2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Doğum yapan arkadaşlarımı kutluyorum,Allah analı bablı büyütsün,darısı bizlerin başınaHastane çantasına yeni doğan takım 2 adet ekledim ama çok küçük geliyor sizce 1 aylık takım almıştım eklersem fazla olur mu

Ben özelde yaptım canım 18 bin tl

Ben haziran başı gibi sordum sanirim o zaman 15bin demislerdi.ama zam gelecek temmuzda demislerdi. Bu sıralar gittiğimde bir kez daha sorcam bakalim.

1

18 di 26 olmuş bizim ki

Özelde 15.500 benimki de sağlık sigortam karşılamazsa eğer
Ben yabanci vatandasim eşimin Genel sağlık sigortasindan ameliyatlarda yararlanamiyormusum 27bin tl dediler cok uçuk ya 9.5 gecen hafta ayni hastanede dogum yapti.bi arkadas cok moralim bozuldu 8agustos gun vermisti ama

Açlık kan şekerin biraz dusuk çıkmış canım ama sorun olacak kadar değil bence sen fiziksel olarak bir rahatsızlik hissetmediysen kafana takma. Yine de tedbir amaçlı bir doktoruna danış.
Aynen ebede bi danış deyince bi danışayım yinede ben bir etkisini hissetmedim de

Oyy maşallah sağlıkla büyüsün inşallah

Kozlar herkese tek tek dönemedim teşekkür ederim ankaraya geldik ağar topar. Nst girdim en fazla 32 oldu, bebek iyi, açılmam yok, bebek 2600 gr olmuş. Eve gönderdi şükür biraz daha dayancak gibi
Bebeğin kilosu da iyi acilman ve sancın yok korkma
Bunlar baskıdan dolayı oluyor ama yine de uzan ben iki çocuğa rağmen uzandım
iki haftayı daha devirsen yeter
sağlıkla doğsun insallah

Yaaa inanmiyorummm baharrrr hayirli olsunnn 7-8 sayfa birikmis okumaya calisiyordum, senin doğurduğunu görünce biraktim hepsini ahh kavuşmuşsun meleğine nasil duygulandimm cok şükür prensesin kilosu da şahane. Sütün gelecek elbett bebek kendi istedigi zamanda geldi çünkü darisi hepimizin basina

Bende iki hastane çıkışı bi tulum bide zıbın takım koydum ne olur ne olmaz diye bişey olmaz yanında götür bence

Gözün aydın canım maşallah size allah sağlikla buyutmeyi nasip etsin

Allah hayırlı etsin :)

Benim acıbadem de olacak.68 bin dediler . Çok uçuk geldi bana ya 68 nedir sanki bir ay kalacağız hastanede .
Ay bana bu hafta 30 dediler ona çok diyordum yazacaktım şimdi tam bunu görünce susmaya karar verdim ne var peki ekstra? Suit oda falan mı? Birisi Acıbadem de doğurmuştu, lüks restoran gibi menü seçiyorsun yemek için falan bi de odası falan baya güzeldi acaba bu tarz şeylerden dolayı mı nedir o fiyat?

Kizlar benim hastane çantam böyle olacak + havlu ekledim birde hastane çıkışı için elbise alacağim ve emzirme sütyeni kaldı ama çok sinirim bozuldu utuleyim valize koyduğum herşey buruşmuş tekrarda ütü yapasım yok bebek için 3 takim koydum iki tam koydum 3 oyle koydum ne olur ne olmaz yedek olsun diye

Eklentiler

• 809950E8-272F-4A4E-BB0D-503C4851F123.webp
    119,4 KB · Görüntüleme: 117
  • 55D0D45D-427A-4227-8428-8DCC37391157.webp
    119,4 KB · Görüntüleme: 113
Bebeğin kilosu da iyi acilman ve sancın yok korkma
Bunlar baskıdan dolayı oluyor ama yine de uzan ben iki çocuğa rağmen uzandım
iki haftayı daha devirsen yeter
sağlıkla doğsun insallah
Sağol canım çok şükür öyle yapıcam inşallah biraz daha dayanır kaşık ağrım devam ediyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…