- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #45.721
Yok.neden yalnış anlayayim haklisin doktordan gayet memnundum aslında inşallah hayırlısı artık teşekkür ederim cevap verdigin icinYani yanlış anlaşılmasın dediğim ama asisten veya sekreterlerin tutumu önemli mi? Doktor, hemşire bunların tutumu önemli. Hemen ara hasta haklarını şikayet et. O görüşmeler kayıt altına alınıyor zaten baksınlar. 2 sekreter güldü azarladı diye hastaneden soğunulmaz bence. Gerekli merciilere şikayetini yapar, haddini bildirir geçersin.
Fiyat kısmında sıkıntı varsa tabii ki alternatif araman lazım canım. Umarım gönlüne göre iyi biryer bulursun.
Yavrum Aynı benimki de öyle Dün mesela biraz burada bir yakınımızda park var oraya gitmiştik çocuklarla eşimin kuzeniyle Yani aslında yorulmadım Sadece biraz fazla yürüdüm galiba Dünden beri benimki de öyle hiç doğru düzgün hareket etmiyor bir gün çok hareketlisi ertesi gün tık yok Türk kahvesi ve çikolata hareketlendiriyor diyorlar mesela her gün bir tane Türk kahvesi içiyorum Mesela az önce Türk kahvesi içtim yine tık yokAynen saga yatıyorum tık yok sola yatıyorum normalde yirtacak gibi olurdu endiselendim yha icimde kuşku düştü ne de olsa onca zaman yol kat ettik sonuna doğru birşey olucak diye korkuyorum ondan sırf hep hareket kontörlü yapardım dun bile uykumdan hissetmediysem elim karnımda uyumuşum. Dun cok egil kalk in çık yaptım falan akşamda koooca bir kase yoğurt yedim şekerli dedim omu uyuttu ama ne alaka saat kac... Az hareket ediyor mesela devamlı kıpır kıpır degilde bir iki vurup bırakıyor sonra ben vurursam belki hareket ediyo
Canımmm benimde öyleee, bi günü bi gününü tutmuyor bide benimki mesela tam tersi açsam kuduruyor, yemek yediğim gibi uyuyor, büyük adam gibiÇok tuafima gitti yha dahada az hareket etse dr a gidesim var gerçekten tuafima gitti dün kipir kıpır olan cocuk bugün tık yok
Kendini sola yatmak için şartlamaKızlar sola yatmak en dogrusu deniyo ama ben 36 dan beri sola ne zaman yatsam toplanma oluyo ya da agrı saga yatıyorum artık çogunlukla ama yavrumda sağa yerlesmiş kıyamıyorum sanki onu sıkıstırıyorum gibi geliyoNapcam bilmiyorum
Kız agopun kazı neymiş ilk defa duydumAhh yavrum çok üzüldüm şuan çünkü çok kötü bir acısı var e tabi kiloda aldım bi sürü nasıl çatlamasın yedim de yedim agopun kazı gibi
Maşallah sizeAhh canım kızlarrr hepinize ayri ayri çok tesekkür ederimmm
Süreci size en baştan anlatayim. Carsamba kocişle alisveris yaptk canim asiri pizza istedi 9 ay yemedm bugunde yemicem 3 günüm kaldi bosver dedim ev yemegi.yedimohh aksamada balkon sefasi yaptk sonra kocise bu son basbasa gecemiz yarin annen geliyor sonra bebemizz pazarteside dedm. Oda aynen felan yapti sonra ben kurtlu kalktm duş aldim icime dogmus gibi. Sonra bide ütülenck iki bisey vardi hallettm. Lavabo girdm nişann gelmiss dr aradm agri bebek harkeetnde azalma varsa gel dedi bekleme. Baktm sanci basladi. Sonra idrar gibi his geldi bi anda tutamadm sonradan anladmki suymus cantalar hazirdi esimle kalktk gittk bas basa doguma yolda sevdgmz türküyude actk moral olsun diye geldk hastaneye. Nst agrilar cikti benim sanci artti dr beklemeyelm.dedi. 38+0da 20.07 00.55de dogdu kuzucum.... ameliyata girerken cok agladim. Bi eşim var beni yolcu eden...eline verdim hemsireye verilcek hurcu sen beni bosver bebegi takip et cikinca sadece dedm. Ayrilirken sarildk aglastk e helallestk ne de olsa ameliyat cok zor ve ozeldi o an...ameliyat ekibi dr lar harikaydi yalnz oldgmuzu biliyolarms ameliyat sirasnda dr um sarkilar acti onun esliginde kuzumu kucagima aldm
Ben yabanci vatandasim eşimin Genel sağlık sigortasindan ameliyatlarda yararlanamiyormusum 27bin tl dediler cok uçuk ya 9.5 gecen hafta ayni hastanede dogum yapti.bi arkadas cok moralim bozuldu 8agustos gun vermisti ama
Yaa böle diyimce heycanlandm2022 Ağustos annelerine baktımda 40 haftada doğuran iki üç kişi var çoğu 38lerde doğurmuş maşallah bakalım bizler nasıl olacağız
Bana dün doktorum sordu normal mi istiyorsun sezeryan mı diye, sezeryan dedm. Neden bilmiyorum normal doğum cok korkutuyor beniMaşallah sizesağlıkla buyut yavrunu canım neden normal doğum olmadı sen mi istemedin ?
