2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar siz hamilelik başladığında Bi paket almadınız mı? Neden sürekli artıyor böyle biz paket aldık yarısını ödedik doğumdan çıktıktan sonra da diğer yarısını ödeyeceğiz anlamadım neden sürekli artıştan bahsediliyor paket aldıysanız bu sizi ilgilendirmemeli yanlış mı biliyorum

Ben almadim paket cnm çoğumuz da almamıştır bence

Benim haberim bile yok sonra öğrendim ama yokmuş bu hastanede oyle dediler.

Kızlar ya sizde de çatı ağrısı var mı? Ben özellikle otururken kalktığımda vajinamın duvarlarında aşırı baskı ve ağrı var, yürüyemicem nerdeyse. Bir buçuk haftadır yavaş yavaş başladı ama şu an baya zorluyor, bacak bacak üstüne atarken de baya zorlanıyorum özellikle sol taraf dökülecekmiş kopacakmış gibi ağrıyor. Pazartedi doktora soracağım ama merak ettim bu belirti falan mı özellikle bu haftalarda?

Çoğu hastane artık paket yapmıyor fiyatlar aşırı oynak diye. Bir de ben zaten olsa da almazdım çünkü beğenmezsem değiştirmek isterim hastaneyi ki. Yör de oldu değiştim canım. Emin olup güvendiğim bir yer yapsa alırdım belki

Canim her yerde önceden alma ya da paket sistemi yok ki. Benim gittigim hastanede yok mesela. Mayis ayinda alsak fiyati sabitlesek dedik, öyle bir sey olmuyor burda dediler. O yüzden sağlık sigortasi vardi gecen sene, onu yeniledik mecburen

Ya daha 4 hafta önce 48 bin dediler ama zam gelecek demişlerdi . Ben de olsa olsa 5-6 bin zam gelir dedim ama dün aradılar sezeryan için 68 bin oldu dediler şok oldum Yok standart oda , karı kocaya özel yemek , saça fön çekiliyormuş, bir de lohusa şerbeti , bebeğe kıyafet, şampuan ,krem falan . Yine de değmez gerçekten

Ben 4 hafta önce sabitleyelim fiyatı yarısını vereyim doğum paketinin dedim . Yok olmaz zam gelecek dediler . 48 bindi ,68 bin yapmış vicdansızlar

Aslında çok kaliteli bir yere benziyor ve herkes gitmesin diye elemek için yapmış olabilirler ama işte gene de gereksiz belli bir fiyatın üstü.

Aslında çok kaliteli bir yere benziyor ve herkes gitmesin diye elemek için yapmış olabilirler ama işte gene de gereksiz belli bir fiyatın üstü.
Valla bilemedim ki Acıbadem Ataşehir hastanesi bu fiyatı veren . Hastaneler hasta gelsin diye uğraşır bunlar kaçırmaya çalışıyor. Ben de gebeliğin başından beri orda takipli olduğum için mecbur doğumu da orda yapacağım ama çok moralim bozuldu . Değer mi diye düşünüyorum .

Ya kizlar bu hafta bebiş cok az oynuyor önceden sagdan soldan vururdu şimdi cok az oynuyor sizlerde de durum aynı mı?
Cumartesi kontrolüm

Ya kizlar bu hafta bebiş cok az oynuyor önceden sagdan soldan vururdu şimdi cok az oynuyor sizlerde de durum aynı mı?
Cumartesi kontrolüm
Bende vurmalı hareketleri bitti geriniyor gibi hareketler hissedorum sadece birkaç haftadır. Yeriyle alakalı canım daraldı artık

Benim rahat 2-3 aydır var bu ağrım özellikle yatarken sağdan sola döneceğimde mahvoluyorum şimdi son haftalarda daha da şiddetlendi

Bizim hastanede yok sanirim oyle bişey ben duymadim
Sorma benimde cok bozuldu moralim napacaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…