- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.401
Valla bizim doktora kalsa 38 de alcak yavrum ben muayene oldum mecbur sezeryan olucam. Çatıdan dolayıBebiş önde demek ki
Ay bakalım ne zaman doğacaklar yaa. Eylülün 4-5 ine kadar hepimiz doğurmuş oluruz çok heyecanlı değil mi ya? Kocaman bir süreci birlikte geçirdik. İnşallah doğum sonrası da aktif olmaya devam ederiz
Olur mu efendim olmaz
Sen zaten dış çekim dedin 1.5 gün girmedin Bulut bey kesin bir yaramazlık yaptı dedik, birşeyler ters gitti diye düşündükbende hastane odasında bile kızlar beni düşünüyordur deyip mesaj atabilirim sizlere o kadar yani
Şaka bir yana azaldı ya zamanlar iyice bende de merak oluşmaya başladı, ilk doğumumda herkesinki kendine dünyanın en güzel bebeği gibi gelir ya Allahım bu benim mi demiştimçok farklı bir duygu ya rabbim özellikle yıllarca evlat özlemi çekenlere sonra bizlere de sağ sağlim nasip etsin inşallah (bu arada festimm bende itiraf ediyorum her şeyi yıkadım, kafamda hazırladım ama hastane çantasına koymadım, yarın 38.haftaya başlayacağım sanki artık başlasam iyi olacak )
Bacım neden beni kaaleye almıyosun jdjdjjd
2 kere attım ya illa A Acemianne42 paylaşson istiyorsan onu bilemem tabiiii
Ah bebiş valla görmedim ben ya etiketini diyosan onu gördüm yaptımBacım neden beni kaaleye almıyosun jdjdjjd
2 kere attım ya illa A Acemianne42 paylaşson istiyorsan onu bilemem tabiiii
Valla bizim doktora kalsa 38 de alcak yavrum ben muayene oldum mecbur sezeryan olucam. Çatıdan dolayınormal çok istiyodum nasip olmadı. Ağustos ilk haftası gibi gelir diye tahmin ediyorum.
Ben hamile kalmadan günler önce üye oldum sonrada sizleri tanıdım, gruptan ayrılıp sizleri kaybetmeyi asla istemem. Görmeden iyi geldik birbirimize Allahım nasip ederse daha bebişlerin gazını çıkartıcaz burdaPaylasıcak çok şeyimiz var inşAllah boyle gider dediğin gibi bebeğim
Ben kesin eksik birşeyler yaptım ya da yapmam gerekeni yapmadım çünkü hala göremiyorumKuzu seninki aktif oldu, biz seni görüyoruz sende bizim altta böyle yazılar görmüyor musun? (bende telden giriyorum)
Ah bebiş valla görmedim ben ya etiketini diyosan onu gördüm yaptımama ben sizlerin günlüğünüde kendi günlüğümüde göremiyorum sanırım ben anlatamadım dur ekran atıcam bak sizin yazıların altında görünmesi gerekirken gözükmüyor benim zaten her iş böyle ters ya da zor olur
Ay çekim çok iyiydi beklentimden bile iyiydiama o gün biraz yoruldum sonrasında misafirliğe gittim ettim gelip hemen uyumuşum. Ertesi günde işe gittim. İşe gidince giremiyorum kuzum ben.
Kız evet artık nasıl bağlar oluşmuşsa dün sabah bende onu yaşadım jdjdj kocam bile doğurdun doğurucaksın hala kadınlar klübü peşindesin diyo jdjdj dedim sus sen anlamazsın zaten sinirliydim ona
Ama doğumun öncesinde uyurum muhtemelen. Uzun ve yorucu geçebilir enerji de lazım.
