2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Valla bizim doktora kalsa 38 de alcak yavrum ben muayene oldum mecbur sezeryan olucam. Çatıdan dolayı normal çok istiyodum nasip olmadı. Ağustos ilk haftası gibi gelir diye tahmin ediyorum.
Ben hamile kalmadan günler önce üye oldum sonrada sizleri tanıdım, gruptan ayrılıp sizleri kaybetmeyi asla istemem. Görmeden iyi geldik birbirimize Allahım nasip ederse daha bebişlerin gazını çıkartıcaz burda Paylasıcak çok şeyimiz var inşAllah boyle gider dediğin gibi bebeğim

Ay çekim çok iyiydi beklentimden bile iyiydi ama o gün biraz yoruldum sonrasında misafirliğe gittim ettim gelip hemen uyumuşum. Ertesi günde işe gittim. İşe gidince giremiyorum kuzum ben.

Kız evet artık nasıl bağlar oluşmuşsa dün sabah bende onu yaşadım jdjdj kocam bile doğurdun doğurucaksın hala kadınlar klübü peşindesin diyo jdjdj dedim sus sen anlamazsın zaten sinirliydim ona

Ama doğumun öncesinde uyurum muhtemelen. Uzun ve yorucu geçebilir enerji de lazım.

Bacım sen hazırla sen bana baköa hdjdj 38 olmuşun sen

Amiin inşallah ya var öyle bir arkadaşım. Hep dua ediyorum ona. Kayıpları da var. Allahım nasip etsin sağlıkla sıhhatle. Sizde dua edin arkadaşlarım kiminin duası tutar

Bacım neden beni kaaleye almıyosun jdjdjjd
2 kere attım ya illa A Acemianne42 paylaşson istiyorsan onu bilemem tabiiii
Bacım neden beni kaaleye almıyosun jdjdjjd
2 kere attım ya illa A Acemianne42 paylaşson istiyorsan onu bilemem tabiiii
Ah bebiş valla görmedim ben ya etiketini diyosan onu gördüm yaptım ama ben sizlerin günlüğünüde kendi günlüğümüde göremiyorum sanırım ben anlatamadım dur ekran atıcam bak sizin yazıların altında görünmesi gerekirken gözükmüyor benim zaten her iş böyle ters ya da zor olur

Eklentiler

• 7ACA8BBE-B645-4945-9C14-BB4B554FB785.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 57

20 dk da bebiş kucağında ohh mis
Çatı muayenesi bende 28 inde olucam işte bakalım belki benim de olmaz bilemiyorum. Gönlümde normal var ama olmazsa da üzülmem asla. Sende hiç üzülme. Önemli olan senin ve bebişin sağlığı

Tabii sıralama şöyle önce lohusa kafası çeviricez hdjdjj kayınvalide gömcürcez derdi olanlarla sonra fit analara çevircez mevzuları kilo vermek isteyenlerle diyet yapıcaz istemeyenlerden destek alıcaz hdjdj

Ha unutmadan mesela zamanı gelince grubumuz oğlan anaları nasıl evlendiricek bu çocukları onuda birlikte atlatmamız lazım hdjsjjs maşallah ağuatos oğşan anaları buna asla hazır olamayacak gibi

Bebek bakımında sıkıntı yok evelallah
içgüdüsel hepimiz hallederiz

Kuzu seninki aktif oldu, biz seni görüyoruz sende bizim altta böyle yazılar görmüyor musun? (bende telden giriyorum)
Ben kesin eksik birşeyler yaptım ya da yapmam gerekeni yapmadım çünkü hala göremiyorum bak sanada ekran atıyorum yazılarınızın altında birşey göremiyorum

Eklentiler

• 3049CA69-1CD0-4D7C-89A0-7362782D5833.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 61

Forum seçeneklerindne açtın mı kuzum?

Ben birde eşime bilgi veriyorum akşam yemeği sofrasında mesela diyorum ki bir arkadaş zamanı gelmeden sezeryan oldu ama maşallah küveze alınmadı bebişi ile eve çıktı, diğer arkadaş normal doğurdu haftası da iyiydi ama doktor hatasından bebeğinin ciğerleri sıkıntı yaşıyor, zamanında Kelebegimx den çok bahsederdim anne yüreği hisseder derler ya hep endişeli şekilde yazardı bebekleri erken geldi ama Umut u hayata tutundu falan diye ( bu arada uzun zamandır yazmadı inşallah bebek de kendisi de iyidir)
Yani hepinizi az biraz tanıyor benimki (benim ki büyük ihtimal beni dinlemiyor, laf olsun diye kafa sallıyor ama o kafa sallanacak )

Ah evet festim en heyecanlı kısmıda o inşAllah nasipse Benimde normalde 28 i bakıcaktı tam 38 olunca ama ertelemeyelim dedi baktı malesef nasip değilmiş. Sağlıkla doğuralımda

Ayy şimdiden içim kıpır kıpır daha ne konular var dediğin gibi konu bebek bakımı olsun hallederiz sıkıntılar baska

ffestinalente sabah diğer kızlar biriken sayfaları görünce en az 3 kişi kesin doğurdu diye düşünecekler, ama konuşmalara bakınca konumuz A ada258 neden görmüyor

Kız bu ne ki jdjdj alışıktır onlar 10 sayfa konuştuğumuz günleri bilirim. Bana iş olmasın yeterki çenem düşüktür biliyosun

Dur halletcem ben onu birazdan ndkdj bari görsün sonuca bağlansın hdjsj

ffestinalente sabah diğer kızlar biriken sayfaları görünce en az 3 kişi kesin doğurdu diye düşünecekler, ama konuşmalara bakınca konumuz A ada258 neden görmüyor
Hahahaha sesli kahkaha attım resmen iyi bu mesaja ben doğurmadım suan görüyorum artık ay biraz gündem değişebilir canım arada olabilir yani

İçimi o kadar rahatlattın ki öncelikle teşekkür ederim Aslında başlarda tabi ki normal doğum olsun isterim falan diyordum ama böyle söylememde çevrenin etkisi çok büyüktü. Kendisi sezaryen yapanlar bile normal doğum en güzeli en sağlıklısı vs dedikleri için hiç tartışmaya girmiyordum bile. Soranlara da tabi ki normal doğum istiyorum ama bebek nasıl geleceğini kendisi seçer zaten diyordum. Ama bir süredir vakit azaldıkça korku sardı beni. Bir sürü doğum hikayesi okuyorum videolar izliyorum günlerdir kafamda sadece bu var. Doktorumla henüz konuşmadım önce onunla detaylı bi konuşacağım. Ona göre bir karar veririm hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…