- 22 Mayıs 2012
- 11.016
- 30.620
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.481
Oyle demeyelim zamaninda gelsin de agustos analari hamarat diyelim. @Sefika053 yi unutmusum mesela, hali mali yikadi galiba bi ara. Buzluga yiyecek hazirlayanlar, dip kose temizlik yapanlar. 41 kere masallah butun annelereBen kuluckaya yatmis gibiyim
İçerisi daha güvenliZaman çok hızlı geçti. Dönüp baktığımda cidden anlamadım. Ağustos ağustos diye dualara çıkmıştım ama gel gör ki şimdi pek gelsin istemiyorum
Bir yandan kavuşayım koynumda olsun istiyorum bir yandan içerde dursun istiyorum hdjdjdj
Baharrhayirli olsun saglikla büyütün insallah.
Bugun planlı sezeryana girecek olan vardi sen miydin başkası miydi? Hatirlayamadim
redappleee çok da tanımadığın yakın olmadığın bir komşu kadin neden daha yeni doğmuş bebeği görmeye geliyor onu anlamadım. Ben ilk ona sinir olurdum. Ayrica yalnızsın yani bu insanlarda neden anlayış yok ya. Hem sezeryan olsa ne. Cidden böyle insanlar benim çevremde de var. Umarım pat diye damlamazlar.
Canım pembe kanama geldi benden sabah 6 gibi 2-3 damlaydı şimdi avuç içi kadar olmuş. Bebeğim 35+3 günlük dahaTakip edemedim ne oldu sana neden bu kadar tedirginsin?
Canım pembe kanama geldi benden sabah 6 gibi 2-3 damlaydı şimdi avuç içi kadar olmuş. Bebeğim 35+3 günlük dahasanırım doğumum geldi. Valizimde pijamam felan yoktu o da şimdi kargodan geldi. Valizimi kapatıp eşimi arıycam. Doktorum başka ilde buraya 1 saat
Allahım Miray kuşumuz gelmiş hoş gelmiş, kilosu falan güzel doğmus haftan da iyiydiKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Kuzu bugün ki planlı esas anamızBaharrhayirli olsun saglikla büyütün insallah.
Bugun planlı sezeryana girecek olan vardi sen miydin başkası miydi? Hatirlayamadim
+1 durumdayım valla, öyle bir izlenim verdi kiOyle demeyelim zamaninda gelsin de agustos analari hamarat diyelim. @Sefika053 yi unutmusum mesela, hali mali yikadi galiba bi ara. Buzluga yiyecek hazirlayanlar, dip kose temizlik yapanlar. 41 kere masallah butun annelereBen kuluckaya yatmis gibiyim
Ben de istemedim gelmesini kayınvalideme demiş o da tamam demiş kayınvalidemle samimi kendisiredappleee çok da tanımadığın yakın olmadığın bir komşu kadin neden daha yeni doğmuş bebeği görmeye geliyor onu anlamadım. Ben ilk ona sinir olurdum. Ayrica yalnızsın yani bu insanlarda neden anlayış yok ya. Hem sezeryan olsa ne. Cidden böyle insanlar benim çevremde de var. Umarım pat diye damlamazlar.
Ben de istemedim gelmesini kayınvalideme demiş o da tamam demiş kayınvalidemle samimi kendisi
Canım benim gözün aydın rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah darısı başımızaKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Canım panik yapmadan hemen git hastaneye belki daha gelmemistir zamanıCanım pembe kanama geldi benden sabah 6 gibi 2-3 damlaydı şimdi avuç içi kadar olmuş. Bebeğim 35+3 günlük dahasanırım doğumum geldi. Valizimde pijamam felan yoktu o da şimdi kargodan geldi. Valizimi kapatıp eşimi arıycam. Doktorum başka ilde buraya 1 saat
Canım panik yapmadan hemen git hastaneye belki daha gelmemistir zamanı
Herkes bir iki doğum yapmaya başlarken benim gevsekligim hala eksikleri tamamlamayip kıyafetleri yikamamam ve çantamın hazır olmaması bir de ustune nezle oldum kilimi kimildaticak halim yok
Sıkıntı yapmaİnşallah benimde öyle olur ya bakalımama doğum geliyor gibi bi his var 1 saate giderim bende
Öyle bende senin gibi düşünüyorum 26 snda randevum var üç aşağı beş yukarı sekillenir zamanı ona göre hazilarimHavalar yüzünden bir sıcak bir soğuk insanın içinden geçiyor. Kaya tuzuyla burun temizliği ve ılık su bal limon karışımı içmek. Çok rahatlatır bir dene istersen.
Yalnız değilsin bence öyleyim. Zamanı gelince hazırlarız dertlenme.
Öyle bende senin gibi düşünüyorum 26 snda randevum var üç aşağı beş yukarı sekillenir zamanı ona göre hazilarim
Kuzum hayırlı haberlerle dönersin inşallah şöyle düşünmeye çalış doğum başladıysa bile bebeğin kendi gelmek istemiş demekki doğmaya hazırCanım pembe kanama geldi benden sabah 6 gibi 2-3 damlaydı şimdi avuç içi kadar olmuş. Bebeğim 35+3 günlük dahasanırım doğumum geldi. Valizimde pijamam felan yoktu o da şimdi kargodan geldi. Valizimi kapatıp eşimi arıycam. Doktorum başka ilde buraya 1 saat
Bir de baharcım ultrason ölçümü ile kilo birbirini tuttu muAyy baharcım gözün aydın Allah analı babalı büyütsünbeni yalnız bıraktın pazartesi için panik yapma gelir sütün canım en zor kısmı atlattın
Az kaldı bebeğimKayınvaliden kendini dolatıcakta bakalım ne zaman
KesinlikleKuzum hayırlı haberlerle dönersin inşallah şöyle düşünmeye çalış doğum başladıysa bile bebeğin kendi gelmek istemiş demekki doğmaya hazırbak burda daha erken doğan bebişimiz var annesiyle koyun koyuna uyuyor şimdi, seninkide size erken kavuşmak istemiştir belki :)
Az kaldı bebeğimuzatmaları oynuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?