- 30 Haziran 2022
- 1.870
- 3.786
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.641
Kuzum sana ne dedim ben, bekleyecek inşallah biraz daha[
Kuzum aynı minvalde bende doktoruma iri yapılı kişilerin doğumu kolay olur gibi geliyor bana demiştim, o da cevap olarak 150lik minyon tipli kadınlar burda bir nefeste o kadar kolay doğum yapabiliyor ki şaşırırsın demişti, onunla hiç ilgisi yok dedi
QUOTE="genc1kadin, post: 75045128, member: 1081009"]
Kozlar herkese tek tek dönemedim teşekkür ederimankaraya geldik ağar topar. Nst girdim en fazla 32 oldu, bebek iyi, açılmam yok, bebek 2600 gr olmuş. Eve gönderdi şükür biraz daha dayancak gibi
Ben de onu diyorum yeterince parası olan için çok da tın. Zaten onlar da onlara hitap ediyor bence.Ay ne olursa olsun ya her şey dahil bir haftalik tatil parası açık büfe
Bunlar ne saçma rakamlar ya
O paranın onda birine evi süsler çekim yaparsın devlette mis gibi doğur anacığım aynı şeyi yapıolar tek fark oda süsü
Onun yerine evimi süsler kalaniyla eşya alırım soygun resmen
Riskli gebelikler hariç bu dediğim
Tabiki bir de parası çok olan hariç
Onlar isterse 1 milyon da verir
Şaka maka steak vardı sanırım gelen menüde benim gördüğümKuzu çevirecekler herhalde
Benimki 2 saate yakin salonda kaldi bende o sirada isim vardi basinda duramadim gittikten sonra bi baktim sadece cami ve yeri silmis. Bugun mesaj attim sen salonu bitirdim demedin mi ne koltuk silmissin ne hali silmissin dedim koltukla hali silinecek demedinki dedi banaAyyy temizlikçilere aşırı sinir oluyorum. Dip köşe yaptırmak istesen bir nazlar bir tripler. Geliyor yer silip toz alıp ocağı ovup gidiyor hepsi maks yarım gün kalıyor istedikleri de 800tl-1000tl. Ev de iki gün sonra aynı. Dolap içlerine dokunmazlar, cam esktra derler, kapı üstü buzdolabı üstü ne bileyim eşyaların altına asla dokunmazlar. Ayol ben de yaparım yalapşap zeten. Temizlik için para veriyorsam o evin her köşesi temiz olması gerek. Bu konuda aşırı dertliyim. Bir keresinde üç kişi geldiler hızlı bitsin diye galiba. Bir baktım halıyı yatağın üstüne koymuş. Dedim halı pis oraya konur mu? Ya da dikkat etmezsen tuvalet fayansını sildiği bezi ocağa kullanır falan. Bu aynı üç kişi beni başkası sanıp facebook dan yazdı (temizlikçi arama grubunda ilanımı görüp) aynı günün öğleden sonrası için geleyim mi dedi. Düşün beni hemen bitirip oraya gidecekler. Ben de bunlara başkasının aracılığı ile whatsapp dan ulaşmıştım ve bana demişti ki sizden önce bir yere gidicez ora bitince gelicez, ki öyle de oldu! Düşün yani günde 3 yere gidiyorlar. İşleri bittiğinde de en başta yazdığım gibi üstünkörü çok görünen yerleri kendilerini yormadan yapıp gittiler. Ay biraz uzun oldu ama aşırı içliyim bu temizlikçilere, ondan sonrakiler de nerdeyse aynı. O yüzden bebek gelmeden çağırmadım klmseyi. Zaten dip köşe yapmayacak, yapacak olsa da herhalde bir asgari ücret falan isterleryer için robot süpürge aldık, kalan yerleri de olduğu kadar. Kafam rahat en azından.
