- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.501
Aynen canım o zaman baya belli etmiştim tepkimi annem olmasaydı daha da uzardı.Ama hakediyor biraz ya. Üzülemeyeceğim kendisine. Sen zaten kayınbiraderin geldiğinde zamanı mıydı diyip tepkini belli etmiştin. Şimdi kırk kat yabancıyı alıp getirmesinin manası yok.
Aynen canım o zaman baya belli etmiştim tepkimi annem olmasaydı daha da uzardı.
Ama şu an öyleyim ki sadece bebeğime odaklıyım kimseyle uğraşıp keyfimi kaçırmak istemiyoruminsan bebeği olunca kimse umrunda olmuyor ben öyle oldum ya bilmiyorum kim ne yaparsa yapsın gibi geliyo şu an
Sağlıkla gelsin UmaySenin Umay Verâ'n hosgeldi canım benim sıra benim Umay Verâ'mda
Ah canım bende böbrek ağrısı ile gitmiştim ve iğrenç bir ebe bana terbiyesiz bile demişti gerizekalı of puf iyice aç elini sıkıştırıyosun diyodu bende canım aciyo açamıyorum falan demiştim kivraniyorum da gerçekten o böbrek ağrısıyla daha bile alttan bakiyo gerizekalı en sonunda bana terbiyesiz demişti travmam oldu cidden iki büklüm olmasam orada döverdim onu ama dua etsin devlete düşme yani köpek gibiler ellerinden gelse dovecekler kardeşim devlette staj yapiyo o da ebe doğum yapanlara vuran ebeler var diyo korkunç bir şey ya Allah merhamet versin
Kızlar bende Anadolu Sigortadan doğum teminatli tamamlayici sağlık sigortası almıştım geçen yıl bir ay beklemeli neyse hamile kaldım falan kullanmaya başladım çok büyük bir şehirde oturmuyorum Aksaray Merkezdeyim burada iki hastanede vardı anlaşmaları yılbaşı geldi benim kara günlerim başladı resmen anlaşmayı bitirdiler benim muayene için başka şehire gitmem gerekiyordu anlaşma yapmicaz falan dediler neyse en son Nisan ayında anlaşma yaptı iki hastanede ama ben daha iyi olan hastaneye gidiyordum en son Haziran'da gittim tam kayıt açtırcam bana demesin mi sigortaniz burada geçmiyor biz A network ile anlaşma yaptık sizinki b network e diyorum anlaşma yapıldıktan sonra iki kere muayene oldum nasıl oluyo biz o zaman sorgulayamiyorduk falan filan bide benden o muayenelerin ücretini isteyeceeklerdi medikal müdür yok biz paramızı alamadık ama müşteriden almicaz falan dedi biraz içim rahatladı neyse sonra diğer hastaneye gitmeye başladım oradaki doktorlarda hiç iyi değil mecburen gidiyorum dün muayeneye gittim özel sigortalara iki tane yeni kız almışlar ikisininde bir halttan haberi yok nst yi karşılıyor muydu diyolar dedim iki gün sonra doğumda sorun yasamam insaAllah ama yaşayacak gibiyim cidden çok pişman oldum sigorta yaptırdığıma çünkü sürekli sıkıntısını çektim hastane değiştirdim doktor değiştirdim kaç ay tekrar anlaşma yapsınlar diye uğraştım ben normal doğum istiyorum ama onda da sorun çıkarırlar bize yine bir miktar ödeme yaptırırlar diye korkuyorum ya da çocuğa yapılacak olan testlerde falan karşımda muhatap da yok herhangi bir şey bilen
Sağlıkla huzurla canım benimSenin Umay Verâ'n hosgeldi canım benim sıra benim Umay Verâ'mda
Ah canım bende böbrek ağrısı ile gitmiştim ve iğrenç bir ebe bana terbiyesiz bile demişti gerizekalı of puf iyice aç elini sıkıştırıyosun diyodu bende canım aciyo açamıyorum falan demiştim kivraniyorum da gerçekten o böbrek ağrısıyla daha bile alttan bakiyo gerizekalı en sonunda bana terbiyesiz demişti travmam oldu cidden iki büklüm olmasam orada döverdim onu ama dua etsin devlete düşme yani köpek gibiler ellerinden gelse dovecekler kardeşim devlette staj yapiyo o da ebe doğum yapanlara vuran ebeler var diyo korkunç bir şey ya Allah merhamet versin
