajinaya baski azaldi. Gecen hafta cok vardi gecti kanaldan cikabiliyormu acaba
Çıkabilir belki cnm benm kızım doktor alttan bakınca çıkmıştı

Benim o elektrik çarpması 3 haftadır falan her gün oluyor ya. Ama doktor kanala girmiş falan demedi. Sadece baş aşağı duruyor. Neden olduğunu aşırı merak ediyorum. Özellikle akşamları oluyor
Dün geceden beri oluyor az önce olan çığlık attırdı hic güzel birsey degil

Çıkabilir belki cnm benm kızım doktor alttan bakınca çıkmıştı
Ben aşağıdan bakıldığı için çıktıklarına inanmıyorum çünkü gözü aşağı mı bakıyor da görüp içeri kaçsın ya da muayenede bebeğe değmiyolar ve mukus ile tıkalı orası hani bebeğin görmesi/hissetmesi imkansız gibi

Dün geceden beri oluyor az önce olan çığlık attırdı hic güzel birsey degil
Ben artık alıştım. İlk başlarda çığlık atıyordum eşim çok korkuyordu ve iki büklüm kalıyofum korkudan. Dedim ki doğum kesin böyle bişe. Eğer o şok acısı bir saniyeden fazla sürsün, asla dayanamaz hiç kimse

Senin bu mantıklı hallerin beni benden alıyor

ffestinalente ve Kızlar muayeneden cıktım eve geldım . Bebiş cok sukur iyi iri bi bebek sanırım 3100 gr cıktı boyumuz uzun 48 cm . Kasıntı ııcn kolestazdan suphelendii bi ilaç verdı. Haftaya tekrar cagırdı .tahlilleriini yaptır gel tekrar bakalım dedi kolestazdan eminsek 38. Haftayı gecırmıyoruz tehlıkelı bı durum olmaması adına 2 hafyaya alırız dedı ben orda şok. Daha var diye rahattım hep suan bir afalladım tuafım .

Maşallah fındıkkuzusuna
Bebeğim bu kolestazdan neden şüpheleniyormuş? Neyin yüksek çıktı ki veya çıktı mı ki böyle yönlendirdi? Az kaldı ama bu bir gerçek

Yok yok dediğin gibi içimde ne varsa eşime aldırıyorum

Kızlar biz bebek için park yataklardan aldık hem sallanır hem anne yanı.. acaba doğduğundan itibaren kullanan var mı bebek minicik yatak kocaman düşünekaldım
Bizde anne yanı olabilen bir park yatak aldık. 60x120 ölçüsü. İlk doğduğunda yataş juno reflü yatağında yatırıcam, onunla koyucam yani yatağına da. Sığmamaya başladığında da direk yatağına yatırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…