2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Mutlaka araştır canım. Direkt yapılabilecek birşey değil o masaj. Doktorun fikri de çok önemli. Ama sanırım ben bana sağlık sorunum yoksa ilişkiyi yasaklayan bir doktordan koşarak uzaklaşırdım

Canım o kadar ilerilere gitmiyorsun onu yaparken. Ben şahsen başlatma ihtimali olduğunu düşünmüyorum onun. Memeleri yıkarken başlatma ihtimali bence daha yüksek hdjdjdj ama tabii ki bilinçli yapıldığı durumda. Yavaş yavaş başlarsın normalde 2 parmakla yapılıyor sen tekle başlatıp iyi hissedersen iyi gelirse 2 ye çıkarsın. Direkt lönk diye alışıkta olunmayan birşey olduğu için yapamayabilirsin ama normal.

Onu yapana kadar pilates topu egzersizleri ve nefes çalışmalarına başla ama. Normal istiyorsan bunlarda çok kıymetli.

Bunlar bizimle resmen oyun oynuyor ffestinalente

Ben oynıcam onun fındık burnuyla bir doğsun

Sorabilirsen beni de etiketleyip söyler misin

Ayy bu şimdikiler çok fena haklarını yedirmezler valla aynen bende diyorum haklarını bırakmasınlar tabi aaferin onlara

Bende hastaneye daha sormadım

Ay evet 3 in 1 olacak yanlış yazmışım. Ben çok sevmiştim bayağı kullanmıştık

Kızlar enfeksiyon yokmuş, karaciğer enzimlerimde normalmiş.

Dün gece yaşadığım şey Bulutun beni yoklamasıymış
Ahhhh bulut beyyy

Kızlar kanala yerleşenler özellikle bebek oynarken vajinada elektrik çarpması gibi acı hissediyormuydunuz içinde

Ay benim çok ağrıyor ama kanala tam yerleşmemiş olduğu halde.

Benimki kanaldan cikti bence öyle bisey var mi bilmiyorum ama gene sol kasikta hissetmeye basladim kizi hickirigini tekmesini ben. Ve vajinaya baski azaldi. Gecen hafta cok vardi gecti kanaldan cikabiliyormu acaba

Kanala girince çıkamazmış ama tam girmiyorlar herhalde deli gibi hareket ediyorlar bide ya canımı çok acıtıyor benimde

Ayy bu şimdikiler çok fena haklarını yedirmezler valla aynen bende diyorum haklarını bırakmasınlar tabi aaferin onlara

Bende hastaneye daha sormadım

Ahhhh bulut beyyy

Ay inşallah kuzum. Birazda yetiştirme taezı bizim evlatlar naif narin kul hakkını gözeten çocuklar olur. Maalesef günümüzde de kul hakkını gözeten insanlar salak gibi görülüyor. Çok üzüyor bu beni ama maalesef böyle. Ondan biraz tedirgin oluyorum ama insanlar ne diyecek diye de bunu gözetmemesini istemem.

Bulut kuşu bana antremanı yaptırdı ama iyi oldu hdjdjd ne önlemler alıyorum bir bilsen

Yaaa evet canım haklısın inşallah kendilerini üzmezler

Sever teyzesi oo minik kuş u

Kozlar ben tartıya çıktım kilo vermişim niye böyle oluyor bebeğim yeterince beslenmiyor diye üzülüyorum

Yavrum o senin depolarından besleniyor. Ekstrem durumlar hariç bebeğim beslenmeme ihtimali yok. Anne kilosuyla bebeğin bağlantısı da yok aslında. Nice insanlar var 40 kg alıyor ama 3 kg bebek doğuyor. Bağlantılı olsaydı çok kilo alan annelerin bebişleri daha güebüz olurdu ama böyle bir matematik yok. Sen içini ferah tut.

Kozlar ben tartıya çıktım kilo vermişim niye böyle oluyor bebeğim yeterince beslenmiyor diye üzülüyorum

Gebelik günlüğümde geçenlerde okumuştum normal diye yazıyordu, son zamanlarda kendin kilo verebilirmişsin ama bebek ortalama haftada 200 gr alırmış, belki sende o evreye geldin

36+4um ben de doktorum 39. Haftanin icindeyken alacağım dedi 38+lı günler yani ilk dogumumu da o şekilde yaptırmıştı daha ileriki haftaya bırakmıyorlar pek

Ben doktoruma normal doğum için gelip son anda vazgeçip sezaryen isteyen oluyor mu diye sordum. ( kendimde o ihtimali görüyorum çünkü) O da ilk 1 saatte sancıya dayanamıyorum ben diyen anneler oluyor onları hiç zorlamıyoruz sezaryene alıyoruz, ilk 1 saate dayanamayan sonraki saatlerde çok zorlanır çünkü dedi. Yani doktorlar böyle bi talebi gayet anlayışla karşılıyorlar, böyle bi karar için bebeğin kapıya dayanmasına da gerek yok illa

Kendini ve isteklerini farkında olmak çok önemli ama daha önemlisi bu tarz şeyleri inat ve gurur haline getirmeden değişen şartlara uyum sağlamak.

