- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.521
Sen yazınca bende baktım gecen hafta vermistim benimde 130 çıkmışBakmak hiç aklima gelmedi kizlar son sağlık ocağı kontrolümde ki alınan ac kanda değerim boylet çıkmış buna aklım takıldı yha sordum şimdi oda druna bi danış istersen dedi de dr a kadar var daha ozamana kadar sizede sorayım Dedim ne demek oluyor ki bu değer hipoglisemi falan yazıyor
Eki Görüntüle 3274858
çıktık bizKızım kucağımda meme emiyor allahım hepinizin kolaylıkla olsun doğumu. çok güzel yaa
Gözün aydın canımçıktık bizKızım kucağımda meme emiyor allahım hepinizin kolaylıkla olsun doğumu. çok güzel yaa
Hayırlı olsun. Kaçıncı haftanızda doğum gerçekleşti ve kaç kilo idi prensesçıktık bizKızım kucağımda meme emiyor allahım hepinizin kolaylıkla olsun doğumu. çok güzel yaa
Ben sadece seker yuklmesi sırasında şekere baktırdım sonra bir daha istemedi kimse baktırmak mi lazım?Sen yazınca bende baktım gecen hafta vermistim benimde 130 çıkmış
Bence bu sıcakta çıkmak istemiyor cocukKızlar benim sancılar komple kesildianlamadım gitti ya nedir bu çektiğim tam doguracam diyorum olmuyor vardır bunda da bir hayır diyorum artık benim Minnoş içeride kalmak istiyor heralde
Ben özelde yaptım canım 18 bin tlKizlar sizler devlettemi ozeldemi dogum yapacaksaniz fiyatlar nasil
Ben haziran başı gibi sordum sanirim o zaman 15bin demislerdi.ama zam gelecek temmuzda demislerdi. Bu sıralar gittiğimde bir kez daha sorcam bakalim.Kizlar sizler devlettemi ozeldemi dogum yapacaksaniz fiyatlar nasil
Son saglik ocagi kontrolunde almislarBen sadece seker yuklmesi sırasında şekere baktırdım sonra bir daha istemedi kimse baktırmak mi lazım?
18 di 26 olmuş bizim kiKizlar sizler devlettemi ozeldemi dogum yapacaksaniz fiyatlar nasil
Hayirli olsun allah anali babali buyutsunçıktık bizKızım kucağımda meme emiyor allahım hepinizin kolaylıkla olsun doğumu. çok güzel yaa
Özelde 15.500 benimki de sağlık sigortam karşılamazsa eğerKizlar sizler devlettemi ozeldemi dogum yapacaksaniz fiyatlar nasil
Amin inşallah
Gozun aydin canim allah anali babali buyutsunKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?