Aa iyi oldu öğrendiğim canım atmam bundan sonra
Böyle ağırlar çoğunlukla normal canım seni aşırı zorlayan ağrılı sizili devamlı olunca dra gitmende ni muayene olmanda fayda var benim drda normal dedi vajinam çok ağrıyordu benim baskıdan sızlıyor zonkluyor istersen alttan bakalım diye hem icim rahat etsin dedi de gerek duymadık durduk yere doğumu tetikler falanKızlar ya sizde de çatı ağrısı var mı? Ben özellikle otururken kalktığımda vajinamın duvarlarında aşırı baskı ve ağrı var, yürüyemicem nerdeyse. Bir buçuk haftadır yavaş yavaş başladı ama şu an baya zorluyor, bacak bacak üstüne atarken de baya zorlanıyorum özellikle sol taraf dökülecekmiş kopacakmış gibi ağrıyor. Pazartedi doktora soracağım ama merak ettim bu belirti falan mı özellikle bu haftalarda?
Her hastane doğum paketi satmıyor. Bazı hastaneler O günün fiyatı neyse onu ödersiniz diyorKızlar siz hamilelik başladığında Bi paket almadınız mı? Neden sürekli artıyor böyle biz paket aldık yarısını ödedik doğumdan çıktıktan sonra da diğer yarısını ödeyeceğiz anlamadım neden sürekli artıştan bahsediliyor paket aldıysanız bu sizi ilgilendirmemeli yanlış mı biliyorum
Bu arada ekleme yapayım, ben de aynı düşüncedeyim aslında, yani kendim doğurcam neye para veriyorum diye ama insanların devlete gitmemesinin çok haklı türlü türlü sebepleri var. Şimdi burada bahsetmeye başlasak sabaha kadar sürer. O yüzden bütçelerini zorlayacak olsa da özele gidiyor çoğu insan. Benim için olay sadece doğurma kısmı değil mesela. Bu 9 aylık kontrol süreçlerinde yaşadıklarım da önemli, artı inşallah eşim de doğuma girecek, artı milyon tane fark. O yüzden herkes aslında farkında ama tercih meselesi bence, bunun doğrusu yanlışı yok :)Ay ne olursa olsun ya her şey dahil bir haftalik tatil parası açık büfe
Bunlar ne saçma rakamlar ya
O paranın onda birine evi süsler çekim yaparsın devlette mis gibi doğur anacığım aynı şeyi yapıolar tek fark oda süsü
Onun yerine evimi süsler kalaniyla eşya alırım soygun resmen
Riskli gebelikler hariç bu dediğim
Tabiki bir de parası çok olan hariç
Onlar isterse 1 milyon da verir
Ay ne acıması, nefret ettim inan meslek grubundan soğudum o kadar böyle ilallah ettirdiler. Ennnn en insaflısı bile sen söylemezsen göstermelik siliyor geçiyor. Halı ve koltuk sileni hiç görmedim. Diyorum ya yeri ben de silerim, banyoyu iki ovarım, artı tezgaha su serpip haydi iş bitti. Valla istisnalar var mı bilmiyorum ama varsa bulan çok şanslıdır.Benimki 2 saate yakin salonda kaldi bende o sirada isim vardi basinda duramadim gittikten sonra bi baktim sadece cami ve yeri silmis. Bugun mesaj attim sen salonu bitirdim demedin mi ne koltuk silmissin ne hali silmissin dedim koltukla hali silinecek demedinki dedi banaE hakli tabi kadin ne de olsa caya cagirdim dimi ne bilsin silinecegini ya tv unitesinin tozunu bile almamis. Bugun komsum kahveye gelmisti halime uzuldu halimi koltugumu o sildi bende toz aldim vestiyeri sildim ebeveyn banyosunu temizledim yarinda buyuk banyoyu wc falan temizlicem. Ama baksan temizlikci cagirdim Cok kizginim gercekten halime de mi acimadin be vicdansiz karni burnunda hamile var karsinda
Napalım çekeceğiz artık o zaman. Ben sevinmiştim doğum yakın kesin diyeBöyle ağırlar çoğunlukla normal canım seni aşırı zorlayan ağrılı sizili devamlı olunca dra gitmende ni muayene olmanda fayda var benim drda normal dedi vajinam çok ağrıyordu benim baskıdan sızlıyor zonkluyor istersen alttan bakalım diye hem icim rahat etsin dedi de gerek duymadık durduk yere doğumu tetikler falansanci Manci çıkmadı çıksa bakitirdim alltan. Suan bende bes dk yerde otursam doğrulamam yatarken dönemem belim çatı ağrım hepsi zorluyor yürüdükçe zonkluyor yürümenin acisi gece çıkıyor bende
Ilık su ile goguslerini yıka süt kanalların çabuk açılır yapamazsan isitilmis ılık havluyu goguslerine koy. Bunları dene bol su iç canimKizlar saka gibi ama ben dogurdumbi anda aksam nişan geldi sanci bsladi. Idrar sandm bide tutamadm meger suyuymus. Sezaryene alindm. Suan yanimda kizim. Sutum.gelmiyor dua edin gelsin. Kayinvalide yarin gelcek ucak yarin esimle hastanede tekim. Cok zor yalnizlik sinirlerim bozuldu biraz. Ememiyor diye. Mama vericem cok ac kalirsa. Dua edin bana. Cok yazamicam arada bilgi vercem musait oldkca. 3300 dogdu mirayim
İyi geçti canım sancı yok bu haftalarda bu kadar sık ve şiddetli kasılmalarım da normalmiş ama bebek kilo almamış çok önemsemedim doğcak zaten artık
Benim acıbadem de olacak.68 bin dediler . Çok uçuk geldi bana ya 68 nedir sanki bir ay kalacağız hastanede .
