- 15 Aralık 2022
- 396
- 882
- 33
- 41
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.361
Liva Shop: Online Pasta Siparişi ile Mutluluk Kapınızda ben mobil indirdim ordan verdim siparişi isterseniz indirim ne kadar yada nasıl olur Bi sorun ben iletişimde kalarak sipariş verdimLink atabilir misiniz sipariş verdiğim sayfa cevap vermiyor sanırım dolandırıldımgüvenilir bi yerden sipariş veriyim en azından
İşte dün kanamam oldu ya eğer kanama falan varda yada bebekte başka bişey görürse ne yapcam mecburen
Canım bende şimdi girdim sayfaya yazacaktım doktorumuz 25inde alacak bebişi çok heycanlıyımCanım ben kaçırmışım ya.
İyi misin sen? Son durumun ne?
Sen yapmışsın artık seni görüyorum, sende bizleri görüyorsundur
Senin hala hamilelik günlüğünü göremiyorum, sende bizi göremiyorsundurffestinalente yardımcı olur sana görünce atar hemen ( o bir link atıyor ordan aşama aşama yönlendiriyor sanırım)
İşte sıkıntı orda ben kendi günlüğümü göremiyorum nerden bakıyosunuz
Kuzu benim doktor boy kilo ısrarla söylemiyor, sorunca da boy kilo önemli değil önemli olan gelişimi bir sıkıntı olsa ben sana söylerim diyor bende çok takılmıyorum o nedenle, kanamanın üzerinden 2 hafta geçmiş sanırım, başka bir sıkıntın oldu mu normale döndün mü? Erken doğum riski mi yaşadın, rahim uzunluğu falan deniliyor onlarda mı sıkıntı oldu acaba doktor neden olarak ne dedi kanama için?
Valla bende şaşırdım ne iyi almıs 600 gram diyorumKız 600 gram kaşarın miktarı bebeğin kilosu değil
Canım bende şimdi girdim sayfaya yazacaktım doktorumuz 25inde alacak bebişi çok heycanlıyımson 5 gün çok şükür iyiyim ama doktorumuz artık almalıyız gelişimini tamamlamış dedi
Yavrum işte sorun orda ben ne sizinkini ne kendi günlüğümü göremiyorum nerden bakıyoruzSen yapmışsın artık seni görüyorum, sende bizleri görüyorsundur
Senin hala hamilelik günlüğünü göremiyorum, sende bizi göremiyorsundurffestinalente yardımcı olur sana görünce atar hemen ( o bir link atıyor ordan aşama aşama yönlendiriyor sanırım)
Kuzu benim doktor boy kilo ısrarla söylemiyor, sorunca da boy kilo önemli değil önemli olan gelişimi bir sıkıntı olsa ben sana söylerim diyor bende çok takılmıyorum o nedenle, kanamanın üzerinden 2 hafta geçmiş sanırım, başka bir sıkıntın oldu mu normale döndün mü? Erken doğum riski mi yaşadın, rahim uzunluğu falan deniliyor onlarda mı sıkıntı oldu acaba doktor neden olarak ne dedi kanama için?
Yavrum işte sorun orda ben ne sizinkini ne kendi günlüğümü göremiyorum nerden bakıyoruz
Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi
Merhaba, İmza alanınızda Hamilelik Takvimini aktif etmek için ; Önce sağ üstte yer alan profil resmini tıklayın. Açılan küçük pencerede Hesap Detayları linkini tıklayın. - Hesap detayları sayfasında yer alan Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına doktorunuzun sizinle paylaştığı...www.kadinlarkulubu.com
Buradan tarihleri gir. Sonrasında forum seçeneklerinde ‘başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle’ tikini aktifleştir.
Forum seçenekleri de ana sayfandaki fotoğrafına basınca geliyor. Fotoğrafta dediğim yerleri çizdim, bakabilirsin.
