2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Doğru söyledin özellikle redappleee bir gün önce evi ayağa kaldırmıştı temizlikle hajdhsh
Aynen ben pek hatırlamıyorum yattıgımı bu hamilelikte taşınma işleri falan da olmuştu bi de benim
Genelde oturmayı sevmeyen bir insan olduğum için rahat durmuyordum erken doğurdum
Ama doktor onunla alakası yok dedi benim plesantam rahme yapıştığı için erken doğuma sebep olmuş.
Sezeryan ile birlikte o operasyonu da geçirdim o yapışıklığın giderilmesi baya zor oldu ben de çok zorlandım uyuşuk olmasına rağmen hissettim sanki.

Ya kizlar bu hafta bebiş cok az oynuyor önceden sagdan soldan vururdu şimdi cok az oynuyor sizlerde de durum aynı mı?
Cumartesi kontrolüm
Dinleniyordur canim, sakin mizaclidir belki de farkli bir belirtin yoksa endiselenme yerleri de daraldi çünkü artık
Benimki de birkac haftadir asla durmuyor, uykumda bile hareket ediyor sanirim, çünkü o hareketliyken uykuya daliyorum, sabah uyandigimda hala kipir kipir. Ben de dogdugunda da böyle olacak, uyumayacak bize kök sokturecek diye endiseliyim

Ya kizlar bu hafta bebiş cok az oynuyor önceden sagdan soldan vururdu şimdi cok az oynuyor sizlerde de durum aynı mı?
Cumartesi kontrolüm
Evet benim iki haftadır artık ara ara dönüyor, önceki gibi horon tepme vs yok ama normalmiş söylemişler zaten yer daraldı diye endişelenme canım
Benim rahat 2-3 aydır var bu ağrım özellikle yatarken sağdan sola döneceğimde mahvoluyorum şimdi son haftalarda daha da şiddetlendi
Hadi ya, çok fena sanki tam vajinamın üstümde bütün ağırlığı, ben de dedim acaba doğum yaklaştı falan onun belirtisi mi. Ben doktora neyi sorsam bütün ağrılara normal dediği için sorasım bile yok çok

Benim bebiş de aynı seninki gibi canım doğdu doğacak hala kıpır kıpır hiiiç yeri daralmış gibi değil valla. Son kontrolümde doktorum Allah kolaylık versin size doğunca dedi

B
Ben sordum kaç kere canım olur normal bunlar dedi cidden de 3 aydır olmasına rağmen çok şükür 38+1 im bugün bir erken doğum belirtisi yaşamadım. Ama geceleri işte hiç rahatım yok ne dönebiliyorum ağrıdan ne yatabiliyorum beter bişey

Doğrudur canımcım maşallah sana varmış bir hayır katıldığım gebe okulunda söylediler iki gün önce bir enerji patlaması geliyormuş ama sen genel olarak enerjikmişin maşallah

Benim bebiş de aynı seninki gibi canım doğdu doğacak hala kıpır kıpır hiiiç yeri daralmış gibi değil valla. Son kontrolümde doktorum Allah kolaylık versin size doğunca dedi
Son zamanlardaki hareketleri ile dogduktan sonraki hareketleri benzer oluyor diye biliyorum ben de o yüzden biraz korkuyorum acikcasi acaba uyku düzeni otursun diye geceleri erken mi yatsam diye bile düşündüm ama ben uyurken de uyumuyor ki sıpa