Bacım sen hazırla sen bana baköa hdjdj 38 olmuşun sen
Amiin inşallah ya var öyle bir arkadaşım. Hep dua ediyorum ona. Kayıpları da var. Allahım nasip etsin sağlıkla sıhhatle. Sizde dua edin arkadaşlarım kiminin duası tutar
Ben kesin eksik birşeyler yaptım ya da yapmam gerekeni yapmadım çünkü hala göremiyorumbak sanada ekran atıyorum yazılarınızın altında birşey göremiyorum
Ah evet festim en heyecanlı kısmıda o inşAllah nasipse20 dk da bebiş kucağında ohh mis
Çatı muayenesi bende 28 inde olucam işte bakalım belki benim de olmaz bilemiyorum. Gönlümde normal var ama olmazsa da üzülmem asla. Sende hiç üzülme. Önemli olan senin ve bebişin sağlığı
Tabii sıralama şöyle önce lohusa kafası çeviricez hdjdjj kayınvalide gömcürcez derdi olanlarla sonra fit analara çevircez mevzuları kilo vermek isteyenlerle diyet yapıcaz istemeyenlerden destek alıcaz hdjdj
Bebek bakımında sıkıntı yok evelallah
içgüdüsel hepimiz hallederiz
Yaa diyorum işteHarbiden görmüyorsunbu konu beni aşar, seni anca festimm aydınlatır
Festimm olduu sorun secenekmişForum seçeneklerindne açtın mı kuzum?
Artık görüyorum çözüme ulastık şükürHarbiden görmüyorsunbu konu beni aşar, seni anca festimm aydınlatır
ffestinalente sabah diğer kızlar biriken sayfaları görünce en az 3 kişi kesin doğurdu diye düşünecekler, ama konuşmalara bakınca konumuz A ada258 neden görmüyor
Festimm olduu sorun secenekmişne gördüysem okeyledim şimdi tamamdır hepinizi görüyorum çok saol bebegim
Hahahaha sesli kahkaha attım resmenffestinalente sabah diğer kızlar biriken sayfaları görünce en az 3 kişi kesin doğurdu diye düşünecekler, ama konuşmalara bakınca konumuz A ada258 neden görmüyor
İyi uykular canimm rüyanda sayfamı görürsen şaşırmaOhhh artık rahatladık, hepimiz uyuyabiliriz
Ohhh artık rahatladık, hepimiz uyuyabiliriz
Uyumayın yaaa ne güzel okuyup hipnoz oluyorumOhhh artık rahatladık, hepimiz uyuyabiliriz
İçimi o kadar rahatlattın ki öncelikle teşekkür ederimHayır bencillik etmiyorsun öncelikle. Bu işin normali doğal doğum evet ama herkes yapabilecek diye bir koşul yok ve madem kolaylaştırıcı başka bir yöntem var neden kullanılmasın? Doğal doğumu gerçekleştirmekte bir başarı değil esasen. Asıl başarı bebeğinin sağlığını korumak, onu kalbinde ve içinde en güzel şekilde büyütmek. Bunu yapan her kadın gayet başarılıdır. Sonuç ne olursa olsun. Açık konuşmak gerekirse bir insan bir şeyi yapamayacağını düşünüyorsa vardır bir bildiği kendini, vücudunu tanıyordur. Diyelim ki korkmana rağmen vajinal doğum istedin eee ya farklı durumlarla karşılaşırsanız sağlığınız riske girerse? Ve çok büyük bir ihtimal bu çünkü stres faktörü var.
Ben hep baştan beri doğal doğum isteyen ve buna yönelik gerek bilinçaltı olsun gerek perine masajları olsun gerek ilişki olsun her yöntemi deneyen ve bunu çok isteyen bir insan olarak bunu söylüyorum. Bu sabah hastahanedeydim ve yan odamda bir kadın normal doğum yapıyordu yaşadığım korkuyu sana anlatamam kocama direkt sanırım ben normal doğuramayacağım bile dedim. Ama ben dediğim gibi 9 aydır buna hazırlanan bir insanım. Korkmakta tedirgin olmakta çol normal. Neden kendimizi zorlayalım ki? Sen doktoruna hiç çekinme söyle. Normal olması gerekiyorsa zaten bebeğin bunu istiyorsa emin olki sen sezaryen de desen o normal gelecek.
Ben inancım gereği insanın elinden geleni yapmasını sonrasını akışa bırakmasını daha doğru buluyorum. Tam bir tevekkül insanıyımdır. Sen sezaryen diye yola çıkabilirsin ama karar sende değil bir bakmışsın su gibi doğal doğumla gerçekleşmiş. Bir bakmışsın doğal diye yola çıkmışsın sezaryenle gerçekleşmiş. Biz karar verdik diye bağlayıcı olmuyor ki. Olması gereken yine olacak o yüzden ben doğum şeklinin bir müdahale olduğuna inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?