2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben bugün ankaraya giderim galiba kızlar, normalde cumartesi idi kontrolümüz ama bebeğin hareketleri de sanki böyle ani sert, sanki kasılma başlıycakmış gibi bir his. Açıkcası pijama ve terliğim kargodaydı dağıtıma çıkcak sanırım birazdan bizim eve erken geliyor. Onları da alıp valize koyup öyle çıkayım dedim. Hastanede fotoğraf çekinmek için tulum yaptırmıştım bebişe o da kargoda kaldı ama gelsede küveze alırlarmış gibi geliyor artık bunların hiçbir önemi yok keşke hiçbir şeyimiz olmasaydı ama bebeğim vaktinde gelseydi sanki akşama felan doğururmuşum gibi bir his… Gitmeden soğuk suyla 2 dk bir duşa girip çıksam mı ki kızlar bir şey olur mu sizce?

Ben asimile olmayı reddeden mühendislerdenim. Arkadaşlarım mesela boş vaktinde yazılım çalışır, mesleki seminerlere katılır. Ben kitap okurum, doğaya çıkarım. Dostlarımda görüşür hoş beş ederim. Kök salmayı seviyorum ben. Hep somut hep somut beni beslemiyor. İşimi ayırıyorum o yüzden. İş konularımda çok ciddi ve sistematiğim öyle olmak zorundayım. Ama insan ilişkilerine onu yansıtmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. O şekilde mutlu olamıyorum.

Ben zaten maşallah ikisindeki iş azmine hayranım iki dk oturmadılar baştan beri.

Ben küçüklükten beri vücudumda büyük bir ağrı olursa direkt kusuyorum hissetmesem bile bu geçerliymiş bunu anladım. Ama o sırt ağrısı beni benden aldı. Daha Bulut kuşum dönmemiş belki dönünde dediğin gibi nefes etkileyecek. Vallahi zor arkadaşım ya havalarda hiç yardımcı olmuyor. Ben artık izne ayrıldım o yüzden asla da burnumu bile çıkartmam gündüz dışarı. Beni de çok etkiliyor. Sende ekstra dikkat et. Son düzlükteyiz çok şükür

Sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla minişe kavuş canım. Bir güzel haberde senden alalım grubumuz şenlensin

Takip edemedim ne oldu sana neden bu kadar tedirginsin?

İnan ki amacım seni rahatlatmak değil, tamamen içimden geçenleri dürüstçe yazdım. Sezaryen de isteyebilirsin, vajinal de isteyebilirsin. Bu o kadar bireysel ve anneye bağlı bir karar ki. Ve cidden çokta kolay değilmiş. Hepimiz bir nefeste doğuralım kolaylıkla sağlıkla huzurla inşallah. Zorlamanın da manası yok.

Ben mesela travmatik bir doğumdan ise ikimizinde hızlıca birbirine kavuştuğu, mutlu olduğumuz, sağlıklı olduğumuz bir doğum isterim. Kendimi yeterli(!) hissedicem diye travmalar oluşturamam hem bebeğimde hem kendimde. Vajinal isteme sebebim benim için travmatik olacağını düşünmüyor oluşum. Ama doğum anında baktım olmuyor hiç gocunmam direkt sezaryene döneriz

Sen akışa bırak canım kendimi. Doktorunla da bir konuş. Bencillik vs bunları çıkart aklından. O insanların sana hissettirdiği. Sen kendi hissine odaklan

Teşekkür ederim kuzum. Valla herşey mümkün gidip netleştirmem lazım. Allah korusun dokunduysa birşey Buluta da zarar verebilir. Doğurmuyorumdur inşallah

Gözün aydın olsun devlet te mi özel de mi oldu doğum

Panik yapma hemen canım bu minikler hepimizi son haftalarda bir şekilde korkuttular sonra da gelmek bilmiyorlar 40 a kadar

Bende son kontrolüme gittim bugun kızlar. Geçen haftaya göre kilo almamış ama 3 kiloyu geçtik artık sıkıntı değil. Akşam yaşadığım kasılmalar normalmiş akşam başlayıp sabah son buluyor. Bayağı sık oluyor ama nst de bir şey çıkmadı
Günümüzü bekliyoruz artık aynı bedende son günlerimiz

Maşallah

Yaa bu tekmelerini ve hareketlerini çok özleyeceğim

Ayni bensin bende eşimle konuşuyorum diyorum erkenden gelenler var kur şu beşiği o da festi gibi takılıyor daha kuracak daha kuracak

Hsjsjsj ben onu çok iyi anlıyorum. Zamanı gelmeden neden herşeyi hazır etsin ki
Beşik kurulumu dediğin şey 2 saat. Her halükarda halledilir. Sıkıştırma adamı

Evet kesinlikle canım ve bi duygusallık çöktü zaman azaldıkça

Hayat işte herşey dönüşüyor, evriliyor. Aslında müthiş bir örnek. Kötü şeylerde takılınıp kalınmaması gerektiğini gösteren muhteşem bir süreçmiş hamilelik. Örnek alabilsek ve uygulayabilsek harika bir hayat dersi. Hepimiz gerek fiziksel gerek ruhsal zorlu yollardan geçtik ama geldiğimiz nokta da onlar unutuldu nasıl kopucaz diye düşünüyoruz. Ağlayacağım şimdi duygusallaştım

Baharr hayirli olsun saglikla büyütün insallah.
Bugun planlı sezeryana girecek olan vardi sen miydin başkası miydi? Hatirlayamadim

redappleee çok da tanımadığın yakın olmadığın bir komşu kadin neden daha yeni doğmuş bebeği görmeye geliyor onu anlamadım. Ben ilk ona sinir olurdum. Ayrica yalnızsın yani bu insanlarda neden anlayış yok ya. Hem sezeryan olsa ne. Cidden böyle insanlar benim çevremde de var. Umarım pat diye damlamazlar.

Açıp bu grubun eski zamanlarını okudum dün gibi resmen. Bugunler çok uzakta gibiydi

Anacım yani sıra bende mi Rabbim duraklayım diye dolama çıkardı yapmıyorum artik 37 den önce gelsin istemiyorum
Oyle demeyelim zamaninda gelsin de agustos analari hamarat diyelim. S Sefika053 yi unutmusum mesela, hali mali yikadi galiba bi ara. Buzluga yiyecek hazirlayanlar, dip kose temizlik yapanlar. 41 kere masallah butun annelere Ben kuluckaya yatmis gibiyim

Açıp bu grubun eski zamanlarını okudum dün gibi resmen. Bugunler çok uzakta gibiydi

Zaman çok hızlı geçti. Dönüp baktığımda cidden anlamadım. Ağustos ağustos diye dualara çıkmıştım ama gel gör ki şimdi pek gelsin istemiyorum

Bir yandan kavuşayım koynumda olsun istiyorum bir yandan içerde dursun istiyorum hdjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…