2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Hdjsjsj bende sendenim. Kılımı kıpırdatırken 5 kere düşünüyorum

İçerisi daha güvenli

Baharr hayirli olsun saglikla büyütün insallah.
Bugun planlı sezeryana girecek olan vardi sen miydin başkası miydi? Hatirlayamadim

Chloece de doğuma girdi veya girmek üzeredir Baharın 24 ündeydi Miray kuzu anasını özlemiş

O kadar katılıyorum ki. Zaten kadının had bilmediğini 3 günlük bebeği görmeye gelişinden belli.

Takip edemedim ne oldu sana neden bu kadar tedirginsin?
Canım pembe kanama geldi benden sabah 6 gibi 2-3 damlaydı şimdi avuç içi kadar olmuş. Bebeğim 35+3 günlük daha sanırım doğumum geldi. Valizimde pijamam felan yoktu o da şimdi kargodan geldi. Valizimi kapatıp eşimi arıycam. Doktorum başka ilde buraya 1 saat

Mukusumsu mu? Nişan mı acaba anlaşılıyor mu? Sen sakinliğini koru allahtan herşeyin hazır. Korkma bu kadar 37-38 de gelip kuvöze girende var erken gelip maşallah sağlıkla çıkanda. Sen güzelce dualarını et. Kötüyü düşünme

Allahım Miray kuşumuz gelmiş hoş gelmiş, kilosu falan güzel doğmus haftan da iyiydi hayırlı ömürleri olsun inşallah (kuzu sezeryan doğum sonrası sütün hemen gelmemesi çok normal bir süreç, benimki 3.günde gelmişti, süt hemen gelsin diye sürekli memen ile de uğraşma inanki gelecek, bebeğin ile ten tene temas et, onu sev kokla sonrasında rabbim rızık çeşmelerini açacak inşallah, birde şimdi aniden gelişince aklına gelmez bebeklerin ilk 3 gün midesi kiraz kadar oluyor verilen birkaç çay kaşığı mama bile yeterli olacak)
Baharr hayirli olsun saglikla büyütün insallah.
Bugun planlı sezeryana girecek olan vardi sen miydin başkası miydi? Hatirlayamadim
Kuzu bugün ki planlı esas anamız Chloece idi, o da bu saatlerde kavuşmuştur meleğine
G genc1kadin kuzu bu son haftalarda yalancı kasılma, lekelenme doğal olabiliyor, birde sanırım sen tektin herşey ile kendin ilgileniyorsun onun da tedirginliği oldu sende, kontrole tabi git için rahat etsin ama bence doğum için daha bekleyecek minik kuş

+1 durumdayım valla, öyle bir izlenim verdi ki baharrr34 evden hastaneye bile çıkarken koltukları kırlentleri düzeltmiş olabilir

Ben de istemedim gelmesini kayınvalideme demiş o da tamam demiş kayınvalidemle samimi kendisi

Canım benim gözün aydın rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah darısı başımıza

Canım panik yapmadan hemen git hastaneye belki daha gelmemistir zamanı

Herkes bir iki doğum yapmaya başlarken benim gevsekligim hala eksikleri tamamlamayip kıyafetleri yikamamam ve çantamın hazır olmaması bir de ustune nezle oldum kilimi kimildaticak halim yok

Havalar yüzünden bir sıcak bir soğuk insanın içinden geçiyor. Kaya tuzuyla burun temizliği ve ılık su bal limon karışımı içmek. Çok rahatlatır bir dene istersen.

Yalnız değilsin bence öyleyim. Zamanı gelince hazırlarız dertlenme.

İnşallah benimde öyle olur ya bakalım ama doğum geliyor gibi bi his var 1 saate giderim bende
Sıkıntı yapma
Ekmeği suyu hazır olan zaten bir şekilde geliyor dünyaya
Duş alma tetikliyor soğuk su bile olsa
Kıyafete hiç takılma önemli olan sağlıklı olması istediğin zaman yine çekersin
Kanaman artmadiysa korkma muhtemelen bebek artık buyuyuor ve kılcal damarlara baskı yapıyor
Habersiz de bırakma merak ederim
Rabb'im yardım etsin

Öyle bende senin gibi düşünüyorum 26 snda randevum var üç aşağı beş yukarı sekillenir zamanı ona göre hazilarim

Kuzum hayırlı haberlerle dönersin inşallah şöyle düşünmeye çalış doğum başladıysa bile bebeğin kendi gelmek istemiş demekki doğmaya hazır bak burda daha erken doğan bebişimiz var annesiyle koyun koyuna uyuyor şimdi, seninkide size erken kavuşmak istemiştir belki :)

Kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…