2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım ben kaçırmışım ya.

İyi misin sen? Son durumun ne?
Canım bende şimdi girdim sayfaya yazacaktım doktorumuz 25inde alacak bebişi çok heycanlıyım son 5 gün çok şükür iyiyim ama doktorumuz artık almalıyız gelişimini tamamlamış dedi

Yavrum işte sorun orda ben ne sizinkini ne kendi günlüğümü göremiyorum nerden bakıyoruz

A ada258

Deneyim kazanmıs oldun o agrıyı yasasanda, neyse ki şuan iyisin çok şükür. Sen yinede dikkat et kendine canım yorulma yat dinlen bende genelde bi iş yaptıgımda oluyo genelde direk alta baskı oluyor. O yüzden bıraktım artık uzanıyorum hep. Ama senin yasadıgın daha baska tabi Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavusmayı nasip etsin kuzucum

Ohh maşallah şükürler olsun
Ayy geliyor mu Korkut Karan beyimiz
Geliyor teyzemiz bizde daha var diye düşünüyorduk 37+5 oluyoruz ama doktorunuz artık gelebilir suyum biraz azalmış dedi bizde tamam dedik bütün aile heycanlandı Korkut Karan gelsin annesinin kuzusu

Sirke evimin baş tacı günlük sirkeleniyorum
Doğum değil de doğum sonrasını düşünmek beni strese sokuyor sanırım dediğini yapacağım
Çok güzel rahatlatiyorsun insanı mesleğin ne bilmiyorum ama psikiyatri olmalıydın bence konuştukça rahatlatırdın herkesi

Çok iyi oldu. Allaha şükür ki riskli birşey olmadan yaşamış oldum. Hastane 15 dk 90la gidince hdjdj sırt ağrım beni yorabilir, ebeleri tanıdım odaları gördüm iyice jdjdjd baya çıkarımlarda bulundum. Hdjjd içim çok rahat.

Bacım ben izne ayrıldım mecburen bugün. Artık burnumu bile çıkartmam dışarıya bu sıcaklarda. Birde kısmetse bir gündelikçi abla bulup dip köşe evi kaldırttım mı tamamım ben

Amin kuzum kavuşucaz az kaldı kısmetse

Geliyor teyzemiz bizde daha var diye düşünüyorduk 37+5 oluyoruz ama doktorunuz artık gelebilir suyum biraz azalmış dedi bizde tamam dedik bütün aile heycanlandı Korkut Karan gelsin annesinin kuzusu

Ağzını yesin teyzesi
Fındık burunlu bezelye parmaklı bebeler olcaklar

37+5 çok iyi bence ben 37+0 dan sonra heran gelsin okeyim jdjd

Festicim siz iyisiniz dimi Bulut bey nasıl? Sizin kontolünüz ne zaman?

Çok şükür yavrum Aynen en güzeli yat uzan keyfine bak. Hastane çantan falan hazırsa gerisi fasa fiso hallolur inan o agrıyı çektikten sonra iş miş düşüncek halim kalmadı

Bende çok severim ya müthiş

Hayatının şokunu yaşayabilirsin ama ben mühendisim şu hayatta kiminle tanışsam psikolog veya avukat olmalıydın dedi bende isterdim ama korktum. Ben tercihlerimi şekillendirirken ruhsal sağlığı yerinde olmayan birisi psikologunu öldürmüştü hdjdjd ben bu olaydan çok etkilendim. Hukukta da o zamanlar avukatların topuklarına sıkıyorlardı ondan korktum bide jdjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…