- 24 Ekim 2022
- 166
- 342
- 23
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.681
Gözünüz aydınAhh canım kızlarrr hepinize ayri ayri çok tesekkür ederimmm
Süreci size en baştan anlatayim. Carsamba kocişle alisveris yaptk canim asiri pizza istedi 9 ay yemedm bugunde yemicem 3 günüm kaldi bosver dedim ev yemegi.yedimohh aksamada balkon sefasi yaptk sonra kocise bu son basbasa gecemiz yarin annen geliyor sonra bebemizz pazarteside dedm. Oda aynen felan yapti sonra ben kurtlu kalktm duş aldim icime dogmus gibi. Sonra bide ütülenck iki bisey vardi hallettm. Lavabo girdm nişann gelmiss dr aradm agri bebek harkeetnde azalma varsa gel dedi bekleme. Baktm sanci basladi. Sonra idrar gibi his geldi bi anda tutamadm sonradan anladmki suymus cantalar hazirdi esimle kalktk gittk bas basa doguma yolda sevdgmz türküyude actk moral olsun diye geldk hastaneye. Nst agrilar cikti benim sanci artti dr beklemeyelm.dedi. 38+0da 20.07 00.55de dogdu kuzucum.... ameliyata girerken cok agladim. Bi eşim var beni yolcu eden...eline verdim hemsireye verilcek hurcu sen beni bosver bebegi takip et cikinca sadece dedm. Ayrilirken sarildk aglastk e helallestk ne de olsa ameliyat cok zor ve ozeldi o an...ameliyat ekibi dr lar harikaydi yalnz oldgmuzu biliyolarms ameliyat sirasnda dr um sarkilar acti onun esliginde kuzumu kucagima aldm
Amin beybmmm az kaldı kavuşmalara hayırlısıyla, burda her doğum haberi okudugumda kalbim patlıcakmıs gibi hissediyorummmMuhteşem bir şey işte o. İnsan böyle deterjan kokulu yeni temizlenmiş evde yatıp yuvarlanmak istiyor
Rahatlığıma nazar değdirdim herhalde ben ya hdjdj kurtlanıyorum biraz iş yapayım diye inşallah bastırabilirimbirde başlayınca cılkını çıkarttığım için hiç başlamak istemiyorum.
Ayy yerim onları bezelye parmaklı fındık kuşları yasağlıkla mutlulukla kolaylıkla gelsinler de koşarız be bacım peşlerinde
Masallah baharcim, nasil guzel anlatmissin. Allah o gucu bizlere de nasip etsin, saglicakla guzel gunlerde buyutun kuzucuguAhh canım kızlarrr hepinize ayri ayri çok tesekkür ederimmm
Süreci size en baştan anlatayim. Carsamba kocişle alisveris yaptk canim asiri pizza istedi 9 ay yemedm bugunde yemicem 3 günüm kaldi bosver dedim ev yemegi.yedimohh aksamada balkon sefasi yaptk sonra kocise bu son basbasa gecemiz yarin annen geliyor sonra bebemizz pazarteside dedm. Oda aynen felan yapti sonra ben kurtlu kalktm duş aldim icime dogmus gibi. Sonra bide ütülenck iki bisey vardi hallettm. Lavabo girdm nişann gelmiss dr aradm agri bebek harkeetnde azalma varsa gel dedi bekleme. Baktm sanci basladi. Sonra idrar gibi his geldi bi anda tutamadm sonradan anladmki suymus cantalar hazirdi esimle kalktk gittk bas basa doguma yolda sevdgmz türküyude actk moral olsun diye geldk hastaneye. Nst agrilar cikti benim sanci artti dr beklemeyelm.dedi. 38+0da 20.07 00.55de dogdu kuzucum.... ameliyata girerken cok agladim. Bi eşim var beni yolcu eden...eline verdim hemsireye verilcek hurcu sen beni bosver bebegi takip et cikinca sadece dedm. Ayrilirken sarildk aglastk e helallestk ne de olsa ameliyat cok zor ve ozeldi o an...ameliyat ekibi dr lar harikaydi yalnz oldgmuzu biliyolarms ameliyat sirasnda dr um sarkilar acti onun esliginde kuzumu kucagima aldm
Al benden de o kadar canımKızlar sola yatmak en dogrusu deniyo ama ben 36 dan beri sola ne zaman yatsam toplanma oluyo ya da agrı saga yatıyorum artık çogunlukla ama yavrumda sağa yerlesmiş kıyamıyorum sanki onu sıkıstırıyorum gibi geliyoNapcam bilmiyorum
Canımm eşin yanındaymış daha ne istiyorsun eşler herkesten daha iyi bakıyor insana.Ahh canım kızlarrr hepinize ayri ayri çok tesekkür ederimmm
Ben de öyle valla canım hiç nazlanmadım öyle bir lüksüm yoktu hiç demedim ki ay şuram ağrıyo ay buram acıyoAgri sizi inan nazlansam olurdu ama cani kip durmaya calistm. Ve cabucak ayaklandim dr bile sasirdi canim. Inan insana degisik kuvvet geliyor. Nazlancak kimse yok cunku bebek yaninda endiselisin cok zordu. Ilk esim besledi enjektorle hemsire gosterdi. Ben uyusuklk gecene kdr bisi yapamadm. Sonra gorevi ben devraldm.
