2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Buna rağmen böyle yaptıysa pess.
Tamamen art niyetli bir davranış olmuş. Neyseki komşun destek olmuş. Yok canım ne helali ne haramı artık onu umursayan bir avuç insan kaldı oda sana denk gelmemiş belli ki.
Aman olan oldu ne yapiyim. Sitede bikac kisiye daha geliyor hepsine soylucem ama yaptigini

Kızlar sola yatmak en dogrusu deniyo ama ben 36 dan beri sola ne zaman yatsam toplanma oluyo ya da agrı saga yatıyorum artık çogunlukla ama yavrumda sağa yerlesmiş kıyamıyorum sanki onu sıkıstırıyorum gibi geliyo Napcam bilmiyorum

Ay bu ne sıcak ya? Bıktım sıcağından onundan bunundan. Her gece bu saatte uyanmaktanda bıktım. Sinir beni boğdu artık ya. Bu sıcaklar benim ayarlarımla oynuyor
Sen uyuyup uyandın bir de ne güzel. Çok haklısın ama dün gece yattım ama assssla dalamadım, sabah 6:30 kadar dön dön dön asla rahat edemedim çok rahatsız bir hava. Klima açınca da çok soğuk, aç kapa aç kapa uykum bölündü. Şimdi çok uykum var, yataktayım ama bayılana kadar uyumayı denemicem çünkü bu sefer tam dalamıyotum ve işkenceye dönüşüyor

Ay bu ne sıcak ya? Bıktım sıcağından onundan bunundan. Her gece bu saatte uyanmaktanda bıktım. Sinir beni boğdu artık ya. Bu sıcaklar benim ayarlarımla oynuyor
Ben de pazar gununden beri gece hic uyuyamiyorum. Gram uyku yok gozumde. sabah 5_8 arasi biraz uyuyorum. Yatak odasi, wc, klimanin alti dolasiyorum butun gece. Tatli biseyler yesem kesin uyurum da bebisden dolayi diyetteyim, onu da yapamiyorum. Uylusuz gecelere hazirlik yapiyoruz sanirim

Böyle daha kötü arkadaşım. 1-1.5 saat uyuyorum ve uyanıyorum. Uyudum mu uyumadım mı belli değil. Dediğin gibi klimada bir çözüm değil. Bıktım ben. Gece böyle bu sefer gündüz 2-3 gibi bir uykum geliyor. Parça parça saçma sapan bir hal alıyor. Napıcaz bilmiyorum

Ahh canım kızlarrr hepinize ayri ayri çok tesekkür ederimmm
Süreci size en baştan anlatayim. Carsamba kocişle alisveris yaptk canim asiri pizza istedi 9 ay yemedm bugunde yemicem 3 günüm kaldi bosver dedim ev yemegi.yedimohh aksamada balkon sefasi yaptk sonra kocise bu son basbasa gecemiz yarin annen geliyor sonra bebemizz pazarteside dedm. Oda aynen felan yapti sonra ben kurtlu kalktm duş aldim icime dogmus gibi. Sonra bide ütülenck iki bisey vardi hallettm. Lavabo girdm nişann gelmiss dr aradm agri bebek harkeetnde azalma varsa gel dedi bekleme. Baktm sanci basladi. Sonra idrar gibi his geldi bi anda tutamadm sonradan anladmki suymus cantalar hazirdi esimle kalktk gittk bas basa doguma yolda sevdgmz türküyude actk moral olsun diye geldk hastaneye. Nst agrilar cikti benim sanci artti dr beklemeyelm.dedi. 38+0da 20.07 00.55de dogdu kuzucum.... ameliyata girerken cok agladim. Bi eşim var beni yolcu eden...eline verdim hemsireye verilcek hurcu sen beni bosver bebegi takip et cikinca sadece dedm. Ayrilirken sarildk aglastk e helallestk ne de olsa ameliyat cok zor ve ozeldi o an...ameliyat ekibi dr lar harikaydi yalnz oldgmuzu biliyolarms ameliyat sirasnda dr um sarkilar acti onun esliginde kuzumu kucagima aldm

Suan iyiyiz. Süt diye seffaf sivi geliyor az az goguslermden. Emzirmeye calisiyorum ama yetmiyor haliyle. Mama veriyoruz. Enjektörle besliyorum. Mecburum bu sabah taburcu olacagiz nasipse. Ameliyst sonrasi tek oldgm icin mecburen ayaklandm hemen. Bas agrim vs hic olmadi Allah kolayligini verdi. Odamda aglyarak dua ettm ssdece hemen toparlanim diye. Sonda cikardkden sonra ayaga kalkinca acayip kan bosaldi. Gazi hemen cikarttm. Esim hep beni temizledi Allah razi olsun. Bol bol yurudum iyiyim suan bi tek dikis acisi. Vae yururken oda cok normal. Depend almadim gerekmedide. Ekstra uzun kotex isimi gördu. Simdilik bunlar canlar gene yazacagim

Canım tekrardan hayırlı olsun geçmiş olsun, o kadar güzel anlatmışsın ki duygularını süreci demekki doğru zaman buymuş, şimdi prenses ne yapıyor, sen nasılsın agrı sızı var mı?

Canım tekrardan hayırlı olsun geçmiş olsun, o kadar güzel anlatmışsın ki duygularını süreci demekki doğru zaman buymuş, şimdi prenses ne yapıyor, sen nasılsın agrı sızı var mı?
Agri sizi inan nazlansam olurdu ama cani kip durmaya calistm. Ve cabucak ayaklandim dr bile sasirdi canim. Inan insana degisik kuvvet geliyor. Nazlancak kimse yok cunku bebek yaninda endiselisin cok zordu. Ilk esim besledi enjektorle hemsire gosterdi. Ben uyusuklk gecene kdr bisi yapamadm. Sonra gorevi ben devraldm.

Bizim içinde kokla cennet kokulunu, rabbim hayırlısı ile bizlere de nasip etsin inşallah

İki kisi ciktiginiz eve üç kişi giriyorsunuz. Ne güzel Allahim bize de nasip etsin tabi zorlandiniz biliyorum ama disardan bakinca iyi ki bu süreçte eşinle ikiniz vardiniz, birlikte basardiniz, yavrunuzu ilk gecesinde birlikte kucakladiniz diye vallahi seviniyorum ben kayinvaliden eşin kadar merhametli olamazdi belki, Allah ondan razı olsun kuzum ve bu durum sonrasi icin de size cesaret ve özgüven katacaktir, artik kat kat daha güçlü hissettiğinize eminim

Çok duygulandım ne güzel hikaye, karı koca böyle bir şeyi başbaşa atlatmanızda çok romantik bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…