2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ama hakediyor biraz ya. Üzülemeyeceğim kendisine. Sen zaten kayınbiraderin geldiğinde zamanı mıydı diyip tepkini belli etmiştin. Şimdi kırk kat yabancıyı alıp getirmesinin manası yok.
Aynen canım o zaman baya belli etmiştim tepkimi annem olmasaydı daha da uzardı.
Ama şu an öyleyim ki sadece bebeğime odaklıyım kimseyle uğraşıp keyfimi kaçırmak istemiyorum insan bebeği olunca kimse umrunda olmuyor ben öyle oldum ya bilmiyorum kim ne yaparsa yapsın gibi geliyo şu an

En güzelini yapıyorsun
Bilinçli annesin işte biliyorsun ki negatiflik önce seni etkileyecek sonra da bebeğini ne gerek var

Sağlıkla gelsin Umay
Sağlıkla huzurla canım benim

Evet zamanında gelsinler de gelsinler yani artık sona doğru taşıması zor olmaya yürümek işkence oldu yanımda çarşıya çıkarken söyle yapıyorum 1.5 lt Garanti buzluktan donmus şişe alıyorum onu erite erite içiyorum insanlar sasiridir artık ama napcam ciğerim yanıyor gece birde buz yiyorum falan. Halıyida tam zamininda yıkamışim harbiden yha onun olduğu yere dondurucu aldım bu sene Allah'ın izniyle onu koyup doldurmaya başladım

En güzelini yapıyorsun canım herşeyi takipt ve düşünmeye başlarsak hayat çekilmez hal alir şuan hayatın en guzelt duygusunu ve anlarını yaşıyorsun bebeginle bırak sen kim ne demis kim gelmiş kim napmis bebeginle o anın tadını çıkartmaya bak dolu dolu

Anneler biz şimdi bu sterilize ettiğimiz emzik biberon falan bunları nerde muhafaza etcez tekrar kutularına koymak doğru olur mu?

Bakmak hiç aklima gelmedi kizlar son sağlık ocağı kontrolümde ki alınan ac kanda değerim boylet çıkmış buna aklım takıldı yha sordum şimdi oda druna bi danış istersen dedi de dr a kadar var daha ozamana kadar sizede sorayım Dedim ne demek oluyor ki bu değer hipoglisemi falan yazıyor

Açlık kan şekerin biraz dusuk çıkmış canım ama sorun olacak kadar değil bence sen fiziksel olarak bir rahatsızlik hissetmediysen kafana takma. Yine de tedbir amaçlı bir doktoruna danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…