- 22 Mayıs 2012
- 11.016
- 30.621
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.381
Festicim siz iyisiniz dimi Bulut bey nasıl? Sizin kontolünüz ne zaman?
Çok şükür yavrumAynen en güzeli yat uzan keyfine bak. Hastane çantan falan hazırsa gerisi fasa fiso hallolur inan o agrıyı çektikten sonra iş miş düşüncek halim kalmadı
Çok şükür herşey yolunda inan bugun unutmuşuz kilosunu sormayı ama geçen hafta herşey normaldi hatta doktorumuz bakın bağırsaklarda mekonyumu var dedi
Geçenlerde hala hazırlamadıgını biliyodum ama sonra 2 dogum olunca başlamıştır en azından dedimÇok şükür kuzum iyiyiz. Minik aslan şimdiden yönetmeye başladı28 temmuzda kuzum çatı muayenesi olucam. Doğumu konuşacağız.
Hdjjdjd sende hazır mıdır birkez daha düşünhala hazırlamamakta israrcıyım. 37+0 dan önce noo hazırlayamam
Yani şimdi korkutmayalım arkadaşları ama önlemlerin alınması şartmış ben bunu anladım hdjdjdj
Tamam teşekkürlerLiva Shop: Online Pasta Siparişi ile Mutluluk Kapınızda ben mobil indirdim ordan verdim siparişi isterseniz indirim ne kadar yada nasıl olur Bi sorun ben iletişimde kalarak sipariş verdim
Geçenlerde hala hazırlamadıgını biliyodum ama sonra 2 dogum olunca başlamıştır en azından dedimyıkadım ütüledim de bari bi çantaya koyması kalsın anam ben telaş yaptım suan hazır değil deyince şart şart ama seninde çanta hazırlama vaktin şart bence yavrum tam kaç oldun suan
Ah festim dogru ya küçülmüştü konusmustuk . Ama inan topluda dogsa ilk aylarda kücücük oluyolar yavrum gecen arkadasa gittik 1 bucuk aylık ama yenidogan hala oluyo ütüleynce belki açılır ya da suya bastın mı ? Yani sen kendini ne zaman iyi ve hazır hissediceksen tabi 37 diye planladıysan oyle yap nasıl içine sinicekse. Ay bu arada günü gününe aynıyız yaGaza geldim yalan yok. Tam başladım Bulutun kıyafetlerini yıkadım sonra kurutucuya attım küçüldü bir kısmı hevesim kaçtı bende bıraktım hdjdjd bu dedim kesin bir işaret festii boşver hazırlama. Zaten 37 den önce gelirse çanta manta umrumda olmaz benim. Çantanın umrumda olması için herşeyin yolunda olması lazım
35+6 oldum 20 temmuz itibariyle.
Aaa nasıl yani canım nerden zor temizleniyormuşO mekonyum çok feci birşeymiş. Zor temizleniyormuş. Ben onu daha yeni öğrendim arkadaşım doğum yapınca
Baya korkunçmuş boşver en iyisini yapmışsın mühendislikBende çok severim ya müthiş
Hayatının şokunu yaşayabilirsin ama ben mühendisimşu hayatta kiminle tanışsam psikolog veya avukat olmalıydın dedi bende isterdim ama korktum. Ben tercihlerimi şekillendirirken ruhsal sağlığı yerinde olmayan birisi psikologunu öldürmüştü hdjdjd ben bu olaydan çok etkilendim. Hukukta da o zamanlar avukatların topuklarına sıkıyorlardı ondan korktum bide jdjdjdj
Ah festim dogru ya küçülmüştü konusmustuk . Ama inan topluda dogsa ilk aylarda kücücük oluyolar yavrum gecen arkadasa gittik 1 bucuk aylık ama yenidogan hala oluyo ütüleynce belki açılır ya da suya bastın mı ? Yani sen kendini ne zaman iyi ve hazır hissediceksen tabi 37 diye planladıysan oyle yap nasıl içine sinicekse. Ay bu arada günü gününe aynıyız ya
Aaa nasıl yani canım nerden zor temizleniyormuş
Baya korkunçmuş boşver en iyisini yapmışsın mühendislik
Geliyor teyzemiz bizde daha var diye düşünüyorduk 37+5 oluyoruz ama doktorunuz artık gelebilir suyum biraz azalmış dedi bizde tamam dedik bütün aile heycanlandı Korkut Karan gelsin annesinin kuzusu
Çok saol bebeğimYapmısım ben zaten onu ama dediğim gibi sizlerinkini de kendi günlüğümüde hala göremiyorum
Ah kuzumm.. Sağlıklı, hayırlı doğumlar diliyorum. Nerden nerelere geldik ciddenBende bu sabah son kontrole gittim. Epidural olacaktı anestezi doktoru belimde fıtık olduğu için genel anestezi olur epidural yapamayız dedi. Perşembe sabah bebiiiimle kavuşuyoruz inşallah
