- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.541
Ben özelde yaptım canım 18 bin tl
Ben haziran başı gibi sordum sanirim o zaman 15bin demislerdi.ama zam gelecek temmuzda demislerdi. Bu sıralar gittiğimde bir kez daha sorcam bakalim.
1
18 di 26 olmuş bizim ki
Ben yabanci vatandasim eşimin Genel sağlık sigortasindan ameliyatlarda yararlanamiyormusum 27bin tl dediler cok uçuk ya 9.5 gecen hafta ayni hastanede dogum yapti.bi arkadas cok moralim bozuldu 8agustos gun vermisti amaÖzelde 15.500 benimki de sağlık sigortam karşılamazsa eğer
Gözunaydin canim hayirli olsun saglikla buyusun insallahçıktık bizKızım kucağımda meme emiyor allahım hepinizin kolaylıkla olsun doğumu. çok güzel yaa
Maşallah sizeçıktık bizKızım kucağımda meme emiyor allahım hepinizin kolaylıkla olsun doğumu. çok güzel yaa
Ben özeldeyim biz sigorta yaptırdık hem geçen sene hem bu sene muayene doğum bide ayakta muayene 10 11 hak veriyorlar gayet güzelKizlar sizler devlettemi ozeldemi dogum yapacaksaniz fiyatlar nasil
Hadi hayırlısı olsun kaçıncı haftadaydınKozlar herkese tek tek dönemedim teşekkür ederimankaraya geldik ağar topar. Nst girdim en fazla 32 oldu, bebek iyi, açılmam yok, bebek 2600 gr olmuş. Eve gönderdi şükür biraz daha dayancak gibi
Aynen ebede bi danış deyince bi danışayım yinede ben bir etkisini hissetmedim deAçlık kan şekerin biraz dusuk çıkmış canım ama sorun olacak kadar değil bence sen fiziksel olarak bir rahatsızlik hissetmediysen kafana takma. Yine de tedbir amaçlı bir doktoruna danış.
Benim acıbadem de olacak.68 bin dediler . Çok uçuk geldi bana ya 68 nedir sanki bir ay kalacağız hastanede .Kizlar sizler devlettemi ozeldemi dogum yapacaksaniz fiyatlar nasil
Oyy maşallah sağlıkla büyüsün inşallahKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Bebeğin kilosu da iyi acilman ve sancın yok korkmaKozlar herkese tek tek dönemedim teşekkür ederimankaraya geldik ağar topar. Nst girdim en fazla 32 oldu, bebek iyi, açılmam yok, bebek 2600 gr olmuş. Eve gönderdi şükür biraz daha dayancak gibi
Yaaa inanmiyorummm baharrrr hayirli olsunnn 7-8 sayfa birikmis okumaya calisiyordum, senin doğurduğunu görünce biraktim hepsiniKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Bende iki hastane çıkışı bi tulum bide zıbın takım koydum ne olur ne olmaz diye bişey olmaz yanında götür benceDoğum yapan arkadaşlarımı kutluyorum,Allah analı bablı büyütsün,darısı bizlerin başınaHastane çantasına yeni doğan takım 2 adet ekledim ama çok küçük geliyor sizce 1 aylık takım almıştım eklersem fazla olur mu
Gözün aydın canım maşallah size allah sağlikla buyutmeyi nasip etsinKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Allah hayırlı etsin :)Kizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
Ay bana bu hafta 30 dediler ona çok diyordum yazacaktım şimdi tam bunu görünce susmaya karar verdimBenim acıbadem de olacak.68 bin dediler . Çok uçuk geldi bana ya 68 nedir sanki bir ay kalacağız hastanede .
Sağol canım çok şükürBebeğin kilosu da iyi acilman ve sancın yok korkma
Bunlar baskıdan dolayı oluyor ama yine de uzan ben iki çocuğa rağmen uzandım
iki haftayı daha devirsen yeter
sağlıkla doğsun insallah
35+3 canım sağolasın, şimdilik eve geldık dinlencemHadi hayırlısı olsun kaçıncı haftadaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?