Ay yazacaktım şimdiye kısmetmiş boğa burcu olduğunu bu kadar belli etmen
Kızlar siz hamilelik başladığında Bi paket almadınız mı? Neden sürekli artıyor böyle biz paket aldık yarısını ödedik doğumdan çıktıktan sonra da diğer yarısını ödeyeceğiz anlamadım neden sürekli artıştan bahsediliyor paket aldıysanız bu sizi ilgilendirmemeli yanlış mı biliyorum
Kızlar ya sizde de çatı ağrısı var mı? Ben özellikle otururken kalktığımda vajinamın duvarlarında aşırı baskı ve ağrı var, yürüyemicem nerdeyse. Bir buçuk haftadır yavaş yavaş başladı ama şu an baya zorluyor, bacak bacak üstüne atarken de baya zorlanıyorum özellikle sol taraf dökülecekmiş kopacakmış gibi ağrıyor. Pazartedi doktora soracağım ama merak ettim bu belirti falan mı özellikle bu haftalarda?
Valla bilemedim ki Acıbadem Ataşehir hastanesi bu fiyatı veren . Hastaneler hasta gelsin diye uğraşır bunlar kaçırmaya çalışıyor. Ben de gebeliğin başından beri orda takipli olduğum için mecbur doğumu da orda yapacağım ama çok moralim bozuldu . Değer mi diye düşünüyorum .
Festimm geçmiş olsun arkadaşımnasılsın daha iyi misinn
Kızlar bugun kontrol vardı, suyum normale dönmüş diyet işe yaradınst girdim hiç 20 lere gelmedi kalp atışlarıda iyidi, doktor bu daha gelmez bence dedi muayenede oldm açılma kısalık falanda yoktu. 2 hafta sonra doğumu planlayalm dedi 2900 olmuş
Benimki 2 saate yakin salonda kaldi bende o sirada isim vardi basinda duramadim gittikten sonra bi baktim sadece cami ve yeri silmis. Bugun mesaj attim sen salonu bitirdim demedin mi ne koltuk silmissin ne hali silmissin dedim koltukla hali silinecek demedinki dedi banaE hakli tabi kadin ne de olsa caya cagirdim dimi ne bilsin silinecegini ya tv unitesinin tozunu bile almamis. Bugun komsum kahveye gelmisti halime uzuldu halimi koltugumu o sildi bende toz aldim vestiyeri sildim ebeveyn banyosunu temizledim yarinda buyuk banyoyu wc falan temizlicem. Ama baksan temizlikci cagirdim Cok kizginim gercekten halime de mi acimadin be vicdansiz karni burnunda hamile var karsinda
Valla diger 3 odada basinda durmasamda ara ara yokladim kapinin onunden gectim falan mis gibi de yapti salona gectiginde isim vardi bakmadim hicbisey yapmamis. Demekki rahatsiz olsa da ogretmen gibi basinda durmak gerekiyor parayi kolay kazanmiyoruz bizde.Canım acıbadem öyle bir hastahane. Çoğu sağlık sigortasıyla bile anlaşma yapmaz. Bursa için söylüyorum özeller devlet gibi olmuş. İnanılmaz sıra bekleniyor. Acıbadem gerçek manada özel kalan hastahanelerden bir tanesi. O yüzden ben hiç şaşırmadım.
