- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.601
Aynen ben pek hatırlamıyorum yattıgımı bu hamilelikteDoğru söyledin özellikleredappleee bir gün önce evi ayağa kaldırmıştı temizlikle hajdhsh
Dinleniyordur canim, sakin mizaclidir belki deYa kizlar bu hafta bebiş cok az oynuyor önceden sagdan soldan vururdu şimdi cok az oynuyor sizlerde de durum aynı mı?
Cumartesi kontrolüm
Evet benim iki haftadır artık ara ara dönüyor, önceki gibi horon tepme vs yok ama normalmiş söylemişler zaten yer daraldı diye endişelenme canımYa kizlar bu hafta bebiş cok az oynuyor önceden sagdan soldan vururdu şimdi cok az oynuyor sizlerde de durum aynı mı?
Cumartesi kontrolüm
Hadi ya, çok fena sanki tam vajinamın üstümde bütün ağırlığı, ben de dedim acaba doğum yaklaştı falan onun belirtisi mi. Ben doktora neyi sorsam bütün ağrılara normal dediği için sorasım bile yok çokBenim rahat 2-3 aydır var bu ağrım özellikle yatarken sağdan sola döneceğimde mahvoluyorum şimdi son haftalarda daha da şiddetlendi
Benim bebiş de aynı seninki gibi canım doğdu doğacak hala kıpır kıpır hiiiç yeri daralmış gibi değil valla. Son kontrolümde doktorum Allah kolaylık versin size doğunca dediDinleniyordur canim, sakin mizaclidir belki defarkli bir belirtin yoksa endiselenme yerleri de daraldi çünkü artık
Benimki de birkac haftadir asla durmuyor, uykumda bile hareket ediyor sanirim, çünkü o hareketliyken uykuya daliyorum, sabah uyandigimda hala kipir kipir. Ben de dogdugunda da böyle olacak, uyumayacak bize kök sokturecek diye endiseliyim
Ben sordum kaç kere canım olur normal bunlar dedi cidden de 3 aydır olmasına rağmen çok şükür 38+1 im bugün bir erken doğum belirtisi yaşamadım. Ama geceleri işte hiç rahatım yok ne dönebiliyorum ağrıdan ne yatabiliyorum beter bişeyEvet benim iki haftadır artık ara ara dönüyor, önceki gibi horon tepme vs yok ama normalmiş söylemişler zaten yer daraldı diye endişelenme canım
Hadi ya, çok fena sanki tam vajinamın üstümde bütün ağırlığı, ben de dedim acaba doğum yaklaştı falan onun belirtisi mi. Ben doktora neyi sorsam bütün ağrılara normal dediği için sorasım bile yok çok
Doğrudur canımcım maşallah sana varmış bir hayırAynen ben pek hatırlamıyorum yattıgımı bu hamileliktetaşınma işleri falan da olmuştu bi de benim
Genelde oturmayı sevmeyen bir insan olduğum için rahat durmuyordum erken doğurdum
Ama doktor onunla alakası yok dedi benim plesantam rahme yapıştığı için erken doğuma sebep olmuş.
Sezeryan ile birlikte o operasyonu da geçirdim o yapışıklığın giderilmesi baya zor oldu ben de çok zorlandım uyuşuk olmasına rağmen hissettim sanki.
Son zamanlardaki hareketleri ile dogduktan sonraki hareketleri benzer oluyor diye biliyorum ben deBenim bebiş de aynı seninki gibi canım doğdu doğacak hala kıpır kıpır hiiiç yeri daralmış gibi değil valla. Son kontrolümde doktorum Allah kolaylık versin size doğunca dedi
Canım çok haklısın önemli olan sağlıklı gelsin koyafet felan önemsiz. Ama sana tavsiyem hazırla çünkü doğum başladığını düşündüğünde insan karışıyor. Ben bugün çantam %90 tamam olduğu halde nereye bastığmı bilemedim. Evden zor çıktımGaza geldim yalan yok. Tam başladım Bulutun kıyafetlerini yıkadım sonra kurutucuya attım küçüldü bir kısmı hevesim kaçtı bende bıraktım hdjdjd bu dedim kesin bir işaret festii boşver hazırlama. Zaten 37 den önce gelirse çanta manta umrumda olmaz benim. Çantanın umrumda olması için herşeyin yolunda olması lazım
35+6 oldum 20 temmuz itibariyle.
Canımmm o kadar sevindimki sağlıklı olmanıza maşallahKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
yarına daha da iyileşirsin inşallah kayınvaliden de gelir rahat edersinKizlar hepinize cok tesekkur ederim tek tek alinti yapamadim. Suan anestezi etkisi geciyor dikis yerim acimaya basladi. Sütüm sifir gogsu sıktıkca su gibi bisi geliyor. Mecbur enjektorle mama verdikama sütü denicem eczane acilsin hemen pompa aldircam esime. Bebisim uyuyor teyzeleri bol bol gülüyor o güldükce ben agliyorum cok karmakarisigim. Eşimle birbirimize saskinca bakiyoruz tek duam hemen toparlanmak
Bende değişik ruh halindeydimHayat işte herşey dönüşüyor, evriliyor. Aslında müthiş bir örnek. Kötü şeylerde takılınıp kalınmaması gerektiğini gösteren muhteşem bir süreçmiş hamilelik. Örnek alabilsek ve uygulayabilsek harika bir hayat dersi. Hepimiz gerek fiziksel gerek ruhsal zorlu yollardan geçtik ama geldiğimiz nokta da onlar unutuldu nasıl kopucaz diye düşünüyoruz. Ağlayacağım şimdi duygusallaştım
Ayy seni de yeni görebildim çok sevindim canım sağlıkla aldın bebişi kucağınaçıktık bizKızım kucağımda meme emiyor allahım hepinizin kolaylıkla olsun doğumu. çok güzel yaa
İçerde dursun canım boşver en güvenli karnımızda 1 gün kalsa karKızlar benim sancılar komple kesildianlamadım gitti ya nedir bu çektiğim tam doguracam diyorum olmuyor vardır bunda da bir hayır diyorum artık benim Minnoş içeride kalmak istiyor heralde
Bencede ilgisi yok canım ya, benim dr yat felan demedi bile. Ağır iş yapma dedi. Ne zaman geleceğini o bilir dedi. Günlük hayatına devam et dediAynen ben pek hatırlamıyorum yattıgımı bu hamileliktetaşınma işleri falan da olmuştu bi de benim
Genelde oturmayı sevmeyen bir insan olduğum için rahat durmuyordum erken doğurdum
Ama doktor onunla alakası yok dedi benim plesantam rahme yapıştığı için erken doğuma sebep olmuş.