Kızlar dün gece beni sırt ağrısı çok zorladı. Ne yere ne göğe sığabildim. Umarım sizde olmaz ama bende olacak gibi. Ufak bir antreman niteliğinde olduğu için anladım ki beni sancı değil sırtıma vuran o ağrılar yoracak eğer yoracaksa. Zaten normal doğumda sırt ve bel masajları çok önemli. Araştıran anneler görmüştür ama masaj yapacak kişiye de yazık jdjdjd uzun sürebilir.

Teeee yıllar önce selülit için alıp kenara attığım masaj aletim bugünlere kısmetmiş. Bende bu olduğu için yenisini almayacağım ama bunun teklileri de var. Almak isteyen olursa onları da düşünebilir.

Çantamda mutlaka bulunduracağım bir ürün. Hazır hazırlık aşamasındayken size de söylemek istedim.

Döner toplu bu masaj aleti hayat kurtarabilir.
Kalın uçlu tarak ile bu alet olmazsa olmazım benim.

Bileğimdeki boğumların kilo değil ödem olduğunu söylememe gerek yoktur inşallah

Eklentiler

• IMG_0539.webp
    46 KB · Görüntüleme: 87

Ben hiç kasık sancısı çekmemiştim doğumda biliyor musun hep belim ağrıdı ve çok zordu o ağrı eşim hep masaj yapmıştı

ayy bende gündüzleri yatirayim.sadece o zaman gözetim altinda
Bende gittim hep sağlık ocağına en son emzirme eğitimi verdi hemşire.. orası biraz hafif kaçıyor hastaneye göre çocuk oyunu gibi geliyor bana :)
Ayy banada söyledi prosedür dür diye dinledim bende napim :)
Ben şu çanta olanlardan aldim bi yere giderken rahat olur diye ama sadece gözetim altinda yatirayim ozaman
Kızlar biz bebek için park yataklardan aldık hem sallanır hem anne yanı.. acaba doğduğundan itibaren kullanan var mı bebek minicik yatak kocaman düşünekaldım
Sorma ya bende aldim ama cok buyuk geldi bakalm artik kullanırızinşallah

fiyonas kuzum naptınız bir gelişme var mı? Sigorta ile ilgili?
Maalesef yok canım, sigortacım tamamen hastanenin işgüzarlığı dedi. Bunu anca hastane ve doktorunuz çözebilir doktor sağlam bir epikriz yazarsa belki sigorta tekrar değerlendirebilir dedi. Pazartesi normalde doğum için gidecektim şimdi kontrol randevusu oluşturdum doktorla konuşup onun zorunlu sezaryen gibi göstermesini isteyeceğim eğer yaparsa öyle tekrar deneyeceğiz. İnşallah sıkıntı olmaz çok canımı sıktı bu durum. Pazartesi 38+5 oluyor hala vakti vardır belki gelmek istemiyordur bebiş diye düşünmeye çalışıyorum

Ya ne kadar güzel konuşuyorsun festi sana hayranım bu bilinçli, farkında, insanı rahatlatan haline iyiki varsın içimden geldi

Aynen. Doktor rahim doğuma hazırlanıyor o yüzden dedi ama nasıl bir hazırlıksa yani hazırlığı buysa
Ay evet 3 in 1 olacak yanlış yazmışım. Ben çok sevmiştim bayağı kullanmıştık
Aaa iyi sevindim çok. Sallama özelliği yok diye çocuğu oyalamaz diye düşünmüştüm ama titreşim de etkili demek. Bir de ışığı falan var müziği vs. Yatacak yeri de kaliteli baya hem reflü yataklı bakalım nasıl olacak

Öyle yha eşimde diyo yok o agri bu ağrı doğuracaksan doğur artıkta hepimiz rahatlayalim diyor onu bende istjyorumda bu gidişle ben bile hangisi doğru sancı bende bilmiycem adamcaz her öğlen arayıp soruyor varmi bir gelisme diye

Benim arkadaşım da hamile ve oda senin gibi düşünüyor bir kontrolünde genç ken çatalda cok panikle mis ve dr hic ii müdahale etmemiş içinde o korku ve panik kaldi ne desen de normali sildi beynin den oda sezeryan istiyor hic de bile canim senin için en iyisi neyse öyle gelişsin surec o korku ve panikle insan normal yaparken bile kendini kasicaksin falan hangisinde daha rahat hissediceksen bence onu seçmelisin bana kalsa bende sezeryan olmak cok istiyordum bunda ama esim istemiyor benim onuda

33 + 4'te kanamam oldu 2 gün hastanede yattım ciğer geliştirici ve rahim güçlendirici ilaçlar serumlar aldım
Bebeğim 2 kilo 356 gramdı 4-5 gün sonra 2 kilo 538 oldu bu hafta normalde 36 haftada olmam lazım sizin bebişlerin kilosu nasıl kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…