Aramızsa bir gün varYaa böle diyimce heycanlandmdoktor bana hep 39 dolcak 40 ın içinde serzeryanı planlıcaz diyor ama herşey bebikoların keyfine kalmış aslında, onlar ne zaman gelmek isterse. Ben bu haftalarda doğururdm die düşünüyordum ama paşamın keyfi yerinde cıkmak gibi bi gayesi yok bazen cok bencilce düşünüyorum diye kendime kızıyorum, sırf onu görmek istiyorum diye zamanında önce gelmesini istemek bencillik gibi.. ama napaaym daha görmedenn aşk yaşıyorum resmen, düşüncelerimi durduramıyorım
Eki Görüntüle 3275490
Kızçeler son göbük fotomu atayım dedm, 91 kilodan selamlarbiraz daha yuvarlanmama az kaldı, göbeğimi görenler ikiz gibi duruyor diyor , ana oğul iriyiz napalm
Evet canım valla öyle, bide benm doktor 2 hafta sonra kontrole cagırdı yaaa doğurdum doğurcam artk 2 hafta nednnAramızsa bir gün vartabiki her bebek farklı ne zaman gelmek isterlerse ama bu haftadan sonra gelebilirler sonuçta bende 40 ı geçirmek istemiyorum kakasını yer filan diye ama normal olacak o yüzden ne zaman gelmek isterse doktorunuz da iyi yapıyor bence kendi gelmediği sürece erken sezeryan yapmıyor ama bu havalarda valla hamilelik zor ki gerçi lohusalık daha zor olacaktır
40.hafta sezaryen planlayan dr. ilk defa duyuyorum. 38+larda yaparlar genelde. Planlama 36-37 diyelim. O zamana kadar bebek kendisi gelir zatenYaa böle diyimce heycanlandmdoktor bana hep 39 dolcak 40 ın içinde serzeryanı planlıcaz diyor ama herşey bebikoların keyfine kalmış aslında, onlar ne zaman gelmek isterse. Ben bu haftalarda doğururdm die düşünüyordum ama paşamın keyfi yerinde cıkmak gibi bi gayesi yok bazen cok bencilce düşünüyorum diye kendime kızıyorum, sırf onu görmek istiyorum diye zamanında önce gelmesini istemek bencillik gibi.. ama napaaym daha görmedenn aşk yaşıyorum resmen, düşüncelerimi durduramıyorım
Tesekkur ederim canım festimmAy öyle diyenlerin gözüne baktırması lazım. Maşallahasla 91 görünmüyorsun
Evet canım valla öyle, bide benm doktor 2 hafta sonra kontrole cagırdı yaaa doğurdum doğurcam artk 2 hafta nednnbende diyom ya kakasını yerse ya allah korusun kordon dolanırsa, o yüzdem bence ben haftaya bi giderm kontrole pimpirik bi insanm zaten yetermce.
Klimayı icad eden için helva dağıtanlardan olcam bende allaaaah razı olsun yolsa mafolmustm
Tesekkur ederim canım festimmo senin güzel gören gözleriinnnn eşim bugun tartoya cıktı 92 çıktı, aramızda bi kilo var istesem döverm semi alirim aşağı dedm
Evet herkes aynısnı diyor canım, benim doktor biraz değişik, kendi gelmediği sürece 40 tan önce mudahele etmem diyor40.hafta sezaryen planlayan dr. ilk defa duyuyorum. 38+larda yaparlar genelde. Planlama 36-37 diyelim. O zamana kadar bebek kendisi gelir zaten
Ya sen bide benm surat ifademi göreydin beybi shdkfkfkf herhalde sinirli baktım güldüEvet Ecoş 2 hafta sonra demesi bana da kurdeşen döktürdü hdjdj son haftalar bence 2 günde 1 demeliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?