2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yok.neden yalnış anlayayim haklisin doktordan gayet memnundum aslında inşallah hayırlısı artık teşekkür ederim cevap verdigin icin

Yavrum Aynı benimki de öyle Dün mesela biraz burada bir yakınımızda park var oraya gitmiştik çocuklarla eşimin kuzeniyle Yani aslında yorulmadım Sadece biraz fazla yürüdüm galiba Dünden beri benimki de öyle hiç doğru düzgün hareket etmiyor bir gün çok hareketlisi ertesi gün tık yok Türk kahvesi ve çikolata hareketlendiriyor diyorlar mesela her gün bir tane Türk kahvesi içiyorum Mesela az önce Türk kahvesi içtim yine tık yok

Çok tuafima gitti yha dahada az hareket etse dr a gidesim var gerçekten tuafima gitti dün kipir kıpır olan cocuk bugün tık yok
Canımmm benimde öyleee, bi günü bi gününü tutmuyor bide benimki mesela tam tersi açsam kuduruyor, yemek yediğim gibi uyuyor, büyük adam gibi
Sen yine dinle biraz kendini hareketlerine bak ama son haftalardayız yeri kalmadıki yavrucaklarınn belki oynayamayacağo bi pozisyona gelmiştir kalbini ferah tut

Kendini sola yatmak için şartlama

Ahh yavrum çok üzüldüm şuan çünkü çok kötü bir acısı var e tabi kiloda aldım bi sürü nasıl çatlamasın yedim de yedim agopun kazı gibi
Kız agopun kazı neymiş ilk defa duydum benm ilk hamileliğim valla bacağım boydan boya catladı, göneğimde yoktu oda bu hafta basladı. Catlamadık yerm kalmadı bide kaşınıyo ki allam

Maşallah size sağlıkla buyut yavrunu canım neden normal doğum olmadı sen mi istemedin ?

Ben yabanci vatandasim eşimin Genel sağlık sigortasindan ameliyatlarda yararlanamiyormusum 27bin tl dediler cok uçuk ya 9.5 gecen hafta ayni hastanede dogum yapti.bi arkadas cok moralim bozuldu 8agustos gun vermisti ama

Siz turk vatandasi degilseniz, esinizde genel saglik sigortali ise diger kisilerle ayni ucretten faydalanmamaniz normal.

2022 Ağustos annelerine baktımda 40 haftada doğuran iki üç kişi var çoğu 38lerde doğurmuş maşallah bakalım bizler nasıl olacağız
Yaa böle diyimce heycanlandm doktor bana hep 39 dolcak 40 ın içinde serzeryanı planlıcaz diyor ama herşey bebikoların keyfine kalmış aslında, onlar ne zaman gelmek isterse. Ben bu haftalarda doğururdm die düşünüyordum ama paşamın keyfi yerinde cıkmak gibi bi gayesi yok bazen cok bencilce düşünüyorum diye kendime kızıyorum, sırf onu görmek istiyorum diye zamanında önce gelmesini istemek bencillik gibi.. ama napaaym daha görmedenn aşk yaşıyorum resmen, düşüncelerimi durduramıyorım

Maşallah size sağlıkla buyut yavrunu canım neden normal doğum olmadı sen mi istemedin ?
Bana dün doktorum sordu normal mi istiyorsun sezeryan mı diye, sezeryan dedm. Neden bilmiyorum normal doğum cok korkutuyor beni hata mı ediyorum diye cok düşünüyorum ama yok normal doğumu düşündükce tansiyonm düşüyor..

Aramızsa bir gün var tabiki her bebek farklı ne zaman gelmek isterlerse ama bu haftadan sonra gelebilirler sonuçta bende 40 ı geçirmek istemiyorum kakasını yer filan diye ama normal olacak o yüzden ne zaman gelmek isterse doktorunuz da iyi yapıyor bence kendi gelmediği sürece erken sezeryan yapmıyor ama bu havalarda valla hamilelik zor ki gerçi lohusalık daha zor olacaktır

Evet canım valla öyle, bide benm doktor 2 hafta sonra kontrole cagırdı yaaa doğurdum doğurcam artk 2 hafta nednn bende diyom ya kakasını yerse ya allah korusun kordon dolanırsa, o yüzdem bence ben haftaya bi giderm kontrole pimpirik bi insanm zaten yetermce.
Klimayı icad eden için helva dağıtanlardan olcam bende allaaaah razı olsun yolsa mafolmustm

40.hafta sezaryen planlayan dr. ilk defa duyuyorum. 38+larda yaparlar genelde. Planlama 36-37 diyelim. O zamana kadar bebek kendisi gelir zaten

Evet Ecoş 2 hafta sonra demesi bana da kurdeşen döktürdü hdjdj son haftalar bence 2 günde 1 demeliydi

Evet Ecoş 2 hafta sonra demesi bana da kurdeşen döktürdü hdjdj son haftalar bence 2 günde 1 demeliydi
Ya sen bide benm surat ifademi göreydin beybi shdkfkfkf herhalde sinirli baktım güldü bebeğin gelmeye niyeti yok daha korkma diyor ama nerden biliyor canım aaaa hayatta duramıcamm 2 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…