Canım çok haklısın önemli olan sağlıklı gelsin koyafet felan önemsiz. Ama sana tavsiyem hazırla çünkü doğum başladığını düşündüğünde insan karışıyor. Ben bugün çantam %90 tamam olduğu halde nereye bastığmı bilemedim. Evden zor çıktım şu saatten sonra haram gelebilirler
Canımmm o kadar sevindimki sağlıklı olmanıza maşallah kimbilir nasıl güzel duygudur, gözün aydın olsun bebişi öp maşallahı var
yarına daha da iyileşirsin inşallah kayınvaliden de gelir rahat edersin sütünde gelir stres yapma önemli kısım atlatılmış
Bende değişik ruh halindeydim doğsun diyip duruyordum ama bugün erken gelecek diye nasıl üzüldüm. Aşkında bir yandan benden ayrılması da tuhaf geliyor. Evet kucağımda olacak öpeceğim ama tek bedende olmayacağız, karnımdaki hareketlerini onu hissetmeyi özliycem galiba
çıktık biz Kızım kucağımda meme emiyor allahım hepinizin kolaylıkla olsun doğumu. çok güzel yaa
Ayy seni de yeni görebildim çok sevindim canım sağlıkla aldın bebişi kucağına Gözün aydın olsun mutlulukla büyütmek nasip olsun bizim için de öpp
Kızlar benim sancılar komple kesildi anlamadım gitti ya nedir bu çektiğim tam doguracam diyorum olmuyor vardır bunda da bir hayır diyorum artık benim Minnoş içeride kalmak istiyor heralde
İçerde dursun canım boşver en güvenli karnımızda 1 gün kalsa kar babada etraf 1-2 güne sancılanırsın doğumdur o diyor, ama ben 1 gün gecikse kar gözüyle bakıyorum açıkcası Dinlen bol bol

Bencede ilgisi yok canım ya, benim dr yat felan demedi bile. Ağır iş yapma dedi. Ne zaman geleceğini o bilir dedi. Günlük hayatına devam et dedi

Kozlar herkese tek tek dönemedim teşekkür ederim ankaraya geldik ağar topar. Nst girdim en fazla 32 oldu, bebek iyi, açılmam yok, bebek 2600 gr olmuş. Eve gönderdi şükür biraz daha dayancak gibi
Ah canım benim çok gecmiş olsun ya çok şükür iyisiniz. Minnoş korkutmus biraz anneyi ama bak hersey yolunda. Sen dinlenmene bak iş yapma sakın yat uzan kuzum. Dikkat et kendine

Bizim hastanede de paket yoktu maaleseff
Bende Ankara acıbademde yapacağım, kürtaj oldum daha önce aman aman bir hizmet yok. Sadece fiyat çok olduğu için hastane sakin ve temiz. İlgileniyorlar. Yemekleri felan bile kötüydü yani. O paraya değecek bir şey yapmıyorlar. Sadece ilgi fazla oluyor. O da bi zahmet artık
Geceden beri bende çok rahatsızım kızlar sancım ağrım var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum öyle saçma bir hal
Dinlen canım bol bol artık yok bize geliyor bebişler
Benim doktor da herşeye normal diyor. Bugün nst de hemşire kanamaya bile normal dedi. Her istediklerinde gelemezler öyle pozitif ol dedi. Doktorda bir süre dinlenerek baskılıycaz bir yerde tutamıycaz gelecek artık dedi. Normal dedi. Ağrı. Var dedim olabilir dedi Hastaneye gitmeden aradım. Neredeyse gelme diyecekti ben kendim gittim doktorlar bunlara alışmış heralde biz başımıza gelince çok panik oluyoruz

Cumartesi kontrolüm
Yavrum aynı şeyi birebir yaşadım inan 35 te kıpır kıpırdı 36 ya bi girdim yavasladı hareketleri yani gün içinde her zaman yapmıyor yapıncada saglam vuruyormaşallah diyim yerleri gittikce daralıyor ya o yüzden yarın 37 oluyoruz bakalım 37. Haftada neler görücez 35+5 te sancı yasadım 36 sakindi bu haftayı merakla bekliyorum bende sende hiç kendini strese sokma bu haftalar çok normal artık kuzum

Aynen öyle ben uyusam bile en en en fazla 2 saat sonra tekmelerine kalkıyorum sonra evde 2-3 tur atıp tekrar yatıyorum sonra 2 saat sonra bidaha tam bir kısır döngü halindeyiz minik hanımla, ne ara uyuyor çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…