Hdjsjjs utandırıyorsun beni
Tembelliğim sonradan oldu ama onun burçla alakası yok. İş hayatım yoğun ve stresli olunca kendime ayırabildiğim ender vakitlerde işin canını çıkartmak istemiyorum.
Bazı hastahaneler 3 farklı fiyat veriyor. Normal, sezaryen ve isteğe bağlı sezaryen. Bil bakalım en pahalısı hangisiBöyle bir ortamda çoğu hastahane fiyat sabitleme yapmıyor.
Bende var. Ama doktorum kanama ve su gelmesi hariç herşeye normal dediği için normalleşti bende de. Özellikle dediğin gibi uzun oturursam ki oda 30 dk maksimum kalkarken vinç gerekiyor. İlk adımı hemen atamıyorum. Ben bunu 30-31. Haftadan beri çekiyorum. Ama hiç sancı vs yoktu 2 gün öncesine kadar o yüzden belirti değil bence. Kasların kuvvetsiz olmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Spor yapan aktif bir insansan bu teorim çürür.
Canım acıbademin 1 hastası fiyat olarak başka yerlerim ortalama 3 hastasına bedel. Az hasta gelebilsin ama kazancı yüksek olsun kafasıyla bakıyorlar bence mevzuya. Kaçmıyor ki az olsa bile daha pahalı olduğu için her türlü kardalar. Değer mi? Varsa paran maddiyatı zorlamıyorsa bence değer.
İyiyim kuzum. İzne ayrıldım yatış moduna geçtim. Sen nasılsın?
Oh gözün aydın maşallah
Bende bulamıyorum. Zaten bulmak zor birde gelenler nazlı. Benim yaptığımın aynısını yapacaksa neden o kadar para vereyim ki?
Çok iş söyleyince bilerek yavaşlatıyorlar. Az söyleyince erken çıkıyorlar ama para tam alınıyor. Gerçekten soğumuş durumdayım.
Hamile kadına bari yapmasaymış iyiymiş. Başında durunca da insan rahatsız oluyor ya. Birde rahatsız olurdu kesin jdjdj
Valla diger 3 odada basinda durmasamda ara ara yokladim kapinin onunden gectim falan mis gibi de yapti salona gectiginde isim vardi bakmadim hicbisey yapmamis. Demekki rahatsiz olsa da ogretmen gibi basinda durmak gerekiyor parayi kolay kazanmiyoruz bizde.
İyiyim beybmm kerem beyin keyfini bekliyorm ama pek gelcek gibi değilCanım acıbadem öyle bir hastahane. Çoğu sağlık sigortasıyla bile anlaşma yapmaz. Bursa için söylüyorum özeller devlet gibi olmuş. İnanılmaz sıra bekleniyor. Acıbadem gerçek manada özel kalan hastahanelerden bir tanesi. O yüzden ben hiç şaşırmadım.
Hdjsjjs utandırıyorsun beni
Tembelliğim sonradan oldu ama onun burçla alakası yok. İş hayatım yoğun ve stresli olunca kendime ayırabildiğim ender vakitlerde işin canını çıkartmak istemiyorum.
Bazı hastahaneler 3 farklı fiyat veriyor. Normal, sezaryen ve isteğe bağlı sezaryen. Bil bakalım en pahalısı hangisiBöyle bir ortamda çoğu hastahane fiyat sabitleme yapmıyor.
Bende var. Ama doktorum kanama ve su gelmesi hariç herşeye normal dediği için normalleşti bende de. Özellikle dediğin gibi uzun oturursam ki oda 30 dk maksimum kalkarken vinç gerekiyor. İlk adımı hemen atamıyorum. Ben bunu 30-31. Haftadan beri çekiyorum. Ama hiç sancı vs yoktu 2 gün öncesine kadar o yüzden belirti değil bence. Kasların kuvvetsiz olmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Spor yapan aktif bir insansan bu teorim çürür.
Canım acıbademin 1 hastası fiyat olarak başka yerlerim ortalama 3 hastasına bedel. Az hasta gelebilsin ama kazancı yüksek olsun kafasıyla bakıyorlar bence mevzuya. Kaçmıyor ki az olsa bile daha pahalı olduğu için her türlü kardalar. Değer mi? Varsa paran maddiyatı zorlamıyorsa bence değer.
