- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.441
Ayy en sevmediğim tipler yaaDün karşı komşum bebek görmeye geldi.
Kadın oturur oturmaz neden sezeryan ? Diye sordu imalı imalı
Üzülmüş müş müş hanfendi
Normal olsaymış
Dedim neden üzüldünüz üzülecek birşey yok sezeryanda bir doğum şekli ve mecburiyetten oldum pişman değilim iyi ki de olmuşum dedim.
Nasıl sinirimi bozdu
Gelmiş bir de bebeğin beşiği puseti yoksa ben vereyim diyor hasbamm senin pusetine kaldım sanki
Gözün aydın canım çok sevindim kızıma arkadaş geldiKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Toparlanacaksın canım zaten serum iğne ilaçlar toparlıyor insanı hemenKizlar hepinize cok tesekkur ederim tek tek alinti yapamadim. Suan anestezi etkisi geciyor dikis yerim acimaya basladi. Sütüm sifir gogsu sıktıkca su gibi bisi geliyor. Mecbur enjektorle mama verdikama sütü denicem eczane acilsin hemen pompa aldircam esime. Bebisim uyuyor teyzeleri bol bol gülüyor o güldükce ben agliyorum cok karmakarisigim. Eşimle birbirimize saskinca bakiyoruz tek duam hemen toparlanmak
Korkma kuzum benim bebeğim daha erken doğdu bebekler güçlüdürMerhaba kızlar, benden pembe küçük küçük akıntılar gelmeye başladı. Kasığımda da hafif bir ağrı var sanki. Daha 35 +3 üzçok korkuyorum, gidişatı görmek için ped taktım. Bıyık ve kaşım çıkmıştı onları aldım. Yalandan evi düzelttim. Bekliyorum. Artarsa dr gideceğim. Evden dr 1 saat. Ama durmasını umut ediyorum çünkü çok küçük daha. 36. Haftayı bari çıkartabilseydik keşke çok korkuyorum kızlar bana dua edin lütfen
Ayyyy gerçekten mii yorgunluktan girmedim ne ara doğum yaptın maşallah sana rabbim uzun güzel ömürler versin yavruna annesiKizlar hepinize cok tesekkur ederim tek tek alinti yapamadim. Suan anestezi etkisi geciyor dikis yerim acimaya basladi. Sütüm sifir gogsu sıktıkca su gibi bisi geliyor. Mecbur enjektorle mama verdikama sütü denicem eczane acilsin hemen pompa aldircam esime. Bebisim uyuyor teyzeleri bol bol gülüyor o güldükce ben agliyorum cok karmakarisigim. Eşimle birbirimize saskinca bakiyoruz tek duam hemen toparlanmak
Ayyy kendimi gördüm sende benim kizzda son 15 gun kala doğmuştu bakalım ne zaman gelicek bu sipaKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Ayy baharcım gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Çok biliyor canım bu ülkede herkes her şeyi ya. Ama haddini ve lohusa kadına nasıl davranışırı bilmiyorlar. Benimki zorunlu bile isteğe bağlı ay biri bir şey dese de ağzının payını versemDün karşı komşum bebek görmeye geldi.
Üzülmüş müş müş hanfendi
Normal olsaymış
Dedim neden üzüldünüz üzülecek birşey yok sezeryanda bir doğum şekli ve mecburiyetten oldum pişman değilim iyi ki de olmuşum dedim.
Nasıl sinirimi bozdu
Gelmiş bir de bebeğin beşiği puseti yoksa ben vereyim diyor hasbamm senin pusetine kaldım sanki
Kanama için hiçbir şey demedi zaten 5 gün devam etti durdu kahverengi sekildeSen yapmışsın artık seni görüyorum, sende bizleri görüyorsundur
Senin hala hamilelik günlüğünü göremiyorum, sende bizi göremiyorsundurffestinalente yardımcı olur sana görünce atar hemen ( o bir link atıyor ordan aşama aşama yönlendiriyor sanırım)
Kuzu benim doktor boy kilo ısrarla söylemiyor, sorunca da boy kilo önemli değil önemli olan gelişimi bir sıkıntı olsa ben sana söylerim diyor bende çok takılmıyorum o nedenle, kanamanın üzerinden 2 hafta geçmiş sanırım, başka bir sıkıntın oldu mu normale döndün mü? Erken doğum riski mi yaşadın, rahim uzunluğu falan deniliyor onlarda mı sıkıntı oldu acaba doktor neden olarak ne dedi kanama için?
İnşallah canım inşallahKuzum belki geçen benim başıma gelen gibi birseydir, rahim ağzı damarlar çatlamıştır , kötüyü çağırma Allahin izniyle vaktinde gelecek yavrun
İnşallah canımKorkma kuzum benim bebeğim daha erken doğdu bebekler güçlüdür
Olabilir ama korkma artarsa açık pembe olursa git mutlaka bana hemen rahim kuvvetlendiriciler ve ciğer geliştirici yapıldı 33 haftalık kanamam da şimdi 36 olduk ama bugün belim çok ağrıyor hayırlısı olsun hakkımızdaİnşallah canım inşallahbirazda ayıptır söylemesi kabız olmuşum gibi ıkındım baya ondan mı oldu acaba bilmiyorum ama hafif kasık ve belde ağrıda var gibi, sancı yok henüz, bakalım 1-2 saat geçti
Çok saçmalar gerçekten, üzülecek başka bir şey bulamamış heralde.. Ne farkediyormuş yani Ona mı kalmış yani bunu dert edinmek millette iyice garipleştiDün karşı komşum bebek görmeye geldi.
Üzülmüş müş müş hanfendi
Normal olsaymış
Nasıl sinirimi bozdu
Senin pembe miydi canım, benim pembe ama çok az 3-4 damla geldiOlabilir ama korkma artarsa açık pembe olursa git mutlaka bana hemen rahim kuvvetlendiriciler ve ciğer geliştirici yapıldı 33 haftalık kanamam da şimdi 36 olduk ama bugün belim çok ağrıyor hayırlısı olsun hakkımızda
Yani normalde takmam da insanların içinde yani kayınvalidem vardı yengemiz vardı falan milletin içinde beni gömmeye çalışıyo resmenAyy en sevmediğim tipler yaamecburiyetten de olmayabilir canım kendi isteğinde olabilir bu tamamen anneye özel ona ne ki inan doğum sonrasında banada o tarz sorular geliceğinde nasıl ters yapsam diye düşünür oldum şimdiden gerçi daha dün komsum aradı sordu nasıl dogurcan diye bırak sunu hiç takma kuzum kaale bile almaya değmez bu tarz insanlar. Ya önce bi iyi misin bir şeye ihtiyacın varmı de dimi.
Kadın beni tanımıyor bile doğru düzgün ama üzülmüş sezeryan oldum diye kıyamamÇok saçmalar gerçekten, üzülecek başka bir şey bulamamış heralde.. Ne farkediyormuş yani Ona mı kalmış yani bunu dert edinmek millette iyice garipleşti
Üzüleceğine bebek sağlıklı diye sevinseler keşke, sağlıklı bebeğe üzülerek gelende ilk kez duydumKadın beni tanımıyor bile doğru düzgün ama üzülmüş sezeryan oldum diye kıyamam
Evet kimse bilmiyor gerçekten nasıl davranılacağınıÇok biliyor canım bu ülkede herkes her şeyi ya. Ama haddini ve lohusa kadına nasıl davranışırı bilmiyorlar. Benimki zorunlu bile isteğe bağlı ay biri bir şey dese de ağzının payını versem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?