2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
[
Kızlar dar bi vücudum var benim kiloda almadım ben bebeği normal olursa nasıl doğururm daha mı zor olur korkuyorum
Kuzum aynı minvalde bende doktoruma iri yapılı kişilerin doğumu kolay olur gibi geliyor bana demiştim, o da cevap olarak 150lik minyon tipli kadınlar burda bir nefeste o kadar kolay doğum yapabiliyor ki şaşırırsın demişti, onunla hiç ilgisi yok dedi
QUOTE="genc1kadin, post: 75045128, member: 1081009"]
Kozlar herkese tek tek dönemedim teşekkür ederim ankaraya geldik ağar topar. Nst girdim en fazla 32 oldu, bebek iyi, açılmam yok, bebek 2600 gr olmuş. Eve gönderdi şükür biraz daha dayancak gibi
[/QUOTE]
Kuzum sana ne dedim ben, bekleyecek inşallah biraz daha eşin yanında değildi sanırım kiminle gittin, kim ilgilendi seninle
Doğum yapan arkadaşlar doğum öncesi 2 gün bir enerji patlaması yaşanıyormuş doğru mu bu ahhdjs
Kuzum ben ilk gebeliğimde son ay son günler hergün 1 saat yürümüştüm bana mısın demezdi, ama normal doğurdun mu dersen hayır evet özellikle ilk gebelikte kanala yerleşince bebek, nefes almada falan zorluk çekiyoruz ya onlar falan hep geçiyor

Gncgm28 kız zaten bizim grupta imişsin, bende bir karışıklık oldu diye düşünüyorum
Kızlar tanıştırayım, bu arkadaş temmuz annelerinden doğurmama rekoruna doğru gidiyor, bende takılmıştım bizler temmuz anası oluyoruz sende ağustos anası olursun diye

Bende de var 1 haftadir aynen anlattigin sekilde

Sağlıcakla gelsin cnm
Amin canım

Dinleniyorum ama akıllı durmuyor fındık

Bende de var anlattıgın gibi özellikle oturdugum yerden kalktıgımda bişey batıyo gibi oluyo. Bacak bacak üstüne atmayın diyolar bide bu haftalarda sıkısabiliyormus çocuk aklında bulunsun canım

Ben de dun temizlikciye kizdim bugun kendim bi daha temizlige giristim banyo falan temizledim YOKSA!!
Ayyy temizlikçilere aşırı sinir oluyorum. Dip köşe yaptırmak istesen bir nazlar bir tripler. Geliyor yer silip toz alıp ocağı ovup gidiyor hepsi maks yarım gün kalıyor istedikleri de 800tl-1000tl. Ev de iki gün sonra aynı. Dolap içlerine dokunmazlar, cam esktra derler, kapı üstü buzdolabı üstü ne bileyim eşyaların altına asla dokunmazlar. Ayol ben de yaparım yalapşap zeten. Temizlik için para veriyorsam o evin her köşesi temiz olması gerek. Bu konuda aşırı dertliyim. Bir keresinde üç kişi geldiler hızlı bitsin diye galiba. Bir baktım halıyı yatağın üstüne koymuş. Dedim halı pis oraya konur mu? Ya da dikkat etmezsen tuvalet fayansını sildiği bezi ocağa kullanır falan. Bu aynı üç kişi beni başkası sanıp facebook dan yazdı (temizlikçi arama grubunda ilanımı görüp) aynı günün öğleden sonrası için geleyim mi dedi. Düşün beni hemen bitirip oraya gidecekler. Ben de bunlara başkasının aracılığı ile whatsapp dan ulaşmıştım ve bana demişti ki sizden önce bir yere gidicez ora bitince gelicez, ki öyle de oldu! Düşün yani günde 3 yere gidiyorlar. İşleri bittiğinde de en başta yazdığım gibi üstünkörü çok görünen yerleri kendilerini yormadan yapıp gittiler. Ay biraz uzun oldu ama aşırı içliyim bu temizlikçilere, ondan sonrakiler de nerdeyse aynı. O yüzden bebek gelmeden çağırmadım klmseyi. Zaten dip köşe yapmayacak, yapacak olsa da herhalde bir asgari ücret falan isterler yer için robot süpürge aldık, kalan yerleri de olduğu kadar. Kafam rahat en azından.
Bende de var anlattıgın gibi özellikle oturdugum yerden kalktıgımda bişey batıyo gibi oluyo. Bacak bacak üstüne atmayın diyolar bide bu haftalarda sıkısabiliyormus çocuk aklında bulunsun canım
Aa iyi oldu öğrendiğim canım atmam bundan sonra

İnsallah dogunca da böyle olmaz yoksa yandik valla ama simdi bu hareketlerine o kadar hayranim kiii dogdugunda ben napicam karnimda bebegim yokken diye üzülüyorum

Kuzum sana ne dedim ben, bekleyecek inşallah biraz daha eşin yanında değildi sanırım kiminle gittin, kim ilgilendi seninle

Kuzum ben ilk gebeliğimde son ay son günler hergün 1 saat yürümüştüm bana mısın demezdi, ama normal doğurdun mu dersen hayır evet özellikle ilk gebelikte kanala yerleşince bebek, nefes almada falan zorluk çekiyoruz ya onlar falan hep geçiyor

Gncgm28 kız zaten bizim grupta imişsin, bende bir karışıklık oldu diye düşünüyorum
Kızlar tanıştırayım, bu arkadaş temmuz annelerinden doğurmama rekoruna doğru gidiyor, bende takılmıştım bizler temmuz anası oluyoruz sende ağustos anası olursun diye
[/QUOTE]
Doguramiycam zaten bu gidişle haftam geri alındı edildi. Ama 40 haftada beklemeye devam

Yaa cok sevindim canimm su cok degisken belki diyet yapmasan bile normal cikacakti ama ana yüreği iste elimizden geleni yapiyoruz 3 kilo olmus bebis nerdeyse masallah ona

Ay ne olursa olsun ya her şey dahil bir haftalik tatil parası açık büfe
Bunlar ne saçma rakamlar ya
O paranın onda birine evi süsler çekim yaparsın devlette mis gibi doğur anacığım aynı şeyi yapıolar tek fark oda süsü
Onun yerine evimi süsler kalaniyla eşya alırım soygun resmen
Riskli gebelikler hariç bu dediğim
Tabiki bir de parası çok olan hariç
Onlar isterse 1 milyon da verir

Kari kocaya ozel yemek neymis, sezaryenli insana verilecek yemek 2 kasik kayisi hosafi, 2 kasik corbamsi bir sivi. Gerci acliktan nasil gozum donduyse esime disaridan yemek getirtmistim, yerken de baş hemsireye yakalanmistim

Yaa cok sevindim canimm su cok degisken belki diyet yapmasan bile normal cikacakti ama ana yüreği iste elimizden geleni yapiyoruz 3 kilo olmus bebis nerdeyse masallah ona
Sagol canım benimm evet belkide yapmasamda normal olcaktı ama sanki birşeyler yapmısımda iyi olmus gibi hissetmek hosuma gitti, doktorda devam et bari böle dedi son 2 hafta zaten, bende edeym dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…