İyiyim kuzum. İzne ayrıldım yatış moduna geçtim. Sen nasılsın?
Oh gözün aydın maşallah
Bende bulamıyorum. Zaten bulmak zor birde gelenler nazlı. Benim yaptığımın aynısını yapacaksa neden o kadar para vereyim ki?
Çok iş söyleyince bilerek yavaşlatıyorlar. Az söyleyince erken çıkıyorlar ama para tam alınıyor. Gerçekten soğumuş durumdayım.
Hamile kadına bari yapmasaymış iyiymiş. Başında durunca da insan rahatsız oluyor ya. Birde rahatsız olurdu kesin j
Aynen canmm ne kaldı şurdaaa hiç kendini böle şelerle sıkmaaİyi geçti canım sancı yok bu haftalarda bu kadar sık ve şiddetli kasılmalarım da normalmiş ama bebek kilo almamış çok önemsemedim doğcak zaten artık
İyiyim beybmm kerem beyin keyfini bekliyorm ama pek gelcek gibi değilsağlıklı olsunlarda bekleriss napalım. İzne cıkmana sevndmm kuzu valla benmde bu 2. Haftam nasıl rahatım dünya varmışşş ne bel ağrısı ne bişi bütün gn yatış
Ailelerle aynı şehirde yaşamanın tek avantajı olan temizlik konusu oldu bende canım, annem yakın diye sağolsun evi kırkladı, bebeğin eşyalarınıda 32. Haftada bitirmiştim. Suan o yüzden bişi yapmıyorum ama sıkılıyorum da kendime başka işler çıkarmaya calısıyorumKerem fındığının keyfi yerindedir
Durabildiği kadar dursun annesi.
Valla bende 2 günde dünya varmış dedim hdjd
Ev geriyor biraz beni temizlenecek yapılacak çok iş var ama korkup yapamıyorum açıkcası. Onuda hallettirirsem daha benden iyisi olmaz.
Montesori mobillerimi yapıyorum çok iyi geldi valla. Kafamı dinlemem lazım. Doğuma kadar mental hazırlıkta önemli.
Soyledim cagirdigimda yikamaya vermedigim halilar koltuklar mutfak dolaplari ve camlar silinecek dedim 4 tane hali vardi silinecek ve zaten cok pis degillerdi o yuzden onlari yikamaya vermemistim. Ben zaten prensip olarak wc ve banyo temizletmiyorum gelen kadina digerlerini de yapmayacaksa niye geliyo dimi 5 cayina cagirmiyoruz. Gel de anlat iste aldiklari paraya bakiyolar helal kazanmak haketmek umurlarinda degilKesinlikle durmak lazım ya. Birde baştan açık açık konuşmak lazım. Ne istediğini söylemek lazım. Yoksa savsaklıyorlar.
Doğum hazırlığı yapan kadının evini kırklamak gerektiğinin söylenmesi de çok abes ama demek ki ondan anlıyorlar.
Soyledim cagirdigimda yikamaya vermedigim halilar koltuklar mutfak dolaplari ve camlar silinecek dedim 4 tane hali vardi silinecek ve zaten cok pis degillerdi o yuzden onlari yikamaya vermemistim. Ben zaten prensip olarak wc ve banyo temizletmiyorum gelen kadina digerlerini de yapmayacaksa niye geliyo dimi 5 cayina cagirmiyoruz. Gel de anlat iste aldiklari paraya bakiyolar helal kazanmak haketmek umurlarinda degil
Ailelerle aynı şehirde yaşamanın tek avantajı olan temizlik konusu oldu bende canım, annem yakın diye sağolsun evi kırkladı, bebeğin eşyalarınıda 32. Haftada bitirmiştim. Suan o yüzden bişi yapmıyorum ama sıkılıyorum da kendime başka işler çıkarmaya calısıyorumbiraz erteleseymişim olurmuşş, aman herşey olur temizlik ütüü bosverrrr kendine biraz zaman ayır beybm cok calıstın som haftalarına kdar hakettin bence bi süre en azından hiçbirşey yapmamayı sonra zaten bulut bey ve kerem bey sağolsun rahat bıtakmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?