- 30 Haziran 2022
- 1.870
- 3.786
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.561
Saol canım kanama devamı gelmedi sancı da çıkmadı, eve geldim. 24 saat dikkat et bol dinlen dedi, şimdilik bir şey yokYine neler neler dönmüş ben yokken ya inanmıyorum
baharrr34 Chloece kızlar gözünüz aydınn bebişlerinize kavuşmuşsunuz sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün inşallah
G genc1kadin geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın bütün mesajları okuyamadım, hastanede misin?
Dayanır dayanır insallah annesiKozlar herkese tek tek dönemedim teşekkür ederimankaraya geldik ağar topar. Nst girdim en fazla 32 oldu, bebek iyi, açılmam yok, bebek 2600 gr olmuş. Eve gönderdi şükür biraz daha dayancak gibi
Ay bende 35+5 teyim35+3 canım sağolasın, şimdilik eve geldık dinlencem
Su koyduğun gulh yazan bir şeyler var onlar ne canimKizlar benim hastane çantam böyle olacak + havlu ekledim birde hastane çıkışı için elbise alacağim ve emzirme sütyeni kaldı ama çok sinirim bozuldu utuleyim valize koyduğum herşey buruşmuş tekrarda ütü yapasım yokbebek için 3 takim koydum iki tam koydum 3 oyle koydum ne olur ne olmaz yedek olsun diye
Cok guzel hazırlamışsın cnm bende bi hazirladim onunla kaldı çıkarıp bi bakmam gerek kendime atlet vs eklemeliyim başörtü bakalımKizlar benim hastane çantam böyle olacak + havlu ekledim birde hastane çıkışı için elbise alacağim ve emzirme sütyeni kaldı ama çok sinirim bozuldu utuleyim valize koyduğum herşey buruşmuş tekrarda ütü yapasım yokbebek için 3 takim koydum iki tam koydum 3 oyle koydum ne olur ne olmaz yedek olsun diye
Coştular iyice bakalım bezler ne olacak herşey fırladı ekmekten suya üf düşündükçe insanın canı sıkılıyorKendi muayanehanesi olan bir doktorun öğrendim ona 20bin anlaşmalı hastanesinede 11bin dediler,toplam 31bin
Bir arkadaşım söyledi yakın zamanda arkadaşı 50bin yapılmış
Amin aminCoştular iyice bakalım bezler ne olacak herşey fırladı ekmekten suya üf düşündükçe insanın canı sıkılıyor
Durumu olmayan bebek zor büyütür gerçekten Allah herkese güç kuvvet bol kazanç versin
Şampuan ve saç kremi canım burda normal doğumda 3 gün tutuyorlar hastanede o yüzden son gece kesinlikle saçımı yıkayacağımSu koyduğun gulh yazan bir şeyler var onlar ne canim
Memorial hizmet 18 bin küsür dediler.ikiz vede sezaryenKizlar sizler devlettemi ozeldemi dogum yapacaksaniz fiyatlar nasil
ya bende iyiki açtım havlu koymadığımı fark ettim de bi bakayım dedim üzüldüm tekrar ütüleyip askıya asacağım artık ağrılar ya da suyum falan gelirse hemen valize koyacağım böyle içime sinmedi ama ben 2 gecelik ve 1 pijam daha ekleyeceğim ne olur ne olmaz doğum yapmış arkadaşlar yetmediğini söyledi çünküCok guzel hazırlamışsın cnm bende bi hazirladim onunla kaldı çıkarıp bi bakmam gerek kendime atlet vs eklemeliyim başörtü bakalım
Doğum yapan arkadaşlar doğum öncesi 2 gün bir enerji patlaması yaşanıyormuş doğru mu bu ahhdjs
Doğru söyledin özellikleYavrum doğum yapanlarımız maşallah zaten hiç Enerji kesmeyenlerden
Bana gelirse o enerji mutlaka etiketleyeceğim senibana bile gelirse doğrudur
Ama sanırım ben bana sağlık sorunum yoksa ilişkiyi yasaklayan bir doktordan koşarak uzaklaşırdım
Ay yazacaktım şimdiye kısmetmiş boğa burcu olduğunu bu kadar belli etmenHdjsjsj bende sendenim. Kılımı kıpırdatırken 5 kere düşünüyorum
Merhaba, hangi ildeki Memorial bu acaba?Memorial hizmet 18 bin küsür dediler.ikiz vede sezaryen
Kac gün kalacaksin cnm sizin oralar farkli sanirim sezeryanda olsa burda 1 gun çoğunluk kalınıyorya bende iyiki açtım havlu koymadığımı fark ettim de bi bakayım dedim üzüldüm tekrar ütüleyip askıya asacağım artık ağrılar ya da suyum falan gelirse hemen valize koyacağım böyle içime sinmedi ama ben 2 gecelik ve 1 pijam daha ekleyeceğim ne olur ne olmaz doğum yapmış arkadaşlar yetmediğini söyledi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?