- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.461
Bi de Daha selamunaleykum Aleykümselam demeden koltuğa oturmadanÜzüleceğine bebek sağlıklı diye sevinseler keşke, sağlıklı bebeğe üzülerek gelende ilk kez duydum
Akıntının içinde çok az pembelik vardı sonra ip gibi oldu kahverengiye döndü ve bittiSenin pembe miydi canım, benim pembe ama çok az 3-4 damla geldi
İnşallah benimde öyle olur ya bakalımAkıntının içinde çok az pembelik vardı sonra ip gibi oldu kahverengiye döndü ve bitti
ffestinalente masallah cnm herkese de yetisiyorsun. Ben anca okumayi bitiriyorum, cvp yazacak enerjim kalmiyor. Arkadaslar hakli muhendis degil de sosyal bilimci gibisin @baharrr34 ve @Vizeci06 nin masallahlari var. Baharcim dogurmus da sukur bikac gun is yapamaz, dinlenir artik. Ben uzun suredir hicbisey yapmiyorum. Oturup kalkmak, rahat bir pozisyon bulmak, wcye gitmek bile iş benim icin. O yuzden hastaneye gidince yoruluyorum herhalde. Arabada son gaz klima acik olsa da nafile, sicaktan tansiyonum yukseliyor muhtemelen. Hastaneye gitmeden onceki gece benim de ilk kez mide bulantim oldu senin gibi. Ben tansiyonumun dusmesine bagladim. Sancilar yapiyor demekki. Sanci farkli sekillerde olabiliyor bu arada, benim oncekiler karnimda kasilma seklindeydi, bazen regl agrisi gibi, simdilerde hem kasilma ve agri seklinde hem de bebek kaburgami ayagiyla uzin sure itiyor gibi oluyor ama nefes aldirmamacasina. Sadece sirt agrisi olarak dusunme kuzu.
GünaydınlarGeceden hastaneye geldik. Eşim sabah zor olur gidelim uyu sende sabah kalkma tekrar dedi. Eşim oğlum ve ben sakin bir gece geçirdik ama uyuyamadım tabi. Garip duygular.. oğlumu izledim hep.
Ayy şok oldum cidden. Hayırlısı olsun bol bol kokla bizim için de2 saate beni de alacaklar ameliyata
Ben bugün ankaraya giderim galiba kızlar, normalde cumartesi idi kontrolümüz ama bebeğin hareketleri de sanki böyle ani sert, sanki kasılma başlıycakmış gibi bir his. Açıkcası pijama ve terliğim kargodaydı dağıtıma çıkcak sanırım birazdan bizim eve erken geliyor. Onları da alıp valize koyup öyle çıkayım dedim. Hastanede fotoğraf çekinmek için tulum yaptırmıştım bebişe o da kargoda kaldı ama gelsede küveze alırlarmış gibi geliyorartık bunların hiçbir önemi yok keşke hiçbir şeyimiz olmasaydı ama bebeğim vaktinde gelseydi sanki akşama felan doğururmuşum gibi bir his… Gitmeden soğuk suyla 2 dk bir duşa girip çıksam mı ki kızlar bir şey olur mu sizce?
İçimi o kadar rahatlattın ki öncelikle teşekkür ederimAslında başlarda tabi ki normal doğum olsun isterim falan diyordum ama böyle söylememde çevrenin etkisi çok büyüktü. Kendisi sezaryen yapanlar bile normal doğum en güzeli en sağlıklısı vs dedikleri için hiç tartışmaya girmiyordum bile. Soranlara da tabi ki normal doğum istiyorum ama bebek nasıl geleceğini kendisi seçer zaten diyordum. Ama bir süredir vakit azaldıkça korku sardı beni. Bir sürü doğum hikayesi okuyorum videolar izliyorum günlerdir kafamda sadece bu var. Doktorumla henüz konuşmadım önce onunla detaylı bi konuşacağım. Ona göre bir karar veririm hayırlısıyla.
Teşekkür ederim kuzum. Valla herşey mümkün gidip netleştirmem lazım. Allah korusun dokunduysa birşey Buluta da zarar verebilir. Doğurmuyorumdur inşallah
Gözün aydın olsunKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Panik yapma hemen canım bu minikler hepimizi son haftalarda bir şekilde korkuttular sonra da gelmek bilmiyorlar 40 a kadarBen bugün ankaraya giderim galiba kızlar, normalde cumartesi idi kontrolümüz ama bebeğin hareketleri de sanki böyle ani sert, sanki kasılma başlıycakmış gibi bir his. Açıkcası pijama ve terliğim kargodaydı dağıtıma çıkcak sanırım birazdan bizim eve erken geliyor. Onları da alıp valize koyup öyle çıkayım dedim. Hastanede fotoğraf çekinmek için tulum yaptırmıştım bebişe o da kargoda kaldı ama gelsede küveze alırlarmış gibi geliyorartık bunların hiçbir önemi yok keşke hiçbir şeyimiz olmasaydı ama bebeğim vaktinde gelseydi sanki akşama felan doğururmuşum gibi bir his… Gitmeden soğuk suyla 2 dk bir duşa girip çıksam mı ki kızlar bir şey olur mu sizce?
MaşallahBende son kontrolüme gittim bugun kızlar. Geçen haftaya göre kilo almamış ama 3 kiloyu geçtik artık sıkıntı değil. Akşam yaşadığım kasılmalar normalmiş akşam başlayıp sabah son buluyor. Bayağı sık oluyor ama nst de bir şey çıkmadı
Günümüzü bekliyoruz artık aynı bedende son günlerimiz
Ayni bensin bende eşimle konuşuyorum diyorum erkenden gelenler var kur şu beşiği o da festi gibi takılıyor daha kuracak daha kuracak
Evet kesinlikle canım ve bi duygusallık çöktü zaman azaldıkçaMaşallah
Yaa bu tekmelerini ve hareketlerini çok özleyeceğim
Evet kesinlikle canım ve bi duygusallık çöktü zaman azaldıkça
Açıp bu grubun eski zamanlarını okudum dün gibi resmen. Bugunler çok uzakta gibiydiHayat işte herşey dönüşüyor, evriliyor. Aslında müthiş bir örnek. Kötü şeylerde takılınıp kalınmaması gerektiğini gösteren muhteşem bir süreçmiş hamilelik. Örnek alabilsek ve uygulayabilsek harika bir hayat dersi. Hepimiz gerek fiziksel gerek ruhsal zorlu yollardan geçtik ama geldiğimiz nokta da onlar unutuldu nasıl kopucaz diye düşünüyoruz. Ağlayacağım şimdi duygusallaştım
Oyle demeyelim zamaninda gelsin de agustos analari hamarat diyelim. S Sefika053 yi unutmusum mesela, hali mali yikadi galiba bi ara. Buzluga yiyecek hazirlayanlar, dip kose temizlik yapanlar. 41 kere masallah butun annelereAnacım yani sıra bende miRabbim duraklayım diye dolama çıkardı yapmıyorum artik 37 den önce gelsin istemiyorum
Açıp bu grubun eski zamanlarını okudum dün gibi resmen. Bugunler çok uzakta gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?