En iyisini yapmıssın üzerine düşmeyip kendini üzmemekle yavrum dediğin gibi kısmet değilmiş sağlık olsun yeterYok üzerine düşmedim yavrum. Olanı giydiririm olmayanı ihtiyaç sahibi birisini bulurum. Belki de onun kısmetiydi o yüzden küçüldü. Kimsenin küçülmemiş çünkü herkes atmış bir benimkiler küçülmüş jdjdj ilk başta üzüldüm de şimdi iyiyim. Amaan be festi ne dertler var dert üretme kendine dedim ve bıraktım hdjdj
Kuzum senin 11 ağustos yazıyor takviminde tarihte hatalı sanırım18 ağustosta yapıcaz o zaman doğumları gerçi ben rüyamda 7sini 8ine bağlayan gece doğuruyordum hdjdj
Canım o çok yapışkan bir kakaymış. İlk 2-3 gün o geliyormuş. Popodan temizlemek çok zormuş hdjdj arkadaşım 3 günde 1 paket ıslak mendil bitirdim dedi
Evet travma oldu bende
Memnunum ya çok şükür bugünüme. Kızdığım şeyler elbet oluyor ama onlar da şimdi 11 ay evde kalınca özlem duyarım geçer
Aaaaa ilk kez duyuyorum valla burda neler öğrendik neler iyi ki varsınız kızlarYok üzerine düşmedim yavrum. Olanı giydiririm olmayanı ihtiyaç sahibi birisini bulurum. Belki de onun kısmetiydi o yüzden küçüldü. Kimsenin küçülmemiş çünkü herkes atmış bir benimkiler küçülmüş jdjdj ilk başta üzüldüm de şimdi iyiyim. Amaan be festi ne dertler var dert üretme kendine dedim ve bıraktım hdjdj
Kuzum senin 11 ağustos yazıyor takviminde tarihte hatalı sanırım18 ağustosta yapıcaz o zaman doğumları gerçi ben rüyamda 7sini 8ine bağlayan gece doğuruyordum hdjdj
Canım o çok yapışkan bir kakaymış. İlk 2-3 gün o geliyormuş. Popodan temizlemek çok zormuş hdjdj arkadaşım 3 günde 1 paket ıslak mendil bitirdim dedi
Evet travma oldu bende
Memnunum ya çok şükür bugünüme. Kızdığım şeyler elbet oluyor ama onlar da şimdi 11 ay evde kalınca özlem duyarım geçer
Yavrum valla zahmet olmazsa ekran atsana ben sizi cidden göremiyorum nerden görebilceğimi atsan yeterHep diyorum ben isim aklımda tutamıyorum, ilk seni kodlamıştım ayın 27si diye seni de ayın 25ine mi aldı doktorhayırlısı olsun bakalım
Chloece uyudum dene sakın, yarın sende meleğine kavuşacaksın hayırlısı ile yaaa çok heyecanlı
Kuzu Türk sineması modunda artık ben senin günlüğünü görüyorum, sende görüyorsundur
En iyisini yapmıssın üzerine düşmeyip kendini üzmemekle yavrum dediğin gibi kısmet değilmiş sağlık olsun yeterYa benim ult kagıdında 11 Ağustos tahmini diyor bebiş uygulamalardan bakınca da öyle 11 Ağustos tam 40 haftalık oluyor hatta ama bi bakayım yine ay bende 8 Ağustosta dogsun istiyorum hep 08.08 olsun dige ama sanmıyorum o kadar bekliceğini
Jdjsjjs kızım bırak uyusun
Uyumazsa zaman da geçmez. Ben uyurum herhalde jdjdj doğumum belli olursa öncesi gece beni bulamazsınız muhtemelen
Yavrum valla zahmet olmazsa ekran atsana ben sizi cidden göremiyorum nerden görebilceğimi atsan yetersayfayı talan ettim telefondan yazıyorum suan o yüzden mi acaba
Aaa gerçekten miHep diyorum ben isim aklımda tutamıyorum, ilk seni kodlamıştım ayın 27si diye seni de ayın 25ine mi aldı doktorhayırlısı olsun bakalım
Chloece uyudum dene sakın, yarın sende meleğine kavuşacaksın hayırlısı ile yaaa çok heyecanlı
Kuzu Türk sineması modunda artık ben senin günlüğünü görüyorum, sende görüyorsundur
Kuzu seninki aktif oldu, biz seni görüyoruz sende bizim altta böyle yazılar görmüyor musun? (bende telden giriyorum)Yavrum valla zahmet olmazsa ekran atsana ben sizi cidden göremiyorum nerden görebilceğimi atsan yetersayfayı talan ettim telefondan yazıyorum suan o yüzden mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?