2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Dün karşı komşum bebek görmeye geldi.
Kadın oturur oturmaz neden sezeryan ? Diye sordu imalı imalı
Üzülmüş müş müş hanfendi
Normal olsaymış
Dedim neden üzüldünüz üzülecek birşey yok sezeryanda bir doğum şekli ve mecburiyetten oldum pişman değilim iyi ki de olmuşum dedim.
Nasıl sinirimi bozdu
Gelmiş bir de bebeğin beşiği puseti yoksa ben vereyim diyor hasbamm senin pusetine kaldım sanki

Ayy en sevmediğim tipler yaa mecburiyetten de olmayabilir canım kendi isteğinde olabilir bu tamamen anneye özel ona ne ki inan doğum sonrasında banada o tarz sorular geliceğinde nasıl ters yapsam diye düşünür oldum şimdiden gerçi daha dün komsum aradı sordu nasıl dogurcan diye bırak sunu hiç takma kuzum kaale bile almaya değmez bu tarz insanlar. Ya önce bi iyi misin bir şeye ihtiyacın varmı de dimi.

Gözün aydın canım çok sevindim kızıma arkadaş geldi
Üzülme eşin yanında canım eşler herkese bedel o yanında olsun yeter
İnşallah sütün de gelecek

Toparlanacaksın canım zaten serum iğne ilaçlar toparlıyor insanı hemen
Ağrın acın da kalmayacak
Sen sadece bebeğine odaklan

Korkma kuzum benim bebeğim daha erken doğdu bebekler güçlüdür

Ayyyy gerçekten mii yorgunluktan girmedim ne ara doğum yaptın maşallah sana rabbim uzun güzel ömürler versin yavruna annesi allah onu nazarlardan saklasın gelir gelir sütün merak etme sen sitrese giripde etkileme ilk gunler olduğu kadar sen cabalamaya devam et bebeğinde emmek icin cabaliycak zaten

Ayyy kendimi gördüm sende benim kizzda son 15 gun kala doğmuştu bakalım ne zaman gelicek bu sipa... Maşallah herşey cok hızlı gelişmiş. Yanlız daha iyisin canim merak etme eve çıkınca istediğin kalabalıkliga ulaşıncan ondan sonrada bir yanliz kalsak diyeceksin herşey aniden gelişmiş merak etme annesi sütünde bol.booollll gelicek bebisin de mirayin da doya doya emicek inşallah sen kendini sitresten uzak tut bol sıvı al sut yapan seyler yeyip içmeye bak bol su tabi de . Ah nasıl alınır bilsem şimdiden lohusa surubu diyorlar yha ondan yapabilsem evde de bool bol içsem bizim burda karlamaya da dökülüyor oda süt yapar derler

Doğum yapan anneler bebisleri sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kızlar izne ayrıldım pazartesiden sonra burda sürekli aktif olurum dedim ama patronumuz vefat etti benim için abi amca baba gibiydi hiçbir şey yokken 18 yıl kolay değil oğlumda rahat durmuyor 3 gündür çıkacak gibi bakalım doğum yapacaklar sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alalim

Ayy baharcım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün beni yalnız bıraktın pazartesi için panik yapma gelir sütün canım en zor kısmı atlattın

Çok biliyor canım bu ülkede herkes her şeyi ya. Ama haddini ve lohusa kadına nasıl davranışırı bilmiyorlar. Benimki zorunlu bile isteğe bağlı ay biri bir şey dese de ağzının payını versem

Kanama için hiçbir şey demedi zaten 5 gün devam etti durdu kahverengi sekilde
Bebeğin eşinde rahimde hicbir sıkıntı görmediler
Rahim ağzı kapalı 45mm
Diğer iki normal doğum yaptığım ve 32. Haftaya kadar ayakta çalıştığım gebeliklerimde hiç sıkıntım olmamıştı
Bu biraz korkuttu o yuzden
boy ve kilo önemli değil ama ele avuca gelsin kuvöze girmesin istiyor ana yuregi

Kuzum belki geçen benim başıma gelen gibi birseydir, rahim ağzı damarlar çatlamıştır , kötüyü çağırma Allahin izniyle vaktinde gelecek yavrun
İnşallah canım inşallah birazda ayıptır söylemesi kabız olmuşum gibi ıkındım baya ondan mı oldu acaba bilmiyorum ama hafif kasık ve belde ağrıda var gibi, sancı yok henüz, bakalım 1-2 saat geçti

Korkma kuzum benim bebeğim daha erken doğdu bebekler güçlüdür
İnşallah canım ama yüreğim dayanmıyor işte karnımda daha güvenli yeri, 1 hafta 10 gün daha dayansaydı içim rahat edecekti, çok stresliyim. Eşim uyuyor, ortalığı da hemen ayağa kaldırmak istemedim. Bekliyorum şimdilik

Olabilir ama korkma artarsa açık pembe olursa git mutlaka bana hemen rahim kuvvetlendiriciler ve ciğer geliştirici yapıldı 33 haftalık kanamam da şimdi 36 olduk ama bugün belim çok ağrıyor hayırlısı olsun hakkımızda

Çok saçmalar gerçekten, üzülecek başka bir şey bulamamış heralde.. Ne farkediyormuş yani Ona mı kalmış yani bunu dert edinmek millette iyice garipleşti

Senin pembe miydi canım, benim pembe ama çok az 3-4 damla geldi

Yani normalde takmam da insanların içinde yani kayınvalidem vardı yengemiz vardı falan milletin içinde beni gömmeye çalışıyo resmen

Çok saçmalar gerçekten, üzülecek başka bir şey bulamamış heralde.. Ne farkediyormuş yani Ona mı kalmış yani bunu dert edinmek millette iyice garipleşti
Kadın beni tanımıyor bile doğru düzgün ama üzülmüş sezeryan oldum diye kıyamam

Çok biliyor canım bu ülkede herkes her şeyi ya. Ama haddini ve lohusa kadına nasıl davranışırı bilmiyorlar. Benimki zorunlu bile isteğe bağlı ay biri bir şey dese de ağzının payını versem
Evet kimse bilmiyor gerçekten nasıl davranılacağını ağzı durmayana payını vermek lazım zaten ki bi daha konuşmaya hak bulamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…