2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gözünüz aydın hoşgelmiş kuzucuk

baharrr34 gözün aydın cnm tebrik ederim çok şükür ayağa kalkmışsın memeden gelen sıvı çok önemli bol bol emzirmeye çalış kokla öp bizim içinde
Bende kızımı dogurmadan önce akşam yemeğine tepsi tepsi pizza yapmıştım sonra gece kanamam başlamıştı var bu pizzada bir alamet

Amin beybmmm az kaldı kavuşmalara hayırlısıyla, burda her doğum haberi okudugumda kalbim patlıcakmıs gibi hissediyorummm

Masallah baharcim, nasil guzel anlatmissin. Allah o gucu bizlere de nasip etsin, saglicakla guzel gunlerde buyutun kuzucugu

Al benden de o kadar canım aynısını yaşıyorum, sola yatınca canm bile yanıyor hatta , sağa yatıyorum ama sıkışıyor hibi hissediyorum bende otururmuş gibi yatıyorum cok zor oluyor uykular zaten haramdı iyice haram oldu hep uyanıyorum

Canımm eşin yanındaymış daha ne istiyorsun eşler herkesten daha iyi bakıyor insana.
Ben de eşim yok ameliyat olamam şu an diye ağlamıştım orda hemşirelere hayat hikayemi anlattım resmen eşim asker de şırnakta da bilmem ne de
Çok şükür atlattınız bu duygu çok harika

Ben de öyle valla canım hiç nazlanmadım öyle bir lüksüm yoktu hiç demedim ki ay şuram ağrıyo ay buram acıyo
Hiç yatmadım bile hep dolanıyordum hala da aynı
Eve geldik lohusa yatağı yaparlarya onu bile yapıp yatmadım
İnsana kuvvet geliyo dediğin gibi.

Ah ne güçlüsün canım maşallah rabbim gücüne güc versin

Allahim o kuvvetten bana da nasip et, amin. Benim kas iskelet yapim zayif. Ilkinde baya zorlanmistim. Zaten yatmamak gerekiyor, ben de yuruyordum ama oturdugumda yattigimda kalkmak iskence oluyordu. Simdi 10yil gecti uzerinden. Daha da zor olur. Gerci kizlarin bu aralar yakindigi cati agrisi, vajinal agri, solum dokuluyor dedikleri sey, benim 4.aydan beri var. Yerimden kalkmak hep iskence gibi, yatakta donmek diye bisey yok, bir basucu, bir ayakucu yatiyorum, kaslarim tasimiyor herhalde bilmiyorum. Bebek de iri. Ama cok yoruldum artik, takatim kalmadi. Sicaklar fena, nefes aldirmiyor. Ameliyat sonrasinda napicam hic bilmiyorum. Kizlar dogurdukca da stres olmuyor degilim Hepimize sabir, kolaylik ve guc versin Rabbim

Hatırlamam mı her gün elimde mezure ile evde kendim de ölçüyordum. Bizim de 5,5 aylıkken 45 idi. Şimdi 8 aylık olmak üzere. Şükür hızı yavaşladı. 46’yı biraz geçiyor. Ultrasonda bir şey yoksa hiç merak etmeyin zaman geçince hız azaldı

Hareketlerini biraz daha agirlastigini hissediyorum yha ben hissetmedim gece yorgunluktan bugünde takip edicem bakalım ne kadar sıklıkta hareketli yha kafama takıldı bu hareketleri. Bi kahvalti yapayım belki coşar

Hareketlerini biraz daha agirlastigini hissediyorum yha ben hissetmedim gece yorgunluktan bugünde takip edicem bakalım ne kadar sıklıkta hareketli yha kafama takıldı bu hareketleri. Bi kahvalti yapayım belki coşar
Bu birkac gündür bende de öyle oynuyor ama eskisi gibi hareketli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…