A ada258 @yazsonumucizesi
Deneyim kazanmıs oldun o agrıyı yasasanda, neyse ki şuan iyisin çok şükür. Sen yinede dikkat et kendine canım yorulma yat dinlen bende genelde bi iş yaptıgımda oluyo genelde direk alta baskı oluyor. O yüzden bıraktım artık uzanıyorum hep. Ama senin yasadıgın daha baska tabiTerbiyesiz hastahane ya. Darphane zaten hala 3 ün 5 in hesabına düşüyorlar. Sırf bunların işgüzarlığı yüzünden o kadar para ödemekte insanı sinir eder. Konu ödeyebilmek veya ödeyememek değil ama hakkından kendi çıkarları için mahrum bırakmaları çok kötü. Cidden çözsünler bu işi yoksa da onlara para kazandırma arkadaşım mümkünse tabii ki. Doktorun çok iyidir çok güveniyorsundur ona birşey diyemem ama en ufak bir şüphen varsa değiştirebilirsin bile.
40 a kadar yolu var canım sen sıkma canını olması gereken en güzel şekilde olsun
Kalbimi eritti bu söylediğin, teşekkür ederim kuzum sende iyiki varsın
Kuzum sana da geçmiş olsun. Valla bacım dün o durumu yaşayınca aklıma sen geldin. Bu kadın buna nasıl dayanmış dedin inan ki. Allahım güç kuvvet versin sana. Sıcaklar kesinlikle etkiliyor. Ben evden çalışmıştım geçen hafta, pazartesi de çekim var diye yıllık izindeydim. Dün işe gittim akşamında perte çıktımçok dikkat etmeliyiz sıcaklar mahvediyor. Napıyosun da yoruyorsun kendini? Dikkat et canım. Senin sancılar dediğin gibi uzun süredir var ama varya senin doğumun su gibi olacak. İster sezaryen ister normal farketmez ne acılar çektin normalleşti artık doğum anın sana farklı gelmeyecek bir nefeste sağlıkla doğacak inşallah miniş
Yok kuzum vermedi. Serumdan sonra 2. Nst de bulutta sancıda normaldi. Enfeksiyondan şüphelendi idrar tahlili yaptı oda çıkmadı. Bebek iyi bir önerim şuan yok dedi. Benim oğluşta anası gibi garantici ben bunu anladım jdjdjdj bir antreman yapsınlar hazırlıklı olsunlar istedi herhalde ballı börek oğluşum.
Korktum ama biliyor musun? Ben sancıyı hissetmediğim için kusunca birde sandım ki zehirlendim ya ona da birşey olursa diye gittim zaten.
Kocamı da boğucaktım gece o sinirle ama sonra sancıları görünce kendisi pişman oldu artık bir nst uzmanı hdjdjd benimde dermanım yoktu dalaşmadım hdjdjjd
Teşekkür ederim bebeğim iyiyim çok şükür. Dün bir yokladı antremanı yaptırdı bize ama geçti. İyi oldu ama önlemlerimi alıyorum. Ben kasık ağrım olur sancıyı hissederim diye düşünüyordum ama sırt ağrım beni pert etti. Birde nasıl birşey olduğunu anladım. Beni neyin beklediğini az çok biliyorum artık. O histe bana güven verdi
Yavrum gelişimi normal olsun da zayıf olsun. Ne annenin ne bebeğin kilosu hiç önemli değil. Takılma öyle şeylere. Kolay doğurursun fena mı? Baktın çok zayıf doğduktan sonra besiye çekersin
Geliyor teyzemiz bizde daha var diye düşünüyorduk 37+5 oluyoruz ama doktorunuz artık gelebilir suyum biraz azalmış dedi bizde tamam dedik bütün aile heycanlandı Korkut Karan gelsin annesinin kuzusuOhh maşallah şükürler olsun
Ayy geliyor mu Korkut Karan beyimiz
Çok saol bebeğimBebiş seni etiketledim. O yorumumdaki gibi yap. Düzelir.
Sirke evimin baş tacı günlük sirkeleniyorumKuzu birde evi silerken sirkeli suyla sil.
O cidden çok şifalıdualarıda oku veya aç okusun bir ferahlayın ailecek.
Bacım sen tecrübeli anasın neden stres yapıyorsun? En güzel şekilde doğurup en güzel şekilde bebişlerini büyüteceksin. Aralarını dengeleyeceksin. Harika olucak
Böyle anlar için stres yapınca rahatlamak için sana iyi gelen cümleler bul arkadaşım baktın geliyor stres hemen inanarak gözlerini kapatıp tekrarla.
