- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.661
Aman olan oldu ne yapiyim. Sitede bikac kisiye daha geliyor hepsine soylucem ama yaptiginiBuna rağmen böyle yaptıysa pess.
Tamamen art niyetli bir davranış olmuş. Neyseki komşun destek olmuş. Yok canım ne helali ne haramı artık onu umursayan bir avuç insan kaldı oda sana denk gelmemiş belli ki.
Aman olan oldu ne yapiyim. Sitede bikac kisiye daha geliyor hepsine soylucem ama yaptigini
Sen uyuyup uyandın bir de ne güzel. Çok haklısın ama dün gece yattım ama assssla dalamadım, sabah 6:30 kadar dön dön dön asla rahat edemedim çok rahatsız bir hava. Klima açınca da çok soğuk, aç kapa aç kapa uykum bölündü. Şimdi çok uykum var, yataktayım ama bayılana kadar uyumayı denemicem çünkü bu sefer tam dalamıyotum ve işkenceye dönüşüyorAy bu ne sıcak ya? Bıktım sıcağından onundan bunundan. Her gece bu saatte uyanmaktanda bıktım. Sinir beni boğdu artık ya. Bu sıcaklar benim ayarlarımla oynuyor
Ben de pazar gununden beri gece hic uyuyamiyorum. Gram uyku yok gozumde. sabah 5_8 arasi biraz uyuyorum. Yatak odasi, wc, klimanin alti dolasiyorum butun gece. Tatli biseyler yesem kesin uyurum da bebisden dolayi diyetteyim, onu da yapamiyorum. Uylusuz gecelere hazirlik yapiyoruz sanirimAy bu ne sıcak ya? Bıktım sıcağından onundan bunundan. Her gece bu saatte uyanmaktanda bıktım. Sinir beni boğdu artık ya. Bu sıcaklar benim ayarlarımla oynuyor
Sen uyuyup uyandın bir de ne güzel. Çok haklısın ama dün gece yattım ama assssla dalamadım, sabah 6:30 kadar dön dön dön asla rahat edemedim çok rahatsız bir hava. Klima açınca da çok soğuk, aç kapa aç kapa uykum bölündü. Şimdi çok uykum var, yataktayım ama bayılana kadar uyumayı denemicem çünkü bu sefer tam dalamıyotum ve işkenceye dönüşüyor
Canım tekrardan hayırlı olsun geçmiş olsun, o kadar güzel anlatmışsın ki duygularını süreci demekki doğru zaman buymuş, şimdi prenses ne yapıyor, sen nasılsın agrı sızı var mı?Ahh canım kızlarrr hepinize ayri ayri çok tesekkür ederimmm
Süreci size en baştan anlatayim. Carsamba kocişle alisveris yaptk canim asiri pizza istedi 9 ay yemedm bugunde yemicem 3 günüm kaldi bosver dedim ev yemegi.yedimohh aksamada balkon sefasi yaptk sonra kocise bu son basbasa gecemiz yarin annen geliyor sonra bebemizz pazarteside dedm. Oda aynen felan yapti sonra ben kurtlu kalktm duş aldim icime dogmus gibi. Sonra bide ütülenck iki bisey vardi hallettm. Lavabo girdm nişann gelmiss dr aradm agri bebek harkeetnde azalma varsa gel dedi bekleme. Baktm sanci basladi. Sonra idrar gibi his geldi bi anda tutamadm sonradan anladmki suymus cantalar hazirdi esimle kalktk gittk bas basa doguma yolda sevdgmz türküyude actk moral olsun diye geldk hastaneye. Nst agrilar cikti benim sanci artti dr beklemeyelm.dedi. 38+0da 20.07 00.55de dogdu kuzucum.... ameliyata girerken cok agladim. Bi eşim var beni yolcu eden...eline verdim hemsireye verilcek hurcu sen beni bosver bebegi takip et cikinca sadece dedm. Ayrilirken sarildk aglastk e helallestk ne de olsa ameliyat cok zor ve ozeldi o an...ameliyat ekibi dr lar harikaydi yalnz oldgmuzu biliyolarms ameliyat sirasnda dr um sarkilar acti onun esliginde kuzumu kucagima aldm
Agri sizi inan nazlansam olurdu ama cani kip durmaya calistm. Ve cabucak ayaklandim dr bile sasirdi canim. Inan insana degisik kuvvet geliyor. Nazlancak kimse yok cunku bebek yaninda endiselisin cok zordu. Ilk esim besledi enjektorle hemsire gosterdi. Ben uyusuklk gecene kdr bisi yapamadm. Sonra gorevi ben devraldm.Canım tekrardan hayırlı olsun geçmiş olsun, o kadar güzel anlatmışsın ki duygularını süreci demekki doğru zaman buymuş, şimdi prenses ne yapıyor, sen nasılsın agrı sızı var mı?
Agri sizi inan nazlansam olurdu ama cani kip durmaya calistm. Ve cabucak ayaklandim dr bile sasirdi canim. Inan insana degisik kuvvet geliyor. Nazlancak kimse yok cunku bebek yaninda endiselisin cok zordu. Ilk esim besledi enjektorle hemsire gosterdi. Ben uyusuklk gecene kdr bisi yapamadm. Sonra gorevi ben devraldm.
Âminnn canim Rabbim hepinize kolayliklar versin cabucak atlatin sizlerde inşallahBizim içinde kokla cennet kokulunu, rabbim hayırlısı ile bizlere de nasip etsin inşallah
İki kisi ciktiginiz eve üç kişi giriyorsunuz. Ne güzel Allahim bize de nasip etsinAhh canım kızlarrr hepinize ayri ayri çok tesekkür ederimmm
Süreci size en baştan anlatayim. Carsamba kocişle alisveris yaptk canim asiri pizza istedi 9 ay yemedm bugunde yemicem 3 günüm kaldi bosver dedim ev yemegi.yedimohh aksamada balkon sefasi yaptk sonra kocise bu son basbasa gecemiz yarin annen geliyor sonra bebemizz pazarteside dedm. Oda aynen felan yapti sonra ben kurtlu kalktm duş aldim icime dogmus gibi. Sonra bide ütülenck iki bisey vardi hallettm. Lavabo girdm nişann gelmiss dr aradm agri bebek harkeetnde azalma varsa gel dedi bekleme. Baktm sanci basladi. Sonra idrar gibi his geldi bi anda tutamadm sonradan anladmki suymus cantalar hazirdi esimle kalktk gittk bas basa doguma yolda sevdgmz türküyude actk moral olsun diye geldk hastaneye. Nst agrilar cikti benim sanci artti dr beklemeyelm.dedi. 38+0da 20.07 00.55de dogdu kuzucum.... ameliyata girerken cok agladim. Bi eşim var beni yolcu eden...eline verdim hemsireye verilcek hurcu sen beni bosver bebegi takip et cikinca sadece dedm. Ayrilirken sarildk aglastk e helallestk ne de olsa ameliyat cok zor ve ozeldi o an...ameliyat ekibi dr lar harikaydi yalnz oldgmuzu biliyolarms ameliyat sirasnda dr um sarkilar acti onun esliginde kuzumu kucagima aldm
Çok duygulandımAhh canım kızlarrr hepinize ayri ayri çok tesekkür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?