2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar ben bu lohusalıkta çok iştahsızım zar zor yemek yiyorum süt olsun diye normal mi acaba

Kızlar nasılsınız Bugün tam 36 haftalık olduk oğluşumla öksürürken ve hapşırırken şiddetli bir şekilde göbek deliğimin üst kısmı ağrıyor normalde de ağrıyor ya sağ tarafı ya sol tarafı acayip bir hassasiyet var Çok kötü hem de yani mideme yakın olan kısım öyle bir acı ki tarif dahi edemem derimi parçalıyorlar sanki acaba çatlayacak mı yani Zaten ilk çocukta çatlayacak kadar çatlamıştım bu 3 olduğu için daha fazla çatlayacağını düşünmüyorum 2 ya da 3. çocukta tekrar çatlayanlarınız oldu mu

Temizlikçi olayına gelirsek İnanın ben de o durumdan çok muzdaripim hamileliğimin başından beri kaç tane kadın çağırdım hiçbirisi istediğim gibi yapmadı en son bir akrabamız sağ olsun Allah razı olsun kadıncağızdan yani elinden geldiğince yapabildiği kadar yap da en azından benim gibi yaptı dip köşe her yere aldığı para da helal olsun Ne diyeyim yani hiçbirisi iş beğenmez olmuş öyle evlere gidiyorlar ki Gelip anlatıyorlar zaten sadece bir süpürge açıyorlar Bir de toz alıyorlar makineye bulaşık yerleştiriyorlar Oh şimdiki yeni işleri temizlikçilerin bu olmuş artık yer silmek cam silmek herhangi bir şey yapmak öyle büyük ve derin temizliklere gelmiyorlar kaçıyorlar ve de parayı da beğenmiyorlar aynı zamanda

Kızlar ben bu lohusalıkta çok iştahsızım zar zor yemek yiyorum süt olsun diye normal mi acaba

Canımcığım sıcaklardan yiyemiyor olabilirsin. Bence çok normal valla. Bence en önemlisi su. Su içmeyi atlama yemekten daha kıymetli su süt için. (Araştırmalarıma göre öyle yazıyordu.)

Canımcığım sıcaklardan yiyemiyor olabilirsin. Bence çok normal valla. Bence en önemlisi su. Su içmeyi atlama yemekten daha kıymetli su süt için. (Araştırmalarıma göre öyle yazıyordu.)
evet canım olabilir su içmeyi bile unutuyorum bazen bebekle uğraşmaktan
Tek banyo ettirdim şimdi bebeği ilk defa

Cnm ben bayramdan sonra hastalandim öksürdüm ya hep ayni sekilde göbek deliğime yakin sol taraf o kqdar acıdı ki öksürük ce yırtıldı cnm ve benm ikinci gebelik eski yırtıklara yenisi eklendi ve cok acı çektim 1 hafta

Çok tuafima gitti yha dahada az hareket etse dr a gidesim var gerçekten tuafima gitti dün kipir kıpır olan cocuk bugün tık yok

Canım normal ama bir günü bir gününü tutmayabilir artık. Belki uyuyordur veya pozisyonu gereği hareket edemiyor olabilir. 37. Haftadasın artık. Bulutta öyle bazen dönüp duruyor bazen tık yok. Sola veya sağa yatınca da tepkisiz mi?

Aynen saga yatıyorum tık yok sola yatıyorum normalde yirtacak gibi olurdu endiselendim yha icimde kuşku düştü ne de olsa onca zaman yol kat ettik sonuna doğru birşey olucak diye korkuyorum ondan sırf hep hareket kontörlü yapardım dun bile uykumdan hissetmediysem elim karnımda uyumuşum. Dun cok egil kalk in çık yaptım falan akşamda koooca bir kase yoğurt yedim şekerli dedim omu uyuttu ama ne alaka saat kac... Az hareket ediyor mesela devamlı kıpır kıpır degilde bir iki vurup bırakıyor sonra ben vurursam belki hareket ediyo

Yavrum ana yüreği çok tedirgin olduysan bir görün ama bence normal. Bebişler eskisi gibi değil. Bir gün depar atıyor birgün tık yok. 1 saatte min. 2 hareket veya gün içinde 10 hareket ediyorsa normal dedikleri için bunu bir takip et bakalım.

Havalar sicak cok normal.
Sutun %80-90i su.
Suyu eksik etmeyin, vitaminlerinizi icin. Ac kalmayacak kadar yeyin, kalsiyum protein karbonhidrat dengenizi iyi saglayin, gerisi muhim degil.

Ahh yavrum çok üzüldüm şuan çünkü çok kötü bir acısı var e tabi kiloda aldım bi sürü nasıl çatlamasın yedim de yedim agopun kazı gibi

Nasıl tavırları?
Eve gelince bide telefonla aradik acaba yalnislik mi oldu diye tlfdaki kiz birden çıkıştı siz madem fiyat aldiniz neden ariyorsunuz hastanedeki calisanda biz sasirdikca dalga gecer gibi güldü falan yabanci olduğu icin deyince zaten ben iyice düştüm bilmiyorum kafam cok karışık

Yani yanlış anlaşılmasın dediğim ama asisten veya sekreterlerin tutumu önemli mi? Doktor, hemşire bunların tutumu önemli. Hemen ara hasta haklarını şikayet et. O görüşmeler kayıt altına alınıyor zaten baksınlar. 2 sekreter güldü azarladı diye hastaneden soğunulmaz bence. Gerekli merciilere şikayetini yapar, haddini bildirir geçersin.

Fiyat kısmında sıkıntı varsa tabii ki alternatif araman lazım canım. Umarım gönlüne göre iyi biryer bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…