Sezeryan ile birlikte o operasyonu da geçirdim o yapışıklığın giderilmesi baya zor oldu ben de çok zorlandım uyuşuk olmasına rağmen hissettim sanki.
Sağlıcakla gelsin cnmDevam ederse bi giderim canım sancılar hiç kesilmedi zaten bakalım ben geliyorum ne zaman diyecek fındığım
Çokmus ya bölgeden bölgeye farkediyor demekki. Bize 20 dediler özelde olucak o bile çol geldi gecen sene 8 bindi ocak ve temmuz zammıyla durum buBenim acıbadem de olacak.68 bin dediler . Çok uçuk geldi bana ya 68 nedir sanki bir ay kalacağız hastanede .
Ah canım benim çok gecmiş olsun yaKozlar herkese tek tek dönemedim teşekkür ederimankaraya geldik ağar topar. Nst girdim en fazla 32 oldu, bebek iyi, açılmam yok, bebek 2600 gr olmuş. Eve gönderdi şükür biraz daha dayancak gibi
Bizim hastanede de paket yoktu maaleseffKızlar siz hamilelik başladığında Bi paket almadınız mı? Neden sürekli artıyor böyle biz paket aldık yarısını ödedik doğumdan çıktıktan sonra da diğer yarısını ödeyeceğiz anlamadım neden sürekli artıştan bahsediliyor paket aldıysanız bu sizi ilgilendirmemeli yanlış mı biliyorum
Bende Ankara acıbademde yapacağım, kürtaj oldum daha önce aman aman bir hizmet yok. Sadece fiyat çok olduğu için hastane sakin ve temiz. İlgileniyorlar. Yemekleri felan bile kötüydü yani. O paraya değecek bir şey yapmıyorlar. Sadece ilgi fazla oluyor. O da bi zahmet artıkYa daha 4 hafta önce 48 bin dediler ama zam gelecek demişlerdi . Ben de olsa olsa 5-6 bin zam gelir dedim ama dün aradılar sezeryan için 68 bin oldu dediler şok oldumYok standart oda , karı kocaya özel yemek , saça fön çekiliyormuş, bir de lohusa şerbeti , bebeğe kıyafet, şampuan ,krem falan . Yine de değmez gerçekten
Dinlen canım bol bol artık yok bize geliyor bebişlerGeceden beri bende çok rahatsızım kızlar sancım ağrım var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum öyle saçma bir hal
Benim doktor da herşeye normal diyor. Bugün nst de hemşire kanamaya bile normal dedi. Her istediklerinde gelemezler öyle pozitif ol dedi. Doktorda bir süre dinlenerek baskılıycaz bir yerde tutamıycaz gelecek artık dedi. Normal dedi. Ağrı. Var dedim olabilir dediEvet benim iki haftadır artık ara ara dönüyor, önceki gibi horon tepme vs yok ama normalmiş söylemişler zaten yer daraldı diye endişelenme canım
Hadi ya, çok fena sanki tam vajinamın üstümde bütün ağırlığı, ben de dedim acaba doğum yaklaştı falan onun belirtisi mi. Ben doktora neyi sorsam bütün ağrılara normal dediği için sorasım bile yok çok
Yavrum aynı şeyi birebir yaşadım inanYa kizlar bu hafta bebiş cok az oynuyor önceden sagdan soldan vururdu şimdi cok az oynuyor sizlerde de durum aynı mı?
Cumartesi kontrolüm
Canım çok gecmiş olsun dikkat et yat uzan dinlen. Duş al ılık suylaGeceden beri bende çok rahatsızım kızlar sancım ağrım var ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum öyle saçma bir hal
Saol canımAh canım benim çok gecmiş olsun yaçok şükür iyisiniz. Minnoş korkutmus biraz anneyi ama bak hersey yolunda. Sen dinlenmene bak iş yapma sakın yat uzan kuzum. Dikkat et kendine
Canım çok gecmiş olsun dikkat et yat uzan dinlen. Duş al ılık suylaİyi gelir belki
Aynen öyle ben uyusam bile en en en fazla 2 saat sonra tekmelerine kalkıyorum sonra evde 2-3 tur atıp tekrar yatıyorum sonra 2 saat sonra bidahaSon zamanlardaki hareketleri ile dogduktan sonraki hareketleri benzer oluyor diye biliyorum ben deo yüzden biraz korkuyorum acikcasi acaba uyku düzeni otursun diye geceleri erken mi yatsam diye bile düşündüm ama ben uyurken de uyumuyor ki sıpa
İstanbul ben 2 ay önce fiyat aldım ve zam gelse dahi sabitleme garanyisi aldımMerhaba, hangi ildeki Memorial bu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?