Kızlar bende Anadolu Sigortadan doğum teminatli tamamlayici sağlık sigortası almıştım geçen yıl bir ay beklemeli neyse hamile kaldım falan kullanmaya başladım çok büyük bir şehirde oturmuyorum Aksaray Merkezdeyim burada iki hastanede vardı anlaşmaları yılbaşı geldi benim kara günlerim başladı resmen anlaşmayı bitirdiler benim muayene için başka şehire gitmem gerekiyordu anlaşma yapmicaz falan dediler neyse en son Nisan ayında anlaşma yaptı iki hastanede ama ben daha iyi olan hastaneye gidiyordum en son Haziran'da gittim tam kayıt açtırcam bana demesin mi sigortaniz burada geçmiyor biz A network ile anlaşma yaptık sizinki b network e diyorum anlaşma yapıldıktan sonra iki kere muayene oldum nasıl oluyo biz o zaman sorgulayamiyorduk falan filan bide benden o muayenelerin ücretini isteyeceeklerdi medikal müdür yok biz paramızı alamadık ama müşteriden almicaz falan dedi biraz içim rahatladı neyse sonra diğer hastaneye gitmeye başladım oradaki doktorlarda hiç iyi değil mecburen gidiyorum dün muayeneye gittim özel sigortalara iki tane yeni kız almışlar ikisininde bir halttan haberi yok nst yi karşılıyor muydu diyolar dedim iki gün sonra doğumda sorun yasamam insaAllah ama yaşayacak gibiyim cidden çok pişman oldum sigorta yaptırdığıma çünkü sürekli sıkıntısını çektim hastane değiştirdim doktor değiştirdim kaç ay tekrar anlaşma yapsınlar diye uğraştım ben normal doğum istiyorum ama onda da sorun çıkarırlar bize yine bir miktar ödeme yaptırırlar diye korkuyorum ya da çocuğa yapılacak olan testlerde falan karşımda muhatap da yok herhangi bir şey bilen
Evet zamanında gelsinler de gelsinler yani
Kesinlikle canım moralimi bozmaya izin veremem kimseninEn güzelini yapıyorsun
Bilinçli annesin işte biliyorsun ki negatiflik önce seni etkileyecek sonra da bebeğini ne gerek var
En güzelini yapıyorsun canım herşeyi takipt ve düşünmeye başlarsak hayat çekilmez hal alir şuan hayatın en guzelt duygusunu ve anlarını yaşıyorsun bebeginle bırak sen kim ne demis kim gelmiş kim napmis bebeginle o anın tadını çıkartmaya bak dolu doluAynen canım o zaman baya belli etmiştim tepkimi annem olmasaydı daha da uzardı.
Ama şu an öyleyim ki sadece bebeğime odaklıyım kimseyle uğraşıp keyfimi kaçırmak istemiyoruminsan bebeği olunca kimse umrunda olmuyor ben öyle oldum ya bilmiyorum kim ne yaparsa yapsın gibi geliyo şu an
Çok var öylesi canım haklısın yani ne kadar takmasanda sinir oluyor insanYani normalde takmam da insanların içinde yani kayınvalidem vardı yengemiz vardı falan milletin içinde beni gömmeye çalışıyo resmen
Gozunaydin canım Allah sağlıklı uzun ömürler versinçıktık bizKızım kucağımda meme emiyor allahım hepinizin kolaylıkla olsun doğumu. çok güzel yaa
Saglikla büyütün insallahçıktık bizKızım kucağımda meme emiyor allahım hepinizin kolaylıkla olsun doğumu. çok güzel yaa
çıktık bizKızım kucağımda meme emiyor allahım hepinizin kolaylıkla olsun doğumu. çok güzel yaa
Gözün aydın canımçıktık bizKızım kucağımda meme emiyor allahım hepinizin kolaylıkla olsun doğumu. çok güzel yaa
Ben buzdolabi poşetine koydum cnm biberonuAnneler biz şimdi bu sterilize ettiğimiz emzik biberon falan bunları nerde muhafaza etceztekrar kutularına koymak doğru olur mu?
Gözün aydın cnm darısı bizlere inşallahçıktık bizKızım kucağımda meme emiyor allahım hepinizin kolaylıkla olsun doğumu. çok güzel yaa
Ben de çıtçıtlı poşete koydum canım kutusuna koymadımAnneler biz şimdi bu sterilize ettiğimiz emzik biberon falan bunları nerde muhafaza etceztekrar kutularına koymak doğru olur mu?
Gözün aydın canım hayırlı olsun minnoşun sağlıkla büyüsün inşallahçıktık bizKızım kucağımda meme emiyor allahım hepinizin kolaylıkla olsun doğumu. çok güzel yaa
Açlık kan şekerin biraz dusuk çıkmış canım ama sorun olacak kadar değil bence sen fiziksel olarak bir rahatsızlik hissetmediysen kafana takma. Yine de tedbir amaçlı bir doktoruna danış.Bakmak hiç aklima gelmedi kizlar son sağlık ocağı kontrolümde ki alınan ac kanda değerim boylet çıkmış buna aklım takıldı yha sordum şimdi oda druna bi danış istersen dedi de dr a kadar var daha ozamana kadar sizede sorayım Dedim ne demek oluyor ki bu değer hipoglisemi falan yazıyor
Eki Görüntüle 3274858
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?