2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Saol canım kanama devamı gelmedi sancı da çıkmadı, eve geldim. 24 saat dikkat et bol dinlen dedi, şimdilik bir şey yok

Su koyduğun gulh yazan bir şeyler var onlar ne canim

Cok guzel hazırlamışsın cnm bende bi hazirladim onunla kaldı çıkarıp bi bakmam gerek kendime atlet vs eklemeliyim başörtü bakalım

Kendi muayanehanesi olan bir doktorun öğrendim ona 20bin anlaşmalı hastanesinede 11bin dediler,toplam 31bin
Bir arkadaşım söyledi yakın zamanda arkadaşı 50bin yapılmış
Coştular iyice bakalım bezler ne olacak herşey fırladı ekmekten suya üf düşündükçe insanın canı sıkılıyor
Durumu olmayan bebek zor büyütür gerçekten Allah herkese güç kuvvet bol kazanç versin

Amin amin
Rabbim rızıkları verendir
Hepimizin evlerine bereket versin
Gerçekten bu şekilde artırmış olmalarına ben de çok sinirleniyorum

Ben gecen ay sormustum 10 bin + oda ucreti 1500 demislerdi bu ay kac oldu bilmiyorum sali gunu kontrolum var gidince sorarim

Kızlar ben gebe okuluna başladım.Bulunduğunuz şehirde devlet hastaneleri ile iletişime geçerseniz yönlendirme yapıyorlar.Gittiğim yerdeki ebe bana biraz geç kaldığımı söyledi ama bundan önce de istesemde pilates egzersiz vs yapamazdım riskli süreçler atlattık çünkü.Şimdi sancı anında doğru nefes egzersizleri,doğum öncesi yapılması gereken egzersizler vs çalışıyoruz.Bir sonraki derste de emzirme danışmanlığı hakkında bilgi verecek Bence devletin sunduğu çok güzel bir imkan araştırın derim

Cok guzel hazırlamışsın cnm bende bi hazirladim onunla kaldı çıkarıp bi bakmam gerek kendime atlet vs eklemeliyim başörtü bakalım
ya bende iyiki açtım havlu koymadığımı fark ettim de bi bakayım dedim üzüldüm tekrar ütüleyip askıya asacağım artık ağrılar ya da suyum falan gelirse hemen valize koyacağım böyle içime sinmedi ama ben 2 gecelik ve 1 pijam daha ekleyeceğim ne olur ne olmaz doğum yapmış arkadaşlar yetmediğini söyledi çünkü

Kac gün kalacaksin cnm sizin oralar farkli sanirim sezeryanda olsa burda 1 gun çoğunluk kalınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…