Ah ne güçlüsün canım maşallahBen de öyle valla canım hiç nazlanmadım öyle bir lüksüm yoktu hiç demedim ki ay şuram ağrıyo ay buram acıyo
Hiç yatmadım bile hep dolanıyordum hala da aynı
Eve geldik lohusa yatağı yaparlarya onu bile yapıp yatmadım
İnsana kuvvet geliyo dediğin gibi.
Aminn kuzum hepimizeAh ne güçlüsün canım maşallahrabbim gücüne güc versin
Sağ ol canım benimburcumsu12 fiyonas Kull plan yapar kader gülermiş o hesap sizleri cok merak ediyorum pzt hakkinizda hayirli olsuun kizlarrr
Allahim o kuvvetten bana da nasip et, amin. Benim kas iskelet yapim zayif. Ilkinde baya zorlanmistim. Zaten yatmamak gerekiyor, ben de yuruyordum ama oturdugumda yattigimda kalkmak iskence oluyordu. Simdi 10yil gecti uzerinden. Daha da zor olur. Gerci kizlarin bu aralar yakindigi cati agrisi, vajinal agri, solum dokuluyor dedikleri sey, benim 4.aydan beri var. Yerimden kalkmak hep iskence gibi, yatakta donmek diye bisey yok, bir basucu, bir ayakucu yatiyorum, kaslarim tasimiyor herhalde bilmiyorum. Bebek de iri. Ama cok yoruldum artik, takatim kalmadi. Sicaklar fena, nefes aldirmiyor. Ameliyat sonrasinda napicam hic bilmiyorum. Kizlar dogurdukca da stres olmuyor degilimBen de öyle valla canım hiç nazlanmadım öyle bir lüksüm yoktu hiç demedim ki ay şuram ağrıyo ay buram acıyo
Hiç yatmadım bile hep dolanıyordum hala da aynı
Eve geldik lohusa yatağı yaparlarya onu bile yapıp yatmadım
İnsana kuvvet geliyo dediğin gibi.
Hatırlamam mı her gün elimde mezure ile evde kendim de ölçüyordum. Bizim de 5,5 aylıkken 45 idi. Şimdi 8 aylık olmak üzere. Şükür hızı yavaşladı. 46’yı biraz geçiyor. Ultrasonda bir şey yoksa hiç merak etmeyin zaman geçince hız azaldıMerhaba canım bende 37+5 te 39 cm baş cevresiyle dogum yaptım su an oglum 5.5 aylık 45.5 olmuş baş cevresi iki defa ultrasonla bakıldı bir şey yok diyolar. Persentil değerinin biraz dışında ama boyu kilosuda aynı sınırlarda. Sizin baş cevreniz nasıl ilerledi ölçümleri hatırlıyor musun
Yap kız birsey olmaz benim bu hafta yaptiklarımi görsen ne yapıyon sen dersinDün canım pizza çekiyordu yapmaya üşendim yarın yaparım dedim.Siz böyle diyince korkmaya başladım yapmam herhalde
Bu birkac gündür bende de öyle oynuyor ama eskisi gibi hareketli degilHareketlerini biraz daha agirlastigini hissediyorum yha ben hissetmedim gece yorgunluktan bugünde takip edicem bakalım ne kadar sıklıkta hareketli yha kafama takıldı bu hareketleri. Bi kahvalti yapayım belki coşar
Ay canım benim maşallah sana da kuzuna daburcumsu12 fiyonas Kull plan yapar kader gülermiş o hesap sizleri cok merak ediyorum pzt hakkinizda hayirli olsuun kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?