Ben mesela diyorum ki:
Bulut bizim için doğru evlat, biz Bulut için doğru ebeveynleriz.
Bulutta bende güvendeyim. Birbirimize olumlu aktarımlarda bağlıyız.
Bende şimdi heyecanlandımCanım bende şimdi girdim sayfaya yazacaktım doktorumuz 25inde alacak bebişi çok heycanlıyımson 5 gün çok şükür iyiyim ama doktorumuz artık almalıyız gelişimini tamamlamış dedi
Geliyor teyzemiz bizde daha var diye düşünüyorduk 37+5 oluyoruz ama doktorunuz artık gelebilir suyum biraz azalmış dedi bizde tamam dedik bütün aile heycanlandı Korkut Karan gelsin annesinin kuzusuOhh maşallah şükürler olsun
Ayy geliyor mu Korkut Karan beyimiz
Deneyim kazanmıs oldun o agrıyı yasasanda, neyse ki şuan iyisin çok şükür. Sen yinede dikkat et kendine canım yorulma yat dinlen bende genelde bi iş yaptıgımda oluyo genelde direk alta baskı oluyor. O yüzden bıraktım artık uzanıyorum hep. Ama senin yasadıgın daha baska tabiRabbim sağlıkla evlatlarımıza kavusmayı nasip etsin kuzucum
Geliyor teyzemiz bizde daha var diye düşünüyorduk 37+5 oluyoruz ama doktorunuz artık gelebilir suyum biraz azalmış dedi bizde tamam dedik bütün aile heycanlandı Korkut Karan gelsin annesinin kuzusu
Çok şükür herşey yolunda inan bugun unutmuşuz kilosunu sormayı ama geçen hafta herşey normaldi hatta doktorumuz bakın bağırsaklarda mekonyumu var dediBende şimdi heyecanlandım
Bebişin ölçümleri nasıl cnm
Festicim siz iyisiniz dimi Bulut bey nasıl? Sizin kontolünüz ne zaman?Çok iyi oldu. Allaha şükür ki riskli birşey olmadan yaşamış oldum. Hastane 15 dk 90la gidince hdjdj sırt ağrım beni yorabilir, ebeleri tanıdım odaları gördüm iyice jdjdjd baya çıkarımlarda bulundum. Hdjjd içim çok rahat.
Bacım ben izne ayrıldım mecburen bugün. Artık burnumu bile çıkartmam dışarıya bu sıcaklarda. Birde kısmetse bir gündelikçi abla bulup dip köşe evi kaldırttım mı tamamım ben
Amin kuzum kavuşucaz az kaldı kısmetse
Ağzını yesin teyzesi
Fındık burunlu bezelye parmaklı bebeler olcaklar
37+5 çok iyi bence ben 37+0 dan sonra heran gelsin okeyim jdjd
Çok şükür yavrumÇok iyi oldu. Allaha şükür ki riskli birşey olmadan yaşamış oldum. Hastane 15 dk 90la gidince hdjdj sırt ağrım beni yorabilir, ebeleri tanıdım odaları gördüm iyice jdjdjd baya çıkarımlarda bulundum. Hdjjd içim çok rahat.
Bacım ben izne ayrıldım mecburen bugün. Artık burnumu bile çıkartmam dışarıya bu sıcaklarda. Birde kısmetse bir gündelikçi abla bulup dip köşe evi kaldırttım mı tamamım ben
Amin kuzum kavuşucaz az kaldı kısmetse
Ağzını yesin teyzesi
Fındık burunlu bezelye parmaklı bebeler olcaklar
37+5 çok iyi bence ben 37+0 dan sonra heran gelsin okeyim jdjd
Sirke evimin baş tacı günlük sirkeleniyorum
Doğum değil de doğum sonrasını düşünmek beni strese sokuyor sanırım dediğini yapacağım
Çok güzel rahatlatiyorsun insanı mesleğin ne bilmiyorum ama psikiyatri olmalıydın bence konuştukça rahatlatırdın herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?