2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar saka gibi ama ben dogurdum bi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim

Baharrr gerçekten miii inan az önce telefonu bıraktım bi köseye bırakmadan öncede profiline girdim gündüz yazmıssın en son bir ihtimal vermedim değil Çok sevindim kuzum çook tebrik ediyorum . Sağlıkla büyüt yavrunuMaşallah stres yapma dualarımız seninle 2 güne gelir inşAllah sütünde kuzucum

Canımmm hayırlı olsun çok şaşırdım bir anda okuyunca ve çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. Sütün gelecek sabırlı ol, emzirmeye devam et. Ay ne ara geldi suyun ama ne zaman gittin? Daha öğleden sonra okuyordum yazdıklarını sanki? Gücün olduğunda detaylı yaz canım

Baharrrr gözün aydın canımmmm çok çok sevindim bak Allah Bi çırpıda kurtarmış allahım analı babalı büyütsün Mirayın ömrü bahtı açık olsun inşallah kendini strese sokma gelecek sütün merak etme

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim tek tek alinti yapamadim. Suan anestezi etkisi geciyor dikis yerim acimaya basladi. Sütüm sifir gogsu sıktıkca su gibi bisi geliyor. Mecbur enjektorle mama verdik ama sütü denicem eczane acilsin hemen pompa aldircam esime. Bebisim uyuyor teyzeleri bol bol gülüyor o güldükce ben agliyorum cok karmakarisigim. Eşimle birbirimize saskinca bakiyoruz tek duam hemen toparlanmak

Canim gözun aydin hayirlisi olsun sağlikla büyüt bebisinii

Ayyyy şok oldum ne güzel bir haber rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah annesi bizim yerimize de öp kokla gerisi gelir merak etme sen kızın ve eşin birbirinize yetersiniz yalnızım diye düşünme üzme kendini

Hayırlı olsun bahar Allah analı babalı büyütsün çok güzel ömrü olsun inşallah

Sabah sabah kafa yordum uyku sersemi ama yaptım sonunda galiba şükür dogurmadan yaptım yha aferin bana .

Cnm hayirli ugurlu olsun, sasirttin bizi. Sutun gelmese de bol bol emzir bebisi, bikac gune gelecek. Mama vermende bir mahsur yok, iyiki vermissin. Bana ilkinde hastanede verdirmediler ne akla hikmetse. En son cocugun butun gun ve gece aglamasina katlanamayip mama getirdiler ama kuzus sarilik oldu. Bu defa cantamda mamayla gidiyorum. Ayyy masallah, ilk gunler agrin olsa da gecici bir surec, sayili gun, bu da bitecek

Ayni bensin bende eşimle konuşuyorum diyorum erkenden gelenler var kur şu beşiği o da festi gibi takılıyor daha kuracak daha kuracak

ffestinalente masallah cnm herkese de yetisiyorsun. Ben anca okumayi bitiriyorum, cvp yazacak enerjim kalmiyor. Arkadaslar hakli muhendis degil de sosyal bilimci gibisin baharrr34 ve Vizeci06 nin masallahlari var. Baharcim dogurmus da sukur bikac gun is yapamaz, dinlenir artik. Ben uzun suredir hicbisey yapmiyorum. Oturup kalkmak, rahat bir pozisyon bulmak, wcye gitmek bile iş benim icin. O yuzden hastaneye gidince yoruluyorum herhalde. Arabada son gaz klima acik olsa da nafile, sicaktan tansiyonum yukseliyor muhtemelen. Hastaneye gitmeden onceki gece benim de ilk kez mide bulantim oldu senin gibi. Ben tansiyonumun dusmesine bagladim. Sancilar yapiyor demekki. Sanci farkli sekillerde olabiliyor bu arada, benim oncekiler karnimda kasilma seklindeydi, bazen regl agrisi gibi, simdilerde hem kasilma ve agri seklinde hem de bebek kaburgami ayagiyla uzin sure itiyor gibi oluyor ama nefes aldirmamacasina. Sadece sirt agrisi olarak dusunme kuzu.

Günaydınlar Geceden hastaneye geldik. Eşim sabah zor olur gidelim uyu sende sabah kalkma tekrar dedi. Eşim oğlum ve ben sakin bir gece geçirdik ama uyuyamadım tabi. Garip duygular.. oğlumu izledim hep.
Ayy şok oldum cidden. Hayırlısı olsun bol bol kokla bizim için de 2 saate beni de alacaklar ameliyata

Oyyy kuzum benim hoşgeldi dünyamıza Mirayımız sağlıkla mutlululla büyü inşallah
Allahım analı babalı büyütsün
Cnm memeden gelen o su gibi şey çok değerli bebeğin ilk aşısı kolostrum mutlaka emzir emzirirken eldivenini çıkar ten teması olsun ,sütum yok diye kodlama bol sütum var diye düşün ve tek değilsin eşin yanında hemşirelerden destek al

Yaa maşallah canım kavuştun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin üzülme sütun gelir canım benim de ilk gün gelmediydi pompayla sağarak getirdim öyle öyle çoğaldı ve elektrikli pomba alırsan da aklında bulunsun Manuel hiç bir işe yaramıyor

Anacım yani sıra bende mi Rabbim duraklayım diye dolama çıkardı yapmıyorum artik 37 den önce gelsin istemiyorum

Merhaba kızlar, benden pembe küçük küçük akıntılar gelmeye başladı. Kasığımda da hafif bir ağrı var sanki. Daha 35 +3 üz çok korkuyorum, gidişatı görmek için ped taktım. Bıyık ve kaşım çıkmıştı onları aldım. Yalandan evi düzelttim. Bekliyorum. Artarsa dr gideceğim. Evden dr 1 saat. Ama durmasını umut ediyorumçünkü çok küçük daha. 36. Haftayı bari çıkartabilseydik keşke çok korkuyorum kızlar bana dua edin lütfen

Hayırlı olsun şimdiden cnm sağlıcakla kavuş inşallah yavruna

Kuzum belki geçen benim başıma gelen gibi birseydir, rahim ağzı damarlar çatlamıştır , kötüyü çağırma Allahin izniyle vaktinde gelecek yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…