- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.421
Baharrr gerçekten miiiKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
CanımmmKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Yavrum nasıl içten söyledin bilmiyorum ama bir annemiz doğurmusffestinalente sabah diğer kızlar biriken sayfaları görünce en az 3 kişi kesin doğurdu diye düşünecekler, ama konuşmalara bakınca konumuz A ada258 neden görmüyor
Baharrrr gözün aydın canımmmm çok çok sevindim bak Allah Bi çırpıda kurtarmış allahım analı babalı büyütsün Mirayın ömrü bahtı açık olsun inşallah kendini strese sokma gelecek sütün merak etmeKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Canim gözun aydin hayirlisi olsun sağlikla büyüt bebisiniiKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Kizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Hayırlı olsun baharKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Sabah sabah kafa yordum uyku sersemi ama yaptım sonunda galibaAnam bacım o neydi öyle
Sırt ağrısı çok kötüymüş. Ama neyseki çözümü var. Kocam erinmeyip 10 dk masaj yapabilseydi belki bende bu kadar çekmezdim jdjdjh kaaleye almadı ilk defa beni oda sancımın olduğu güne denk geldi
Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi
Merhaba, İmza alanınızda Hamilelik Takvimini aktif etmek için ; Önce sağ üstte yer alan profil resmini tıklayın. Açılan küçük pencerede Hesap Detayları linkini tıklayın. - Hesap detayları sayfasında yer alan Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına doktorunuzun sizinle paylaştığı...www.kadinlarkulubu.com
Buradan tarihleri gir. Sonrasında forum seçeneklerinde ‘başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle’ tikini aktifleştir.
Forum seçenekleri de ana sayfandaki fotoğrafına basınca geliyor. Fotoğrafta dediğim yerleri çizdim, bakabilirsin.
A ada258 @yazsonumucizesi
Cnm hayirli ugurlu olsun, sasirttin bizi. Sutun gelmese de bol bol emzir bebisi, bikac gune gelecek. Mama vermende bir mahsur yok, iyiki vermissin. Bana ilkinde hastanede verdirmediler ne akla hikmetse. En son cocugun butun gun ve gece aglamasina katlanamayip mama getirdiler ama kuzus sarilik oldu. Bu defa cantamda mamayla gidiyorum. Ayyy masallah, ilk gunler agrin olsa da gecici bir surec, sayili gun, bu da bitecekKizlar hepinize cok tesekkur ederim tek tek alinti yapamadim. Suan anestezi etkisi geciyor dikis yerim acimaya basladi. Sütüm sifir gogsu sıktıkca su gibi bisi geliyor. Mecbur enjektorle mama verdikama sütü denicem eczane acilsin hemen pompa aldircam esime. Bebisim uyuyor teyzeleri bol bol gülüyor o güldükce ben agliyorum cok karmakarisigim. Eşimle birbirimize saskinca bakiyoruz tek duam hemen toparlanmak
Ayni bensin bende eşimle konuşuyorum diyorum erkenden gelenler var kur şu beşiği o da festi gibi takılıyor daha kuracak daha kuracakBen birde eşime bilgi veriyorum akşam yemeği sofrasında mesela diyorum ki bir arkadaş zamanı gelmeden sezeryan oldu ama maşallah küveze alınmadı bebişi ile eve çıktı, diğer arkadaş normal doğurdu haftası da iyiydi ama doktor hatasından bebeğinin ciğerleri sıkıntı yaşıyor, zamanında @Kelebegimx den çok bahsederdim anne yüreği hisseder derler ya hep endişeli şekilde yazardı bebekleri erken geldi ama Umut u hayata tutundu falan diye ( bu arada uzun zamandır yazmadı inşallah bebek de kendisi de iyidir)
Yani hepinizi az biraz tanıyor benimki(benim ki büyük ihtimal beni dinlemiyor, laf olsun diye kafa sallıyor ama o kafa sallanacak )
GünaydınlarHep diyorum ben isim aklımda tutamıyorum, ilk seni kodlamıştım ayın 27si diye seni de ayın 25ine mi aldı doktorhayırlısı olsun bakalım
Chloece uyudum dene sakın, yarın sende meleğine kavuşacaksın hayırlısı ile yaaa çok heyecanlı
Kuzu Türk sineması modunda artık ben senin günlüğünü görüyorum, sende görüyorsundur
Ayy şok oldum cidden. Hayırlısı olsun bol bol kokla bizim için deKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Oyyy kuzum benim hoşgeldi dünyamıza Mirayımız sağlıkla mutlululla büyü inşallahKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Yaa maşallah canım kavuştun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin üzülme sütun gelir canım benim de ilk gün gelmediydi pompayla sağarak getirdim öyle öyle çoğaldı ve elektrikli pomba alırsan da aklında bulunsun Manuel hiç bir işe yaramıyorKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Anacım yani sıra bende miffestinalente masallah cnm herkese de yetisiyorsun. Ben anca okumayi bitiriyorum, cvp yazacak enerjim kalmiyor. Arkadaslar hakli muhendis degil de sosyal bilimci gibisin baharrr34 ve Vizeci06 nin masallahlari var. Baharcim dogurmus da sukur bikac gun is yapamaz, dinlenir artik. Ben uzun suredir hicbisey yapmiyorum. Oturup kalkmak, rahat bir pozisyon bulmak, wcye gitmek bile iş benim icin. O yuzden hastaneye gidince yoruluyorum herhalde. Arabada son gaz klima acik olsa da nafile, sicaktan tansiyonum yukseliyor muhtemelen. Hastaneye gitmeden onceki gece benim de ilk kez mide bulantim oldu senin gibi. Ben tansiyonumun dusmesine bagladim. Sancilar yapiyor demekki. Sanci farkli sekillerde olabiliyor bu arada, benim oncekiler karnimda kasilma seklindeydi, bazen regl agrisi gibi, simdilerde hem kasilma ve agri seklinde hem de bebek kaburgami ayagiyla uzin sure itiyor gibi oluyor ama nefes aldirmamacasina. Sadece sirt agrisi olarak dusunme kuzu.
Hayırlı olsun şimdiden cnm sağlıcakla kavuş inşallah yavrunaGünaydınlarGeceden hastaneye geldik. Eşim sabah zor olur gidelim uyu sende sabah kalkma tekrar dedi. Eşim oğlum ve ben sakin bir gece geçirdik ama uyuyamadım tabi. Garip duygular.. oğlumu izledim hep.
Ayy şok oldum cidden. Hayırlısı olsun bol bol kokla bizim için de2 saate beni de alacaklar ameliyata
Kuzum belki geçen benim başıma gelen gibi birseydir, rahim ağzı damarlar çatlamıştır , kötüyü çağırma Allahin izniyle vaktinde gelecek yavrunMerhaba kızlar, benden pembe küçük küçük akıntılar gelmeye başladı. Kasığımda da hafif bir ağrı var sanki. Daha 35 +3 üzçok korkuyorum, gidişatı görmek için ped taktım. Bıyık ve kaşım çıkmıştı onları aldım. Yalandan evi düzelttim. Bekliyorum. Artarsa dr gideceğim. Evden dr 1 saat. Ama durmasını umut ediyorum çünkü çok küçük daha. 36. Haftayı bari çıkartabilseydik keşke çok korkuyorum kızlar bana dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?